Odp: Korona - Pogoń 2:1 - 07/04/2007 21:32
jednak spalony byl przy golu w 90' ale minimalny i trudno go dojrzec przy normlanym tempie meczu, dopiero w powtorce mozna dostrzec ze Grosickiego i ostatniego obroncy dzieli gora metr
Odp: Korona - Pogoń 2:1 - 07/04/2007 22:00
Ale trzeba przyznać, że grali znacznie lepiej niż w poprzednim meczu. I oprócz umiejętności zdecydowanie brakuje im farta. A co do Skórskiego to on dobrym graczem JESZCZE nie jest, a przynajmniej nie na tyle, żeby go w pierwszym składzie wystawiać. Moze ewentualnie wchodźić w drugiej połowie i ogrywać się...
Nie wiem, czy ktoś z Was widział, ale Marcelo jest w 11 kolejki wedłług CANAL+
Już kiedyś pisałem o tym że to jedyny małolat który coś gra...I to podtrzymuje.
do Pluma Słuchaj, nie wiem czy oglądałeś powtórki jednak Julci ma uzasadnione pretensje gdyż jak widac w telewizji przy pierwszej bramce bodajże Robak był na spalonym,przy strzale Kowalczyka, zasłonił piłke Majdanowi- czyli uczestniczył w grze..Natomiast przy drugiej bramce także doszukiwał bym sie spalonego ale ta akcja jest ciężka to rozkminienia bo kamera hujowo jest ustawiona..
Tak czy siak Ide stąd Życząc Wam Wesołych Świąt!!!!!
Odp: Korona - Pogoń 2:1 - 07/04/2007 23:18
Nawet niechby miał rację to swoimi pretensjami decyzji nie zmieni, a dwa znowu będzie gadanie po meczu że sędzia wypaczył wynik... Jkaby pykneli jeszcze jedną brameczkę to by nie było marudzenia. Z każdym zaciągiem słychać tłumaczenia, że napierw się nie zaaklimatyzowali, później że nie znają polskiej piłki, że murawa zmarźnięta, a teraz bo kibice nie śpiewają bo sędzia nas skrzywdził itd...
Co do Marcelo... podczas jego pierwszego meczu w Szczecinie robiłem sobie statystyki piłkarzy. Plus za dobrą akcję itd, i minus za stratę itp. Marcelo załapał około 11 minusów i 2 plusy.... dla mnie ten zawodnik może jest waleczny i sporo biega, ale co z tego wynika? nic. Do tego co chwila pada na murawę... no i jego technika... nie zawsze trafia w piłkę... takie kiksy nie powinny się zdrazać zawodnikom trzeciej ligi...
Dziś ogólnie jestem na: Nie! ;D
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Korona - Pogoń 2:1 - 08/04/2007 11:39
A ja podzielam żal Julcimara który twierdzi, że sędzia znów ich skrzywdził i potem płaczą jak dzieci a przecież wiadomo że zły dotyk boli całe życie.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.