Odp: Transfery do Pogoni - 03/11/2010 22:42
Tym bardziej, że nie gramy już o awans, więc młody grałby bez presji. Kogo teraz mamy po prawej? Ostatnio nawet Dziuba musiał zagrać. Dramat.
A Klatt pokazuje, że jedna runda w Warcie wiosny nie czyni i wracają demony przeszłości w postaci kontuzji. Trzeba postawić mocno na Mikiego. Wreszcie.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Transfery do Pogoni - 04/11/2010 16:48
Już nie wspomnę od kiedy wałkowany jest temat Mikiego pt. młody obiecujący... od 2-3 lat? I co z tego mamy? Nie wiem ile jeszcze trzeba czekać żeby się koleś odblokował z tym swoim "talentem".
Tym bardziej, że niedawno dostawał szansę gry od pierwszych minut przez kilka spotkań i grał słabo (wszyscy na niego narzekali).
Z drugiej strony warto jednak dawać mu szansę gry, niech się ogrywa, a nuż coś zaiskrzy i złapie fajną formę.
Olo długo już nie pogra, pewnie niedługo będzie myślał nad końcem kariery, Dziuba niewypał, Klatt wiecznie kontuzjowany również niewypał, Prędota obiecujący, ale czego by nie mówić - niewypał, Ropiejko 1liga to za wysokie progi, a co dopiero mówić o przyszłej grze w Ekstraklasie. Więc chcąc nie chcąc miejsce dla Lebedyńskiego powinno się znaleźć, dla mnie najlepszym rozwiązaniem na dzień dzisiejszy byłaby gra Lebedyński-Bojarski (Lebedyński na szpicy, Bojarski cofnięty-podwieszony).
Odp: Transfery do Pogoni - 07/11/2010 20:59
Zrobiłem sobie dzisiaj przegląd napastników najbardziej bramkostrzelnych z 3 ligi w całej Polsce i znalazłem dwóch zawodników wyróżniających się których życzyłbym sobie aby zostali sprawdzeni w Pogoni w czasie testów a są to mianowicie:
Odp: Transfery do Pogoni - 07/11/2010 23:20
Przetestować pewnie warto, ale nie ma co brać w ciemno - wiemy z autopsji, że przykładowo Ropiejko w 4 lidze też strzelał jak na zawołanie, a wszyscy teraz widzimy co się dzieje.
Odp: Transfery do Pogoni - 08/11/2010 08:02
Jak nie wyszło z emerytami i zgranymi piłkarzykami to trzeba postawić na młodych głodnych sukcesów, taniej wyjdzie a wyniki pewnie będą lepsze bo będzie im się chciało walczyć.
Jak nie wyszło z emerytami i zgranymi piłkarzykami to trzeba postawić na młodych głodnych sukcesów, taniej wyjdzie a wyniki pewnie będą lepsze bo będzie im się chciało walczyć.
Nawet jak wyniki nie beda lepsze a podobne to wole ogladac takich chlopakow co walcza niz przereklamowanych lalusiow,ostatnio bylem na Jezioraku Szczecin mecz na szczycie ze Swiatowidem...wygrali 5:0!! i tylko przypomne ze chlopaki graja tam za darmo!(jedynie jakies dresy,buty itp.) a zapierdalali jakby mieli zarobic po te 20tys! I az chcialo sie taki mecz ogladac bo mieli wiecej sytuacji podbramkowych niz te lalusie w calej rundzie jesiennej.
Odp: Transfery do Pogoni - 08/11/2010 11:54
Bo gra w piłkę nie może być karą ale sprawiać radość a jeszcze jak ci za to płacą to czego chcieć więcej.Oni nigdy nie docenia tego co mają do puki tego nie stracą.Przykładnie zwolnić z 4-5 a reszcie pewnie się wtedy zachce.No i trener potrzebny a nie kumpel.
Bo gra w piłkę nie może być karą ale sprawiać radość a jeszcze jak ci za to płacą to czego chcieć więcej.Oni nigdy nie docenia tego co mają do puki tego nie stracą.Przykładnie zwolnić z 4-5 a reszcie pewnie się wtedy zachce.No i trener potrzebny a nie kumpel.
Co z tego że ich zwolnisz? Myślisz że na takiego Petasza czy innych śmiesznych grajków nie połasi się jakiś klub, gdzie pensyjkę też pewnie będą mieli większą niż przeciętnie zarabiający Polak?!
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Odp: Transfery do Pogoni - 08/11/2010 22:03
zimą właściciele powinni zacząć budowę nowej, grającej z charakterem i przede wszystkim "młodej" Pogoni. Można to uczynić za niewielkie pieniądze czego przykładem jest łks. drużyna ma być budowana z przyszłością a nie oparta jedynie na starociach z rzekomo dobrą przeszłością. taka wizja budowy drużyny z góry była skazana na porażkę ponieważ ci podstarzali zawodnicy rozjebali to co w sumie wyglądało nie najgorzej w pewnym momencie(2 miejsce na jesieni rok temu)
Odp: Transfery do Pogoni - 09/11/2010 13:19
Co do przerwy ziomowej i okresu transferowego.
Nie ma co sie oszukiwać, po takiej jesieni nie sciagniemy zadnego gracza na poziomie. Zreszta niektorzy z aktualnego skladu sie nadaja wiec jedyna opcja to pozbycie sie tych co trzeba [ byla juz o tym dyskusja] i w ich miejsce wziac najbardziej utalentowana mlodziesz z rezerw czy tam juniorow starszych ale przedewszytkim sciagnc mlodych zdolnych z nizszych lig naszego regionu. Ponoć ludzie z klubu przygladaja sie takim na codzien wiec jakies rozeznanie powinni miec [ nie wiem czy mozna w to wierzyc ale niewazne;p] I wiosna sie zgrywac i ogrywac mlodych grajkow patrzac juz tylko na urzymanie i walke o awans w przyszlym sezonie
Ps. O przyjsciu trenera profesjonalisty i to jak najszybciej nie pisałem bo to dla mnie oczywista oczywistośc;p
" Dobrze, że kibice Pogoni w 2002 roku, widząc, co dzieje się wokół ich ukochanej ekipy, utworzyli swoją drużynę - Pogoń Szczecin Nową. Przezorny zawsze ubezpieczony. Gdyby nie oni, dzisiaj prawdziwy futbol w tym mieście ludzie widzieliby tylko na archiwalnych zdjęciach…"/ AMF
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.