Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 22/04/2005 14:44
Zapisy byly prowadzone na dwoch listach. jedna lista w salonie Lotto, a druga w Galaxy. W salonie lotto zapisalo sie ok. 380 osob, a w Galaxy ponad 20 na pewno wiec zapewne po dodaniu jest ponad 400 chetnych . Tak mi się wydaje
Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 22/04/2005 16:40
No coz - tak czasami bywa, ze sa rzeczy wazniejsze niz mecz - szczegolnie gdy jest taki okres w zyciu, w ktorym konczy sie szkole srednią. Jednym slowem - nie moge jechac specjalem.
Mam pytanie - czy jest jakas inna mozliwosc dojazdu do Poznania - chodzi mi o jakis pociag ktory odjezdza gdzies kolo (po) 16? Bo nie liczac takich przypadkow jak ja, gdzie komus nie pasuje godzina odjazdu pociagu specjalnego, to przeciez jest na specjal limit - co z ludzmi ktorzy na liste sie nie zmieszczą? Bo sadze ze chetnych bedzie wiecej niz 600. Jak ktos ma na ten temat jakies info to bylbym wdzieczny. Zawsze pozostaje podroz samochodem, ale moze byc z tym problem - poza tym jak mysle ze mam wydac tyle kasy na benzyne, kiedy jest mozliwosc jechania za darmo to po prostu szalu dostaje. Ale niewazne - pytanie moje to jaka jest najkorzystniejsza mzoliwosc obejrzenia meczu, gdy ktos nie moze ejchac specjalem - czy np innym pociagiem do Poznania a powrot specjalem (jest wogule taka mozlwosc?), autem czy moze slynnym teleportem Z gory dzieki za odpowiedz.
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Zapisy byly prowadzone na dwoch listach. jedna lista w salonie Lotto, a druga w Galaxy. W salonie lotto zapisalo sie ok. 380 osob, a w Galaxy ponad 20 na pewno wiec zapewne po dodaniu jest ponad 400 chetnych . Tak mi się wydaje
ja zapisywałem sie w Galaxy kilka dni temu i byłem 140 na liscie
wiec moze jest juz owiele wiecej ludzi
Ja dzisiaj okolo godziny 13 sie zapisywalem i bylem rowno 400 na liscie w lotto
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
Ja dzisiaj okolo godziny 13 sie zapisywalem i bylem rowno 400 na liscie w lotto
No widzicie i już nie ma rozważań czy jest ponad 400 , czy 380 hehe. Tak na poważnie jestem spokojny że zjawimy się w Pyrlandi w liczbie co najmniej 600 osób, do wyjazdu zostało jeszcze pare dni, a wiele osób zapisuje sie tuz przed wyjazdem . hmm albo nie zapisuje sie wogule i udaje się "specjalnym" samochodzikiem z biletami z "pierwszego" spotkania.
Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 22/04/2005 20:36
Jest szykowana jakas Oprawa na ten meczyk przydalo by sie wziasc ze soba troche gadżetówDziwny to bedzie mecz szybko pewnie zleci bo to zaledwie 50 min zostalo takze przez ten czas TRZEBA JECHAC NA MAXYMALNEJ KU***E
Jest szykowana jakas Oprawa na ten meczyk przydalo by sie wziasc ze soba troche gadżetówDziwny to bedzie mecz szybko pewnie zleci bo to zaledwie 50 min zostalo takze przez ten czas TRZEBA JECHAC NA MAXYMALNEJ KU***E
To juz zostaw osoba, ktore sie tym zajmuja. Ktore takze byly na pierwszym meczu i robily swoje...
Tylko,że ja mam mature właśnie 27 kwietnia o 14:30,a nie mam możliwości dojechać tam autem.
Szkoda,bo nie często trafiają się dwa wyjazdy do Poznania w jednym sezonie.
to idz do dyrekcji i popros o zmiane terminu albo zalatw sobie l-4 od lekarza i wtedy bez problemu przeniosa Ci termin matury
O zmiane terminu już prosiłem,niestety bez skutku. A jeśli przedstawiłbym jakieś papiery od lekarza,to miałbym poprawkę w sierpniu. :
w sierpniu to lipa straszna lepiej teraz ...
MiŁoŚć Do PoGoNi JeSt NaSzYm LoSeM,
A ZwYcIęStWo NaDzIeJą !!!
Kolego ze szkoly widze ze tyz jedziesz na meczyk
A ja jak sie zapisywalam tydzien temu to na liscie bylam 122 a bilet na specjal mialam 441
MiŁoŚć Do PoGoNi JeSt NaSzYm LoSeM,
A ZwYcIęStWo NaDzIeJą !!!
Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 22/04/2005 23:06
A ja sie nie zapisalem....i wcale nie jestem na liscie....a tak na powaznie ...kogo to interesuje??Logiczne jest,ze numer biletu wcale nie odzwierciedla liczby osob zapisanych, wiec darujcie sobie te wyliczenia.
Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 23/04/2005 12:05
do Poznania trochę daleko ehehe ciekawych rzeczy można się tu dowiedzieć, zawsze mi się wydawało że Poznań to nasz najbliższy wyjazd (Wronek nie liczę bo to nie wyjazd ) ...
człowiek nie zdąrzy dobrze się usadowić na miejscówce w pociągu a tu już trzeba wysiadać bo Poznań a temu daleko ...
Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 23/04/2005 12:17
A malolaty najebane w 3 dupy beda dostawac blaszki!!!!Od razu w temacie.Pociagu bedzie pilnowac grupa interwencyjna, wiec wszelkie proby robienia trzody moga sie skonczyc dosc nieprzyjemnie...Trzeba w koncu zaczac szanowac to ze PKP ulatwia nam wyjazd.Za wszytkie szkody tzreba zawsze zaplacic...Chociazby za pociag do Gdyni teraz bedzie tzreba zwrocic 1000zl strat.Tak wiec wszelkie wybryki pseudochuliganskie moga sie skonczyc niemilo.....
do Poznania trochę daleko ehehe ciekawych rzeczy można się tu dowiedzieć, zawsze mi się wydawało że Poznań to nasz najbliższy wyjazd (Wronek nie liczę bo to nie wyjazd ) ...
człowiek nie zdąrzy dobrze się usadowić na miejscówce w pociągu a tu już trzeba wysiadać bo Poznań a temu daleko ...
Dokladnie, jak sie chwilke porozmawia ze znajomymi to juz trzeba wysiadac :/
A malolaty najebane w 3 dupy beda dostawac blaszki!!!!Od razu w temacie.Pociagu bedzie pilnowac grupa interwencyjna, wiec wszelkie proby robienia trzody moga sie skonczyc dosc nieprzyjemnie...Trzeba w koncu zaczac szanowac to ze PKP ulatwia nam wyjazd.Za wszytkie szkody tzreba zawsze zaplacic...Chociazby za pociag do Gdyni teraz bedzie tzreba zwrocic 1000zl strat.Tak wiec wszelkie wybryki pseudochuliganskie moga sie skonczyc niemilo.....
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.