Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Luk_225
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5266 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 21/09/2012 15:38
Jeżeli nie mają jakiegoś super skomplikowanego system wygląda to tak :
- przy kupnie biletu w Szczecinie jesteśmy wpisywani na listę wyjazdową, oprócz imienia i nazwiska mamy nr biletu.
- gdy dochodzi ta lista do Poznania ktoś zapewne ręcznie dopisuje do każdego numeru biletu dane wlaściciela (imię + nazwisko + pesel) pod wpisany wcześniej nr biletu (dlatego ważne jest żebyś miał SWÓJ bilet)
- potem, gdy wszystko już będzie wpisane dochodzi uszeregowanie alfabetycznie (albo po numerze biletu- jak kto woli) i wydruku listy osób ...

Jedyna szansa na wejście z nieswoim biletem to dobra wola organizatora, można wymyślić różne bajki ale wszystko będzie zależeć od nich..

kolczester
Kibic
Na forum od 4621 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 21/09/2012 15:40
Witam, przyłączam się do tematu czy jest jakaś opcja dopisania na listę? jeśli ktoś ma nie swój bilet to jaka jest szansa ,że wejdzie na mecz ?

KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7745 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 21/09/2012 15:41
Nie ma opcji by teraz w Szczecinie dopisać się na listę.
Są one już w Poznaniu

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
boskiantonio
Kibic
Na forum od 6949 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 21/09/2012 15:53
Zadzwoncie sobie do Poznania i zapytajcie tam czy Was wpuszcza, ewentualnie pytajcie o kogos kto ma ta liste i z nim zalatwiajcie wpisanie. Taka moja rada...

Lukaz
Kibic
Na forum od 4619 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 21/09/2012 16:23
Dzwoniłem do kks lech poznań. Numer z ich strony (oficjalnej) 602368369(do 17).
Uzyskałem następującą odpowiedź na moje pyatnie.. "myślę, że nie będzie problemu, aczkolwiek nie daję gwarancji, najlepiej skontaktować się z waszym SK"
Także konkretnej odpowiedzi nie uzyskałem, można zaryzykować i w najgorszym wypadku posłuchać dopingu zza płotu. Jednym słowem lipa.

Dyplomacja - to powiedzieć komuś spierdalaj tak aby poczuł podniecenie na samą myśl o zbliżającej się podróży...
WeB
Kibic
Na forum od 4621 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 21/09/2012 18:15
Przyjmie ktoś 2 osoby do fury, oczywiście dorzucamy sie do wachy;]. Moj numer 514782281

piges
Kibic
Na forum od 8441 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 21/09/2012 18:40
Bracia zmotoryzowani! Jak się ustawiamy?

spiewracaZAWSZE I TYLKO POGOŃracaspiew
rafczyk
Kibic
Na forum od 7197 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 21/09/2012 19:09

piges napisał:  
Bracia zmotoryzowani! Jak się ustawiamy?

My z chłopakami ustawiamy się o godzinie 10:00 na parkingu auchan kołbaskowo w widocznym miejscu.
Jak ktoś chętny dołączyć się to zapraszam.

Od zawsze Szczecin, Na zawsze Pogoń!
Reo
Kibic
Na forum od 6161 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 21/09/2012 19:16
Myślę że to jest dobre miejsce aby stamtąd wyruszyć.

PS!
rafczyk
Kibic
Na forum od 7197 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 21/09/2012 19:19

Reo napisał:  

Bardzo dobre , bo tamtędy do podjuch i na autostradę :) dla spóźnialskich zakupy na jakiś grill or something :) do zobaczyska w niedziele

arb
Kibic
Na forum od 4617 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 21/09/2012 19:23
sprzedam bilet na specjal, gdyż jadę autem, na terenie Szczecinia dziś, jutro wieczorem, lub w niedziele przed wyjazdem do odbioru.
cena 40 zł

edit: nieaktualne

Ostatnio edytowany przez: arb, 21 września 2012, 23:05 [1 raz(y)]

gryfus1948
Kibic
Na forum od 5264 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 21/09/2012 20:08

rafczyk napisał:  

Reo napisał:  

Bardzo dobre , bo tamtędy do podjuch i na autostradę :) dla spóźnialskich zakupy na jakiś grill or something :) do zobaczyska w niedziele

Nie do Podjuch tylko kierunek Kolbaskowo i na S3

Pogoń To My
rafczyk
Kibic
Na forum od 7197 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 21/09/2012 20:20

gryfus1948 napisał:  

rafczyk napisał:  

Reo napisał:  

Nie do Podjuch tylko kierunek Kolbaskowo i na S3

Przez podjuchy też wskakujesz na S3 i nie musisz cofać na przecław i robić koła na kołbaskowo :)

Schizofremic
Kibic
Na forum od 4626 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 21/09/2012 20:28
No właśnie dla zmotoryzowanych miał być osobny temat już w czwartek a tu dalej zero oficjalnego info. No ale nic, ja uważam że obie miejscówki są bardzo dobre tylko czemu tak wcześnie???

