Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
- papa gamoniu! -
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7205 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 15/05/2010 22:54
edit. - nieaktualne -

Ostatnio edytowany przez: - papa gamoniu! -, 20 maja 2010, 16:25 [1 raz(y)]

lol
Divecki
Kibic
Na forum od 6820 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 16/05/2010 11:34
Koledzy wiem ,że trochę wybiegam w przyszłość ale trzeba zawsze być jeden krok do przodu by nie obudzić się z ręka w nocniku. Chodzi mi co się stanie jeśli damy rade w Bydgoszczy i wgramy PP. Od wczoraj wiemy co to znaczy dla Szczecina i dla kibiców Dumy Pomorza znienawidzony Lech. Wiem ,że dzielenie skóry na niedźwiedziu jest nie na miejscu ale sama możliwość spotkania się a poznańskimi psami wywołuje we mnie większy dreszcz jak sam PP. Więc jeśli można wysilmy się i swym dopingiem w Bydgoszczy dajmy do zrozumienia naszym piłkarzom że chcemy PP i Superpucharu.

Od 2006r spotkanie posiada swój stały termin trzeci weekend lipca na tydzień przed inauguracją ligi i rozpoczyna sezon piłkarski w Polsce. W pojedynku o Superpuchar Polski (SP) nie przeprowadza się dogrywki, bowiem w przypadku remisu po upływie regulaminowego czasu gry od razu zarządzana jest seria rzutów karnych.

FC-ZDR
K.PSM
Kibic
Na forum od 5762 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 16/05/2010 12:05
Prawdopodobnie nie będę mógł osobiście odebrać więc..
koszulki będą w różnych rozmiarach (M,L,xL) czy będzie jeden rozmiar uniwersalny?

kijevo
Kibic
Na forum od 7620 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 16/05/2010 12:23

antek napisał:  

L. napisał:  

bula6679 napisał:  
Bez napinania Panowie...myśle, że jak ktoś wypije sobie 1-2 piwka to nic się nie stanie.

Myśle, że się stanie. Najebusy skończą wcześniej swoją przygodę.

Ja pierdole jaka pedalowa sie robi. I tak wieksza czesc sie zajara i beda zadowoleni sobie jechac. Ja na przyklad nie jaram i pierdolne sobie 4-paka, bo jade na mecz kurwa a nie na jakas pielgrzymke i nikt mi kurwa nie powie ze piwa nie wypije. Fakt jest, ze musimy sie nauczyc kontrolowac i nie przesadzac z lojeniem na trasie, a nie robic nagonke na gitow z piwem i wezcie to wszyscy zrozumcie.
NIE DLA NAJEBUSOW, TAK DLA SMAKOSZY! Jak ktos sie przeliczy i zamiast symbolicznych kilku piw sie napierdoli to wtedy blaszka i tyle, ale jak ktos kulturalnie sobie pierdolnie 4-paka to nic sie nie stanie i nie robcie scen... A na powrocie proponuje zastosowac moj podpis :P

Nie można pić bo gamonie nie znają umiaru więc Twoja teoria jest utopią dla nich w tym temacie. Poza tym 0,1 promila przy kontroli powoduje, że nie wchodzicie na najważniejszy mecz od lat!
Jak dasz palec to rękę upierdolą więc nie NIE CHLAĆ. Jeżeli macie problemy z alkoholem to są instytucje, które wam w tym pomogą.

Castaway
Kibic
Na forum od 6608 dni

*

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 16/05/2010 12:34
i dlatego u Nas długo jeszcze normalnie nie bedzie, bo cześc ludzi nie może podporządkowac sie dla dobra przecież ogółu. Napije sie taki jeden z drugim i nie wejdzie gdy na bramkach bedzie kontrola, ci ze słabszą głową chcacy naśladować kumpli najebią sie i na kopach wylecą na najbliższej stacji. Chcecie dodać sobie animuszu to skończy sie on tak szybko jak sie zacznie. Pomyślcie jeden z drugim szczególnie ci starsi, że jestescie przykładem dla młodych którzy zaczynaja jeździć. Zaczniecie chlać to i oni zaczną, zaczniecie pilnować to i oni pojmą że tak należy i w końcu sie coś zmieni a nie bedzie na trybunach bandy zarzygańców. Takie macie podejscie do najważniejszego meczu od 20 lat? Chyba sie niektórym w dupach poprzewracało! Jechać i zapierdalać na stadionie, a po meczu pić i przez cały tydzień.

