Bierzmy pod uwagę,że w rundzie wiosennej cały zespół gra poniżej oczekiwań na które złożyły się różne czynniki,więc co do oczekiwań względem niektórych piłkarzy nie wyciągam teraz daleko idących wniosków.
Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 27/05/2010 18:17
"W najbliższą niedzielę TVP Szczecin wyemituje reportaż poświęcony finałowi rozgrywek Pucharu Polski pomiędzy Pogonią Szczecin a Jagiellonią Białystok.
Emisja reportażu w niedzielę o 18.00 w TVP Szczecin."
Czy wygrywasz czy nie
Ja i tak kocham Cię
Bo najlepsza w Polsce jest
Pogoń Szczecin MKS !!
tak czy siak, moim zdaniem kobiety i pilka to pomylony pomysł
Eee tam...skoro juz boksuja, walcza na matach, podnosza ciezary, graja w hokeja na lodzie itd. Czasami obejrze jakis meczyk w TV ale jakos bez emocji...zreszta tempo tych spotkan i wogole wszystko wyglada bardzo slamazarne w porownaniu z ich meskimi odpowiednikami. Nie, nie mam nic przeciwko temu aby kobiety uprawialy sporty...moze z biegiem lat zyskaja wiecej na widowiskosci oraz popularnosci jak np.obecnie damski tenis czy siatkowka.
tak czy siak, moim zdaniem kobiety i pilka to pomylony pomysł
Eee tam...skoro juz boksuja, walcza na matach, podnosza ciezary, graja w hokeja na lodzie itd. Czasami obejrze jakis meczyk w TV ale jakos bez emocji...zreszta tempo tych spotkan i wogole wszystko wyglada bardzo slamazarne w porownaniu z ich meskimi odpowiednikami. Nie, nie mam nic przeciwko temu aby kobiety uprawialy sporty...moze z biegiem lat zyskaja wiecej na widowiskosci oraz popularnosci jak np.obecnie damski tenis czy siatkowka.
precz z kaleczeniem męskich sportów i zawodów..poziom prezentowany np. na MŚ w piłce nożnej jest tak żenująco niski ze nie ma sensu żeby kaleczyły ten sport..chyba ze beda to modelki grające bez koszulek-wtedy jakoś sobie można wynagrodzić
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
precz z kaleczeniem męskich sportów i zawodów..poziom prezentowany np. na MŚ w piłce nożnej jest tak żenująco niski ze nie ma sensu żeby kaleczyły ten sport..chyba ze beda to modelki grające bez koszulek-wtedy jakoś sobie można wynagrodzić
Widać na nim idealnie jak jebany Małek nas robił w chuja, a to zagranie gdzie podyktował karnego dla Jagiellonii to śmiech na sali (nawet Szostek potwierdził formę jebanego złodzieja).
Widać na nim idealnie jak jebany Małek nas robił w chuja, a to zagranie gdzie podyktował karnego dla Jagiellonii to śmiech na sali (nawet Szostek potwierdził formę jebanego złodzieja).
dokladnie, Hrymowicz konkretnie sie wypowiedzial o Małku jak sedziowal ten mecz
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 30/05/2010 19:40
Dziubek jaki kumaty; "...dziękuje kibicom Floty, Pogoni, Falubazu i Legii
...ja pierdolę jakim autokarem piłkarze poruszali się w 82 roku ale "trumna"
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.