Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Występy Pogoni w II lidze. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
anathema
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6939 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/07/2008 14:24
Pogoń Szczecin: Damian Wójcik (46' Robert Binkowski) - Mateusz Świniarek (46' Marcin Woźniak), Andrzej Tychowski (46' Marcin Dymek), Paweł Skrzypek, Mariusz Soska - Ferdinand Chifon (46' Tomasz Parzy), Piotr Kołc (46' Mariusz Szyszka), Adrian Sobczyński (37' Radosław Biliński), Cezary Przewoźniak (66' Wojciech Żaczek) - Marek Kowal (64' Piotr Grabarczyk), Maciej Ropiejko (46' Marcin Jankowski)

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Pit.
Kibic
Na forum od 7788 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/07/2008 14:34
pierwsza połowa od momentu straty bramki bez kitu zajebista. I prawa i lewa strona, wszystko pięknie (szczególnie prawa - Świniarek i Chifon). Były szybkie akcje z pierwszej piłki, dobre rajdy no i bramki.
Po drugiej połowie niczego się nie spodziewałem, a raczej spodziewałem się tego że stracimy bramki (ustawienie obrony maksymalnie eksperymentalne).
Ale ogólnie podsumowując, to jest dobrze. Szczególnie w pierwszej połowie.

z nowych:
Binkowski - pierwszego gola mógł obronić, ale to była chyba 2 minuta drugiej połowy, więc może słabo rozgrzany. Potem pare piłek wyłapał czyli ogólnie na "+". No i wkońcu krzyczał, ustawiał, nie to co z GKP gdzie cały czas stał cicho. Ale Wójcik na razie poza jego zasięgiem.
Świniarek - na ten moment pewniak do pierwszego składu.
Kołc - walczył, podawał, obok Świniarka najlepszy z nowych z pola.
Jankowski - miał dwie akcje, zjebał. Musi się ogarnąć, bo Kowal i Ropiejko dziś zdecydowanie lepiej.
Woźniak - średnio, byle Kosakowski się szybko wykurował.
Soska - lipa, lipa. Wszystko w drugiej połowie szło jego stroną, dopiero jak Żaczek zajął jego pozycje to jakoś to zaczeło wyglądać. Zdecydowanie gorszy od Świniarka, od Zawadzkiego też, więć po co nam trzeci prawy obrońca?
Szyszka - niepewny, na środku nie ma szans na gre.
Grabarczyk - jedna akcja w całej połowie...

Jeśli z tych wszystkich zawodników zebrać najlepszych 15 zawodników, to mamy dobrą pake.

Ostatnio edytowany przez: Pit., 19 lipca 2008, 14:40 [1 raz(y)]

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6621 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/07/2008 14:40

Pit. napisał:  
pierwsza połowa od momentu straty bramki bez kitu zajebista. I prawa i lewa strona, wszystko pięknie (szczególnie prawa - Świniarek i Chifon). Były szybkie akcje z pierwszej piłki, dobre rajdy no i bramki.
Po drugiej połowie niczego się nie spodziewałem, a raczej spodziewałem się tego że stracimy bramki (ustawienie obrony maksymalnie eksperymentalne).

z nowych:
Binkowski - pierwszego gola mógł obronić, ale to była chyba 2 minuta drugiej połowy, więc może słabo rozgrzany. Potem pare piłek wyłapał czyli ogólnie na "+". No i wkońcu krzyczał, ustawiał, nie to co z GKP gdzie cały czas stał cicho. Ale Wójcik na razie poza jego zasięgiem.
Jankowski - miał dwie akcje, zjebał. Musi się ogarnąć, bo Kowal i Ropiejko dziś zdecydowanie lepiej.
Soska - lipa, lipa. Wszystko w drugiej połowie szło jego stroną, dopiero jak Żaczek zajął jego pozycje to jakoś to zaczeło wyglądać. Zdecydowanie gorszy od Świniarka, od Zawadzkiego też, więć po co nam trzeci prawy obrońca?

Jeśli z tych wszystkich zawodników zebrać najlepszych 15 zawodników, to mamy dobrą pake.

A Sobczyński?? Pamiętajmy jeszcze o Rydzaku... 15 to mało musi być paka 20-22 osób. licze że Mario "fundnie" nam ze dwa dobre nazwiska...

