Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
77
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7648 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 08:04
Żygać się chce na te komentarze - DAJCIE MU SZANSĘ!!! Ja jestem dobrej myśli.

Jay-J
Kibic
Na forum od 8289 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 09:20

R.P McMurphy napisał:  

Qcu napisał:  

adrian007i napisał:  
Coś tu mi nie gra (fakt wkór się na Pietrzaka za tego Tavaresa i Rose ,że na nich postawił i przez chwilę chciałem aby odszedł i się sprawdziło)

mi się wydaje że II trener na W. + Panik poradzą sobie co do Panika ufam mu bo 2 raz
by nie przeszedł po to aby się zbłaźnić każdy ma swój honor zresztą Panik pomagał przy meczu z Sigmą kobserwował gre Pogoni i pewnie tak bez powdu nie został znów trenerem Pogoni
Wzrost wydolnościowy niektórych piłkarzy bym zawdzięczał II trenerowi W.
Pietrzak owszem stawiał na młodzież, ale z Wisłą P. oraz Korona Kielce mysle ,że za Malury byśmy wygrali bo to słabe zespoły
Ptak wie co robi i radził bym go nie jechać (bluzgać)
BO TO NIE WYJDZIE NA DOBRE KLUBOWI
a co do biały chusteczek jeżeli to zrobimy to przestane uważać innych za kibiców którzy chodzą oglądać mecze a nie aby ustalać skład czy trenerów

Ciekawe co byście wy zrobili jak byście mieli prowdzić 1 ligowy zespół prędzej byście się zesrali niż zatrudnili odpowiednie osby to odpowiednich im stanowisk...

Pietrzak znajdzie sobie klub a Panika WITAM W SZCZECINIE I BEZ CHUSTECZEK BO TO SZCZYT debilizmu nie wiedzieć co może zrobić(a jak zajmnie 2 miejsce w lidze Pogonią to co wtedy bedziecie go wielbić??)

Dodam jeszcze ,że Panik budował zespół w sumie bez Ediego ,Milara,Divickiego,Elokana(MIalara dlatego bo żona rodziła i wiadomo jak się spodziewcie synka to o nim myślicie a Piłka przechodiz na 2 plan )

Jedyny błąd to decyzja z Glauberą bo Pietrzka go zwolnił a Panik nawet nie zobaczył

Co ty pieprzysz? Nie wiedziec co moze zrobic Panik to moze tylko ten co byl w spiaczce przez ostatni rok. Nie widziales co ten kolo zrobil z nasza Pogonka? Ja widzialem to tak: Pogon wychodzila na boisko, bala sie atakowac zeby nie narazic sie na kontry, czasami cos sie udalo strzelic (albo przeciwnik nam pomogl, czyt. Groclin) i dalej stawal zespol na wlasnej polowie i czekal na koniec meczu, ze moze sie uda dowiezc (najpiekniej to bylo z Polonia widac) Dlatego Twoje wypociny, choc dlugie to jednak smutki ktore mozesz swoim wnukom kiedys opowiadac!

Ja nie zmieniam zdania, Na Gorniku : PANIK!! CO?? ZEGNAMY!!

Co ty piepszysz glabie?!?! i myslisz ze facet tu przyjdzie i znowu bedzie tak postepowac jak wczesniej? tak jak napisal przedmowca kazdy ma swoj honor i Panik dobrze wie co robi przychodzac do nas...wiem ze wielu z was go nielubi ale Pietrzak jednak jakos nie umie ich poukladac biegaja bez skladu i ladu. Mysle ze Panik to dobry wybor kazdy zespol buduje sie od DEFENSYWY...trzeba dac mu czas teraz ma wieksze pole manewru....facet jest chyba na tyle doswiadczony ze wie co robi wiec wyluzujcie wszyscy co na niego wjezdzacie!!! Dajcie mu szanse i zadnych BLUZG na meczu TRZEBA DAC MU SZANSE!! zobaczymy pi pierwszych 4-5 meczach czy widac jakas zmiane, przypomnijcie sobie dobre mecze z Wisla Krakow, czy ta dzisiejsza POGON mialaby jakies szanse z WISLA???a wtedy grtalismy z nimi jakos ciagle dxcefensywnie ale bjakos to wygladalo a teraz?? Amica nas rozjechala. Powiem tylko tyle TRZEBA DAC FACETOWI szanse!!:]

