Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> 22.05.2010r. - finał PP! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
szpadel*
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6476 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 25/05/2010 02:51

Gryfsz napisał:  

Cytat:  
Lebedynski niestety zagubiony: sam biegl na trzech obroncow liczac na cud albo nie mogl sie zdecydowac ktora noga strzelic, gdy pilka niespodziewanie spadla mu pod nogi w polu karnym (jak na napastnika to spory blad).

Niestety on rowniez nic nie pokazal. Nie chce krakac ale jak tak dalej pojdzie to skonczy jako niedoszly talent badz podobnie jak Drumlak latami bedzie wciaz tzw.perspektywiczny bez dalszego rozwoju. Chlopak bedzie konczyl w tym roku 20 lat takze nie jest juz zadnym 16-letnim Lubanskim i powinien juz teraz blyszczec no bo niby kiedy. Nie ma co porownywac go do Messiego czy tez C.Ronaldo ktorzy w jego wieku grali juz w swoich seniorskich reprezentacjach ale i mieli miejsca w skladzie w swoich klubach. Zwrocmy uwage na takiego Roberta Lewandowskiego ktory jest tylko 2 lata starszy. Mialem mozliwosc sledzenia poczatku kariery Tomka Radzynskiego, ktory w wieku 17 lat przewaznie wchodzil jako zmiennik i juz wtedy widac bylo ze potrafi zakrecic i cos z niego bedzie - no i sie nie pomylilem, gdyz zaszedl dalej niz przypuszczalem. Jesli Mikolaj sie nie rozkreci do konca nastepnego sezonu to raczej skonczy jako przecietniak i nie bedziemy mieli z niego wiekszego pozytku. Tak, w tym wieku pilkarz ma byc juz 'gotowy'.

Bierzmy pod uwagę,że w rundzie wiosennej cały zespół gra poniżej oczekiwań na które złożyły się różne czynniki,więc co do oczekiwań względem niektórych piłkarzy nie wyciągam teraz daleko idących wniosków.

Sampaio
Kibic
Na forum od 7890 dni

*

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 27/05/2010 12:54
My tu gadu gadu a piłkarki Pogoni Szczecin wczoraj awansowały do półfinału Pucharu Polski brawa

klik

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8705 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 27/05/2010 12:58

Sampaio napisał:  
My tu gadu gadu a piłkarki Pogoni Szczecin wczoraj awansowały do półfinału Pucharu Polski brawa

klik

Pogoń Szczecin chyba tylko z nazwy...

Bo
Kibic
Na forum od 5518 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 27/05/2010 18:17
"W najbliższą niedzielę TVP Szczecin wyemituje reportaż poświęcony finałowi rozgrywek Pucharu Polski pomiędzy Pogonią Szczecin a Jagiellonią Białystok.
Emisja reportażu w niedzielę o 18.00 w TVP Szczecin."

Czy wygrywasz czy nie
Ja i tak kocham Cię
Bo najlepsza w Polsce jest
Pogoń Szczecin MKS !!
Paulinus
Kibic
Na forum od 8291 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 27/05/2010 20:02

Junior napisał:  

Sampaio napisał:  

klik

W tym wypadku Junior sympatyzuje z drugą szczecińską drużyną Olimpią ;)

W ubiegłym roku ówczesny Gryf(Obecna Pogoń) grała w finale PP

"CSWD" i to się nie zmieni....
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8705 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 27/05/2010 20:14

Paulinus napisał:  

Junior napisał:  

Sampaio napisał:  

klik

W tym wypadku Junior sympatyzuje z drugą szczecińską drużyną Olimpią ;)

W ubiegłym roku ówczesny Gryf(Obecna Pogoń) grała w finale PP

ja tam to i to mam w d... :)

tak czy siak, moim zdaniem kobiety i pilka to pomylony pomysł

Gryfsz
Kibic
Na forum od 8454 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 27/05/2010 23:02

Cytat:  

Eee tam...skoro juz boksuja, walcza na matach, podnosza ciezary, graja w hokeja na lodzie itd. Czasami obejrze jakis meczyk w TV ale jakos bez emocji...zreszta tempo tych spotkan i wogole wszystko wyglada bardzo slamazarne w porownaniu z ich meskimi odpowiednikami. Nie, nie mam nic przeciwko temu aby kobiety uprawialy sporty...moze z biegiem lat zyskaja wiecej na widowiskosci oraz popularnosci jak np.obecnie damski tenis czy siatkowka.

