Niemam pojecia Ae wiem ze te bramki mam ja i sa cudnej urody !!! Mógłbym Ci je przeslac tylko ze mam bardzo mało czasu i niewiem kiedy by mi sie to udalo zrobic !!! Ale jak chcesz to podaj meila to sie postaram Ci ja przeslac! Narka
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 22/11/2004 22:17
A mi te bramki od Fana57 nie chodzą i nie wiem dlaczego. Zainstalowalem wszystkie kodeki od nowa i jakies dorzuciłem i nic nadal to samo. Kurde mam nadzieje że Bartholomeus wrzuci na swój serwer bo od niego chodzą bez problemu
wie ktos moze skad mozna sciagnac bramki matlaka z Legia, bugaja z gks, parzego i milara z wisla plock?
Niemam pojecia Ae wiem ze te bramki mam ja i sa cudnej urody !!! Mógłbym Ci je przeslac tylko ze mam bardzo mało czasu i niewiem kiedy by mi sie to udalo zrobic !!! Ale jak chcesz to podaj meila to sie postaram Ci ja przeslac! Narka
jesli bys mogl to rowniez badzo bym prosil bramki ktore masz i mozesz wyslac....na [email protected]
wie ktos moze skad mozna sciagnac bramki matlaka z Legia, bugaja z gks, parzego i milara z wisla plock?
ja bylem pierwszy!!!! moj mejl: [email protected] jak znajdziesz troche czasu to mozesz mi je przeslac z gory dzieki
Ja moge komus przesłać bramki:
Pogoń-Lech (Iliga)
Jaga-Pogoń (II)
Pogoń-Cracovia (II)
Pogoń-Arka (II)
Pogoń-Ruch (II)
Oczywiście mam wszystkie bramki Pogoni jak i gości
Pozdro dla kumatych
jak bys mogl to przeslij mi te wszystkie bramki na adres [email protected] z gory dzieki
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 30/11/2004 21:24
Mi sie Walla otwiera ale nie moge otworzyc walli na haslo BRAMKI z loginem ligapolska
JAKBY KTOŚ WIEDZIAŁ O BRAMKACH DO ŚCIĄGNIĘCIA Z PP ZE ŚWITEM NIECH DA ZNAĆ - BYM BYŁ BARDZO WDZIECZNY z góry dzieki
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.