Teraz to chyba Ty zartujesz... przeciez Panik i cala ta zgraja nie umieja inaczej! Widziales Wisle Kasperczaka? Grala pieknie. Pol roku przerwy na Wisle Liczki (mistrza Panika) gra takie dno jakiego nigdy nie widzialem (tak zle nie grala za Lazarka, Lenczyka, Smudy itd.). Nastepne pol roku i Wisla Engela... znow gra fantastycznie! Nie chce zadnego czeskiego trenera w Pogoni a najbardziej nie chce Panika. Wiesz czemu? Bo nie zobacze nic ciekawego na boisku w sobote. A z Korona ogladalem fantastyczny mecz z 6 bramkami. Gralismy slabo, ale nie narzekalem! Bo potrafilem docenic piekne ataki i duzo bramek. A potrafilem docenic bo pamietam Pogon Panika... Wczorajszy dzien byl dla straszny. Na mecze Pogoni ostatnio czekalem w napieciu a jak se przypominam zeszly sezon to wiem wiem ze z Gornikiem bedzie zle... bardzo zle. Moze i wygramy jedna a nawet dwoma bramkami, ale to juz nie to samo gdy mecz jest ciekawy i ma dramaturgie. Ze po wyjsciu ze stadionu nie moge ochlonac i jestem zadowolony ze obejrzalem kawal dobrej ofensywnej pilki. A moze jednak obejrze bo po odejsciu Liczki Gornik zaczal dobrze grac... swietnie na tym wychodza wszystkie zespoly co zwalniaja czeskich trenerow. Tylko taki kretyn jak Ptak moze ich z powrotem zatrudniac bo oni mu oczy mydla jakas taktyka czy innym gownem a prawda jest taka ze u nich nikt ich nie chce bo to fachowcy za dyche...

Co do Pietrzaka tez narzekalem na niego ale nie chcialem go zmieniac. Dlaczego? Bo pamietalem Pogon Panika i wiedzialem ze wole ofensywna gre ze slaba obrona niz defensywna z dobrym atakiem.

Obrazek gif wstawiony na forum
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7431 dni

*

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 09:24

Qcu napisał:  
R.P McMurphy - glaba to sobie szukaj w rodzinie! Dac facetowi szanse? Przeciez on mial swoja szanse i ja zmarnowal... Mowisz dac mu 4-5 meczy? A w ilu meczach juz prowadzil Pogon? W 16!! Malo? Mi starczy, ja nie widzialem zadnych pozytywow za jego rzadow. Dobre mecze z Wisla? A ile Pogon grala razy z Wisla jak on byl trenerem? Bo ja pamietam tylko jeden raz (bo juz w pierwszym meczu pucharowym trenerem byl Pietrzak). I to wlasnie grali kompletna obrone tym bardziej ze sie udalo w pierwszej polowie strzelic bramke. Zgadza sie ze druzyne buduje sie od defensywy ale nie od obrony czestochowy w kazdym meczu, nawet ze slabiakami (Polonia, Zaglebie...) Poza tym podaj mi jakis powod dla ktorego mialbym przypuszczac ze ten facio teraz bedzie postepowal inaczej niz poprzednim razem u nas. Bo w to ze kibice go raz nie chcieli to zacznie grac widowiskowo to od razu ci mowie ze nie wierze bo w Lechu bylo to samo. Tez go kibice Pogońili!

Plus - musze Ci przyznac racje ze zapomnialem, przeoczylem (jak zwal tak zwal) o tym ze Panik mowil ze chcialby jeszcze raz poprowadzic Pogon. Jednak po takim pozegnaniu jakie mial u nas to raczej nie powinien sie tu pojawiac...

