Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Występy Pogoni w II lidze. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
D.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6636 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 30/04/2009 05:32

100procentPogon napisał:  
w 4 meczach 1 pkt ! pogratulowac ! ;) znow strata pktow przez Binkowskiego ! brawo !
chyba czas podziekowac trenerowi ................. papa !!!

Podziękować to możesz sobie za występ na tym forum Czerwona kartka

Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili

Obrazek gif wstawiony na forum
....
Kibic
Na forum od 5867 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 30/04/2009 06:07

Felek-MKS napisał:  
Miał być awans rok po roku do ekstraklasy...:P Oczywiście bardzo chciał bym aby tak było ale wydaje mi sie to mało realne... Noo ale taki los kibica trzeba wierzyć:P

I po co prowokujesz teraz ludzi do wypominania tego? Najpierw awansujmy z II ligi, potem myślmy o I. A moim zdaniem awans do ekstraklasy w drugim sezonie w 1 lidze będzie bardzo dobrym wynikiem. Ale do cholery, JESTEŚMY JESZCZE W II LIDZE I WALCZYMY O AWANS! Więc w czym problem? A co będzie w I to zobaczymy kiedy w niej będziemy!

100procentPogon napisał:  
w 4 meczach 1 pkt ! pogratulowac ! znow strata pktow przez Binkowskiego ! brawo !

A my tobie (umyślnie mała litera) już dziękujemy. 100% poparcia dla Piotrka Mandrysza!

qbek73
*zablokowany
Na forum od 5879 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 30/04/2009 06:50
Oczywiście, że w każdej lidze są drużyny, które nie chcą awansować z różnych przyczyn np. finansowych, bądź niektórzy piłkarze wiedzą, że po awansie stracą miejsce w składzie ale trzeba pamiętać, że na Pogoń każdy się spręża. Raz, że Pogoń to marka i wygrana z nią jest prestiżowa a dwa to niestety większość nas nie lubi. Tak więc nie możemy lekceważyć żadnej ekipy bo strata każdego punktu może ważyć na losach awansu.

Przema
Kibic
Na forum od 6292 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 30/04/2009 07:57

qbek73 napisał:  
Oczywiście, że w każdej lidze są drużyny, które nie chcą awansować z różnych przyczyn np. finansowych, bądź niektórzy piłkarze wiedzą, że po awansie stracą miejsce w składzie ale trzeba pamiętać, że na Pogoń każdy się spręża. Raz, że Pogoń to marka i wygrana z nią jest prestiżowa a dwa to niestety większość nas nie lubi. Tak więc nie możemy lekceważyć żadnej ekipy bo strata każdego punktu może ważyć na losach awansu.

Widziales mecze z Rakowem, Elana czy teraz Zawisza. Jak sie gra bez ambcji to nie ma o czym gadac. Obciac pensje o polowe to od razu zaczna zapierdalac na boisku. Binkowskiego nie bede zalowal jak z Bydgoszczy do Szczecina nie uda mu sie wrocic.Ehh. Przydalby sie teraz ladny wynik w Szczecinie. Gramy z ogorkami, znowu, wiec szanse musi dostac Wojcik, niech pokaze sie Kosakowski, przeciez nie mamy zadnych alternatyw.Ja to widze tak:
Wojcik - Wozniak, Dymek, Nowak, Zawadzki - Rydzak, Parzy, Bilinski/Sobczynski/Kołc, Chi-Fon - Ropiejko, Kosakowski

Zadne Petasze, Szczyrby i inne Lebedynskie. Niech szanse dostana inni, moze wykaza sie zaangazowaniem wiekszym niz koledzy.

