Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Występy Pogoni w II lidze. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
L.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7785 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 01/05/2009 23:44

qbek73 napisał:  

L. napisał:  

qbek73 napisał:  

Lrd napisał:  
Miałem nie wtrącać się do rozmowy, ale to silniejsze ode mnie. Szanowny panie qbek71. Widzę, że nie kwapisz się, żeby odpowiedzieć na pytania PL, więc może trzeba Ci je po części przypomnieć, a częściowo zadam własne ;) Mam nadzieję, że tym razem zechcesz odpowiedzieć na pytania.

1. Gdzie w Bydgoszczy widziałeś podziały? Bo ja za cholerę nie mogę się ich doszukać na naszym sektorze
2. Rozmawiać z wszystkimi powyżej 25 lat. Nie napisałeś o czym trzeba rozmawiać, ale załóżmy, że chodzi Ci o namówienie ich na dopingowanie i jeżdżenie na wyjazdy. Jednocześnie chcesz pozbyć się młodszych, przynajmniej ja tak to zrozumiałem. Wszystko zajebiście, ale jest to rozwiązanie na góra 5 lat, bo ci ponad 25 letni z czasem dojdą do takiego wieku, kiedy trzeba będzie ustąpić kolejnemu pokoleniu i co wtedy? Pojawi się z Twojej strony lament, że nie mamy młodzieży, która będzie w stanie pociągnąć Pogoń kibicowsko dalej, kiedy nastąpi ta zmiana pokoleń.
3. O jakich strategiach wyjazdowych mówisz? Wszyscy jeździmy razem, trzymamy się razem, jak trzeba to na trasie na siebie czekamy. Tak bardzo wypominasz wydarzenie ze środy. Wydaje mi się, że swoją wiedzę opierasz na tym, co wyczytałeś na kibice.net czy innej stronie. Nie uważam tego tematu za odpowiedni do poruszania akurat na tym forum, więc mam nadzieję, że przestaniesz ten przykład przytaczać cały czas.
4. CO TO JEST TO GTWA DO CHOLERY?
5. Nie zauważyłem, żeby wszyscy z nas "brechtali". Może jestem głupi, albo ślepy czy coś innego. Jakbyś był tak miły przytocz fragmenty, gdzie to tak z nas brechtają?

No to się powymądrzałem, a teraz idę na naleśniki ;) Czekam na jakieś sensowne odpowiedzi

Po 1. szacun dla Ciebie i PL bo jestescie pierwszymi gościami, którzy podjeli ze mną dyskusje a nie jak co niektórzy chcieliby mnie ukamieniować
Po 2. oczywiście, że nie chodzi mi o to żeby olać wszystkich poniżej 25 lat, bo nie wiek decyduje tylko charakter - chodzi mi o to, ze na dzień dzisiejszy pod względem kibicowskim jesteśmy w czarnej dupie i trzeba szybko zebrać ekipę która zatrzyma tą degrangoladę, potem będziemy się ogarniać, nie będę więcej się w tym temacie rozpisywał, bo kumasz o co chodzi a obcy tez czytaj ą i po co, my jesteśmy POGOŃ SZCZECIN i nie możemy być jak miedż czy inny wągrowiec
po 3 mam Ci linki wysyłać gdzie z nas brechtają??? jesteś ogarnięty to poczytaj fora innych klubów
po 4 pierdolenie, że są nowe czasy i stadiony mają być grzeczne jak w anglii są super wymówką dla cienasów, nie zauważyłem żeby czołowe ekipy kibicowskie w Polsce szły tym trpem

W takim razie ja też sie wtrace, skroo poruszasz podzialy w Pogoni :)
Nie przypominam sobie by na sektorze w Bydgoszczy stworzyl sie podzial - byc moze byl taki w I polowie - nie wiem nie zdazylem dojechac na czas. W II kiedy dojechala reszta jakos potrafilismy stanac w grupie i dopingowac RAZEM !
Po 2 ;) Nie odpowiedziales Lrd i PL na temat tych podzialow i GTWA ;)
Po 3 Mam takie amo zdanie jak Ty - jestesmy POGOŃ SZCZECIN i nie wyobrazam sobie wiecej takiej sytuacji jak miala w Toruniu. Jezeli chodzi o Bydgoszcz bylo lepiej bo bylo mniej przypadkowych osob.
Po 4 Mowisz o mlodych, ze nalezy ich przytrzymac dopoki nie wyklaruje sie ekipa. Wg mnie lepiej, ze jezdza, ale tylko wtedy gdy przyjma panujace zasady. Nie wyobrazam sobie sytuacji gdzie osoby majace 4-5 wyjazd spinaja sie i czuja sie krolami swiata.

