Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - temat ogólny << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
aras69
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5862 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 25/02/2013 13:52
MORDECZKI TO SĄ DERBY POMORZA WIĘC BEZ ZBĘDNEGO PIERDOLENIAAA RAAAZEM WSZYSCY! :)

gorw
Kibic
Na forum od 4610 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 25/02/2013 15:49
Kurwa, też miałem mentlik w głowie jak się dowiedziałem, że specjal odwołany, myślałem jak to zrobić żeby pojechać, ale dziś się ogarnąłem przemyślałem co i jak i jadę! I radzę żeby wszyscy się ogarneli i pojechali w końcu jak ktoś to wyżej napisał to DERBY POMORZA, a DUMA POMORZA jest jedna! Robimy najazd na Gdańsk i stawiamy się jak największą liczbą!!! JAZDAAAAA!!!

Promocja
Kibic
Na forum od 7029 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 25/02/2013 15:58
bez zbędnego pierdolenia powiem tylko tyle że pakować się w pociąg i na wyjazd ruszać się !!

dla osób co mają mniej niż 26 lat jest bilet prawdopodobnie o 37 % tańszy własnie do 26 roku życia co nie posiadają żadnych zniżek

Razem WSZYSCY miało być łatwo będzie jak zawsze z resztą co to za wyjazd co tra mniej niż 24 godziny PS ON Tour !!

Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,

PS!
Berliński FC ´09
Kibic
Na forum od 4606 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 25/02/2013 15:58
MY jedziemy. Obojetnie czym jak pojedziemy wrócimy!
Mecz jest w piatek, sobota i tak wolna - co tu wiecej chciec?
Bedzie dobrze, rejsówka, frytkownica .............

[email protected]
ManeS
Kibic
Na forum od 5698 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 25/02/2013 16:28
Mobilizacja na Lechię u nas była, sporo osób na trybunach, dobry doping, a teraz możemy się pokazać w Gdańsku pierwszy raz od lat i co?? KURWA MAĆ... Z tych najciekawszych pod względem kibicowskim wyjazdów w tej rundzie ten jest najbliższy i nie możecie się spiąć na zapisy? Ogarniajcie się i do Jockera żeby w piątek się konkretnie zaprezentować!

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
habalasz
Kibic
Na forum od 4630 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 25/02/2013 16:53
Ludzie jeden z lepszych wyjazdów w tej rundzie , WSZYSCY DO GDANSKA

gryfus1948
Kibic
Na forum od 5264 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 25/02/2013 17:13
Kiedyś to było nie do pomyślenia jakiś special wszyscy jechali rejsowym i było ok. a teraz narzekanie.To są derby a derby rzecz święta.A poza tym takie wyjazdy jak Gdańsk,Gdynia czy Poznań to jest dla każdego Kibola Pogoni priorytet więc nie marudzimy tylko zapierdalamy do Jokera po bilecik bo czasu zostało mało.Do zobaczyska w Gdańsku.Duma Pomorza jest jedna.

Pogoń To My
PS.
Kibic
Na forum od 6448 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 25/02/2013 17:25

gryfus1948 napisał:  
To są derby a derby rzecz święta.

To powinno wystarczyć, by CO NAJMNIEJ powtórzyć liczbę z Lubina...

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
PYRZYCE
Kibic
Na forum od 4621 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 25/02/2013 17:34

W.ZPY napisał:  
Temat trochę poszedł w polemikę..czemu jest tak źle i jaki ja to jestem nie szczęśliwy. Część z Was (bez obrazy) zachowuje się jak banda dużych dzieci, których kierownik wycieczki pozostawił samych na szlaku górskim. Są konkretne, odpowiednie osoby, które mimo zmian związanych z transportem informują co należy zrobić żeby nie zostać "oszukanym" oraz jak dalej wygląda sprawa wyjazdu. Więc co niektórzy przystopujcie, czytajcie i edukujcie się. A poza tym czy to ważne czym jedziemy ? Czy wyjdzie to 20 zł drożej czy taniej ? Jak jesteś cwany to pokombinujesz i nie będziesz musiał narzekać. Przede wszystkim JEDZIEMY !! tam dla naszego klubu, więc pierdolenia to ja nie jadę bo to i tamto zastawcie przy nocniku. Jeśli jesteśmy prawdziwymi kibicami to nasza liczba powinna mimo wszystko być dobra. A i rywal jest konkretny pod naszym kątem, nie jest to żadna termalika i inne niezwykłe klubiki tylko gdańska lechia. Cieszy mnie to, że na forum jest dużo osób które na tę drużynę reagują inaczej niż zwykłe "nasza kosa".