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
eF^
Kibic
Na forum od 7800 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/07/2008 14:53
Jak możesz podpisz te nazwiska numerami bo średnio się orientuje (i pewnie nie tylko ja) kto jest kim.

kiko
Kibic
Na forum od 6784 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/07/2008 15:16
Na dzień dzisiejszy z zawodników o których nie musimy się martwić:
GK - Wójcik, Binkowski
Obrona - Skrzypek, Tychowski, Kosa, Świniarek, Zawadzki
Pomoc - Przewoźniak, Sobczyński, Biliński, Rydzak, Chifon, Kołc, Parzy
Atak - Ropiejko, Kowal,

Mamy 16 dobry graczy do tego dodać juniorów (Lebedyński, Kamień, Wólkieiwcz, Gluza) którzy mogą dużo wnieść + reszta czyli Jankowski, Woźniak, Dymek, Żaczek, czyli uzupełnienie składu w razie potrzeby to ja jestem optymistą. Ligę czas zacząć!!!

PS. Przydałby się jeszcze tylko jeden transfer - napastnik, ograny, doświadczony, koło 30tki. Taki kiler pola karnego, zapewniający 15-20 bramek w sezonie. Chyba, że Kowal się ogarnie w co bardzo wierzę, ale ile można na to czekać.

nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6621 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/07/2008 15:36

kiko napisał:  
Na dzień dzisiejszy z zawodników o których nie musimy się martwić:
GK - Wójcik, Binkowski
Obrona - Skrzypek, Tychowski, Kosa, Świniarek, Zawadzki
Pomoc - Przewoźniak, Sobczyński, Biliński, Rydzak, Chifon, Kołc, Parzy
Atak - Ropiejko, Kowal,

Mamy 16 dobry graczy do tego dodać juniorów (Lebedyński, Kamień, Wólkieiwcz, Gluza) którzy mogą dużo wnieść + reszta czyli Jankowski, Woźniak, Dymek, Żaczek, czyli uzupełnienie składu w razie potrzeby to ja jestem optymistą. Ligę czas zacząć!!!

PS. Przydałby się jeszcze tylko jeden transfer - napastnik, ograny, doświadczony, koło 30tki. Taki kiler pola karnego, zapewniający 15-20 bramek w sezonie. Chyba, że Kowal się ogarnie w co bardzo wierzę, ale ile można na to czekać.

dodałbym Waśkowa,Kosakowski może wrócić zawsze do ataku. no i jak wspomniałem jakieś ze dwa "ograne" nazwiska w wyzszej klasie,tylko oby nie Bąk...

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
ArP
Kibic
Na forum od 8032 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/07/2008 15:42

kiko napisał:  

PS. Przydałby się jeszcze tylko jeden transfer - napastnik, ograny, doświadczony, koło 30tki. Taki kiler pola karnego, zapewniający 15-20 bramek w sezonie.

też tak uważam, taki zawodnik bardzo by nam się przydał, warto wyłożyć trochę kasy więcej bo to się zwróci

Pogoń Szczecin MKS!
E.
Kibic
Na forum od 6484 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/07/2008 16:20

Arturo napisał:  

kiko napisał:  

PS. Przydałby się jeszcze tylko jeden transfer - napastnik, ograny, doświadczony, koło 30tki. Taki kiler pola karnego, zapewniający 15-20 bramek w sezonie.

też tak uważam, taki zawodnik bardzo by nam się przydał, warto wyłożyć trochę kasy więcej bo to się zwróci

Na Pogoń.v.pl i 90minut pisze ze Pogoń interesuje się Krzysztofem Kretkowskim. Może on by się nadał.

Pit.
Kibic
Na forum od 7788 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/07/2008 16:54

nowa od nowa napisał:  

A Sobczyński?

