Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Maxvell
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5811 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 29/03/2011 19:04
Ja czekam spokojnie, bo znam możliwości poczty polskiej ;)

Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
M.
Kibic
Na forum od 7594 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 29/03/2011 22:50
Szale wysłane tak jak L. pisał.Dla osoób które jeszcze nie otrzymały proponuję przejść się na pocztę i zapytac czy przypadkiem nie leży i czeka.
Często tak bywa.

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Bengoro
Kibic
Na forum od 6437 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 30/03/2011 09:18

M. napisał:  
Szale wysłane tak jak L. pisał.Dla osoób które jeszcze nie otrzymały proponuję przejść się na pocztę i zapytac czy przypadkiem nie leży i czeka.
Często tak bywa.

Codziennie jestem na poczcie, także raczej nie czeka. Widocznie poczta jak zawsze...

Ojczyzna – to wielki zbiorowy obowiązek.

FC Kamień Pomorski
Ligowiec.net Team
Melu
Kibic
Na forum od 7942 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 30/03/2011 12:38
a jaka przesylka wysylaliscie??
zwykly list czy polecony??
jesli polecony to podajcie nr listu
wowczas sie moze cos uda odnalezc na poczcie

Na Zawsze Z Pogonią
S T A R G A R D
Bengoro
Kibic
Na forum od 6437 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 30/03/2011 12:48
Zawsze ze Szczecina paczki, czy listy przychodziły mi na drugi dzień, raptem niecałe 100 km jest. A dzisiaj już kurcze mija tydzień. Może znowu poczta zagubiła jak zawsze.

FC Kamień Pomorski
Ligowiec.net Team
Melu
Kibic
Na forum od 7942 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 30/03/2011 15:01
dziwnym trafem w kilku miejscowosciach poczta zgubila
jakos w to nie wierze..

Na Zawsze Z Pogonią
S T A R G A R D
Legia!
Kibic
Na forum od 5190 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 30/03/2011 16:04
Nie wiem czy zgubiła ale ja też bym chciał dostać swój szal......

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7221 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 30/03/2011 18:21
i właśnie to jest kurwa zawsze to samo...odbierajcie bezpośrednio i nie bedzie problemow..ktos nie moze to nie moze to niech wysle kolege...a teraz polowa bedzie twierdzila ze ktos im nie wyslal albo cos...

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
P.
Do końca!
Na forum od 7877 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 30/03/2011 18:53

Melu napisał:  
dziwnym trafem w kilku miejscowosciach poczta zgubila
jakos w to nie wierze..

a cos kurwa sugerujesz?

Napisz wprost a nie jakies damskie podchody.

Sami przeciw wszystkim!!!
Maxvell
Kibic
Na forum od 5811 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 30/03/2011 20:31
Trochę spokojnie, a nie już jakieś oskarżenia. Kiedyś mi przesyłka szła ze Szczecina 2 tygodnie do Stargardu, więc jakoś zdziwiony nie jestem.

Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Bartas
Kibic
Na forum od 7894 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 30/03/2011 23:12
A tym co zamówili a nie zapłacili proponuję bana. Chętni na te wolne szaliczki napewno się znajdą

M.
Kibic
Na forum od 7594 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 30/03/2011 23:39
Dlatego MW podało maila aby pisać w razie potrzeby aby nie zaśmiecać tematu,zaraz ktoś napiszę,że nie dostał odpowiedzi ale tak to bywa nie kazdy siedzi cały dzień przy mailu żeby odpisać.
Dla tych którzy zamówili i zapłacili-spokojnie na pewno dojdą te paczki.Już nie będę komentował tego że można było szale odebrać szale na meczu np. z Flotą!!!Coż dla Nas nie ma lepszego terminu do odbioru niż mecz ale widać, że nie dla wszystkich obecność na młynie jest taka jasna.

