Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Występy Pogoni w II lidze. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Rosa
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7437 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 14:43
teraz możesz iść na v.pl i w komentarzach wylewać swoje żale . bez odbioru
PS. a czy ta koszulka Pogoń on tour jest jeszcze dostępna na turzynie ( sorry ale nie chce mi się szperać w tematach )

Ostatnio edytowany przez: Rosa, 2 maja 2009, 14:49 [1 raz(y)]

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Topik!
Kibic
Na forum od 5904 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 14:49

qbek73 napisał:  
chciałeś to masz: Gryfińskie Towarzystwo Wzajemnej Adoracji. nara

teraz mnie rozwaliles doszczetnie 2 miejsce nie wiem jak wy ale ja mam watpliwosc czy ten koles naprawde jest z 73 rocznika bo uzywa slow jakich ja uzywam a mlody jestem. albo probuje byc na sile 'trendi'

R1
Kibic
Na forum od 7926 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 14:55

qbek73 napisał:  

P. napisał:  

RAFek napisał:  

qbek73 napisał:  

kiko napisał:  
Doping w Bydgoszczy często słyszalny - mimo rzekomych podziałów ;)
Zawisza - POGOŃ

kurwa dzieciaku załap w końcu, że tylko piłkarze zremisowali...

Dawno tu nie zaglądałem, widzę, ze się temat rozwinął, ale chyba nie w tym kierunku co powinien.

Qbek - nie masz pojęcia i wiedzy, na temat o którym tworzysz w kilku wątkach eseje, posiłkując się wiedzą z kibiców.net

A tam, jak to zwykle bywa, wypowiadają się raczej osoby mające takie pojęcie o sprawach jak Ty, czyli mierne bądź żadne, a informacje czerpią z zasłyszanych opowieści z piątej ręki, ubarwiając je swoimi domysłami, przypuszczeniami czy fantazjami, tworząc bełkot informacyjny, stanowiący pożywkę dla takich ludzi jak Ty.

Internetowi chuligani walczący wirtualnie wyłącznie na kibicach net nie są wykładnią opinii na temat Pogoni. W realnym świecie, opinia o nas, jest zdecydowanie odmienna od Twojej - mogę Cię o tym zapewnić.

Rowniez ominela mnie ta ciekawa dyskusja.Musze przyznac, ze pare ladnych minut z zapartym tchem czytalem kolejne posty.Niestety odpowiedzi na zadane pytania nie wyszukalem.Tak jak pisze Rafek, internet to nie jest wykladnia.
qbek73, bardzo ciekawi mnie kiedy osatnio byles na wyjezdzie??
Piszesz ciagle o slabo prezentujacej sie Pogoni na wyjazdach.PL juz wpsominal o Tychach, Czestochowie, byles, widziales??

ps.Nikt Cie nie usunie, gwarantuje, tylko rozwin prosze skrot GTWA??:D

I tu Cię kolego boli.. Groclinu Szczecin nigdy już nie będzie. Wróć do rzeczywistości.

Poznań, Bydgoszcz..
Sercem zawsze ze Szczecinem!
anathema
Kibic
Na forum od 6939 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 15:03
Tak sobie to wszystko czytałem i aż mnie dziw brała,że sie nie domyslaliście o co koledze chodzi. Pod pojęciem "podziały" był stosunek do Drzymały i ewentualne przeniesienie tu Groclinu. Stąd owe brandzlowanie sie że Pogon musi jeździć po wioskach etc.Przypuszczam że kolega przestał chodzić na Pogoń,bo ambicja kibicowska nie pozwala mu aby tracić czas na niższe ligi,także status kibica "starej daty". Niewielu jednak ma coś takiego jak honor i tożsamość. Wyszło szydło z worka.

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Topik!
Kibic
Na forum od 5904 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 15:12
podzialy podzialami... ale skoro juz mowa o fuzjach mozna pomyslec bo jesli Pogon awansuje do starej II ligi czy pojawia sie propozycje jakies. temat niezbyt odlegly w czasie wiec warto juz zaczac myslec nad tym.

Castaway
Kibic
Na forum od 6608 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 15:13

100procentPogon napisał:  
podzialy podzialami... ale skoro juz mowa o fuzjach mozna pomyslec bo jesli Pogon awansuje do starej II ligi czy pojawia sie propozycje jakies. temat niezbyt odlegly w czasie wiec warto juz zaczac myslec nad tym.

no Ty chyba sobie żarty robisz... ŻADNYCH FUZJI! nie ma co nawet zaczynać tego tematu.