Swoja droga polemika poszla do przodu wiec warto ja kontynuowac dopoki nie zostana rozwiane wszelkie watpliwosci :)

Aha pisales jeszcze o zmianie wizerunku PS. Nie widze w tym zadnego problemu - po to powstalo SKPS, zeby bronic interesow Kibicow DUmy Pomorza. Pamietaj takze ze czlonkiem Stowarzyszenia MOZE BYC KAZDY !!

Ciężko mi odpowiedzieć na Twoje pytania, nie dlatego, że nie potrafię tylko dlatego, że naprawdę nie chcę szukać tu podziałow jak sugerujesz, ale zaraz Ci odpiszę

Jako moj argument, ze brak podzialow zdjecie z II polowy :
Obrazek jpg wstawiony na forum

MW'03
qbek73
*zablokowany
Na forum od 5879 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 00:05
kurwa Panowie wy dalej swoje a ja swoje, tyle że ja przyjmuje argumenty -a wy ciągle o tych podziałach, że niby ich nie ma, tylko ja je widzę, w dupie mam tak naprawdę te podziały, w dupie mam to co robi GTWA- dla mnie ważne jest w tej chwili co pokazujemy na wyjazdach i o tym chciałem rozmawiać, zbierzmy się w końcu do kupy i pokażmy swą siłe na wyjazdach!!!!!!!!!!

kiko
Kibic
Na forum od 6784 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 00:06
Doping w Bydgoszczy często słyszalny - mimo rzekomych podziałów ;)
Zawisza - POGOŃ

Topik!
Kibic
Na forum od 5904 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 00:08
mimo ze mlody jestem i nie czaje tego 73 rocznika to on gada bez sensu 0 konkretow tylko jakies oskarzenia z dupy

qbek73
*zablokowany
Na forum od 5879 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 00:09
piszecie, że jestem stary dziad i nie kumam nowych czasów
ok, ale naprawdę kładziecie laskę na to, że wszystkie fora klubów z naszej grupy piszą, że ekipa wyjazdowa z kluczborka jest największym pozytywnym zaskoczeniem a my najbardziej negatywnym?
co jest złego w tym, że pytam czy ktoś ma zamiar ogarnąć ten temat?

qbek73
*zablokowany
Na forum od 5879 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 00:11

100procentPogon napisał:  
mimo ze mlody jestem i nie czaje tego 73 rocznika to on gada bez sensu 0 konkretow tylko jakies oskarzenia z dupy

a kogo ja tu oskarżam??
Ty w ogóle czaisz tematy kibicowskie?

qbek73
*zablokowany
Na forum od 5879 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 00:13

kiko napisał:  
Zawisza - POGOŃ

kurwa dzieciaku załap w końcu, że tylko piłkarze zremisowali...

Lrd
Moderator**
Na forum od 7390 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 00:17

qbek73 napisał:  
kurwa Panowie wy dalej swoje a ja swoje, tyle że ja przyjmuje argumenty -a wy ciągle o tych podziałach, że niby ich nie ma, tylko ja je widzę, w dupie mam tak naprawdę te podziały, w dupie mam to co robi GTWA- dla mnie ważne jest w tej chwili co pokazujemy na wyjazdach i o tym chciałem rozmawiać, zbierzmy się w końcu do kupy i pokażmy swą siłe na wyjazdach!!!!!!!!!!

PL, L. i ja zadaliśmy Ci praktycznie te same pytania, na które odpowiedzi nie uzyskaliśmy. Dalej nie wiemy co to jest to GTWA, czy tak ogromnym problemem jest dla Ciebie rozwinięcie skrótu? Po drugie wskaż nam te podziały, bo choćbym nie wiem jak chciał nie widzę żadnych podziałów. Powiedz nam, kto jest podzielony, gdzie jest ten podział? Dalej nie powiedziałeś również, co jest nie tak w naszych wyjazdach. Oglądając prawie półgodzinne nagranie meczu ośmielę się nawet stwierdzić, że niejednokrotnie byliśmy lepiej słyszalni od Zawiszy, grającego u siebie. Nawet w pierwszej połowie, gdzie nie byliśmy jeszcze w komplecie. Nie zgodzę się, że kibicowsko jesteśmy w "czarnej dupie". Kwestia dopingu idzie do przodu, jest już coraz lepiej i wyrażam głębokie przekonanie, że od nowego sezonu wszystko będzie tak, jak być powinno. Mam nadzieję, że wreszcie zechcesz odpowiedzieć na nurtujące mnie i nie tylko mnie pytania, które przytoczyłem po raz kolejny w tym poście.

