Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 00:05
kurwa Panowie wy dalej swoje a ja swoje, tyle że ja przyjmuje argumenty -a wy ciągle o tych podziałach, że niby ich nie ma, tylko ja je widzę, w dupie mam tak naprawdę te podziały, w dupie mam to co robi GTWA- dla mnie ważne jest w tej chwili co pokazujemy na wyjazdach i o tym chciałem rozmawiać, zbierzmy się w końcu do kupy i pokażmy swą siłe na wyjazdach!!!!!!!!!!
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 00:09
piszecie, że jestem stary dziad i nie kumam nowych czasów
ok, ale naprawdę kładziecie laskę na to, że wszystkie fora klubów z naszej grupy piszą, że ekipa wyjazdowa z kluczborka jest największym pozytywnym zaskoczeniem a my najbardziej negatywnym?
co jest złego w tym, że pytam czy ktoś ma zamiar ogarnąć ten temat?
kurwa Panowie wy dalej swoje a ja swoje, tyle że ja przyjmuje argumenty -a wy ciągle o tych podziałach, że niby ich nie ma, tylko ja je widzę, w dupie mam tak naprawdę te podziały, w dupie mam to co robi GTWA- dla mnie ważne jest w tej chwili co pokazujemy na wyjazdach i o tym chciałem rozmawiać, zbierzmy się w końcu do kupy i pokażmy swą siłe na wyjazdach!!!!!!!!!!
PL, L. i ja zadaliśmy Ci praktycznie te same pytania, na które odpowiedzi nie uzyskaliśmy. Dalej nie wiemy co to jest to GTWA, czy tak ogromnym problemem jest dla Ciebie rozwinięcie skrótu? Po drugie wskaż nam te podziały, bo choćbym nie wiem jak chciał nie widzę żadnych podziałów. Powiedz nam, kto jest podzielony, gdzie jest ten podział? Dalej nie powiedziałeś również, co jest nie tak w naszych wyjazdach. Oglądając prawie półgodzinne nagranie meczu ośmielę się nawet stwierdzić, że niejednokrotnie byliśmy lepiej słyszalni od Zawiszy, grającego u siebie. Nawet w pierwszej połowie, gdzie nie byliśmy jeszcze w komplecie. Nie zgodzę się, że kibicowsko jesteśmy w "czarnej dupie". Kwestia dopingu idzie do przodu, jest już coraz lepiej i wyrażam głębokie przekonanie, że od nowego sezonu wszystko będzie tak, jak być powinno. Mam nadzieję, że wreszcie zechcesz odpowiedzieć na nurtujące mnie i nie tylko mnie pytania, które przytoczyłem po raz kolejny w tym poście.
Doping w Bydgoszczy często słyszalny - mimo rzekomych podziałów Zawisza - POGOŃ
kurwa dzieciaku załap w końcu, że tylko piłkarze zremisowali...
domyślam się o co Ci chodzi, ale zrozum że wyjazd to nie tylko 'spotkania w cztery oczy', ale też pokazanie się na sektorze i dobry doping. Osoby dyskutujące z Tobą próbowały Ci to uzmysłowić, ale widać bezskutecznie. Ogarnąć te wszystkie rzeczy na dobry poziom to wielka sztuka, oby się to w niedalekiej przyszłości udało.
pzdr
PL, L. i ja zadaliśmy Ci praktycznie te same pytania, na które odpowiedzi nie uzyskaliśmy. Dalej nie wiemy co to jest to GTWA, czy tak ogromnym problemem jest dla Ciebie rozwinięcie skrótu? Po drugie wskaż nam te podziały, bo choćbym nie wiem jak chciał nie widzę żadnych podziałów. Powiedz nam, kto jest podzielony, gdzie jest ten podział? Dalej nie powiedziałeś również, co jest nie tak w naszych wyjazdach. Oglądając prawie półgodzinne nagranie meczu ośmielę się nawet stwierdzić, że niejednokrotnie byliśmy lepiej słyszalni od Zawiszy, grającego u siebie. Nawet w pierwszej połowie, gdzie nie byliśmy jeszcze w komplecie. Nie zgodzę się, że kibicowsko jesteśmy w "czarnej dupie". Kwestia dopingu idzie do przodu, jest już coraz lepiej i wyrażam głębokie przekonanie, że od nowego sezonu wszystko będzie tak, jak być powinno. Mam nadzieję, że wreszcie zechcesz odpowiedzieć na nurtujące mnie i nie tylko mnie pytania, które przytoczyłem po raz kolejny w tym poście.