MORDO TY MOJA. JADĄ!!! a podrabiane prawilniaki niech siedzą w domach.

W PYRZYCACH TYLKO POGOŃ!!!
aras69
Kibic
Na forum od 5862 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 25/02/2013 17:44
DERBY POMORZA DLA DUMY POMORZA!

gryfus1948
Kibic
Na forum od 5264 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 25/02/2013 17:59
Musimy jechać w jak największej liczbie.Przypomnijcie sobie jak było w sierpniu jak oni tu przyjechali reszta bez lomentarza

Pogoń To My
1948
Kibic
Na forum od 6505 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 25/02/2013 18:09
widzę progres w nastawieniu i komentarzach będzie gitarrrra :D

Giechat
Kibic
Na forum od 6817 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 26/02/2013 13:48
Ktoś chętny na doczepke, do auta potrzeba 3osób...1633650 tak to oczywiście rejsowym bym jechał,ale sobota rano praca, a na mecz to świętość-jechać trzeba :) na gg będę około 20

Mazii
Kibic
Na forum od 4479 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 26/02/2013 16:22
siemka mam pytanie mam bilet i chce go przekazac dla innej osoby, czy musze coś podawać w jokerze czy nie? czy normalnie daje komuś bilet i ten bez przeszkód wchodzi na stadion???

Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!

"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
student10
Kibic
Na forum od 4621 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 26/02/2013 16:28
skoro podawałeś swoje dane to raczej logiczne, że nie możesz od tak sobie oddać bilet komuś innemu

Ostatnio edytowany przez: student10, 26 lutego 2013, 16:35 [1 raz(y)]

"Mam jedno życie, jedno serce, liczy się jeden klub.
Legia na zawsze, aż rzucisz szalik na mój grób"
Mazii
Kibic
Na forum od 4479 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 26/02/2013 17:09

student10 napisał:  
skoro podawałeś swoje dane to raczej logiczne, że nie możesz od tak sobie oddać bilet komuś innemu

to da się to jakoś załatwić?

Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!

"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
zeroprzypału
Kibic
Na forum od 4623 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 26/02/2013 17:13

Mazi Portowiec napisał:  
nie dam rady pogodzic powrotu z tym że mój jebniety szef nie dał mi wolnego w sobote a i na dodatek mam do roboty na 6!

Mazi Portowiec napisał:  
siemka mam pytanie mam bilet i chce go przekazac dla innej osoby, czy musze coś podawać w jokerze czy nie? czy normalnie daje komuś bilet i ten bez przeszkód wchodzi na stadion???

Chłopie nie pal jana z tym "szefem". Po prostu kupiłeś na specjal, wszystko miałeś ogarnięte. Teraz się TROCHĘ ! skomplikowało i już chcesz sprzedawać zamieniac wymieniać przekazywać itd. Bilet masz na siebie i to wszystko. Albo jedziesz albo zostajesz i tracisz pieniądze. Nie dodawaj zbędnych postów bo zaraz dojdą inni z równie głupimi pytaniami. Tylko teraz pytanie czy chciałeś jechać na Pogoń czy przejechać się specjalem.

WSKL
Kibic
Na forum od 6571 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 26/02/2013 17:16
A ja wam mówię to będzie mega wyjazd :D

Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
NieZnajomy
Kibic
Na forum od 4630 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 26/02/2013 17:55
Dobrze, ze admini przeczyszczaja temat. Czasami az sie wydaje, ze to lewacy specjalnie pisza zeby wszystkich tylko podkurwic. Tez przeczuwam, ze mimo wszystko bedzie to dobra wyprawa :)

PS.
Kibic
Na forum od 6448 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 26/02/2013 18:01
Kurwa ja nie wiem co jest z Wami, tak, Ciebie Mazi to też się tyczy. Mam kilku znajomych z którymi rozmawiałem, którzy do tej pory jeździli tylko specjalami, teraz pierwszy raz będą jechać rejsówką i jakoś nie płaczą z tego powodu, a wręcz przeciwnie, nawet się cieszą. Ja nie wiem gdzie jest problem, godzinę odjazdu będziesz miał podaną przecież, wybierają się wszyscy razem, więc co to kurwa za różnica????

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005