Odp: PSonTour: Gdańsk! - 26/02/2013 21:42
dobra kurwa pełna mobilizacja ruszać dupy jedziemy wszyscy..., jak mnie z roboty wyjebią to będzie lipa..., ale czego to się nie robi dla swojego ukochanego klubu!!!!!!!!!!!!! czekamy na info odnośnie wyjazdu już jutro!!! gdańskie k.... bójcie się MKS nadchodzi
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Odp: PSonTour: Gdańsk! - 26/02/2013 21:43
Wyjazd specjałem, to wycieczka krajoznawcza na stadion, rejsowym poznasz ludzi, porozmawiasz, pośmiejesz się i może spotkają Cię inne podnoszące poziom dopaminy w organizmie atrakcje (nie wierze, że wzrost adrenaliny dla kogokolwiek jest czymś negatywnym). Wiadomo, szybciej i czasami nie da rady ominąć kwestii roboty ale dla chcącego nic trudnego! Zazdroszczę wyjazdu i jestem pewny, że Ci co pojadą rejsówką pierwszy raz, nie pożałują.
Odp: PSonTour: Gdańsk! - 28/02/2013 00:29 Wyjazd nastąpi o godzinie 10.00 ze stacji Szczecin Główny. Jedziemy i wracamy wszyscy razem pociagiem. SKPS nie organizuje a zarazem nie odpowiada za wyjazd autami niektorych . W pociagu trzymamy umiar , zachowujemy sie kulturalnie , kto sie bedzie słaniał na nogach zostanie ukarany. Vouchery ktore miały byc na specjal zabieramy ze soba , wymiana na gadzet nastapi pod stadionem. Przypominamy ze na poczatku na stadion wchodzi oprawa , niech nikt sie nie pcha. Na stadionie dajemy z siebie 150 % .
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.