Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Bramki Pogoni w internecie ! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
MN
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7529 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 03/12/2004 15:53

m@riuszwie napisał:  
Jeśli ktoś ma bramki ze Świtem niech da znać skąd można ściągnąć

No szczególnie matalka chciałbym zobaczyć bo niestety nie byłem :(. Bramek chyba nie zobaczymy (transmisji nie było )

MN
Kibic
Na forum od 7529 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 03/12/2004 15:54

db napisał:  
Mi sie Walla otwiera ale nie moge otworzyc walli na haslo BRAMKI z loginem ligapolska :(
JAKBY KTOŚ WIEDZIAŁ O BRAMKACH DO ŚCIĄGNIĘCIA Z PP ZE ŚWITEM NIECH DA ZNAĆ - BYM BYŁ BARDZO WDZIECZNY :) z góry dzieki :)

No jakiś kretyn zmienił hasło.

Pawel211
Kibic
Na forum od 7714 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 03/12/2004 16:45
No niby transmisji niebyło ale meczu z Mazowszem co było 8-1 tez niebyło w telewizji a mimo to bramki były na oficjalce Pogońi więc mam nadzieje że teraz też będą :D:D:D

MN
Kibic
Na forum od 7529 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 03/12/2004 19:01

Pawel17 napisał:  
No niby transmisji niebyło ale meczu z Mazowszem co było 8-1 tez niebyło w telewizji a mimo to bramki były na oficjalce Pogońi więc mam nadzieje że teraz też będą :D:D:D

No wtedy nie było na żywo, ale była ekipa polsatu i bramki były w skrótach na polsacie, a teraz nie było ekip.

Boberek
Kibic
Na forum od 8028 dni

**

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 03/12/2004 19:57

d'alessandro napisał:  

Pawel17 napisał:  

No wtedy nie było na żywo, ale była ekipa polsatu i bramki były w skrótach na polsacie, a teraz nie było ekip.

Skroty z meczu byly na Tv Gryf........wiec moze w koncu gdzies sie ukaza bramki w internecie!

z tego co widzialem to bramka Bugaja wpadla dzieki obroncy i bramkarzowi ,bramka Matlaka chcoc ladna to nie miala prawa wpasc, no coz a o karnym to powiem tylko ze sie nalezal!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
dziki
Kibic
Na forum od 8284 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 03/12/2004 19:59

kijevo napisał:  
http://videopsg.free.fr/retro_2001-2002.wmv

bardzo fajny filmik o Ultras PSG jak chcecie wiecej to walcie na GG :)

tak ci powiem ze obejrzalem ten filmik i nie jestem pozytywnie zaskoczony jak to myslalem przed obejrzeniem go....moze niektorzy sie ze mna nie zgodza ale moim zdaniem np Lech Legia Wisla czy chocby Pogon na meczu z cracovia
robia o niebo lepsze oprawy niz PSG....nic szczegolnego nie pokazali... pare zwyczajnych sektorowek,pirotechnika to wogole na bardzo slabym poziomie,serpentyn tez pare ale w porownaniu do nas to amatorka...takze podsumowujac zadna rewelacja

DLA ZIOMÓW BRAT..DLA FRAJERNI KONFIDENT
MN
Kibic
Na forum od 7529 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 03/12/2004 21:31

Boberek napisał:  

d'alessandro napisał:  

Pawel17 napisał:  

Skroty z meczu byly na Tv Gryf........wiec moze w koncu gdzies sie ukaza bramki w internecie!

z tego co widzialem to bramka Bugaja wpadla dzieki obroncy i bramkarzowi ,bramka Matlaka chcoc ladna to nie miala prawa wpasc, no coz a o karnym to powiem tylko ze sie nalezal!

To dobrze :) może ktoś umieści

kibol83
Kibic
Na forum od 7644 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 05/12/2004 17:52
czy ktos wie co sie dzieje z wall'ą ?? jeśli ktoś ma nowe hasła niech zapoda pod ten adres [email protected]. z góry dzieki. pozdro 4 all

TYLKO Pogoń w Sercu Mym !!!
fan57
Kibic
Na forum od 7932 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 05/12/2004 20:01

kibol83 napisał:  
czy ktos wie co sie dzieje z wall'ą ?? jeśli ktoś ma nowe hasła niech zapoda pod ten adres [email protected]. z góry dzieki. pozdro 4 all

user: ligapolska0
password: clipy

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
Drk
Kibic
Na forum od 7490 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 06/12/2004 17:28
Mecz z (L)egia byl w TV a nadal niema na necie:( Jesli ktos z Was ma okazje to niech wzuci na neta - chetnie bym zobaczyl bramki bo niestety niemialem okazji ich widziec (chociaz bylem w sto(L)icy na meczu:( ) Z gory wielki dzieki POGON (L)EGIA DWA BRATANKI I ............ :) !!!

