Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 26/01/2010 20:47
Człowieku a mi i moim równieśnkom kto dawał na mecze 15 lat temu ? a czasy nieporównywalnie inne
Bilet w ekstraklasie będzie kosztował z 10 browarów czy to tak dużo raz na dwa tygodnie ?
Codziennie na bro i fajki jest ale juz na bilet wydać to skandal trzeba pojęczeć na forum.
W ogóle temat rzeka i wraca jak bumerang co sezon więc nie ma się co przejmować w sumie
Komu będzie zależało i ten który "coś czuje" i tak będzie, a lansować się można iść pospacerować po galaxy itp.
lub_czasopisma- zgodze się z Tobą bo kto chce przyjść to kase załatwi nie kupując fajek/browarów ale kpiną jest ta ulga 50% jeśli awansujemy bo to już mogli sobie odpuścić a coś czuję, że jeśli do tego meczu doszłoby to cenę ustalą na poziome cena biletu * 2 nie patrząc kompletnie na kibiców i na frekwencję jaka mogłaby być ale wiadomo- kupili niezłych grajków to trzeba teraz płacić
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 27/01/2010 12:25
Aż chce się zapytać, co by było gdyby...
gdybyśmy awansowali do finału i sprzedali więcej karnetów, niż pula otrzymana z PZPN-u na ten mecz?
Co wtedy z tym pierwszeństwem zakupu, losowanie, czy jak?
Aż chce się zapytać, co by było gdyby...
gdybyśmy awansowali do finału i sprzedali więcej karnetów, niż pula otrzymana z PZPN-u na ten mecz?
Co wtedy z tym pierwszeństwem zakupu, losowanie, czy jak?
w takim przypadku wszyscy spóźnialscy otrzymają darmowe wejściówki na skoki Małysza w Zakopanem
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.