Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 25/07/2011 12:02
widać klub na ten temat milczy , może SKPS by oficjalnie zapytał ;" o której należy teraz stanąć w kolejce w celu zakupu biletu aby była gwarancja wejście przed pierwszym gwizdkiem" bardzo mnie ciekawi co oni na to, żeby człowiek był piknikiem to by olał a tak serce się k***wa kraje jak się widzi co się wyrabia.. ehh
Nie każdy piknik olewa ta sytuacje więc nie przesadzaj
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Piknik to jest w ogóle słowo, które permanentnie mnie wkurwia. Taka osoba jest takim samym kibicem jak kazdy z Nas. Niekiedy wielu z tych pikników przeżyło bardzo wiele lat z Pogonia i co wiecej wielu jest cholernie lojalnych i te "pikniki" nie odeszły w niektórych trudnych chwilach. Dlatego szanujmy innych kibiców, bo wiemy jak jest chociażby z frekwencją.
widać klub na ten temat milczy , może SKPS by oficjalnie zapytał ;" o której należy teraz stanąć w kolejce w celu zakupu biletu aby była gwarancja wejście przed pierwszym gwizdkiem" bardzo mnie ciekawi co oni na to, żeby człowiek był piknikiem to by olał a tak serce się k***wa kraje jak się widzi co się wyrabia.. ehh
Nie każdy piknik olewa ta sytuacje więc nie przesadzaj
Piknik to jest w ogóle słowo, które permanentnie mnie wkurwia. Taka osoba jest takim samym kibicem jak kazdy z Nas. Niekiedy wielu z tych pikników przeżyło bardzo wiele lat z Pogonia i co wiecej wielu jest cholernie lojalnych i te "pikniki" nie odeszły w niektórych trudnych chwilach. Dlatego szanujmy innych kibiców, bo wiemy jak jest chociażby z frekwencją.
Nie tylko Ciebie to wkurwia no ale cóż młode pokolenie ma swój czas a że jest net to mogą se pisać do woli .Kiedyś na stadionie byli KIBICE (nie ważne czy dziadek który przyprowadził wnuka na pierwszy mecz czy kolega z bloku itd. ) i Fani zagożali kibice którzy siedzieli na PIEKLE (specjalnie dla niektórych ) i darli "mordy" i chu... tyle na ten temat dzięki
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Dla mnie słowo "Piknik" nie odnosi się właśnie do ludzi, którzy są z Pogonią na dobre i złe. Bardziej oznacza to kibica sukcesu - jak dla mnie.
No i nestepny "wielbłąd" od 78 jestem na wszystkich meczach w Szczecinie (no prawie )i nie jestem pierdolonym kibicem sukcesu jak mnie nazwałeś .Jak spadliśmy o 3 klasy niżej to mój syn poszedł pierwszy raz na mecz (rocznik 99) i do tej pory chodzi ze mną i też nie jest kibicem sukcesu .Widze że niektórym pojebało sie w nazewnictwie lub we łbie .No ale czas skończyć z tym tematem bo jesteśmy przecięż na forum o karcie kibica a nie na temcie :Jak zniechęcić SKUTECZNIE prawdziwych kibiców do przychodzenia na mecz przez ineternet dla mnie koniec tematu na tym forum na temat PIKNIKÓW dobrych i złych
Gdzie Ja Ciebie nazwałem piknikiem ? Przeczytaj to co napisałem, ze zrozumieniem.
Czytałem Opisałeś nas ogólnie kim dla Ciebie jesteśmy jako piknik
Gdzie Ja Ciebie nazwałem piknikiem ? Przeczytaj to co napisałem, ze zrozumieniem.
Czytałem Opisałeś nas ogólnie kim dla Ciebie jesteśmy jako piknik
To słabo u Ciebie z czytaniem. Nie opisałem Ciebie, tylko opisałem co oznacza dla mnie słowo "Piknik".
Chyba tak sorki własnie przeczytałem ze zrozumieniem (poniedziałek ) ale jakbyś nie napisał to połowa forum uważa pikników za "kibiców sukcesu" .
