Troszeczke szacunku gościu!!! Pisz nazwy DUŻYMI literami , czyli Pogoń a nie "pogon" i Vasyl a nie "vasyl".
a ty rusz mozgiem nie chodzi mi Pogoń jak zespol tylko jako czasownik !! debilu a co do Vasyla to sie zgodze sory !!
co do tego czasownika to zwracam honor, faktycznie źle przeczytałem, ale co do Vasyla miałem racje.W sprawie słowa "debilu" to sobie kogoś takiego poszukaj w rodzinie.
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma -:- - 09/07/2005 20:23
dobrze ze to juz koniec....przyda sie przerwa od patrzenia na ta blazenade...Kazimierczak i Milar dzis po 20minutach powinni zejsc...
w sumie mamy jeszcze szanse... jesli Pogon zaskarzylaby Sigme do UEFA ze mieszkali w tym samym hotelu co sedziowe,a obserwator wystawil odpowiednia ocene glownemu....
Ostatnio edytowany przez: chrisxx, 9 lipca 2005, 20:40 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758487552 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.