Against modern wszystko!
kiko
Kibic
Na forum od 6784 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 00:22

qbek73 napisał:  

kiko napisał:  
Zawisza - POGOŃ

domyślam się o co Ci chodzi, ale zrozum że wyjazd to nie tylko 'spotkania w cztery oczy', ale też pokazanie się na sektorze i dobry doping. Osoby dyskutujące z Tobą próbowały Ci to uzmysłowić, ale widać bezskutecznie. Ogarnąć te wszystkie rzeczy na dobry poziom to wielka sztuka, oby się to w niedalekiej przyszłości udało.
pzdr

qbek73
*zablokowany
Na forum od 5879 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 00:25

Lrd napisał:  

qbek73 napisał:  

PL, L. i ja zadaliśmy Ci praktycznie te same pytania, na które odpowiedzi nie uzyskaliśmy. Dalej nie wiemy co to jest to GTWA, czy tak ogromnym problemem jest dla Ciebie rozwinięcie skrótu? Po drugie wskaż nam te podziały, bo choćbym nie wiem jak chciał nie widzę żadnych podziałów. Powiedz nam, kto jest podzielony, gdzie jest ten podział? Dalej nie powiedziałeś również, co jest nie tak w naszych wyjazdach. Oglądając prawie półgodzinne nagranie meczu ośmielę się nawet stwierdzić, że niejednokrotnie byliśmy lepiej słyszalni od Zawiszy, grającego u siebie. Nawet w pierwszej połowie, gdzie nie byliśmy jeszcze w komplecie. Nie zgodzę się, że kibicowsko jesteśmy w "czarnej dupie". Kwestia dopingu idzie do przodu, jest już coraz lepiej i wyrażam głębokie przekonanie, że od nowego sezonu wszystko będzie tak, jak być powinno. Mam nadzieję, że wreszcie zechcesz odpowiedzieć na nurtujące mnie i nie tylko mnie pytania, które przytoczyłem po raz kolejny w tym poście.

ok wydajesz się wporzo chłopak ale żyjesz ideałami, dla Ciebie równy doping to wszystko, wyjazd nie na tym tylko polega i nie tylko na podstawie tego oceniami jesteśmy, doping na stadionie ok a co poza stadionem????? skrót GTWA każdy kumający sobie rozwinie, ja za rozwinięcie go na tym forum od razu polecę

Castaway
Kibic
Na forum od 6608 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 00:28
Poza tym chyba należy tworzyc dobra atmosfere wokół klubu przede wszystkim na stadionie w Szczecinie, dopiero wtedy gdy wszyscy się ogarną mozna mówić o podboju całej Polski. U nas z dopingiem bywa róznie, jednak stale wprowadzane są zmiany i działania mające na celu poprawic kibicowską stronę Pogoni. Poza tym wykrystalizowała się juz grupa, która z dużym powodzeniem prowadzi resztę podczas wyjazdów i nie widzę wielkiego problemu. Na wszystko potrzeba czasu i po różnych perturbacjach w ostatnich latach wszystko powoli wraca do normy.

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Lrd
Moderator**
Na forum od 7390 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 00:51

qbek73 napisał:  

Lrd napisał:  

qbek73 napisał:  

ok wydajesz się wporzo chłopak ale żyjesz ideałami, dla Ciebie równy doping to wszystko, wyjazd nie na tym tylko polega i nie tylko na podstawie tego oceniami jesteśmy, doping na stadionie ok a co poza stadionem????? skrót GTWA każdy kumający sobie rozwinie, ja za rozwinięcie go na tym forum od razu polecę

Uwierz, że ja doskonale wiem na czym polega wyjazd ;) Jednak cały czas mam wrażenie, że chodzi Ci o środę, a powiedziałem Ci już, że na ten temat na forum nie będę dyskutował. A co do skrótu, to raczej nie każdy go rozwinie ;) Z ciekawości spytałem kilka osób, które śmiało można nazwać "kumającymi" a nawet "kumkatymi" :P i nikt nie jest w stanie go rozwinąć. GTW to jeszcze, ale to A całkowicie niszczy system ;) Z jednej strony cieszę się, że zaczynasz normalnie i kulturalnie dyskutować, a nie rzucasz mięsem na prawo i lewo, ale z drugiej odnoszę wrażenie, że sam nie do końca wiesz o co Ci chodzi. Dostałeś kilka pytań w punktach, odpowiedź na nie powinna być łatwizną, ale jak do tej pory Ci się to nie udało. Mówisz o podziale, jednak nie jesteś w stanie przytoczyć żadnego przykładu, który by o tym świadczył. Twierdzisz, że z nas "brechtają", lecz na prośbę, żebyś pokazał mi gdzie tak "brechtają" mówisz, żebym sobie poczytał inne fora. Mówisz o jakiś strategiach wyjazdowych, do tej pory nie rozwinąłeś co to właściwie oznacza. O skrócie, który każdy kumkający powinien rozwinąć nawet nie wspominam, bo nam chyba w Szczecinie brakuje aż tak bardzo kumkających ;) Widzisz, aż taką słabą ekipą jesteśmy, że nie umiemy rozwinąć skrótu. Nic, tylko zapaść się ze wstydu pod ziemię. olaboga