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
SL
Kibic
Na forum od 6178 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 15:16

100procentPogon napisał:  

Nie po to ta tułaczka po bezdrożach żeby to spierdolic

zch
Topik!
Kibic
Na forum od 5904 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 15:18

SL napisał:  

100procentPogon napisał:  

ale czy Pogon ma kase na 1 lige teraz tak jak to wyglada? sponsor jest potrzebny niewomptliwie.
awans coraz blizej wiec temat jak najbardziej aktualny

Castaway
Kibic
Na forum od 6608 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 15:20
SPONSOR a nie fuzja. Jak nie widzisz różnicy to idz sie przewietrzyć i zamiast myslec o takich bzdurach pomyśl o jutrzejszym meczu. :] bez odbioru..

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
goral1982
Kibic
Na forum od 7462 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 15:22

100procentPogon napisał:  

SL napisał:  

100procentPogon napisał:  

ale czy Pogon ma kase na 1 lige teraz tak jak to wyglada? sponsor jest potrzebny niewomptliwie.
awans coraz blizej wiec temat jak najbardziej aktualny

Pogon na dzisiaj ma budzet wiekszy niz pewnie ponad polowa 1 ligi . Widzew i Zaglebie maja znacznie wiekszy. Korona i Leczna moga miec troche wiekszy . Podbeskidzie podobny, a reszta ma 2-3 miliony na sezon.
Sam pomysl kupczenia miejscami jest skandaliczny ,nad ktorym nie ma sensu sie rozwodzic .

szpadel*
Kibic
Na forum od 6476 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 15:23
Czy wy jeden z drugim POWARIOWALIŚCIE!!! Lać po mordzie i patrzeć czy równo puchnie,niektórzy to chyba nigdy niczego się nie naucza.Mieliśmy Ptaka przez tyle lat,takie przekręty jakie on robił u nas to w formie encyklopedii można opisać.MAŁO WAM? !!!!

PS.
Kibic
Na forum od 6449 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 15:31
Jak chcesz fuzji to dołącz do elitarnej grupy hooligansów dyskopolo, tam potrzebują takich jak ty. Jebać fuzje! Pogoń Szczecińska albo żadna!

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
eM
Kibic
Na forum od 7111 dni

**

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 17:29

100procentPogon napisał:  

smyku , idz moze się troche przewietrzyć , pograj w piłke z kolegami z gimnazjum , zrobcie sobie fuzje z podwórkiem obok i na tym moze poprzestań.

ciebie qbek73 po rozszyfrowaniu tego tajnego skrótu nawet żal komentować , wracaj lepiej na te swoje portale z ktorych czerpiesz wiedze, nie udzielaj sie w tematach o których kompletnie nie masz pojęcia i co ważne: nie chlej za duzo w kalince bo zle to wplywa na twoj mozg.

Ostatnio edytowany przez: eM, 2 maja 2009, 17:36 [3 raz(y)]

eF^
Kibic
Na forum od 7800 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 18:07
W zakończonych meczach:

MKS Kluczbork 2:1 Ślęza

Czarni 0:0 Kotwica

Ślęza znów traci punkty, Kluczbork niestety odskakuje, Kotwica chyba niespodziewanie tylko punkt w Żaganiu.

spagetti
Kibic
Na forum od 7888 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 18:08
Zakonczylo sie juz kilka spotkan:

Kluczbork-Sleza 2;1

Czarni-Kotwica 0;0

Jesli Nielba nie zrobi krzywdy Zawiszy to caly czas utrzymujemy sie na 2 miejscu:)Kluczbork juz ma chyba pewny awans na dzien dzisiejszy.

,,Vi är överallt,,- POGON
Przema
Kibic
Na forum od 6292 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 18:12
Moje przed wiosenne typy sprawdzaja sie w wieksozsci. Nie trafilem jedynie z Kluczborkiem. Postawa wroclawskiego tworu nie jest chyba dla nikogo niespodzianka. Majac w zespole tyle juniorow kazdy remis jest na wage zlota. Z kolei prezes Kotwicy jeszcze jesienia zapowiadal, ze ich na razie awans nie interesuje, musza sie przygotowac i dopiero walczyc o gre w I lidze. Kluczbork myslalem, ze nie wytrzyma presji, ale chyba pogloski o wloskim sponsorze nie sa plotkami i staraja sie cos tam ugrac. Szkoda ze taka ekipa wchodzi do I ligi, juz kilka maskotek tam jest, dolaczy kolejna. Pogon musi awansowac, tyle ekip pasuje, a my musimy bo tak. Nie wierze, ze Nielba czy Rakow byliby nam w stanie zagrozic. Choc patrzac z drugiej strony sa to tak samo nieprzewidywalne druzyny jak i Pogon. Teraz niezbedne sa zwyciestwa w meczach z Polonia i Chemikiem. W zasadzie to nie wyobrazam sobie innego rezultatu, z nim to juz wypada sie przelamac i to w dobrym, efektownym stylu. Tylko chron nas panie Boze od Binkowskiego. Podejrzewam, ze obie druzyny nie oddadza wiecej jak 3 strzaly na bramke, co moze oznaczac czyste konto i w dalszej kolejnosci pewny plac dla Robercika 'dziurawe rece' Binkowskiego.