MN
Kibic
Na forum od 7529 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 06/12/2004 18:06

db napisał:  
Mecz z (L)egia byl w TV a nadal niema na necie:( Jesli ktos z Was ma okazje to niech wzuci na neta - chetnie bym zobaczyl bramki bo niestety niemialem okazji ich widziec (chociaz bylem w sto(L)icy na meczu:( ) Z gory wielki dzieki POGON (L)EGIA DWA BRATANKI I ............ :) !!!

Hehe jak to możilwe że nie widziałeś bramek jak byłeś na meczu :0 Za słupem stałeś czy co ??

Drk
Kibic
Na forum od 7490 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 06/12/2004 18:12

d'alessandro napisał:  

db napisał:  

Hehe jak to możilwe że nie widziałeś bramek jak byłeś na meczu :0 Za słupem stałeś czy co ??

No akurat nie patrzalem na murawe a na trybuny:( Widzialem tylko bramke na 1-0:(

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8028 dni

**

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 06/12/2004 18:14

d'alessandro napisał:  

Wizyta w W-wie powoduje dla duzej ilosci osob zacmienie pamieci. CZesc osob byla takze zajeta innymi rzeczami podczas meczu, abysmy jakos sie zaprezentowali, dlatego tez nie widzieli bramek. Wiec lepiej zastanow sie jak cos napiszesz.

Ostatnio edytowany przez: Pszczółek, 6 grudnia 2004, 18:24 [1 raz(y)]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
MN
Kibic
Na forum od 7529 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 07/12/2004 07:59

mgr inż P. napisał:  

d'alessandro napisał:  

Wizyta w W-wie powoduje dla duzej ilosci osob zacmienie pamieci. CZesc osob byla takze zajeta innymi rzeczami podczas meczu, abysmy jakos sie zaprezentowali, dlatego tez nie widzieli bramek. Wiec lepiej zastanow sie jak cos napiszesz.

Ej kolego po co tak nerwowo :) Przecież mój post nikogo nie obraża, jest on raczej żartobliwie napisany, a twój mnie obraża

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8028 dni

**

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 07/12/2004 08:22

d'alessandro napisał:  

Ej kolego po co tak nerwowo :) Przecież mój post nikogo nie obraża, jest on raczej żartobliwie napisany, a twój mnie obraża

Nie mialem na celu cie obrazac, moze troche zareagowalem zbyt spontanicznie ale przeslanie zostaje. Sam nie widzialem 2 goli....

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
kijevo
Kibic
Na forum od 7620 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 07/12/2004 08:24

dziki napisał:  

kijevo napisał:  
http://videopsg.free.fr/retro_2001-2002.wmv

bardzo fajny filmik o Ultras PSG jak chcecie wiecej to walcie na GG :)

tak ci powiem ze obejrzalem ten filmik i nie jestem pozytywnie zaskoczony jak to myslalem przed obejrzeniem go....moze niektorzy sie ze mna nie zgodza ale moim zdaniem np Lech Legia Wisla czy chocby Pogon na meczu z cracovia
robia o niebo lepsze oprawy niz PSG....nic szczegolnego nie pokazali... pare zwyczajnych sektorowek,pirotechnika to wogole na bardzo slabym poziomie,serpentyn tez pare ale w porownaniu do nas to amatorka...takze podsumowujac zadna rewelacja

może i masz racje ale
1 maja zakazy na race wiec muszą je przemycać
2 sektorówka podwieszana z dachu 1-klasa
3 spora ilosc kibicow na mlynie

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 7905 dni

**

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 07/12/2004 09:51

kijevo napisał:  

1 maja zakazy na race wiec muszą je przemycać

Może nie wiesz, ale w Polsce też obowiązuje zakaz na wnoszenie pirotechniki na stadion :)

Z daleka nie będzie widać.
muniek
Kibic
Na forum od 8091 dni

*

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 07/12/2004 12:56
Na walla co pprawda jeszcze nie ma brame z (L) ale za to pojawily sie archiwalne gole m.in. z sezonu za Bekdasa oraz rarytas brama z towarzyskiego meczu z Galatasaray

Kto nie pije ten donosi....
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8705 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 07/12/2004 15:03
co do rarytasow...
2000 rok - bębny
2000 rok - bębny + jakas akcja z meczu
2000 rok - Drumlak
2000 rok - Mariusz Kuras
2000 rok - przed meczem z Zagłębiem
Bramka Dymka z meczu z Ruchem (0:1)

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
MN
Kibic
Na forum od 7529 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 07/12/2004 15:07

mgr inż P. napisał:  

d'alessandro napisał:  

Nie mialem na celu cie obrazac, moze troche zareagowalem zbyt spontanicznie ale przeslanie zostaje. Sam nie widzialem 2 goli....

Niestety jeszcze nie jeżdże na mecze to nie wiem jak to jest. Ale takich kibiców co jeżdżą na mecze bardzo szanuje, więc pozdrawiam i przepraszam

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005