Against modern wszystko!
Kluczyk
Kibic
Na forum od 8293 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 08:47

qbek73 napisał:  
chcesz konkretów??? proszę bardzo:
1. Doprowadzić do zjednoczenia wszystkich kibiców POGONI (m. in. poprzez działania na forum)
2. Chodzić po stadionie i rozmawiać z wszystkimi powyżej 25 lat (skupić ich na jednym sektorze)
3. Nie wypuszczać małolatów na wyjazdy dopóki nie stworzymy jednej konkretnej strategi wyjazdowej i jednej konkretnej ekipy
4. ograniczyć działalność wszechwiedzących adminów i chłopców z GTWA
5. w skrócie: przyczaić się i nie wychylać dopóki nie stworzymy konkretnej ekipy, póki co wszyscy z nas brechtają
CEL: odzyzkać dawną pozycję i należne nam miejsce

Piszesz o podziałach a sam je próbujesz teraz wprowadzić. Mi sie wydaje ze to nie jest adekwatny temat na forum.

RAFek
Kibic
Na forum od 8633 dni

**

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 10:30

qbek73 napisał:  

kiko napisał:  
Zawisza - POGOŃ

Dawno tu nie zaglądałem, widzę, ze się temat rozwinął, ale chyba nie w tym kierunku co powinien.

Qbek - nie masz pojęcia i wiedzy, na temat o którym tworzysz w kilku wątkach eseje, posiłkując się wiedzą z kibiców.net

A tam, jak to zwykle bywa, wypowiadają się raczej osoby mające takie pojęcie o sprawach jak Ty, czyli mierne bądź żadne, a informacje czerpią z zasłyszanych opowieści z piątej ręki, ubarwiając je swoimi domysłami, przypuszczeniami czy fantazjami, tworząc bełkot informacyjny, stanowiący pożywkę dla takich ludzi jak Ty.

Internetowi chuligani walczący wirtualnie wyłącznie na kibicach net nie są wykładnią opinii na temat Pogoni. W realnym świecie, opinia o nas, jest zdecydowanie odmienna od Twojej - mogę Cię o tym zapewnić.

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
P.
Do końca!
Na forum od 7878 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 10:50

RAFek napisał:  

qbek73 napisał:  

kiko napisał:  
Zawisza - POGOŃ

Dawno tu nie zaglądałem, widzę, ze się temat rozwinął, ale chyba nie w tym kierunku co powinien.

Qbek - nie masz pojęcia i wiedzy, na temat o którym tworzysz w kilku wątkach eseje, posiłkując się wiedzą z kibiców.net

A tam, jak to zwykle bywa, wypowiadają się raczej osoby mające takie pojęcie o sprawach jak Ty, czyli mierne bądź żadne, a informacje czerpią z zasłyszanych opowieści z piątej ręki, ubarwiając je swoimi domysłami, przypuszczeniami czy fantazjami, tworząc bełkot informacyjny, stanowiący pożywkę dla takich ludzi jak Ty.

Internetowi chuligani walczący wirtualnie wyłącznie na kibicach net nie są wykładnią opinii na temat Pogoni. W realnym świecie, opinia o nas, jest zdecydowanie odmienna od Twojej - mogę Cię o tym zapewnić.