Sobczyński swoje zagrał, widać że ma duży spokój. Przy jednym ze sprintów chyba nadciągnął mięsień, widać nie te lata na szybkie bieganie. Ale on od tego nie jest, on ma celnie podawać i się sprawdza.

eF^ napisał:  

Jak możesz podpisz te nazwiska numerami bo średnio się orientuje (i pewnie nie tylko ja) kto jest kim.

numery: Binkowski (bramkarz), Świniarek 17 , Kołc 13, Grabarczyk 4, Jankowski 14, Szyszka 2, Soska 22, Sobczyński 19, Woźniak 27

Ostatnio edytowany przez: Pit., 19 lipca 2008, 16:59 [1 raz(y)]

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
ManU
Kibic
Na forum od 7570 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/07/2008 17:28

Shpu napisał:  

pasik napisał:  

Shpu napisał:  

Nestor napisał:  
Kto zajmuje się organizacją wyjazdów ? Do Koronowa niema połączenia PKP więc wyjazd innym srodkiem transportu ?

Kuwa nauczcie sie sami dzialac. Pamiatki, wyjazdy... najlepiej na gotowe sie załapać

taaa a potem 10 osob na wyjezdzie inne kluby potrafia organizowac sie

i tak bys nie pojechal w 10... bedzie to wygladalo jak w 4 lidze... kazdy sobie. Chcesz jechac dowiwaduj sie od tych co jezdza, a nie ze moze jeszcze bus czy autokar Ci podjada pod brame... nie podoba sie nie jezdzic. Pojedzie jeden z drugim dwa , trzy raz w sezonie i z duma spiewa jestesmy zawsze tam... nie potrzeba nam takich.

nie potrzeba? ale w sensie ze jak ktos nie jezdzi na wszystkie wyjazdy to ma w ogole nie jezdzic czy ze moze pojechac ale nie wypada mu spiewac tej piosenki?:> gdyz jak zaspiewa to byloby klamstwo :>

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Plum
Kibic
Na forum od 7619 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/07/2008 17:35

eF^ napisał:  

Macie szczęścliwe numerki: 1 - Wójcik, 17 - Świniarek, 20 - Tychowski, 22 - Soska, 18 - Skrzpek, 6 - Chi-fon, 13 - Kołc, 19 - Sobczyński, 10 - Przewoźniak, 8 - Kowal, 21 - Ropiejko
25 - Binkowski, 2 - Szyszka, 11 - Parzy, 7 - Biliński, 5 - Dymek, 23 - Żaczek, 14 - Jankowski, 4 - Grabarczyk, 27 Woźniak

Pit. napisał:  

z nowych:
Woźniak - średnio, byle Kosakowski się szybko wykurował.

I chyba coś namieszałeś. Bo Mariusz Soska grajacy z numerem 22 grał na lewej obronie i szło mu bardzo dobrze. Nie jest to zresztą tylko moja opinia, bo również Mariusz Kuras wypowiadał się pozaytywnie o grze tego zawodnika.
No i Woźniak nie gra na tej samej pozycji co "Kosa"

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
AlterB
Kibic
Na forum od 7483 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/07/2008 17:38

ManU napisał:  

Shpu napisał:  

pasik napisał:  

Shpu napisał:  

Nestor napisał:  
Kto zajmuje się organizacją wyjazdów ? Do Koronowa niema połączenia PKP więc wyjazd innym srodkiem transportu ?

Kuwa nauczcie sie sami dzialac. Pamiatki, wyjazdy... najlepiej na gotowe sie załapać

taaa a potem 10 osob na wyjezdzie inne kluby potrafia organizowac sie

i tak bys nie pojechal w 10... bedzie to wygladalo jak w 4 lidze... kazdy sobie. Chcesz jechac dowiwaduj sie od tych co jezdza, a nie ze moze jeszcze bus czy autokar Ci podjada pod brame... nie podoba sie nie jezdzic. Pojedzie jeden z drugim dwa , trzy raz w sezonie i z duma spiewa jestesmy zawsze tam... nie potrzeba nam takich.

nie potrzeba? ale w sensie ze jak ktos nie jezdzi na wszystkie wyjazdy to ma w ogole nie jezdzic czy ze moze pojechac ale nie wypada mu spiewac tej piosenki?:> gdyz jak zaspiewa to byloby klamstwo :>

spiewaj co chcesz, smieje sie z takich

eF^
Kibic
Na forum od 7800 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/07/2008 18:23

Cytat:  
Mariusz Soska grajacy z numerem 22 grał na lewej obronie i szło mu bardzo dobrze.