ok wydajesz się wporzo chłopak ale żyjesz ideałami, dla Ciebie równy doping to wszystko, wyjazd nie na tym tylko polega i nie tylko na podstawie tego oceniami jesteśmy, doping na stadionie ok a co poza stadionem?? skrót GTWA każdy kumający sobie rozwinie, ja za rozwinięcie go na tym forum od razu polecę
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 00:28
Poza tym chyba należy tworzyc dobra atmosfere wokół klubu przede wszystkim na stadionie w Szczecinie, dopiero wtedy gdy wszyscy się ogarną mozna mówić o podboju całej Polski. U nas z dopingiem bywa róznie, jednak stale wprowadzane są zmiany i działania mające na celu poprawic kibicowską stronę Pogoni. Poza tym wykrystalizowała się juz grupa, która z dużym powodzeniem prowadzi resztę podczas wyjazdów i nie widzę wielkiego problemu. Na wszystko potrzeba czasu i po różnych perturbacjach w ostatnich latach wszystko powoli wraca do normy.
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
ok wydajesz się wporzo chłopak ale żyjesz ideałami, dla Ciebie równy doping to wszystko, wyjazd nie na tym tylko polega i nie tylko na podstawie tego oceniami jesteśmy, doping na stadionie ok a co poza stadionem?? skrót GTWA każdy kumający sobie rozwinie, ja za rozwinięcie go na tym forum od razu polecę
Uwierz, że ja doskonale wiem na czym polega wyjazd Jednak cały czas mam wrażenie, że chodzi Ci o środę, a powiedziałem Ci już, że na ten temat na forum nie będę dyskutował. A co do skrótu, to raczej nie każdy go rozwinie Z ciekawości spytałem kilka osób, które śmiało można nazwać "kumającymi" a nawet "kumkatymi" i nikt nie jest w stanie go rozwinąć. GTW to jeszcze, ale to A całkowicie niszczy system Z jednej strony cieszę się, że zaczynasz normalnie i kulturalnie dyskutować, a nie rzucasz mięsem na prawo i lewo, ale z drugiej odnoszę wrażenie, że sam nie do końca wiesz o co Ci chodzi. Dostałeś kilka pytań w punktach, odpowiedź na nie powinna być łatwizną, ale jak do tej pory Ci się to nie udało. Mówisz o podziale, jednak nie jesteś w stanie przytoczyć żadnego przykładu, który by o tym świadczył. Twierdzisz, że z nas "brechtają", lecz na prośbę, żebyś pokazał mi gdzie tak "brechtają" mówisz, żebym sobie poczytał inne fora. Mówisz o jakiś strategiach wyjazdowych, do tej pory nie rozwinąłeś co to właściwie oznacza. O skrócie, który każdy kumkający powinien rozwinąć nawet nie wspominam, bo nam chyba w Szczecinie brakuje aż tak bardzo kumkających Widzisz, aż taką słabą ekipą jesteśmy, że nie umiemy rozwinąć skrótu. Nic, tylko zapaść się ze wstydu pod ziemię.
chcesz konkretów proszę bardzo:
1. Doprowadzić do zjednoczenia wszystkich kibiców POGONI (m. in. poprzez działania na forum)
2. Chodzić po stadionie i rozmawiać z wszystkimi powyżej 25 lat (skupić ich na jednym sektorze)
3. Nie wypuszczać małolatów na wyjazdy dopóki nie stworzymy jednej konkretnej strategi wyjazdowej i jednej konkretnej ekipy
4. ograniczyć działalność wszechwiedzących adminów i chłopców z GTWA
5. w skrócie: przyczaić się i nie wychylać dopóki nie stworzymy konkretnej ekipy, póki co wszyscy z nas brechtają
CEL: odzyzkać dawną pozycję i należne nam miejsce
Piszesz o podziałach a sam je próbujesz teraz wprowadzić. Mi sie wydaje ze to nie jest adekwatny temat na forum.
Dawno tu nie zaglądałem, widzę, ze się temat rozwinął, ale chyba nie w tym kierunku co powinien.
Qbek - nie masz pojęcia i wiedzy, na temat o którym tworzysz w kilku wątkach eseje, posiłkując się wiedzą z kibiców.net
A tam, jak to zwykle bywa, wypowiadają się raczej osoby mające takie pojęcie o sprawach jak Ty, czyli mierne bądź żadne, a informacje czerpią z zasłyszanych opowieści z piątej ręki, ubarwiając je swoimi domysłami, przypuszczeniami czy fantazjami, tworząc bełkot informacyjny, stanowiący pożywkę dla takich ludzi jak Ty.