Rowniez ominela mnie ta ciekawa dyskusja.Musze przyznac, ze pare ladnych minut z zapartym tchem czytalem kolejne posty.Niestety odpowiedzi na zadane pytania nie wyszukalem.Tak jak pisze Rafek, internet to nie jest wykladnia.
qbek73, bardzo ciekawi mnie kiedy osatnio byles na wyjezdzie??
Piszesz ciagle o slabo prezentujacej sie Pogoni na wyjazdach.PL juz wpsominal o Tychach, Czestochowie, byles, widziales??

ps.Nikt Cie nie usunie, gwarantuje, tylko rozwin prosze skrot GTWA??:D

Sami przeciw wszystkim!!!
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7829 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 10:55
Niby każdy powinien wiedzieć co to GTWA, a google ma z tym nawet problemy, bo podaje tylko :
GTWA – Garnizon Transformacji Wyszukanej Adoracji) :P

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
Msz.
Kibic
Na forum od 6125 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 10:59
Co do zdjęcia które wkleił L. widać na nim że większa polowa osób nawet niema szala ani innych barw Pogoni np. koszulki .Uważam że powinien być większy rygor pod tym względem tym bardziej na wyjazdach !! Wszyscy powinni jechać w jednakowych koszulkach i każdy powinien mieć szalik Pogoni .. nie jest to takie cięzkie do zrobienia tym bardziej że na turzynie i w fali sa zaj...e koszulki . Jakoś kibice innych klubow z "mniejszymi" tradycjami potrafią sie w tym kierunku ogarnąć .. chyba do cholery każdego stać na zakup koszulki za 35zł o szalu już nie wspomne bo chyba każdy ma . Wystarczy wlożyć go do plecaka jadąć nawyjazd !!!!!!!!!!!!!!!!! (proponuje również aby nowe koszulki które miały się niedlugo pojawić byly całe bordowe bądź granatowe )

Msz.
Kibic
Na forum od 6125 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 12:58
A czemu ma nie być do zrealizowania?? wedłg mnie jesteśmy najmniej zorganizowaną ekipą w Polsce i trzeba to wkońcu zmienić .. dla mnie jest to chore że ktos idzie na mecz bądź jedzie na wyjazd bez barw klubowych . U nas to wygląda jak jakby niektórzy sie wstydzili swoich barw a sa i tacy którzy myślą że sa wielkimi hóóliganami i biorą przykład z ekipy sportowej czyli bez szalika i najlepiej koszulka pit bulla ..to jest śmieszne . Na widzewie wszyscy czerwone koszulki ale ktoś zaraz powie że do widzewa nam daleko to np. jagiellonia która nie jest wcale nie wiadomo jaką ekipą ale wszyscy jeżdzą na mecze w koszulkach i szalikach .. jeżeli to żeby chodzić na mecze w barwach swojej drużyny jest takie CIĘŻKIE to nie mam więcej pytań

Castaway
Kibic
Na forum od 6608 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 13:04
proponuje przenieść temat w odpowiednie miejsce i tam pociągnąć dyskusje bo faktycznie jest godna uwagi ;)

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
qbek73
*zablokowany
Na forum od 5879 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 14:39

P. napisał:  

RAFek napisał:  

qbek73 napisał:  

kiko napisał:  
Zawisza - POGOŃ

Rowniez ominela mnie ta ciekawa dyskusja.Musze przyznac, ze pare ladnych minut z zapartym tchem czytalem kolejne posty.Niestety odpowiedzi na zadane pytania nie wyszukalem.Tak jak pisze Rafek, internet to nie jest wykladnia.
qbek73, bardzo ciekawi mnie kiedy osatnio byles na wyjezdzie??
Piszesz ciagle o slabo prezentujacej sie Pogoni na wyjazdach.PL juz wpsominal o Tychach, Czestochowie, byles, widziales??

ps.Nikt Cie nie usunie, gwarantuje, tylko rozwin prosze skrot GTWA??:D

chciałeś to masz: Gryfińskie Towarzystwo Wzajemnej Adoracji. nara

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 74  - 75  - 76  - 77  - 78  - 79  - 80  - 81  - 82  - 83  - 84  - 85  - 86  - 87  - 88  - 89  - 90  - 91  - 92  - 93  - 94  - 95  - 96  - 97  - 98  - 99  - 100  - 101  - 102  - 103  - 104  - 105  - 106  - 107  - 108  - 109  - 110  - 111  - 112  - 113  - 114  - 115  - 116  - 117  - 118  - 119  - 120  - 121  - 122  - 123  - 124  - 125  - 126  - 127  - 128  - 129  - 130  - 131  - 132  - 133  - 134  - 135  - 136  - 137  - 138  - 139  - 140  - 141  - 142  - 143  - 144  - 145  - 146  - 147  - 148  - 149  - 150  - 151  - 152  - 153  - 154  - 155  - 156  - 157  - 158  - 159  - 160  - 161  - 162  - 163  - 164  - 165  - 166  - 167  - 168  - 169  - 170  - 171  - 172  - 173  - 174  - 175  - 176  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.08 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005