Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Lech Poznań 1:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Kuba L.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7338 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 14/05/2006 03:23
W sprawie naszego dopingu wszystko zostalo wlasciwie powiedziane.Szkoda, ze bramka nie padla, bo mogloby byc dobrze do konca.
Lechici - dobrze ale bez przesady. Z perspektywy sektora 13 dopingu ciaglego przez caly mecz na pewno nie mieli. W drugiej polowie nie wykorzystali w pelni sprzyjajacych okolicznosci.
Oprawy z obu stron bardzo dobre.
Kopanina w pierwszej polowie troche skladniejsza niz zwykle.
To chyba na tyle.

Trybik w machinie zwanej Pogonią.
LeOnik
Kibic
Na forum od 8765 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 14/05/2006 08:29
Nie no... tak naprawde to Pogon wygrala 1:0 :o Przeciez bramka Williama w 1000000000% zdobyta prawidlowo :o Kilkanascie razy ogladalem ta bramke.. bramka prawidlowa jak nic, nawet lechcici w ogole NIE ZAPROTESTOWALI :o i sie zdziwili :o A najlepszy widok tej akcji mial przeciez bramkarz i nawet nie poniosl reke do gory ze reka :o

W sumie jakby bylo to z tylu widac to faktycznie wygladaloby na reke, ale sedziowanie to nie pieprzona loteria, jesli nie sedzia nie ma pewnosci wiec kurwa niech nie gwizdze :o

Ogolnie w mojej swiadomosci to Pogon wygrala z Lechem 1:0 i tyle.

Veni, vidi, vici
U84%
RM
TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7209 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 14/05/2006 09:01

Michał51 napisał:  

Kali napisał:  
Ale teraz trzeba czekać AŻ do lipca na następny mecz ;(

zgadza sie 29 lipca rozpoczęcie nowego sezonu szkoda że sezon tak szybko się skończył

zenada zenada zenada!!!!!! kurwa no co za ludzie!!! tylko spiewali bluzgi na lecha, ten z gniazda tez bardzo nieogarniety, wyłapał tylko nasze "kto nie skacze ten z policji..." a kurwa reszta cie kurwa tylko patrzyla jak chcemy spiewac dopiero czekali na komende z gniaszda! jestescie zalosni! dobrze ze juz sie sezon konczyl bo tylko wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd!!!!!!!! 350 osob w gdyni dalo rade a tu taka padaka!!!!! ZENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
SISMIC
Kibic
Na forum od 7518 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 14/05/2006 09:06

poznaniakk napisał:  
Moja ocena z sektora gości:
Pierwsze 20 min. - czyli do naszego pierwszego "My wierzymy" - nawet bardzo dobre. Podłączało się sporo osób. Potem jakbyście się przestraszyli tym że nie jesteście w stanie nas przekrzyczeć.
My podeszliśmy do tego wydarzenia raczej wkategoriach zabawy - stąd "cały stadion razem z nami", "robimy falę, hej śledzie robimy falę". Jednak jak ryknęliśmy to nie umieliście nas zniechęcić.
Wydarzeń z boiska nie będę komentował - specjalnie się nie wpatrywałem.
Aha! Zróbcie coś z tymi napinaczami z sektora nr 1. Tylko wstyd.

:D

Szczecińska albo żadna!
tribu
Kibic
Na forum od 7745 dni

*

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 14/05/2006 09:34
podsumowanie sezonu:
niedosyt
rozczarowanie
ponownie niespelnione obietnice
tekst na 12tce: "nie machaj mi tu ta flaga bo boisko zaslaniasz..."

100% PD
Mateusz
Kibic
Na forum od 7203 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 14/05/2006 09:58
Mam pytanie - Czy na jakim kolwiek sektorze jakis piłkarz Pogoni podszedł i rzucił dla kibicow koszulke - dres - korki ??? bo kibice Lecha zostali obdarowani koszulkami i kilkom PARAMI KORKÓW :)

Obrazek gif wstawiony na forum
mem
Kibic
Na forum od 7630 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 14/05/2006 10:24

TeHaCe napisał:  

Michał51 napisał:  