Castaway
Kibic
Na forum od 6608 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 30/04/2009 08:41
Nie ma co wymyslać nowe składy itd bo nie sądze żeby Mandrysz czytał to forum i do czegoś sie zastosował. Fakt faktem bramkarz OUT! Takie szczury jakie on wpuszcza to po prostu wstyd.. 1 punkt w 3 meczach to marny wynik bo w czołówce bardzo ciasno i nie ma co patrzeć kogo stać na wejście do 1 ligi a kogo nie, bo jeszcze możemy sie zdziwić. Musimy robić swoje i w niedziele bezwarunkowe zwyciestwo. Co do wczorajszego meczu to troche sie ciesze, ale chyba dlatego że ta brama wpadla w ostatnich minutach, co ostatnio zdażało się raczej naszym rywalom. Uratowalo nam to ten 1 punkt który później może sie okazać bardzo cenny. No i jeszcze jeden aspekt to słaba frekwencja wczoraj nawet mimo rozdawanych darmowych biletów :] Pobicie rekordu nadal zalezy od nas :]

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Przema
Kibic
Na forum od 6292 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 30/04/2009 08:56
Rowniez nie sadze, zeby Mandrysz zagladal na forum, ale fakt jest taki, ze cos trzeba w tej druzynie zmienic i to natychmiast.

Topik!
Kibic
Na forum od 5904 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 30/04/2009 09:13

Dyzio napisał:  

100procentPogon napisał:  
w 4 meczach 1 pkt ! pogratulowac ! ;) znow strata pktow przez Binkowskiego ! brawo !

a to dlaczego? przed kilkoma tygodniami mowilo sie: 3 mecze i 9 punktów. prawdopodobnie nawet takie liczby pojawily sie w wywiadach. a tu mamy 4 mecze i zaledwie uciulany 1 punkt przez dosc fartowna bramke Petasza
z takim skladem i takimi chenciami ciezko bedzie awansowac w przypadku jeszcze gdy trener wybiera swoich (nie bojmy sie uzyc tego slowa) pupilkow a nie porzadnych starajacych sie zawodnikow. przyklad Binkowski zamiast Wojcika. jak to wytlumaczycie? bo ja inaczej nie umiem jak zwykle kolesiostwo
zobaczymy mecz w sobote, bardziej niz wynik interesuje mnie sklad w jakim wyjdzie Pogon, bo jezeli w bramce zobacze pana B. to nie wiem rece mi opadna

eJay
Kibic
Na forum od 7599 dni

**

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 30/04/2009 09:36
Weź idź na mecz, dopinguj przez 90 minut, ale na forum się po prostu nie udzielaj, bo gadasz głupoty. Po 4 meczach zwalniać trenera? Co ty k... Antoni jesteś?

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Vinci
Kibic
Na forum od 6029 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 30/04/2009 10:12

100procentPogon napisał:  

Dyzio napisał:  

100procentPogon napisał:  

a to dlaczego? przed kilkoma tygodniami mowilo sie: 3 mecze i 9 punktów. prawdopodobnie nawet takie liczby pojawily sie w wywiadach. a tu mamy 4 mecze i zaledwie uciulany 1 punkt przez dosc fartowna bramke Petasza
z takim skladem i takimi chenciami ciezko bedzie awansowac w przypadku jeszcze gdy trener wybiera swoich (nie bojmy sie uzyc tego slowa) pupilkow a nie porzadnych starajacych sie zawodnikow. przyklad Binkowski zamiast Wojcika. jak to wytlumaczycie? bo ja inaczej nie umiem jak zwykle kolesiostwo
zobaczymy mecz w sobote, bardziej niz wynik interesuje mnie sklad w jakim wyjdzie Pogon, bo jezeli w bramce zobacze pana B. to nie wiem rece mi opadna

wróc na vałke tam cię wysłuchają :)

Janek80
Kibic
Na forum od 6469 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 30/04/2009 10:15

100procentPogon napisał:  

Dyzio napisał:  

100procentPogon napisał:  

Po pierwsze to nie 1 tylko 2 punkty w 4 ostatnich meczach. O zmianie trenera nie ma co nawet dyskutować.

Przema
Kibic
Na forum od 6292 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 30/04/2009 10:31

Janek44 napisał:  

100procentPogon napisał:  

Dyzio napisał:  

100procentPogon napisał:  

Po pierwsze to nie 1 tylko 2 punkty w 4 ostatnich meczach. O zmianie trenera nie ma co nawet dyskutować.

