Odp: Miss Pogoni - 08/03/2009 21:22
Janek jak to nie wiedziałeś?
W Rosji miss wybiera Władimir Władimirowicz Putin a jak któras nie pasuje to do odstrzału tak jak dziennikarzyny!
PS. Gratuluje wygranej,następnym konkursem dla wybranki jury moga być wybory MISS JANTAR USTKA.
Kolejna okazja aby sie wylansować i zaprezentować szerszej publiczności.
Polecam kupno nowego stroju kąpielowego , ten rózowy juz troszke sie przejadł.
EDIT:Jasiu.stary wariatuńcio!W tym sęk! Gdybyś wiedział więcej o Rosji to moze nie byłbyś taki prosowiecki
Ostatnio edytowany przez: eM, 8 marca 2009, 22:10 [6 raz(y)]
Janek jak to nie wiedziałeś?
W Rosji miss wybiera Władimir Władimirowicz Putin a jak któras nie pasuje to do odstrzału tak jak dziennikarzyny!
PS. Gratuluje wygranej,następnym konkursem dla wybranki jury moga być wybory MISS JANTAR USTKA.
Kolejna okazja aby sie wylansować i zaprezentować szerszej publiczności.
Polecam kupno nowego stroju kąpielowego , ten rózowy juz troszke sie przejadł.
Widzę, że z Ciebie fachowiec od Rosji i tego co w niej, a ja tak dużo jak Ty to o niej nie wiem.
Jakie znowu PSG? Koleżanka na pewno była przekonana iż jej avatar to jakiś suvenir z Paryża.
W gimnazjum była tam na wycieczce klasowej, robiła pamiątkowe fotki wieży Eiffla i sentyment do tego miasta pozostał.
Jakie znowu PSG? Koleżanka na pewno była przekonana iż jej avatar to jakiś suvenir z Paryża.
W gimnazjum była tam na wycieczce klasowej, robiła pamiątkowe fotki wieży Eiffla i sentyment do tego miasta pozostał.
Ja myślę, że koleżanka nawet nie wie gdzie Paryż leży a że podobne barwy na herbie PSG jak na Pogoni to pewnie, dlatego go wybrała
http://nasza-klasa.pl/profile/6434372/gallery/62
Miss z koleżankami Czyli 2 jurorkami...
Ehh. Ciekawe kiedy skończą się wygrane po znajomości.
W wolnym czasie...lubie chodzić do portu
looool chyba miała na myśli Wały Chrobrego ale cholera ją wie....
ale do portu to by raczej bez przepustki nie weszła, a i ciekawe ile by wytrzymała w pobliżu elewatora ewa
Czy ma ktoś zdjęcie dziewczyny z 10 sec Z TEGO filmiku?? Pilna sprawa
Swego czasu była taka opcja gdzie chyba dwie dziewczyny właśnie pozowały jako kandydatki na miss. Pamiętam ta strone była polinkowana, ale to dość czasu temu .. Pamiętam jak dziś, że we flashu jakoś czy coś bo nie można było skopiować zdjęcia, a właśnie tą o którą pytasz ustawiałem sobię na tapete .
Próbuje znaleźć to gdzieś w starszych newsach, ale będzie kiepsko .. :/ Był to początek, te 2 dziewczyny miały sesję, a inne miały dopiero dojść, gdzie w jakim klubie nie pamiętam te fotki, ale na bank była osobna strona. Choć to dawno no i może usuneli.
Można pomyśleć z kiedy te koszulki, tak bardziej date pod oko, i tym tokiem szukać .. . Chyba, że ktoś zna tą panią, całkiem sympatyczną ze zdjęcia poresztą .
Co do mianowanej nowej miss, to bym się statystyk zapene nie doszukiwał, gdzieś po nk było przecież, że Ona jakoś nie z tego miasta, a poszła tylko pewnie na 1 mecz po ceremonii
Odp: Miss Pogoni - 06/07/2009 01:09
No to tak podbije temat nowym postem bo przeglądając teraz neta natrafiłem na linka z youtuba, gdzie jest ta panna nagrana z sesji w Galaxy Champions clubie. I przypomniałem sobie, że właśnie cos tu na forum o tym pisałem
http://www.youtube.com/watch?v=wKJAOC-oRxI
Może to ta dziewuszka, o, którą pytał Entero nie jestem pewien, co do strony to domena dalej istnieje, i to z bardzo ciekawym motywem reaktywacji, chyba, że to tylko tak o " na zaś " ustawione.
Pamiętasz wybory Miss Pogoni 2009? Żałowałaś, że nie zgłosiłaś swojej kandydatury? Teraz masz na to okazję! Ruszają wybory Miss Pogoni Szczecin 2010!
Teraz każda z Was może nią zostać! Jak to zrobić? Wystarczy wypełnić formularz zgłoszeniowy na stronie www.misspogoni.info . Na początku lutego zostaniesz zaproszona na specjalną sesję fotograficzną z naszymi fotoreporterami.
Jakie warunki musisz spełniać? Musisz kibicować Pogoni Szczecin! Bo tak naprawdę tylko ten argument trafia do kibiców, którzy w internetowym głosowaniu wybiorą 15 finalistek! Z tego grona Miss Pogoni 2010 zostanie wybrana przez specjalnie wyselekcjonowane Jury podczas gali finałowej połączonej z prezentacją I-ligowej Pogoni Szczecin!
- Wybory to przede wszystkim fantastyczna zabawa! - mówi Miss Pogoni 2009, Katarzyna Bujakowska - Zachęcam do wzięcia udziału w tym bardzo fajnym przedsięwzięciu bo naprawdę warto!
Jakie warunki musisz spełniać? Musisz kibicować Pogoni Szczecin! Bo tak naprawdę tylko ten argument trafia do kibiców, którzy w internetowym głosowaniu wybiorą 15 finalistek!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.