Wogole stary nie bede z toba dyskutowac, wywalasz tu rzeczy ktore byly kiedys prowadzil Pogon jak prowadzil taka mial wizje,jak umial poustawiac zespol w defensywie to i pewnie umie w ataku tylko na to trzeba czasu!! Facet wie co robi i mysle ze musial jakos przekonac PTAKA odpowiednimi argumentami dotyczacymi prowadzenia druzyny moze PTak powiedzial ze zatrudni go tylko i wylacznie jezeli Pogon zmieni styl gry? a On sie na to zgdzil? Cholera wie ale takie ocenianie go co kiedys tam zrobil niema sensu teraz ma innych pilkarzy zna zespol i jego mozliwosci niemusi od nowa dochodzic do niego Cholera niemamy dotyczenia z idiota tylko z dobrym fachowcem. A Pietrzak co robil?? wystawial mlodych zeby sie przypodobac kibicom, zespol gral tragicznie wygralismy 4:2 z Korona ale w jakim stylu przypomnijcie sobie te sytacje ktore miala Korona, powinnismy w dupe dostac gdyby nie Fabiniak,a za panika mysle ze nawet nie podeslzi by do nas , na to wszystko trzeba czasu zeby zespol lepiej gral a my odrazu wymagamy pieknej gry, z tego co widze Pietrzak nie zrobil NIC zeby zespol lepiej gral,a wrecz przeciwnie oborona gra KATASTROFALNIE!!! to samo pomoc i atak KATASTROFA!. I jedyny kto umie to poukladac i zna tych chlopakow jest PANIK inny trener musialby dojsc do nich poznac a poza tym Wdowczyk czy Kasperczak za duzo kasy chca.....a PTASZKA nie stac(jasnee) tyle dajmy mu szanse mysle ze Panik sobie wszystko przemyslal na spokojnie przez te kilka miesiecy i zobaczymy jak to bedzie.Pozdrawiam ....ale nie ciebie QCU leszczu:]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7431 dni

*

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 09:27

Cytat:  

Co do Pietrzaka tez narzekalem na niego ale nie chcialem go zmieniac. Dlaczego? Bo pamietalem Pogon Panika i wiedzialem ze wole ofensywna gre ze slaba obrona niz defensywna z dobrym atakiem.

JA wole defensywna gre z dobrym ATAKIEM:]

Mick
Kibic
Na forum od 7998 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 09:28

77 napisał:  
Żygać się chce na te komentarze - DAJCIE MU SZANSĘ!!! Ja jestem dobrej myśli.

dostalal ja i to calkiem nie dawano, a co z nia zrobil odpowiedz sobie sam...

PANIK!! Co? Zegnamy!

Obrazek jpg wstawiony na forum
Jay-J
Kibic
Na forum od 8289 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 09:29

Szołn napisał:  
Po pierwsze - Jay-J, przystopuj proszę, obrażasz człowieka, dzięki któremu za jakiś czas zobaczysz w akcji Górnika Zabrze zamiast Leśnika Międzyzdroje. Swoją opinię wyraziłeś raz i starczy, na chuj robisz 4 czy 5 wpisów, w każdym to samo i można to "coś" (albo "nic") sprowadzić do trzech słów - Ptak jest jebnięty. Jeżeli dążysz do popularyzacji swoich poglądów to przyklej sobie na czoło kartkę z odpowiednim napisem, przejdź się po mieście, a Twoje starania przyniosą lepszy efekt.

Yyy.. bo jestem rozgoryczony i nie potrafie calej sytuacji ocenic na trzezwo od razu? I to ze w 3 postach na 4 obrazilem Ptaka jest niczym innym jak odpowiedzia na jego ruchy. Uwazam ze zrobil mase kretynskich decyzji a ta jest najbardziej kretynska ze wszystkich. Dlatego nie moge nawet na nia znalezc slow a swoje zale moge tylko w taki sposob skomentowac.

I wcale kazdy wpis nie jest o tym samym.