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
antek
Kibic
Na forum od 8484 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 16/05/2010 12:43
Mi chodzi o to, ze jezeli ktos zna umiar to moze sobie piwko dziabnac. O alkomat sie nie boje bo na milion sposobow mozna takie banadnie podwazyc. Jednakze wszystkim mlodszym kibica i gamonia co po pierwszym piwie zaskakuja proponuje nie chlac. A wszystkim spietym, proponuje luzowac poslady. Najbardziej jezeli chodzi o same pijanstwo i ogolnie patologie obawialbym sie kibicow, ktorzy na wyjazd jada pierwszy raz i tylko dlategoze to final.

PIJEMY AŻ JEBNIEMY !
eM
Kibic
Na forum od 7111 dni

**

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 16/05/2010 12:48
antek - ja proponuje abyś przestał się w koncu licytować o alkohol!

Nie ma takiego picia! Wszyscy spiewamy i trzymamy fason!

antek
Kibic
Na forum od 8484 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 16/05/2010 12:52
Z racji tego, ze w jednosci sila... propozycja forumowicza roku przyjeta ;)

PIJEMY AŻ JEBNIEMY !
Joanna d^Arc
Kibic
Na forum od 7387 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 16/05/2010 12:53

antek napisał:  
NIE DLA NAJEBUSOW, TAK DLA SMAKOSZY!

każdy najebus uważa się za smakosza i myśli, że potrafi pić. a później leży jeden z drugim zarzygany.

antek napisał:  
O alkomat sie nie boje bo na milion sposobow mozna takie banadnie podwazyc.

Szacun ziomek!
Zasługujesz na pomnik Sprytnego Alkoholika...

eM
Kibic
Na forum od 7111 dni

**

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 16/05/2010 12:57
antek - bez takich ;)

To nie tylko moja propozycja , myśle że każdemu kto ma w sercu Pogoń zależy aby dbać o najlepszy wizeruek kibiców Portowców!

W sobote będzie patrzeć na NAS cała Polska! Pokażmy że nadal należymy do czołówki kibicowskiej! Nie ma więc co kirzyć , trzeba miec siłe do dopingu przez cały mecz!

I skończmy licytacje , o jedno czy dwa piwa bo to już żenada się robi! Jedziemy wspierać piłkarzy aby zdobyli upragnione dla Nas trofeum. Przyjdzie czas zeby swietować!

PS.ŚPIEWAMY KURWA!!!

Cool

el_presidente
Kibic
Na forum od 7570 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 16/05/2010 13:23
.

Ostatnio edytowany przez: el_presidente, 18 maja 2010, 12:10 [1 raz(y)]

a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
antek
Kibic
Na forum od 8484 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 16/05/2010 13:29

Giza napisał:  

antek napisał:  
NIE DLA NAJEBUSOW, TAK DLA SMAKOSZY!

każdy najebus uważa się za smakosza i myśli, że potrafi pić. a później leży jeden z drugim zarzygany.

antek napisał:  
O alkomat sie nie boje bo na milion sposobow mozna takie banadnie podwazyc.

Szacun ziomek!
Zasługujesz na pomnik Sprytnego Alkoholika...

Widzisz my juz swoje ustalilismy, ale Ty musisz sie odezwac i zablysnac.
Tyle mowimy, o tym ze mamy sie jednoczyc, staramy sie kulturalnie rozmawiac na pewne tematy, szanujac sie wzajemnie, ale widac Ty tak nie potrafisz.
Pozatym badz na tyle uprzejma i mnie nie obrazaj, bo w ten sposob mozesz dyskutowac sobie z kims innym, chyba ze jara Cie ublizanie nieznajomym na forum to mozesz jeszcze cos pocisnac bo w sumie takie szczeniackie plytkie gadki po mnie splywaja, zeby nie powiedziec ze bawi mnie podjarana dzieciarnia wrzucajaca komus na forum, tylko nie mow do mnie ziomek droga forumowiczko...
Najlepiej jak niemasz nic do powiedzenia w temacie, to sie nie udzielaj, bo wprowadzasz niepotrzebny zamet i nic wiecej.
Starasz sie udowodnic, ze stereotyp bladynki jest prawdziwy, calkiem niepotrzebnie wiesz ? :D