Internetowi chuligani walczący wirtualnie wyłącznie na kibicach net nie są wykładnią opinii na temat Pogoni. W realnym świecie, opinia o nas, jest zdecydowanie odmienna od Twojej - mogę Cię o tym zapewnić.
Dawno tu nie zaglądałem, widzę, ze się temat rozwinął, ale chyba nie w tym kierunku co powinien.
Qbek - nie masz pojęcia i wiedzy, na temat o którym tworzysz w kilku wątkach eseje, posiłkując się wiedzą z kibiców.net
A tam, jak to zwykle bywa, wypowiadają się raczej osoby mające takie pojęcie o sprawach jak Ty, czyli mierne bądź żadne, a informacje czerpią z zasłyszanych opowieści z piątej ręki, ubarwiając je swoimi domysłami, przypuszczeniami czy fantazjami, tworząc bełkot informacyjny, stanowiący pożywkę dla takich ludzi jak Ty.
Internetowi chuligani walczący wirtualnie wyłącznie na kibicach net nie są wykładnią opinii na temat Pogoni. W realnym świecie, opinia o nas, jest zdecydowanie odmienna od Twojej - mogę Cię o tym zapewnić.
Rowniez ominela mnie ta ciekawa dyskusja.Musze przyznac, ze pare ladnych minut z zapartym tchem czytalem kolejne posty.Niestety odpowiedzi na zadane pytania nie wyszukalem.Tak jak pisze Rafek, internet to nie jest wykladnia.
qbek73, bardzo ciekawi mnie kiedy osatnio byles na wyjezdzie??
Piszesz ciagle o slabo prezentujacej sie Pogoni na wyjazdach.PL juz wpsominal o Tychach, Czestochowie, byles, widziales??
ps.Nikt Cie nie usunie, gwarantuje, tylko rozwin prosze skrot GTWA??
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 10:59
Co do zdjęcia które wkleił L. widać na nim że większa polowa osób nawet niema szala ani innych barw Pogoni np. koszulki .Uważam że powinien być większy rygor pod tym względem tym bardziej na wyjazdach !! Wszyscy powinni jechać w jednakowych koszulkach i każdy powinien mieć szalik Pogoni .. nie jest to takie cięzkie do zrobienia tym bardziej że na turzynie i w fali sa zaj...e koszulki . Jakoś kibice innych klubow z "mniejszymi" tradycjami potrafią sie w tym kierunku ogarnąć .. chyba do cholery każdego stać na zakup koszulki za 35zł o szalu już nie wspomne bo chyba każdy ma . Wystarczy wlożyć go do plecaka jadąć nawyjazd !!!!!!!!!!!!!!!!! (proponuje również aby nowe koszulki które miały się niedlugo pojawić byly całe bordowe bądź granatowe )
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 02/05/2009 12:58
A czemu ma nie być do zrealizowania?? wedłg mnie jesteśmy najmniej zorganizowaną ekipą w Polsce i trzeba to wkońcu zmienić .. dla mnie jest to chore że ktos idzie na mecz bądź jedzie na wyjazd bez barw klubowych . U nas to wygląda jak jakby niektórzy sie wstydzili swoich barw a sa i tacy którzy myślą że sa wielkimi hóóliganami i biorą przykład z ekipy sportowej czyli bez szalika i najlepiej koszulka pit bulla ..to jest śmieszne . Na widzewie wszyscy czerwone koszulki ale ktoś zaraz powie że do widzewa nam daleko to np. jagiellonia która nie jest wcale nie wiadomo jaką ekipą ale wszyscy jeżdzą na mecze w koszulkach i szalikach .. jeżeli to żeby chodzić na mecze w barwach swojej drużyny jest takie CIĘŻKIE to nie mam więcej pytań
Rowniez ominela mnie ta ciekawa dyskusja.Musze przyznac, ze pare ladnych minut z zapartym tchem czytalem kolejne posty.Niestety odpowiedzi na zadane pytania nie wyszukalem.Tak jak pisze Rafek, internet to nie jest wykladnia.
qbek73, bardzo ciekawi mnie kiedy osatnio byles na wyjezdzie??
Piszesz ciagle o slabo prezentujacej sie Pogoni na wyjazdach.PL juz wpsominal o Tychach, Czestochowie, byles, widziales??
ps.Nikt Cie nie usunie, gwarantuje, tylko rozwin prosze skrot GTWA??
chciałeś to masz: Gryfińskie Towarzystwo Wzajemnej Adoracji. nara
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.