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7222 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 18:18

qbek73 napisał:  

P. napisał:  

RAFek napisał:  

qbek73 napisał:  

kiko napisał:  
Doping w Bydgoszczy często słyszalny - mimo rzekomych podziałów ;)
Zawisza - POGOŃ

kurwa dzieciaku załap w końcu, że tylko piłkarze zremisowali...

Dawno tu nie zaglądałem, widzę, ze się temat rozwinął, ale chyba nie w tym kierunku co powinien.

Qbek - nie masz pojęcia i wiedzy, na temat o którym tworzysz w kilku wątkach eseje, posiłkując się wiedzą z kibiców.net

A tam, jak to zwykle bywa, wypowiadają się raczej osoby mające takie pojęcie o sprawach jak Ty, czyli mierne bądź żadne, a informacje czerpią z zasłyszanych opowieści z piątej ręki, ubarwiając je swoimi domysłami, przypuszczeniami czy fantazjami, tworząc bełkot informacyjny, stanowiący pożywkę dla takich ludzi jak Ty.

Internetowi chuligani walczący wirtualnie wyłącznie na kibicach net nie są wykładnią opinii na temat Pogoni. W realnym świecie, opinia o nas, jest zdecydowanie odmienna od Twojej - mogę Cię o tym zapewnić.

Rowniez ominela mnie ta ciekawa dyskusja.Musze przyznac, ze pare ladnych minut z zapartym tchem czytalem kolejne posty.Niestety odpowiedzi na zadane pytania nie wyszukalem.Tak jak pisze Rafek, internet to nie jest wykladnia.
qbek73, bardzo ciekawi mnie kiedy osatnio byles na wyjezdzie??
Piszesz ciagle o slabo prezentujacej sie Pogoni na wyjazdach.PL juz wpsominal o Tychach, Czestochowie, byles, widziales??

ps.Nikt Cie nie usunie, gwarantuje, tylko rozwin prosze skrot GTWA??:D

widzisz?? dostales normalne odpowiedzi...a ty nie potrafisz takowej udzielic....co to jest GTWA?? bo naprawde nikt z kumatych nie zna tego skrótu...chyba ze to skrót z lat 80. :D mówisz ze sie z Nas śmieja...ale mówisz i nie widzisz w tym swojej winy...tak jak ci juz napisali nikt sie z Nas nie smieje...a ze ktos gdzies kiedys dostanie wpierdol..raz jestes mysliwym a raz zwierzyna...jezeli rzucasz oskarzenia to dawaj argumenty

a do typa ze stargardu...jak komus nie odpowiada polityka stadionu i zasady na niej panujace to ma miejsce na kazdym innym sektorze...a fajke to mozesz miec podana jak bedziesz tak sie odzywal...

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Castaway
Kibic
Na forum od 6608 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 18:19
Zobaczymy co dziś pokaże Nielba, bo przeciez na jesieni przegrali u siebie własnie z Zawiszą 2-5.

Wczoraj jeszcze na spokojnie obejrzałem relację z meczu w Bydgoszczy i to co zrobił Bińkowski przy stracie bramki to woła o pomstę do nieba...

Przema
Kibic
Na forum od 6292 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 18:26
Bramke widzialem. Relacja gdzies w internecie jest?

Castaway
Kibic
Na forum od 6608 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 18:30

Przema napisał:  
Bramke widzialem. Relacja gdzies w internecie jest?

kiko wrzucił skrót kilka stron wcześniej zawisza - Pogoń

swoją drogą bluzgi Zawiszy na Pogoń, nasza odpowiedz "gola, gola.. " i brama :) piłka jednak jest piękna :]

Ostatnio edytowany przez: Castaway, 2 maja 2009, 18:39 [1 raz(y)]

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 74  - 75  - 76  - 77  - 78  - 79  - 80  - 81  - 82  - 83  - 84  - 85  - 86  - 87  - 88  - 89  - 90  - 91  - 92  - 93  - 94  - 95  - 96  - 97  - 98  - 99  - 100  - 101  - 102  - 103  - 104  - 105  - 106  - 107  - 108  - 109  - 110  - 111  - 112  - 113  - 114  - 115  - 116  - 117  - 118  - 119  - 120  - 121  - 122  - 123  - 124  - 125  - 126  - 127  - 128  - 129  - 130  - 131  - 132  - 133  - 134  - 135  - 136  - 137  - 138  - 139  - 140  - 141  - 142  - 143  - 144  - 145  - 146  - 147  - 148  - 149  - 150  - 151  - 152  - 153  - 154  - 155  - 156  - 157  - 158  - 159  - 160  - 161  - 162  - 163  - 164  - 165  - 166  - 167  - 168  - 169  - 170  - 171  - 172  - 173  - 174  - 175  - 176  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005