Ostatnio edytowany przez: mefisto1969, 25 lipca 2011, 15:53 [1 raz(y)]
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 25/07/2011 15:54
Co sie tyczy organizacji meczu no to tutaj:http://pogonszczecin.info/Pogon_Szczecin_dziekuje_i_przeprasza____-ab1276-1276-5239.html
Chociaz rzeprosili i napisali zze zaskoczylo ich to ze bedziemy gospodarzami w 1 kolejce i ze ma sie poprawic juz na Warcie.Oby ale dobrze ze chociaz przeprosili.
Co sie tyczy organizacji meczu no to tutaj:http://pogonszczecin.info/Pogon_Szczecin_dziekuje_i_przeprasza____-ab1276-1276-5239.html
Chociaz rzeprosili i napisali zze zaskoczylo ich to ze bedziemy gospodarzami w 1 kolejce i ze ma sie poprawic juz na Warcie.Oby ale dobrze ze chociaz przeprosili.
a jednocześnie udają idiotów chcąc za kasę miasta dostawić kołowrotków, które stały puste. Problemem była dystrybucja biletów.
a jednocześnie udają idiotów chcąc za kasę miasta dostawić kołowrotków, które stały puste. Problemem była dystrybucja biletów.
Chociaż patrząc też z perspektywy kołowrotków, pamiętacie co było na Polska - Kamerun? Też lipa z kołowrotkami, ogólnie deficyt kas i kołowrotków, powinno i tego, i tego być co najmniej 2 - gie tyle...
Chociaż patrząc też z perspektywy kołowrotków, pamiętacie co było na Polska - Kamerun? Też lipa z kołowrotkami, ogólnie deficyt kas i kołowrotków, powinno i tego, i tego być co najmniej 2 - gie tyle...
Ale tu nie chodzi o kołowrotki a o sprzedaż biletów, tylko z tym był problem! Jeśli czepiać się kołowrotków, to prędzej powinni zwrócić uwagę na wpuszczanie, a dokładniej gamoni którzy są ślepi i mają problemy z odczytaniem nazwisk czy dat urodzenia na dokumencie w związku z czym robią problem z wpuszczeniem. Poza tym - trzeba być popierdolonym, żeby nie wpuszczać osoby, która posiada kartę kibica, za to że nie ma ze sobą dokumentu tożsamości - no żesz kurwa!
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 25/07/2011 17:10
To wszystko z tymi biletami jest pojebane wystarczy jak ktoś kupił bilet w tamtej rundzie to powinni miec jego dane w systemie a nie za każdym razem wpisują jedno i to samo a tak poza tym na huj komu bilet imienny.
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 25/07/2011 18:10
Co z tego że teraz ludzie wyrobią karte kibica jak nie wiadomo czy zdąża zrobieniem jej do meczu z wartą? a co do organizacji to masakra.. w strefie 2 zero jedzenia, no i picie 0,5 L 5zł i do tego bez korka !!! dlaczego klub nie może wpłynąć na ceny oni zarabiają ponad 150% na napoju?
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 25/07/2011 19:06
Ja mam pytania dotyczące tych kart.
Co będzie gdy przyjedzie do mnie kolega (rodzina) i wymyślimy sobie, żeby pójść na mecz ?
Co będzie jak np. Kangur (sory Kangur) przyjedzie raz na kilka lat z Australii i będzie chaciał iść na mecz ?
Co jest z kibicami Pogoni z zagranicy jak nie posiadają oni pesel-u i nie są wstanie przyjechać tydzień wcześniej, żeby wyrobić sobie kartę ?
Sami wiemy, że są też osoby z różnych krajów, które uprawiają tzw. turystykę stadionową. Takie osoby przyjada raz i prawdopodobnie już nigdy więcej, co z nimi ?
Uważam za bardzo duży błąd to, że nie ma możliwości jakiegokolwiek wejścia na stadion bez tej karty. Tym bardziej, że nie ma przepisu, który by zabraniał wpuszczania kibiców bez kart.
Na pierwszym meczu straciliśmy kilkaset osób, które odeszły od kas jestem przekonany, że na Wartą straty już będą w tysiącach, a zapełnienie stadionu w tym sezonie jest praktycznie nie możliwe.
Wyrobienie przez ludzi 13-17 tyś. kart to czas minimum roku i nie chodzi o sprawność systemu.
Komplet na stadionie może się pojawić w przypadku wyrobienia minimum 20 tyś. kart. To jest nie możliwe jeszcze przez bardzo długi czas. Dlatego powinna być możliwość kupienia pojedyńczego biletu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.