Spoko, po prostu drazni mnie takie podejscie, nawet ironiczne, bo z calym szacunkiem ale nie jest to temat do zartow.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
I się zaczeło... tydzień temu jak to coś przegrało 0:4 to byli źli i niedobrzy. Teraz jakimś niejasnym cudem wygrywają 3:0 w Zabrzu i o wszystkim zapominamy. Nie tak miało być... A 3pkt jadą do Gutowa Małego pod Łodzią.
Bo lepiej zeby przegrali... prawda?
Nie kolego - chodzi o wasze niekonsekwentne podejscie do pewnych spraw - mówie tutaj w liczbie mnoegiej majac na myśli wiekszosc ( nie tylko kibiców ) ale i szczecinian, dlatego nic w tym mieście się niezmieni szybko.
...mnie tez to bardzo martwi a jesli mowimy juz o mlodszym pokoleniu to pozostaje miec tylko nadzieje iz kiedy wydorosleja byc moze zmienia spojrzenie na pewne sprawy...
Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 21:25
Jagiellonia Białystok - Lechia Gdańsk 2:1 (0:1)
Bramki: Jacek Chańko (65 min.), Robert Speichler (84 min. - karny) - Karol Piątek (20 min.).
Żółte kartki: Marcin Wincel, Remigiusz Sobociński, Jacek Chańko - Sebastian Fechner, Mariusz Pawlak, Krzysztof Brede, Paweł Żuk, Maciej Kalkowski, Grzegorz Król.
Sędziował: Artur Radziszewski (Warszawa).
Widzów 4000.
To jakiego Króla widział Dyczewski z Sasem w dresie Pogoni na meczu w Zabrzu?
Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 21:25
Szczecinska "fanatyczna" publiczność znowu dała znać o sobie.
Jeszcze tydzien temu wszyscy psioczyli na antka , a teraz po jednym meczu znow nastała euforia.
Takie życie...
W końcu nie liczy się kto gra...
Jak dla was sie nie liczy to mam nadzieje ze zawiniecie się stad razem z ptakiem i jego pseudograjkami gdy ten opusci juz Szczecin.Wtedy bedziecie kibicować jego nowej druzynie np.w Gutowie.
'napluj kurwie w twarz , a ta powie ze deszcz pada'
Szczecinska "fanatyczna" publiczność znowu dała znać o sobie.
Jeszcze tydzien temu wszyscy psioczyli na antka , a teraz po jednym meczu znow nastała euforia.
Takie życie...
W końcu nie liczy się kto gra...
Jak dla was sie nie liczy to mam nadzieje ze zawiniecie się stad razem z ptakiem i jego pseudograjkami gdy ten opusci juz Szczecin.Wtedy bedziecie kibicować jego nowej druzynie np.w Gutowie.
'napluj kurwie w twarz , a ta powie ze deszcz pada'
Tydzien temu wszscy pamietali... i nikt o tym nie zapomniał!!
Każdy przecież chciałby zeby Pogon była SZCZECIŃSKA, żeby ptak zmienił polityke transferowa lub po prostu "odfrunoł"
Więc nie wiem po co ten Twój komentarz
Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 21:33
Normalnie wszedłem na stronke by sprawdzic jaki wynik a tu SZOK (normalnie zesztywniałem z wrazenia ile Pogoń wygrała) Jeszcze cała Polska zobaczy kto tu jest najleszy zdziwia sie ci ktorzy niewierza że Pogoń Jest to najlepsza druzyna w Polsce
Normalnie wszedłem na stronke by sprawdzic jaki wynik a tu SZOK (normalnie zesztywniałem z wrazenia ile Pogoń wygrała) Jeszcze cała Polska zobaczy kto tu jest najleszy zdziwia sie ci ktorzy niewierza że Pogoń Jest to najlepsza druzyna w Polsce
nastepny
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
To jeszcze nie raz się zdziwisz jak juz w tym mieście nie będzie nikogo normalnego - cieszycie się z byle gówna, normalnie ręce opadają od niektórych komentarzy - od dziś mam jedno zdnaie o kibicach Pogoni ( przepraszam ze generalizuje bo wiem że nie wszyscy tak myślą ) zaścianek Polski, ciemnota, minimalizm to potęgi entej. Naprawde trzeba wyechać z tego miasta i zobaczyć jak ludzie żyją w Krakowie, Wrocławiu itd. Tu w tym szczecinie zaczyna być wszystko śmieszne, ale ja to zmienie jak będę prezydentem Szczecina .
Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 0:3 - 05/08/2006 21:43
No dobra Pogon ostatni mozna powiedziec ze wogle niegrała ale ja mam choc iskierke nadzieji ze jednak bedzie cos z tej druzyny !! Tak wiec sie ciesze ze wygrała teraz prawdziwy kibic jest zawsze wierny swojemu klubowi na dobre i nazłe!!
Shivan a tobie co niepasuje ci cos ?? Ja przynajmiej Wierze ze Pogon jest najlepsza druzynka a z ciebie co za kibic ??
Nie pasuje masz z tym problem?
o to jakim kibicem jestem to sie nie martw.
Szczecinska Brac
No dobra Pogon ostatni mozna powiedziec ze wogle niegrała ale ja mam choc iskierke nadzieji ze jednak bedzie cos z tej druzyny !! Tak wiec sie ciesze ze wygrała teraz prawdziwy kibic jest zawsze wierny swojemu klubowi na dobre i nazłe!!
Do tego to jak do słupa.
Teraz widać ilu jest kibiców sukcesu. Jak można podniecać się czymś co siedzi na prowincjii pod Łodzią, aż wstyd że gra pod szyldem Pogonii Szczecin. Szkoda tylko że Majdan i Kuras dali się w to wciągnąć.
A w Zabrzu nigdy nie wygraliśmy i już nie wygramy
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.