Wracajac do tematu mimo, ze jestem "Sprytnym Alkoholikiem" odpuszcze sobie raczenie sie piwkiem do momentu zdobycia pucharu i o to samo bede wnioskowal do wspoltowarzyszy podrozy. Mam nadzieje, ze nasza ilosc przelozy sie na jakosc i pokazemy wszystkim, ze powoli znow wspinamy sie na kibicowski szczyt.

PIJEMY AŻ JEBNIEMY !
kijevo
Kibic
Na forum od 7620 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 16/05/2010 13:32
a gdzie koleżanka Ciebie obraziła ?

antek
Kibic
Na forum od 8484 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 16/05/2010 13:34
Sugerowanie ze zasluguje na pomnik "Sprytnego Alkoholika"a uwazam za obraze. To tak jakbym powiedzial, ze ktos zasluguje na pomnik "tepego chuja" na przyklad sadzisz, ze nie byloby obraza? Odbiegamy oolnie od tematu calkiem niepotrzebnie...

PIJEMY AŻ JEBNIEMY !
Safe
Kibic
Na forum od 7541 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 16/05/2010 13:35

Animal. napisał:  
i dlatego u Nas długo jeszcze normalnie nie bedzie, bo cześc ludzi nie może podporządkowac sie dla dobra przecież ogółu. Napije sie taki jeden z drugim i nie wejdzie gdy na bramkach bedzie kontrola, ci ze słabszą głową chcacy naśladować kumpli najebią sie i na kopach wylecą na najbliższej stacji. Chcecie dodać sobie animuszu to skończy sie on tak szybko jak sie zacznie. Pomyślcie jeden z drugim szczególnie ci starsi, że jestescie przykładem dla młodych którzy zaczynaja jeździć. Zaczniecie chlać to i oni zaczną, zaczniecie pilnować to i oni pojmą że tak należy i w końcu sie coś zmieni a nie bedzie na trybunach bandy zarzygańców. Takie macie podejscie do najważniejszego meczu od 20 lat? Chyba sie niektórym w dupach poprzewracało! Jechać i zapierdalać na stadionie, a po meczu pić i przez cały tydzień.

Tylko przypominam, że 4dni po PP jest wyjazd do żydków komendancie.

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Joanna d^Arc
Kibic
Na forum od 7387 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 16/05/2010 14:13

antek napisał:  
Starasz sie udowodnic, ze stereotyp bladynki jest prawdziwy, calkiem niepotrzebnie wiesz ? :D

Ty za to udowodniłeś, że zasługujesz również na ten pomnik "Tępego Chuja" o którym wspomniałeś:)

Roman Pigwa
Kibic
Na forum od 5967 dni

*

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 16/05/2010 14:25
forum ... i żyć się chce !

https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
PS.
Kibic
Na forum od 6449 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 16/05/2010 15:26

Giza napisał:  

antek napisał:  

Ty za to udowodniłeś, że zasługujesz również na ten pomnik "Tępego Chuja" o którym wspomniałeś:)

Po chuja kontynuować tę dyskusję?
Za niecały tydzień będzie wielkie święto, a Wy się tu spinacie niepotrzebnie!

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
BadBoy
Kibic
Na forum od 7593 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 16/05/2010 15:51
Wszystko Jest dla ludzi!!!Jeśli potrafisz poprawić sobie humor procentami to sobie popraw tylko nie przynoś wstydu sobie i klubowi. Przecież wiadomo ze nikt nikogo nie zmusi do abstynencji tylko chodzi o to żeby trzymać fason..

No One Like Us....We don't Care...
P.
Do końca!
Na forum od 7878 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 16/05/2010 15:55

Giza napisał:  

antek napisał:  

Co racja to racja...Antku zamilcz bo wkurwiasz:D

Sami przeciw wszystkim!!!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005