Dziwne rzeczy, ja jedyne co widziałem to w większości nieudolne próby wybijania piłki na oślep i konstruowanie groźnych akcji, niestety groźnych dla naszego bramkarza. Oczywiście miał parę sytuacji dobrych, tzn. wybicia przy paru akcjach ale w przekroju całego meczu ten piłkarz według mnie zagrał naprawdę tragicznie (sprokurował przynajmniej 2-3 groźne sytuacje).

Plum
Kibic
Na forum od 7619 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/07/2008 19:50

eF^ napisał:  

Cytat:  
Mariusz Soska grajacy z numerem 22 grał na lewej obronie i szło mu bardzo dobrze.

Dziwne rzeczy, ja jedyne co widziałem to w większości nieudolne próby wybijania piłki na oślep i konstruowanie groźnych akcji, niestety groźnych dla naszego bramkarza. Oczywiście miał parę sytuacji dobrych, tzn. wybicia przy paru akcjach ale w przekroju całego meczu ten piłkarz według mnie zagrał naprawdę tragicznie (sprokurował przynajmniej 2-3 groźne sytuacje).

W mojej ocenie grał dobrze. Minusem jest to, że sprokurował rzut karny.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
eF^
Kibic
Na forum od 7800 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/07/2008 20:42
Tak abstrahując od spraw czysto sportowych, tyle mówiło się o oficjalnym herbie Pogoni, a widzę że na koszulkach cały czas jest zły (biały napis), jak to z tym jest, to chyba nie jest zbyt duży wydatek aby to zmienić, a jak już coś się oficjalnie postanowiło to powinno się tego przestrzegać, wymagamy od innych aby naszego herbu poprawnie używali (np. gazety, czy stacje telewizyjne) a na koszulkach mamy nieodpowiedni.

BNY
Kibic
Na forum od 7569 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/07/2008 20:48
skrót z meczu na OFI

E.
Kibic
Na forum od 6484 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/07/2008 21:28

benny napisał:  

Fajny pomysł, mam nadzieje, że teraz będzie taki skrót po każdym meczu :)

Ostatnio edytowany przez: E., 19 lipca 2008, 21:35 [1 raz(y)]

Plum
Kibic
Na forum od 7619 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/07/2008 21:50

eF^ napisał:  
Tak abstrahując od spraw czysto sportowych, tyle mówiło się o oficjalnym herbie Pogoni, a widzę że na koszulkach cały czas jest zły (biały napis), jak to z tym jest, to chyba nie jest zbyt duży wydatek aby to zmienić, a jak już coś się oficjalnie postanowiło to powinno się tego przestrzegać, wymagamy od innych aby naszego herbu poprawnie używali (np. gazety, czy stacje telewizyjne) a na koszulkach mamy nieodpowiedni.

Bo to są stare koszulki. Nowe z poprawionym herbem bedą niebawem.

BNY
Kibic
Na forum od 7569 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/07/2008 22:06

Endrjus napisał:  

benny napisał:  

a no bedzie bedzie:) z ligowych na pewno. Moze ze sparingu z Trzebiatowem tez sie uda:)

Dal..
Kibic
Na forum od 6174 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/07/2008 22:24

benny napisał:  

Endrjus napisał:  

benny napisał:  

a no bedzie bedzie:) z ligowych na pewno. Moze ze sparingu z Trzebiatowem tez sie uda:)

To elegancko :) Ktoś miał bardzo dobry pomysł:)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 74  - 75  - 76  - 77  - 78  - 79  - 80  - 81  - 82  - 83  - 84  - 85  - 86  - 87  - 88  - 89  - 90  - 91  - 92  - 93  - 94  - 95  - 96  - 97  - 98  - 99  - 100  - 101  - 102  - 103  - 104  - 105  - 106  - 107  - 108  - 109  - 110  - 111  - 112  - 113  - 114  - 115  - 116  - 117  - 118  - 119  - 120  - 121  - 122  - 123  - 124  - 125  - 126  - 127  - 128  - 129  - 130  - 131  - 132  - 133  - 134  - 135  - 136  - 137  - 138  - 139  - 140  - 141  - 142  - 143  - 144  - 145  - 146  - 147  - 148  - 149  - 150  - 151  - 152  - 153  - 154  - 155  - 156  - 157  - 158  - 159  - 160  - 161  - 162  - 163  - 164  - 165  - 166  - 167  - 168  - 169  - 170  - 171  - 172  - 173  - 174  - 175  - 176  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.22 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005