Obrazek gif wstawiony na forum
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7431 dni

*

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 09:37

Cytat:  
Budowanie potencjału drużyny zaczyna się od konsekwentnej gry i współpracy poszczególnych formacji. Ta podstawowa praca w ubiegłym sezonie została zapoczątkowana przez trenera Panika, co zostało dostrzeżone przez innych trenerów piłkarskich, ale niestety nie została zaakceptowana przez kibiców. Dobra gra drużyny zaczyna się na zbudowaniu konsekwentnej formacji obronnej i defensywnego gracza z linii środkowej. To oni są odpowiedzialni za to żeby nie zmarnotrawić tego, co osiągnęli koledzy w ataku. Bowiem na nic wypracowane i wykorzystane sytuacje, kiedy za chwilę traci się przewagę bramkową. Trener Panik nigdy nie zapowiadał, że skupia się wyłącznie na grze obronnej. Jak każdy trener cieszą go zdobywane bramki i ze wszech miar będzie dążył do tego, aby gra Pogoni cieszyła kibiców skuteczną grą w ataku. Należy sądzić, że gdyby nie przerywać pracy Panika to dzisiaj Pogoń miałaby szczelny blok obronny i skuteczną linię ataku.

- tekst z oficjalki i 1 raz sie musze z nimi zgodzic co racja to racja Browarek Browarek

adas|MKS
Kibic
Na forum od 8174 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 09:52
Pomysł chory zeby po 3 meczach zmieniac trenera... i jak ktos wspomnial wczesniej juz raczej stawiania na mlodziez nie bedzie, a to juz duza strata... (chociaz moze... Panik zobaczy w mlodych zawodnikach potencjal nie tylko na rezerwy) Wczoraj bedac na Pogoni slyszalem rozmowe 2 trenerow i ponoc ma byc zwolniony trener Szypowski ze stanowiska trenera rezerw... =/ a w jego msc ma wskoczyc wlasnie Pietrzak... (nie wiem czy to prawda) ale... jesli tak to masakra to tylko w Pogoni takie cudy i dziwy...

Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
ted
Kibic
Na forum od 8736 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 10:15
Zmianę trenera uważam za bardzo dobre posunięcie , ponieważ Pietrzak po prostu nie nadaje się na trenera 1-ligowej drużyny.
Tyle w tym temacie.
Panik - powodzenia !

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
luki_717
Kibic
Na forum od 7688 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 10:17
Chodzą pogłoski jakoby Pietrzak musiał odejść, gdyż w wywiadzie dla Canal + wyjawił, że Antoni Ptak ma wpływ na wyjściowy skład Pogoni Szczecin.

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
F G
Kibic
Na forum od 8054 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 10:35

Plus napisał:  
R.P McMurphy racja. Qcu ja nie wiem czy ty dobrze myslisz ale Panik przed meczem z Sigma pomogl Pietrzakowi a filozof nie mogl pokonac Sigmy nawet Pogon nie strzelila gola. Bohumil mowil wlasnie kiedy gralismy z Sigma ze chcialby jescze raz poprowadzic zespol. a Qcu napisał ze on nie ma honoru. a jak bys mila do wyboru trenowac 2 ligie czy 1 to po towjim mysliu wybral bys POMORZANIN NOWOGARD bo tam tesz jush trener poleci.

Ty, pisz skladniej i zamiast kropek w niektorych miejsach wstawiaj przecinki. Przyda sie innym w czytaniu twoich postow

GRZELA23
Kibic
Na forum od 7394 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 10:39
Ludzie przeciezPtak najpierw gada ze nie bedzie zmienial trenerra i nie ma takiego tematu. Potem go zmienia szybko i nagle i to na kogo? na Panika! Co wy piprzycie?! -,,Dajcie mu szanse.. a jak Pogon bedzie na 2 miejscu do bedziecie go wielbic??'' Przeciez on nie potrafił nawet ustaic taktycznie Pogoni tak by strzelała bramki, i nie jest to wina napastnikow bo ich mamy dobrych. A do tych ktorzy zaczynaja mowic na Pietrzaka ze nie nadawal sie na trenera I ligowej druzyny to mam jedno: PUKNIJCIE SIE W GLOWE!! Zobaczcie co Panik zrobil z Pogoni po tych meczach?? Otarlismy sie o baraże..A pietrzak?? po trzech meczach bylismy na 2 miejcu w tabeli i niektorzy ludzie ktorzy są wazni w polskiejj pilce typowali Pogoń na czarnego konia rozgrywek. Myśle ze Ptak w tych wszystkich zminach i innych podejrzanych sprawach ma swoje interesy..Pietrzak mu podpadl a Panik byl wolny to go wzioł ale o tym sie nie mówi..