Kali napisał:  
Ale teraz trzeba czekać AŻ do lipca na następny mecz ;(

zgadza sie 29 lipca rozpoczęcie nowego sezonu szkoda że sezon tak szybko się skończył

zenada zenada zenada!!!!!! kurwa no co za ludzie!!! tylko spiewali bluzgi na lecha, ten z gniazda tez bardzo nieogarniety, wyłapał tylko nasze "kto nie skacze ten z policji..." a kurwa reszta cie kurwa tylko patrzyla jak chcemy spiewac dopiero czekali na komende z gniaszda! jestescie zalosni! dobrze ze juz sie sezon konczyl bo tylko wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd!!!!!!!! 350 osob w gdyni dalo rade a tu taka padaka!!!!! ZENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moim skromnym zdaniem "ten z gniazda" jest bardziej ogarnięty niż Ty, to po pierwsze. Po drugie to właśnie chyba na tym cały pic polega żeby śpiewać to co zaczyna śpiewać facet z gniazda? Jak każdy zaczyna śpiewać swoje to to co się dzieje na sektorze można określić jednym słowem - żal. Po trzecie - nie wiem jak wy, ale ja nie słyszałem hasła żeby rzucać serpentyny (nawet nie miałem żadnej ale chyba ten moment na to odliczanie można było poczekać). Na koniec dodam, że bluzgi na Lecha na takim meczu powinny być (bez przesady ale...). Następnym razem pomyśl zanim zaczniesz ludzi jechać od "żałosnych".

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
stahu
Kibic
Na forum od 7977 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 14/05/2006 10:27

Mateusz napisał:  
Mam pytanie - Czy na jakim kolwiek sektorze jakis piłkarz Pogoni podszedł i rzucił dla kibicow koszulke - dres - korki ??? bo kibice Lecha zostali obdarowani koszulkami i kilkom PARAMI KORKÓW :)

Koszulek chyba nie mogli bo nikt nie dał (choć może i Lilo dał bo widziałem dziewczyne w jego koszulce brudnej) . Swoje korki najpierw rzucił Edi na sektorze 1. Później Anderson dał komuś , Lilo i chyba Batata..

Sajny
Kibic
Na forum od 7234 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 14/05/2006 10:28

Mateusz napisał:  

Swoje korki oddał Matlak, Anderson i William

eF^
Kibic
Na forum od 7859 dni

*

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 14/05/2006 10:32
Ale nie zaprzeczysz ze w 2 polowie doping bez Sandala to juz nie bylo to samo? utwory spiewane na Pogon mozna policzyc na palcach jednej reki, wcale nie uwazam ze nie powinno byc zadnych wrzutow na lecha bo w koncu to juz swoista "tradycja" ale jak dla mnie to troche przesada zeby skupiac sie bardziej na bluzganiu przeciwnika niz na dopingu dla swojej druzyny (moja wlasna opinia, wiem ze sam na gniezdzie gowno bym zrobil wiec bez glupich komentarzy)

Paulinus
Kibic
Na forum od 8351 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 14/05/2006 11:27
Pogoń - Kto nie skacze jest z Policji hop hop hop
Lech - Cały stadion jest z Policji hop hop hop

Z tego co słyszałam , w drugiej połowie Lech skupił się na opowiadaniu kawałów i różnych innych pierdół przez megafon w kierunku wspomnianej wyzej policji - oczywiście w kontekście Mistrzostw Świata.

W pierwszej połowie doping bardzo dobry, w drugiej coraz słabiej. Co zasługuje na uwagę to chyba nowy rekord w długości utrzymania rozwiniętej sektorówki ;) nieżle to wypadło.

"CSWD" i to się nie zmieni....
Piona!
Kibic
Na forum od 7259 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 14/05/2006 11:35

Paulinus napisał:  

Z tego co słyszałam , w drugiej połowie Lech skupił się na opowiadaniu kawałów i różnych innych pierdół przez megafon w kierunku wspomnianej wyzej policji - oczywiście w kontekście Mistrzostw Świata.

W pierwszej połowie doping bardzo dobry, w drugiej coraz słabiej. Co zasługuje na uwagę to chyba nowy rekord w długości utrzymania rozwiniętej sektorówki ;) nieżle to wypadło.

Lecz wszystko popsuł brak jakiegokolwiek dopingu. Jeśli nawet to bylo to tylko mruczenie pod nosem.