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
szpadel*
Kibic
Na forum od 6475 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 31/03/2011 02:12
Pisał P. bodajże,że lepiej coś zrobić dla wąskiej grupy,zdecydowanej,która bardzo chętnie dołączy się do akcji,podziękuje i będzie jeszcze zadowolona,że może mieć swój wkład w rozwijanie ruchu kibicowskiego i promowanie Pogoni a tak to jakieś żale itd.tak samo jak z koszulkami na finał,gdzie Wielkie halo,że trzeba coś dopłacać.Rzadko to piszę,ale wkurzające jest,że przy każdej akcji komuś coś nie pasuje,chłopaki chcą także dla innych coś zrobić a wielce państwo obrażone.Jak działa poczta polska to wiadomo,więc brać poprawkę,że w tym przypadku swoje trzeba odczekać.Nikt nikogo w bambuko nie robi,jest tonę możliwości skontaktować się odpowiednimi osobami i spokojnie się dogadać.Teraz wszystko jak na tacy każdy dostaje,kiedyś było inaczej i często jak sam sobie nikt czegoś nie ogarnął to nikt mu tego nie załatwił,więc doceńcie,że komuś się chce,czasem przy minimalnym wkładzie drugiej strony.pozdro

Bengoro
Kibic
Na forum od 6437 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 31/03/2011 12:59
Poczta Polska zaskoczyła sama siebie. :D Dziękuje za szalik i za niespodziankę w środku.

FC Kamień Pomorski
Ligowiec.net Team
Sz
Kibic
Na forum od 6254 dni

*

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 31/03/2011 14:51
Ja również przed chwilą odebrałem paczkę. Wielkie dzięki!

Melu
Kibic
Na forum od 7942 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 31/03/2011 15:34
na zdjeciach wstawionych przez L. po otrzymaniu szali wyglada ze sa w idealnych kolorach granatowo-bordowych
moj przypomina Odre Wodzislaw
niebiesko-czerwony i do tego ta czarna nitka wpleciona przez calty szal
szczerze powiem beznadzieja
jesli otrzymalismy jakies rozne partie kolorystyczne trzeba bylo je reklamowc

Na Zawsze Z Pogonią
S T A R G A R D
Bengoro
Kibic
Na forum od 6437 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 31/03/2011 16:15

Melu napisał:  
na zdjeciach wstawionych przez L. po otrzymaniu szali wyglada ze sa w idealnych kolorach granatowo-bordowych
moj przypomina Odre Wodzislaw
niebiesko-czerwony i do tego ta czarna nitka wpleciona przez calty szal
szczerze powiem beznadzieja
jesli otrzymalismy jakies rozne partie kolorystyczne trzeba bylo je reklamowc

Dwie strony temu była podobna sytuacja i został wymieniony. Masz na kopercie adres SKPS, odeślij dostanie granatowo-bordowy, a ten niebiesko-czerwone też znajda nabywców. Kiedyś wychodziły szaliki Pogoni niebiesko-czerwone. Czyli ten Twój to zupełny Old School

FC Kamień Pomorski
Ligowiec.net Team
G_
Kibic
Na forum od 6168 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 31/03/2011 17:27

Pirotechnik Amator napisał:  
Ja również przed chwilą odebrałem paczkę. Wielkie dzięki!

Kawałek od Szczecina mamy więc nie jest zły czas;)

Szal ogólnie kozaka, konkretna pamiątka.

CWKS & MKS
M.
Kibic
Na forum od 7594 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 31/03/2011 17:35
I długo jeszcze będziesz wylewał żale na forum?Może omyłkowo dostałeś trefny szal cóż zdarza się...ale wystarczy przyjść z nim na młyn lub do SKPS i sie sprawa wyjaśni...no chyba,że jesteś kolejnym fanatykiem któremu nie po drodze na stadion nie wspominając o młynie...

dARIO1969
Kibic
Na forum od 5805 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 06/04/2011 12:52
Sory że piszę na forum ale mimo dwóch emaili do MW nie dostałem żadnej odpowiedzi i tak samo nie widziałem szala by poczta Polska.
(sam odebrać nie dam rady jeszcze przez conajmniej miesiąc) Do MW mój email : [email protected]

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005