Bo Fantazja Jest Od Tego Aby Bawić Się, Aby Bawić Się, Aby Bawić Się Na Całego!!
P.1948.S
Kibic
Na forum od 7552 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 10:44

ted napisał:  
Zmianę trenera uważam za bardzo dobre posunięcie , ponieważ Pietrzak po prostu nie nadaje się na trenera 1-ligowej drużyny.
Tyle w tym temacie.
Panik - powodzenia !

a panik sie nadaje ????? zastanów sie co gadasz !!!!

Qcu
Kibic
Na forum od 8289 dni

**

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 10:47

R.P McMurphy napisał:  

Qcu napisał:  
R.P McMurphy - glaba to sobie szukaj w rodzinie! Dac facetowi szanse? Przeciez on mial swoja szanse i ja zmarnowal... Mowisz dac mu 4-5 meczy? A w ilu meczach juz prowadzil Pogon? W 16!! Malo? Mi starczy, ja nie widzialem zadnych pozytywow za jego rzadow. Dobre mecze z Wisla? A ile Pogon grala razy z Wisla jak on byl trenerem? Bo ja pamietam tylko jeden raz (bo juz w pierwszym meczu pucharowym trenerem byl Pietrzak). I to wlasnie grali kompletna obrone tym bardziej ze sie udalo w pierwszej polowie strzelic bramke. Zgadza sie ze druzyne buduje sie od defensywy ale nie od obrony czestochowy w kazdym meczu, nawet ze slabiakami (Polonia, Zaglebie...) Poza tym podaj mi jakis powod dla ktorego mialbym przypuszczac ze ten facio teraz bedzie postepowal inaczej niz poprzednim razem u nas. Bo w to ze kibice go raz nie chcieli to zacznie grac widowiskowo to od razu ci mowie ze nie wierze bo w Lechu bylo to samo. Tez go kibice Pogońili!

Plus - musze Ci przyznac racje ze zapomnialem, przeoczylem (jak zwal tak zwal) o tym ze Panik mowil ze chcialby jeszcze raz poprowadzic Pogon. Jednak po takim pozegnaniu jakie mial u nas to raczej nie powinien sie tu pojawiac...

Wogole stary nie bede z toba dyskutowac, wywalasz tu rzeczy ktore byly kiedys prowadzil Pogon jak prowadzil taka mial wizje,jak umial poustawiac zespol w defensywie to i pewnie umie w ataku tylko na to trzeba czasu!! Facet wie co robi i mysle ze musial jakos przekonac PTAKA odpowiednimi argumentami dotyczacymi prowadzenia druzyny moze PTak powiedzial ze zatrudni go tylko i wylacznie jezeli Pogon zmieni styl gry? a On sie na to zgdzil? Cholera wie ale takie ocenianie go co kiedys tam zrobil niema sensu teraz ma innych pilkarzy zna zespol i jego mozliwosci niemusi od nowa dochodzic do niego Cholera niemamy dotyczenia z idiota tylko z dobrym fachowcem. A Pietrzak co robil?? wystawial mlodych zeby sie przypodobac kibicom, zespol gral tragicznie wygralismy 4:2 z Korona ale w jakim stylu przypomnijcie sobie te sytacje ktore miala Korona, powinnismy w dupe dostac gdyby nie Fabiniak,a za panika mysle ze nawet nie podeslzi by do nas , na to wszystko trzeba czasu zeby zespol lepiej gral a my odrazu wymagamy pieknej gry, z tego co widze Pietrzak nie zrobil NIC zeby zespol lepiej gral,a wrecz przeciwnie oborona gra KATASTROFALNIE!!! to samo pomoc i atak KATASTROFA!. I jedyny kto umie to poukladac i zna tych chlopakow jest PANIK inny trener musialby dojsc do nich poznac a poza tym Wdowczyk czy Kasperczak za duzo kasy chca.....a PTASZKA nie stac(jasnee) tyle dajmy mu szanse mysle ze Panik sobie wszystko przemyslal na spokojnie przez te kilka miesiecy i zobaczymy jak to bedzie.Pozdrawiam ....ale nie ciebie QCU leszczu:]