Mateusz
Kibic
Na forum od 7203 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 14/05/2006 11:36

Paulinus napisał:  

Tak róze teksty szły przez megafon w strone policji i telewizji niemieckiej :D

Obrazek gif wstawiony na forum
barcish
Kibic
Na forum od 7731 dni

**

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 14/05/2006 11:37
mam pytanie, ma ktos moze zdjecie tych dwoch nieodpowiedzialnych ludzi ktorzy na koniec meczu wskoczyli na murawe i zostali wyprowadzeni przez ochrone? [ buhaha ] bede wdzieczny za wyslanie fotki (fotek?) z nimi na maila [email protected]

POGOŃ SZCZECIN!
Joanna d^Arc
Kibic
Na forum od 7446 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 14/05/2006 11:44

Power napisał:  

poznaniakk napisał:  
Moja ocena z sektora gości:
Pierwsze 20 min. - czyli do naszego pierwszego "My wierzymy" - nawet bardzo dobre. Podłączało się sporo osób. Potem jakbyście się przestraszyli tym że nie jesteście w stanie nas przekrzyczeć.
My podeszliśmy do tego wydarzenia raczej wkategoriach zabawy - stąd "cały stadion razem z nami", "robimy falę, hej śledzie robimy falę". Jednak jak ryknęliśmy to nie umieliście nas zniechęcić.
Wydarzeń z boiska nie będę komentował - specjalnie się nie wpatrywałem.
Aha! Zróbcie coś z tymi napinaczami z sektora nr 1. Tylko wstyd.

Nie wiem czy to powod do radosci...
Ja bym sie nie chwalila na twoim miejscu ze byles w tej grupie...

U-96
Kibic
Na forum od 8393 dni

**

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 14/05/2006 13:00
okularnik pokaz klate..

Szlugi, wóda, gołe baby !
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8088 dni

**

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 14/05/2006 15:08

LeOnik napisał:  
Nie no... tak naprawde to Pogon wygrala 1:0 :o Przeciez bramka Williama w 1000000000% zdobyta prawidlowo :o Kilkanascie razy ogladalem ta bramke.. bramka prawidlowa jak nic, nawet lechcici w ogole NIE ZAPROTESTOWALI :o i sie zdziwili :o A najlepszy widok tej akcji mial przeciez bramkarz i nawet nie poniosl reke do gory ze reka :o

W sumie jakby bylo to z tylu widac to faktycznie wygladaloby na reke, ale sedziowanie to nie pieprzona loteria, jesli nie sedzia nie ma pewnosci wiec kurwa niech nie gwizdze :o

Ogolnie w mojej swiadomosci to Pogon wygrala z Lechem 1:0 i tyle.

Musze Cie zmartwic, bramka nie byla prawidlowa. Pilka obila sie od reki Wiliama, co prawda przypadkowo ale dzieki temu odniosl on ewidentna kozysc, bo gdyby nie ona to pilka poleciala by w innym kierunku i Willian nie oddalby strzalu. To bylo widac z dolu mlynu...

Bart1987 napisał:  
mam pytanie, ma ktos moze zdjecie tych dwoch nieodpowiedzialnych ludzi ktorzy na koniec meczu wskoczyli na murawe i zostali wyprowadzeni przez ochrone? [ buhaha ] bede wdzieczny za wyslanie fotki (fotek?) z nimi na maila [email protected]

Ostatnio edytowany przez: Pszczółek, 14 maja 2006, 15:14 [1 raz(y)]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7576 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 14/05/2006 18:19

MARCINNN napisał:  

Mateusz napisał:  

Swoje korki oddał Matlak, Anderson i William

Matlak nie dał...ale Edi i chyba Lilo dali :]

LeOnik
Kibic
Na forum od 8765 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 14/05/2006 20:04

U-96 napisał:  
okularnik pokaz klate..

To dobre O_o. Pozdro z 1-2 :>

Veni, vidi, vici
U84%
RM
ZCH 1948
Kibic
Na forum od 7832 dni

*

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 15/05/2006 11:15
Mecz bardzo dobry w wykonaniu Marcina Wachowicza.
On gra poprostu bajecznie - technika pana Fika :D
Panie Antoni ja bym go przygarnoł do Pogoni bo dobry chłopak jest :D
Reiss sie na niego wkur... ze ma vlepki Pogoni na szafce przyklejone :D
pozdro M.W. ;)

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005