Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Shivan
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8354 dni

**

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 21:21

Kevin_007 napisał:  

Shivan napisał:  

Kevin_007 napisał:  

ilym24 napisał:  
Ale sie daliscie nabrac na taka nędzną ironie ... hahaha

Kto się nabrał, ten się nabrał... Jak zwykłem mawiać - myślenie nie boli. Ale wychodzi na to, że niektórych jednak tak...

masz cos jeszcze do powiedzenia?

Sorki jeśli Ciebie uraziłem swoimi słowami... Pozdro

Spoko, po prostu drazni mnie takie podejscie, nawet ironiczne, bo z calym szacunkiem ale nie jest to temat do zartow.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
1973
Kibic
Na forum od 7635 dni

*

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 21:23

narodowiec napisał:  

maniek^^ napisał:  

Krokus napisał:  
I się zaczeło... tydzień temu jak to coś przegrało 0:4 to byli źli i niedobrzy. Teraz jakimś niejasnym cudem wygrywają 3:0 w Zabrzu i o wszystkim zapominamy. Nie tak miało być... A 3pkt jadą do Gutowa Małego pod Łodzią.

Bo lepiej zeby przegrali... prawda?

Nie kolego - chodzi o wasze niekonsekwentne podejscie do pewnych spraw - mówie tutaj w liczbie mnoegiej majac na myśli wiekszosc ( nie tylko kibiców ) ale i szczecinian, dlatego nic w tym mieście się niezmieni szybko.

...mnie tez to bardzo martwi a jesli mowimy juz o mlodszym pokoleniu to pozostaje miec tylko nadzieje iz kiedy wydorosleja byc moze zmienia spojrzenie na pewne sprawy...

fenster
Kibic
Na forum od 8390 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 21:25
Jagiellonia Białystok - Lechia Gdańsk 2:1 (0:1)
Bramki: Jacek Chańko (65 min.), Robert Speichler (84 min. - karny) - Karol Piątek (20 min.).
Żółte kartki: Marcin Wincel, Remigiusz Sobociński, Jacek Chańko - Sebastian Fechner, Mariusz Pawlak, Krzysztof Brede, Paweł Żuk, Maciej Kalkowski, Grzegorz Król. zdziwkozdziwko
Sędziował: Artur Radziszewski (Warszawa).
Widzów 4000.
To jakiego Króla widział Dyczewski z Sasem w dresie Pogoni na meczu w Zabrzu????

Obrazek jpg wstawiony na forum
eM
Kibic
Na forum od 7172 dni

**

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 21:25
Szczecinska "fanatyczna" publiczność znowu dała znać o sobie.
Jeszcze tydzien temu wszyscy psioczyli na antka , a teraz po jednym meczu znow nastała euforia.
Takie życie...
W końcu nie liczy się kto gra...Kręci oczyma
Jak dla was sie nie liczy to mam nadzieje ze zawiniecie się stad razem z ptakiem i jego pseudograjkami gdy ten opusci juz Szczecin.Wtedy bedziecie kibicować jego nowej druzynie np.w Gutowie.

'napluj kurwie w twarz , a ta powie ze deszcz pada'

eJay
Kibic
Na forum od 7660 dni

**

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 21:29
Duza niespodzianka, jeszcze jak Kubica jutro wjedzie w punkty to bedzie fajnie:)

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Ramzes_
Kibic
Na forum od 6979 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 21:31

PSG. napisał:  
Szczecinska "fanatyczna" publiczność znowu dała znać o sobie.
Jeszcze tydzien temu wszyscy psioczyli na antka , a teraz po jednym meczu znow nastała euforia.
Takie życie...
W końcu nie liczy się kto gra...Kręci oczyma
Jak dla was sie nie liczy to mam nadzieje ze zawiniecie się stad razem z ptakiem i jego pseudograjkami gdy ten opusci juz Szczecin.Wtedy bedziecie kibicować jego nowej druzynie np.w Gutowie.

'napluj kurwie w twarz , a ta powie ze deszcz pada'

Tydzien temu wszscy pamietali... i nikt o tym nie zapomniał!!
Każdy przecież chciałby zeby Pogon była SZCZECIŃSKA, żeby ptak zmienił polityke transferowa lub po prostu "odfrunoł"
Więc nie wiem po co ten Twój komentarz

Spoko_Ziom
Kibic
Na forum od 7005 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 21:33
Normalnie wszedłem na stronke by sprawdzic jaki wynik a tu SZOK (normalnie zesztywniałem z wrazenia ile Pogoń wygrała) Jeszcze cała Polska zobaczy kto tu jest najleszy zdziwia sie ci ktorzy niewierza że Pogoń Jest to najlepsza druzyna w Polsce :D Aeja oooo

hPS
*zablokowany
Na forum od 7469 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 21:34
Juz widze miny kibiców Gornika.. załozenie "spokojnie 3:0" tyle ze w plecy...

