Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 23/07/2011 22:17
to co dziś działo się przy bramkach i kasach to masakra... jeśli ktoś nie zabrał biletu z domu (podobno karta wystarczy według broszury ale to fikcja bo dziś system nie działał) to mógł nie wejść na mecz nawet okazując karnet.
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 24/07/2011 12:19
A nie jest przypadkiem tak, że tam gdzie też karty obowiązuję (Arka, Warta, Zawisza) to przyjezdni z klubów które mają karty u siebie obowiązkowe to muszą je mieć na wyjazdy?
Poza tym chyba poloniści mają karty z zeszłego roku z Ekstraklasy.
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 24/07/2011 15:54
Teraz było jakoś 4200 kibiców. I co z tego, że piłkarzyki wygrali. Rok temu to mogło się przyczynić to lepszej frekwencji, a teraz przez te jebane karty nie zdziwię się jak na kolejnym meczu u siebie(nawet jak wygrają na wyjeździe) będzie mniej kibiców.
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 24/07/2011 19:09
Pierwsze co to sie powinni zapytac bedzie pan korzystal z tej kary platniczej czy nie mowisz nie to powinni ta karte wydac od reki a jak ktos chce sie bawic i placic nia to niech czeka ten tydzie czy 2 a oni po wyrobieniu karty sie dopiero o to pytaja i karza podpisac jakis swistek zwiazany z ta karta !!! wszystko do gory nogami w klubie
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 24/07/2011 22:26
Ja się zastanawiam, jak to będzie wyglądać. Jak powiem, że nie chcę z niej korzystać, to nic nie podpisuje, ale wtedy też nie mogę sobie kupić biletu w internecie? Z drugiej strony, jak powiem, że chcę używać, to dostanę gratis umowę z bankiem?
Ja się zastanawiam, jak to będzie wyglądać. Jak powiem, że nie chcę z niej korzystać, to nic nie podpisuje, ale wtedy też nie mogę sobie kupić biletu w internecie? Z drugiej strony, jak powiem, że chcę używać, to dostanę gratis umowę z bankiem?
dostajesz wraz z kartą kibica papiery jakieś z banku, jeśli chcesz aktywować kartę w banku to idziesz do banku jak nie to wypierdzielasz te papiery i obslugujesz karte kibica tylko do celu kupienia biletu
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.