MAM JEDNO WOLNE MIEJSCE W AUCIE TEL. 519 863 383

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!"- Józef Piłsudski
PoGo
Kibic
Na forum od 7161 dni

**

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 21/09/2012 20:35

Karol88 napisał:  
No właśnie dla zmotoryzowanych miał być osobny temat już w czwartek a tu dalej zero oficjalnego info. No ale nic, ja uważam że obie miejscówki są bardzo dobre tylko czemu tak wcześnie??

Najlepiej wyjedźcie jutro rano, żebyście przypadkiem się nie spóźnili.

Tak trudno poczekać na oficjalne info i pojechać wspólnie bez zbędnego ryzyka?!

Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan! piwo
SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5880 dni

Wyjazd do Poznania PILNE ! - 21/09/2012 20:57
Osoby z podanej listy o numerach biletu nie zostały zweryfikowane przez system ( brak profilu w Centralnym Systemie ) i mogą mieć problem z wejściem na mecz:

4209868 Mariusz
4210162 Piotr
4210350 Adam
4210402 Piotr
4210474 Piotr
4210475 Artur
4210476 Michał
4210477 Krzysztof
4210481 Paweł
4210490 Przemysław
4210553 Marcin
4210604 Magda
4210606 Łukasz
4210623 Mariusz
4210625 Grzegorz
4210697 Nicolae
4210734 Maja

Taką informacje otrzymaliśmy z klubu

Obrazek jpg wstawiony na forum
Schizofremic
Kibic
Na forum od 4626 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 21/09/2012 21:01

PoGo napisał:  

Karol88 napisał:  
No właśnie dla zmotoryzowanych miał być osobny temat już w czwartek a tu dalej zero oficjalnego info. No ale nic, ja uważam że obie miejscówki są bardzo dobre tylko czemu tak wcześnie??

Wiedziałem, że będzie zaraz jakaś szydera. :P Bodajże w środę ktoś napisał, że oficjalne info na temat aut bedzie w czwartek więc nie dziw się, że niektóre osoby mogą czuć się lekko zdezorientowane. A po drugie czy to źle, że niektórzy próbują się organizować jakoś? Szanuję organizatorów i zawsze podporzadkuje się ich decyzjom ale nie można każdej oddolnej inicjatywy zawsze tłamsić i jechać po ludziach.

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!"- Józef Piłsudski
rafczyk
Kibic
Na forum od 7197 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 21/09/2012 21:10

Karol88 napisał:  

PoGo napisał:  

Karol88 napisał:  

Wiedziałem, że będzie zaraz jakaś szydera. :P Bodajże w środę ktoś napisał, że oficjalne info na temat aut bedzie w czwartek więc nie dziw się, że niektóre osoby mogą czuć się lekko zdezorientowane. A po drugie czy to źle, że niektórzy próbują się organizować jakoś? Szanuję organizatorów i zawsze podporzadkuje się ich decyzjom ale nie można każdej oddolnej inicjatywy zawsze tłamsić i jechać po ludziach.

Dokładnie jak napisał kolega wyżej, dlatego też można troszke ogarnąć temat. A dlaczego 10:00 zbiórka? Bo chcemy spokojnie dojechać i wejść na stadion + jakiś postój na trasie. Dla mnie możesz wylecieć o 15 helikopterem.

PoGo
Kibic
Na forum od 7161 dni

**

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 21/09/2012 21:19

Karol88 napisał:  

Po pierwsze: zostało podane tak jak w cytacie poniżej. "Okolice czwartku" to dosyć luźne stwierdzenie, więc nie łap za słówka.

Cytat:  
Kolejna sprawa - temat odnośnie wyjazdu zmotoryzowanego pojawi się pewnie w okolicach czwartku.

Po drugie: nikt po ludziach nie jedzie. Po prostu niektórym się w dupach poprzewracało. Skoro wiedziałeś że "pójdzie jakaś szydera" trzeba było jeszcze raz zastanowić się nad sensem takich pytań/postów. Ogarneliście auta/busy/autokary - chwała Wam za to, ale pamiętajcie żeby nie wybiegać przed szereg. Dlaczego nie organizowaliście się tak chyżo na wcześniejsze wyjazdy? A i chyba nie muszę przypominać, że po Poznaniu są następne? Mam nadzieję, że już się organizujesz :)

Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan! piwo
forza!
Kibic
Na forum od 6008 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 21/09/2012 21:23
W okolicach gorzowa uważajcie na dziewczyny ze stilonu i ich kamienie oraz sprzęt ;)

JLB !
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005