Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 16/05/2010 16:09
A ja mam pytanie czy bilet na specjal już można odebrać i jeśli tak to gdzie, w siedzibie SKPS ? Na stronie nie mogę znaleźć info ani tutaj tez nie bardzo, a nie chce 2x jeździć do miasta po bilet na mecz i pociąg osobno
zamiast prośby tutaj powinien być EWIDENTNY ZAKAZ ALKO W JEDNĄ STRONĘkto się nie dostosuje to od razu blaszka bądź wysiadka, i nie ma się co pierdolić. rozumiem Antek, że Ty np. umiesz wypić jednego browara i na tym zaprzestać, ale jest gro ludzi, którzy nie umieją się pohamować i na prawdę warto dopilnować do tego, żeby wszyscy dojechali trzeźwi, bo wiadomo nie od dziś, że z nawalonymi to po prostu jest problem, niepotrzebne spięcia z ochroną, policją czy Bóg wie kim, a przy ilości, która zawita do Bydgoszczy to trzeba szczególnie pilnować siebie i każdego wokół siebie(odpowiedzialność zbiorowa jest w tym przypadku nieunikniona). Przecież zakaz picia nie jest dlatego, że ktoś tak sobie chce bo chce, tylko ma to na celu, żeby każdy PORTOWIEC mógł godnie reprezentować DUMĘ POMORZA na meczu, który już się zapisał w naszej historii.
a ja mam pytanie, czy we wtorek na podobnej zasadzie i o podobnych godzinach będzie można odbierać bilety i koszulki?, bo info jest tylko o poniedziałku
W poniedziałek (17 maja) od 12.00 w budynku klubowym sprzedawane będą bilety i koszulki dla posiadaczy karnetów, którzy zapisali się w dniach 6-8 maja.
W poniedziałek (17 maja) od 12.00 w budynku VIP będą wydawane bilety i koszulki dla osób, które już dokonały wpłaty przy rejestracji w dniu 11 maja.
We wtorek, 18 maja, od 12.00 w siedzibie klubu ruszamy z otwartą sprzedażą pozostałych biletów.
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Pozwole sobie umiescic tutaj text autorstwa jednego z najbardziej cenionych fanatyków z "..." Napewno przyda sie zapamietac wszystkim i wpajac nowym osoba i tym niej ogarnietym
"Jeśli jesteś bezgranicznie oddanym kibicem Pogoni, jeśli czujesz przynależność do grupy takich samych ludzi jak ty, jeżeli bez wstydu zakładasz na szyję szalik w barwach klubowych, damy ci kilka rad.
1. Nie współpracuj z policją, pamiętaj, że może się to obrócić przeciwko tobie.
2. Dopinguj swoją drużynę zawsze, nawet wtedy gdy przegrywa i nie ma najmniejszych szans na zwycięstwo.
3. Na wyjazdach trzymaj się grupy. (Bezpieczniej)
4. Panuj nad strachem. Czasem lepiej wyjść z sytuacji z otłuczonym pyskiem, niż cało, ale na szybkich nogach.
5. Nie bądź agresywny dla osób postronnych. To nie przysporzy ci autorytetu u kumpli, ani uznania wśród tzw. zwykłych ludzi.
6. Nie demoluj środków komunikacji miejskiej i pociągów. One nie oddadzą.
7. Jeśli robisz coś co mija się z prawem - pomyśl o odpowiedzialności. Nie jest sztuką narozrabiać, lecz sztuką jest narozrabiać tak, aby za to nie ponosić odpowiedzialności.
8. Nie kapuj policji tych, od których dostałeś po zębach. Pamiętaj, że sytuacja może się odwrócić.
9. Lokalnych rywali eliminuj w zarodku. Nie lekceważ drobnych grupek fanów innego klubu w twoim mieście.
10. Nie upijaj się na wyjazdach. Pijany i słaniający się na nogach na niewiele się zdasz kolegom w sytuacjach kryzysowych.
11. Nie zabieraj i nie toleruj dziewczyn na meczach wyjazdowych.
12. Nie pokazuj obscenicznych gestów (goły tyłek, Fuck You) w kierunku innych kibiców. To zachowania niegodne prawdziwego kibica .
13. Jeśli jedziesz na mecz do naszej zgody to pamiętaj o rewanżu. Nie jedź na tzw. „krzywy ryj”.
14. Pamiętaj , że w naszych strukturach panuje pewna hierarchia. Okazuj szacunek tym osobom, które na to zasługują.
15. Jeśli policja bije kibiców drużyny przeciwnej to albo siedź cicho albo krzycz na ''psy''. Bicie brawa działaniom policji przynosi hańbę każdemu kibicowi.
16. Piosenki w młynie zaczynają osoby, które mają największe doświadczenie w tej sprawie. Jest to jedyny sposób, aby poprawić prowadzony przez nas doping.
To podstawy. Resztę dopowiada życie, a my najzagorzalsi fanatycy żyjemy bardzo intensywnie"
Szczególnie zwróćcie uwagę na pozycję numer 10 w naszym spisie
Mam pytanie. Czy jest organizowany jakiś autokar albo bus z Polic a jeśli tak to czy znalazło by się wolne miejsce?
odp może być na pw gadulec w profilu
Pozdrawiam
Tak, jest organizowany wyjazd z Polic. Wiem, że w jednym autokarze są jeszcze wolne miejsca. Podaje namiar do osoby która to ogarnia Marcin: 510-299-757.
Jeżeli ktoś jeszcze nie ma transportu z Polic i okolic niech dzwoni na podany numer!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.