Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 16/08/2009 21:31
Jak chcesz oddawać to rób to regularnie a nie tylko wtedy kiedy możesz dostać za to bilet. Ja oddaję krew dobre 4 lata i bilet na mecz może brałem łącznie ze 2 razy bo tak to karnet lub samemu kupowałem bilet ze względu, że bilet odbiera się w kasie klubu a nie zawsze miałem na to czas (praca).
Oddaj teraz krew i będziesz mieć bilet na następny mecz- co za problem?
Już od rana pod kasami tłumy się zbierają
Każdy pyta co się dzieje to portowcy grają
Idź Pogonio w górę bierz trzy punkty naraz
Mistrzem Polski musisz być i zagrać w pucharach.
Ekipa Szczecina w Polsce dobrze znana
A brygada chuliganów wciąż nie pokonana
Już od rana pod kasami tłumy się zbierają
Każdy pyta co się dzieje to portowcy grają
Idź Pogonio w górę bierz trzy punkty naraz
Mistrzem Polski musisz być i zagrać w pucharach.
Ekipa Szczecina w Polsce dobrze znana
A brygada chuliganów wciąż nie pokonana
oczywscie powiem jak to wyglada na meczach Hertha BSC w lidze, pucharze i w uefa cupie: osoba która jest niepelnosprawna, oczywiscie sa specjalnie dla tych osób wydawane dowody, moze wejsc za darmo na kazdy mecz + osoba jej towarzyszaca tez ma wejscie za free.
czy moze mi ktos powiedziec o cenie biletów dla niepelnosprawnych? istnieja wogóle bilety ulgowe dla takiej grupy osób?
oczywscie powiem jak to wyglada na meczach Hertha BSC w lidze, pucharze i w uefa cupie: osoba która jest niepelnosprawna, oczywiscie sa specjalnie dla tych osób wydawane dowody, moze wejsc za darmo na kazdy mecz + osoba jej towarzyszaca tez ma wejscie za free.
za info dzieki
ciezko powiedziec, taka informacje mozna zaczerpnac na pewno w klubie, poprzez telefon badz e-mail,
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 15/09/2009 17:53
Szczerze nie liczylbym na to.. Bardziej modlilbym sie zeby nie podniesli aktualnych cen bo jesli druzyna bedzie po jesieni w okolocach 6 m-ca to naobiecuja walke o awans i ludzie i tak beda ciagnac na Twardowskiego..
7. Bilety można odbierać najwcześniej 3 dni przed wybranym meczem w godzinach
od 10.00 do 15.00 (pod warunkiem, że jest prowadzona ich sprzedaż), jednak nie będą one wydawane w dniu meczu.
więc jeśli pójde jutro oddac krew to w pon nie dostane za to biletu? 3 dni przed spotkaniem to tylko piątek bo w sob i niedziele kasy sa zamknięte..
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Zrobili sobie znów jaja z nas, kupujesz karnet i co masz gratis?
"- 50% zniżki na zakup biletu na mecz półfinałowy Remes Pucharu Polski (w przypadku awansu Pogoni)"
Marketing pełną gębą... spotkanie ćwierćfinałowe w cenie ale już na półfinał płać z własnej kieszeni- nie sądzili chyba, że tak daleko dojdziemy to nie uwzględnili tego w poprzedniej rundzie i można było wchodzić z karnetem na puchar.
"- 50% zniżki na zakup biletu na mecz półfinałowy Remes Pucharu Polski (w przypadku awansu Pogoni)"
Marketing pełną gębą... spotkanie ćwierćfinałowe w cenie ale już na półfinał płać z własnej kieszeni- nie sądzili chyba, że tak daleko dojdziemy to nie uwzględnili tego w poprzedniej rundzie i można było wchodzić z karnetem na puchar.
Spodziewałeś się czegoś więcej po naszych "szpecach" od marketingu ? A panowie S. i K. już zacierają rączki, bo kabza będzie nabijana
Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Nie no, to już są jakieś kpiny. Brak szacunku dla kibica, który płaci kasę za cały sezon, nie przejmując się czy te marne grajki coś ugrają czy nie.
gimnazjaliści to zawsze będą niezadowoleni już taki wiek
Po 30 zł to były bilety za Bekdasa w 2001 roku.
nie chodzi ze taki wiek, tylko zobacz ze taki 15-latek nie ma pracy a rodzice nie zawsze są chojni - czyli ze zamiast wiekszej bedzie mniejsza frekwencja na meczach
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.