1948
Kibic
Na forum od 6506 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 28/05/2010 13:39

Gryfsz napisał:  

Cytat:  

Eee tam...skoro juz boksuja, walcza na matach, podnosza ciezary, graja w hokeja na lodzie itd. Czasami obejrze jakis meczyk w TV ale jakos bez emocji...zreszta tempo tych spotkan i wogole wszystko wyglada bardzo slamazarne w porownaniu z ich meskimi odpowiednikami. Nie, nie mam nic przeciwko temu aby kobiety uprawialy sporty...moze z biegiem lat zyskaja wiecej na widowiskosci oraz popularnosci jak np.obecnie damski tenis czy siatkowka.

pewnie tak gbyby graly bez koszhlek heheh

U-96
Kibic
Na forum od 8333 dni

**

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 28/05/2010 17:38
NIE dla kobiet w pilce noznej i wojsku !!

Szlugi, wóda, gołe baby !
dPS
Kibic
Na forum od 6161 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 28/05/2010 20:59

U-96 napisał:  

Jestem tego samego zdania !

„żyjemy wszyscy w ekstremalnych sytuacjach,
nie w Ciechocinku w sanatorium na wakacjach!”

" Nie pytaj mnie, dlaczego myślę że.. .PS! ..że nie ma dla mnie innych miejsc.. !! "

FC Gryfice
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7222 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 30/05/2010 15:22

Przeciętniak napisał:  

U-96 napisał:  

precz z kaleczeniem męskich sportów i zawodów..poziom prezentowany np. na MŚ w piłce nożnej jest tak żenująco niski ze nie ma sensu żeby kaleczyły ten sport..chyba ze beda to modelki grające bez koszulek-wtedy jakoś sobie można wynagrodzić:)

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8705 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 30/05/2010 16:17

Prawa Strona Miasta napisał:  

Przeciętniak napisał:  

U-96 napisał:  

precz z kaleczeniem męskich sportów i zawodów..poziom prezentowany np. na MŚ w piłce nożnej jest tak żenująco niski ze nie ma sensu żeby kaleczyły ten sport..chyba ze beda to modelki grające bez koszulek-wtedy jakoś sobie można wynagrodzić:)

za taką wersją też jestem :)

Bamm Bamm
Kibic
Na forum od 7515 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 30/05/2010 17:10
Hot Female American Football
LFL

Ale takie zawody bym obejrzał:D

Nigdy nie przestawaj. Nigdy się nie poddawaj.
dPS
Kibic
Na forum od 6161 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 30/05/2010 17:33

Kruchy napisał:  
Hot Female American Football
LFL

Ale takie zawody bym obejrzał:D

hehehe ja również nie miałbym nic przeciwko.. :D

„żyjemy wszyscy w ekstremalnych sytuacjach,
nie w Ciechocinku w sanatorium na wakacjach!”

" Nie pytaj mnie, dlaczego myślę że.. .PS! ..że nie ma dla mnie innych miejsc.. !! "

FC Gryfice
eF^
Kibic
Na forum od 7800 dni

*

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 30/05/2010 18:36
Bardzo fajny ten dokument.

Widać na nim idealnie jak jebany Małek nas robił w chuja, a to zagranie gdzie podyktował karnego dla Jagiellonii to śmiech na sali (nawet Szostek potwierdził formę jebanego złodzieja).

MofM
Kibic
Na forum od 7025 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 30/05/2010 18:41

eF^ napisał:  
Bardzo fajny ten dokument.

Widać na nim idealnie jak jebany Małek nas robił w chuja, a to zagranie gdzie podyktował karnego dla Jagiellonii to śmiech na sali (nawet Szostek potwierdził formę jebanego złodzieja).

dokladnie, Hrymowicz konkretnie sie wypowiedzial o Małku jak sedziowal ten mecz

ManeS
Kibic
Na forum od 5699 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 30/05/2010 19:02
no Hrymowicz az latal przed kamera, ja zreszta tak samo nawet dzisiaj nie moge tego pedala zdzierzyc zeby tak nas okrasc w bialy dzien

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Banan
Kibic
Na forum od 6093 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 30/05/2010 19:06
Bardzo fajnie zrealizowany został ten cały dokument. Mam wielką nadzieję że ktoś to nagrywał i udostępni to dla wszystkich do ściągnięcia ;)

1973
Kibic
Na forum od 7574 dni

*

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 30/05/2010 19:40
Dziubek jaki kumaty; "...dziękuje kibicom Floty, Pogoni, Falubazu i Legii ;)
...ja pierdolę jakim autokarem piłkarze poruszali się w 82 roku ale "trumna" aaaa1

majster007
Kibic
Na forum od 5469 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 30/05/2010 19:44

Pogoniarz73 napisał:  
Dziubek jaki kumaty; "...dziękuje kibicom Floty, Pogoni, Falubazu i Legii ;)
...ja pierdolę jakim autokarem piłkarze poruszali się w 82 roku ale "trumna" aaaa1

Siedzial długo na ławce to ogarnął trybuny :)

" Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005