Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 30/05/2010 20:20
Minął tydzień, więc te ciągle oglądanie filmikow z PP to pewnie rozdrapywanie ran, że nie moglo mn ie tam być, ale sila wyzsza.. co nie znaczy, że nie żałuję... jednak serce rośnie widząc ludzi, którzy naprawdę wkładją serce w doping jak za dawnych lat i za dawnych wyjazdów... dawno tak nie było...
P., L. zrobiliście naprawdę wielka robotę i za to ludzie powinni Wam dziękować bo to coś pięknego zobaczyć, że mimo wszystko wciąż można...
Tam było widać jeszcze jedną sytuację, kiedy Woźniak wchodził z lewej strony... też sytuacja na karnego i to bez wahania, tyle że ustał nogach, chociaż nawet jakby się położył to i tak ten jebany pies małek by nic nie odgwizdał. A na końcu jak zawodnicy szli do nas, żeby podziękować za doping dało się słyszeć czyjś głos, że wałek mógłby się nauczyć najpierw sędziować. Szkoda chłopaków, bo naprawdę im się należał ten puchar jak nikomu innemu...
Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 31/05/2010 20:37
Ja także byłbym wdzięczny jak ktoś to nagrał i by udostępnił bo także byłem w robocie a zależy mi na zobaczeniu tego reportażu bo z tego co słyszałem to jest on bardzo ciekawy i co najważniejsze o naszej Kochanej Pogoni pozdrawiam
Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 01/06/2010 10:39
zadzwoniłem do tvp i bardzo miła pani, powiedziała, ze oddzwoni do mnie i powie co z tym będzie. wlasnie odebrałem telefon i dostałem informacje, ze reportaż będzie ogólnie dostępny do oglądania na "naszej stronie internetowej" o ile już nie jest. coś pani wspomniała o jakichś delikatnych awariach, nad którymi pracują, ale generalnie reportażu należy szukać na stronie tvpSZCZECIN. ja akurat nie mam za bardzo czasu teraz szukać, ale jak ktoś już zlokalizuje, to niech podeśle linka tutaj;]!
pzdr!
niestety kibice zza granicy na tvp (sport,Szczecin itd) nic nie obejrza, bo trzeba wkleic. Opłata wynosi 12 złotych za dostęp na 30 dni lub 120 złotych za dostęp na rok
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.