Widze ze zyjesz w jakiejs bajkowej rzeczywistosci. Wszystko widzisz rozowo i pieknie. Ja tez jestem optymista z reguly ale w tej sytuacji nie spodziewam sie ze facet po niecalych 6 miesiacach nagle zmienil swoje podejscie do pilki. Nie upieram sie ze Pietrzak jest lepszym trenerem, ale na pewno odwazniejszym (i nawet niekiedy lepiej na tych odwaznych decyzjach wychodzil) I na pewno to nie jest trener ktory powinien byc pierwszym w naszym klubie ale wolalem go nie wracac do Panika. Jak zmieniac Pietrzaka to na kogo innego.
A mecz z Korona... Rzeczywiscie Kielczanie pewnie by nie doszli pod nasza bramke, ale my pod ich bramka bylibysmy pewnie tez ze 2 albo 3 razy tylko i skonczylo by sie 1-0.
Klucil sie z Toba nie bede bo Ty nie patrzysz na to co facet zrobil do tej pory tylko na to co moze kiedys zrobi. Poczekamy, zobaczymy. Jak sie okaze ze sie teraz myle to bedzie pieknie. Tylko niestety nie spodziewam sie cudow.

Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7382 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 11:13
Moim zdaniem pomysł jest zły.Jednak jest jak jest i zobaczymy czy Panik sobie poradzi

Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Zalayeta
Kibic
Na forum od 7423 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 11:28
Wierzymy, że gra Pogoni pod wodzą Panika będzie nie tylko skuteczna, ale i cieszyła widowiskowością wiernych jej kibiców.--cytat z oficjalki. Bardzo to ciekawe jak ma być tak skuteczna i widowiskowa jak porzednio to ja dziękuje za taką gre

PS do końca życia !
erne/fan pogon/
Kibic
Na forum od 7444 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 11:56
Panik !!! Co !!! Witamy !!! Panik !!! Co !!! Witamy !!! Panik !!! Co !!! Witamy !!! Panik !!! Co !!! Witamy !!!
a co do ziomka yzerman1985 to widze ze masz duzo wspulnego z POGONIĄ jak ty mowisz zeby adriano wywalic TEGO ZIOMA JUZ NIE MA zastanow sie co piszesz

POZDRO PANIK

HiP-HoP i PoGoŃ SzCzEcIn
Ka(L)ina
Kibic
Na forum od 7712 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 11:58
Jedyne dobro za Panika to była chyba tylko obrona i nic pozatym. Przyzwyczajmy sie do wyniku 1-1 :)

Walczyć Pogoń Walczyc...
Pogoniara
Kibic
Na forum od 7497 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 12:04
Niewiem za bardzo co o tym myśleć. Znów będą cofać do obrony po pierwszej bramce... aż do wyrównania i zakonczenia meczu. Choć dużo pogłosu było, że Panik nauczył Pogoniarzy obrony co do ataku to nie zdążył... Może teraz zacznie. Sama nie bardzo wieze w to co mówie. Ale Panik jest już tu i trzeba sie z tym pogodzić :(. NO PANIK

erne/fan pogon/
Kibic
Na forum od 7444 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 12:11
Mi sie wydaje ze jak zrobil bardzo profesjonalnie obrone w naszej Pogoni to za jakis czas bedzie chcial poprawic gre z kontry bo obrona juz jest i tylko on wie jek do niej dotrzec zeby nie tracila bramek POZDRO PANIK

HiP-HoP i PoGoŃ SzCzEcIn
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758462322 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.1 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005