SZCZECIŃSKA ALBO ŻADNA! i żadna wygrana tego nie zmienii...

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Shivan
Kibic
Na forum od 8354 dni

**

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 21:35

Kibic Jakiego Niema69 napisał:  
Normalnie wszedłem na stronke by sprawdzic jaki wynik a tu SZOK (normalnie zesztywniałem z wrazenia ile Pogoń wygrała) Jeszcze cała Polska zobaczy kto tu jest najleszy zdziwia sie ci ktorzy niewierza że Pogoń Jest to najlepsza druzyna w Polsce :D Aeja oooo

nastepny :(

Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
eM
Kibic
Na forum od 7172 dni

**

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 21:36
ramzes miszczu...
mało tu taki którzy podniecają sie tym marnym zwyciestwem?
nie rozumiem wiec po co twoj komentarz?

IS
Kibic
Na forum od 7172 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 21:38

Kibic Jakiego Niema69 napisał:  

To jeszcze nie raz się zdziwisz jak juz w tym mieście nie będzie nikogo normalnego - cieszycie się z byle gówna, normalnie ręce opadają od niektórych komentarzy - od dziś mam jedno zdnaie o kibicach Pogoni ( przepraszam ze generalizuje bo wiem że nie wszyscy tak myślą ) zaścianek Polski, ciemnota, minimalizm to potęgi entej. Naprawde trzeba wyechać z tego miasta i zobaczyć jak ludzie żyją w Krakowie, Wrocławiu itd. Tu w tym szczecinie zaczyna być wszystko śmieszne, ale ja to zmienie jak będę prezydentem Szczecina hihi .

Spoko_Ziom
Kibic
Na forum od 7005 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 21:39
Shivan a tobie co niepasuje ci cos ?? Ja przynajmiej Wierze ze Pogon jest najlepsza druzynka :D a z ciebie co za kibic ??

Ramzes_
Kibic
Na forum od 6979 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 21:40

PSG. napisał:  
ramzes miszczu...
mało tu taki którzy podniecają sie tym marnym zwyciestwem?
nie rozumiem wiec po co twoj komentarz?

Duzo jest tych "kibiców", którym wygrana w Zabrzu zasłoniła blamaż w Łodzi i poprzedni sezon!!

1973
Kibic
Na forum od 7635 dni

*

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 21:41
Shivan nie reaguj bo nawet nie ma sensu... zal dzieciaka i tyle...

eM
Kibic
Na forum od 7172 dni

**

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 21:42
ramzes o czym ty do mnie rozmawiasz?
a takich jak spoko_ziom to banować z miejsca za glupote!

eJay
Kibic
Na forum od 7660 dni

**

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 21:42

Pogoniarz73 napisał:  
...zalosne ale bolaca prawda...

Załosne, ale trzeba z tym zyc. Przynajmniej dzieciaki maja troche radochy.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Spoko_Ziom
Kibic
Na forum od 7005 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 21:43
No dobra Pogon ostatni mozna powiedziec ze wogle niegrała ale ja mam choc iskierke nadzieji ze jednak bedzie cos z tej druzyny !! Tak wiec sie ciesze ze wygrała teraz :) prawdziwy kibic jest zawsze wierny swojemu klubowi na dobre i nazłe!!

Shivan
Kibic
Na forum od 8354 dni

**

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 21:44

Spoko_Ziom napisał:  
Shivan a tobie co niepasuje ci cos ?? Ja przynajmiej Wierze ze Pogon jest najlepsza druzynka :D a z ciebie co za kibic ??

Nie pasuje masz z tym problem?

o to jakim kibicem jestem to sie nie martw.

Szczecinska Brac
Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7403 dni

Spoko_Ziom napisał:  
No dobra Pogon ostatni mozna powiedziec ze wogle niegrała ale ja mam choc iskierke nadzieji ze jednak bedzie cos z tej druzyny !! Tak wiec sie ciesze ze wygrała teraz :) prawdziwy kibic jest zawsze wierny swojemu klubowi na dobre i nazłe!!

Do tego to jak do słupa.

Teraz widać ilu jest kibiców sukcesu. Jak można podniecać się czymś co siedzi na prowincjii pod Łodzią, aż wstyd że gra pod szyldem Pogonii Szczecin. Szkoda tylko że Majdan i Kuras dali się w to wciągnąć.
A w Zabrzu nigdy nie wygraliśmy i już nie wygramy :]

mem
Kibic
Na forum od 7631 dni

Spoko_Ziom napisał:  

Jesteś żałosny... To już nawet nie śmieszne...

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005