Zmiana trenera to rzeczywiscie mocno przesadzony pomysl. Niektorzy widocznie maja krotka pamiec i zapomnieli, ze nie tak dawno zakonczylismy passe 11 spotkan bez porazki. Mandrysz dal duzo tej druzynie. Gdyby nie wzmocnienia pod katem I ligi to pewnie mielibysmy samodzielnego lidera z duza przewaga, a tak jestesmy zmuszeni ogladac blakajacego sie Petasza, Szczyrbe czy Binkowskiego (choc tu akurat nic sie nie zmienilo). Generalnie chlopak ma racje w tym, ze Mandrysz do nazwisk sie przywiazuje i ja juz mu to zarzucilem po meczu z Tychami.Niestety nie mylilem sie. W najblizszym meczu panowie P. i B. w ogole nie powinni znalezc sie w kadrze.

Rezerwista71
Kibic
Na forum od 7713 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 30/04/2009 10:35
Kurcze chyba trzeba przeprowadzić jakieś "rozmowy wychowawcze", bo niektórzy piłkarzyki chodzą sobie po boisku miast robić co powinni.Inna sprawa, że brak nam ofensywnych pomocników,jeśli chodzi o napastników to cholera ciągle jakieś kontuzje, kartki, etc.Jeśli uda nam się awansować, to musi być zrobione gruntowne przemeblowanie składu.
Co musi zrobić Binkowski, by nie grał już więcej?chyba musiałby strzelić ze dwa swojaki.Przepraszam za wisielczy humor, ale szlag mnie normalnie trafia.

PL
Kibic
Na forum od 6967 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 30/04/2009 10:43

Stargard z Pogonią napisał:  

A tak na marginesie nie wpadłeś na to ,że frekwencja w młynie i na wyjazdach jest tak niska bo ludziom może nie odpowiadaja Wasze metody i zasady.Może więc przejżyj .

Skoro piszesz ze ludziom nie odpowiadaja "Nasze" choc wprowadzasz jakies podziały i nie wiem kto zalicza sie do ktorej grupy - "My Wy Oni " metody i zasady to zapraszam cie na maila do dyskusji nt. zmian- Co ludziom nie odpowiada nie Tobie bo wypowiadasz sie widze jako rzecznik wielu kibicow, jakie macie propozycje zmiany tego, kto to powinien robic itd.

[email protected]

energ
Kibic
Na forum od 6172 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 30/04/2009 11:33
Największym problemem wydaje się brak napastnika z prawdziwego zdarzenia, który potrafi na spokoju wykończyć stwarzane sytuacje. Gdyby Kowal był zdrowy, mielibyśmy 6-8 pkt więcej w tej rundzie.
To, że brak Marka to po prostu pech dla drużyny to wiadomo, ale z drugiej strony odbija się czkawką brak wartościowych zmienników dla Marka. Lebedyński, Sieniawski czy Wólkiewicz to melodia przyszłości, Ropiejko bez Marka na boisku tez duzo traci.
O to, że Pogoń awansuje jestem spokojny, ale w przerwie konieczne jest pozyskanie klasowego napadziora, bramkarza i playmakera

szpadel*
Kibic
Na forum od 6476 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 30/04/2009 12:38

Przema napisał:  

qbek73 napisał:  

Widziales mecze z Rakowem, Elana czy teraz Zawisza. Jak sie gra bez ambcji to nie ma o czym gadac. Obciac pensje o polowe to od razu zaczna zapierdalac na boisku. Binkowskiego nie bede zalowal jak z Bydgoszczy do Szczecina nie uda mu sie wrocic.Ehh. Przydalby sie teraz ladny wynik w Szczecinie. Gramy z ogorkami, znowu, wiec szanse musi dostac Wojcik, niech pokaze sie Kosakowski, przeciez nie mamy zadnych alternatyw.Ja to widze tak:
Wojcik - Wozniak, Dymek, Nowak, Zawadzki - Rydzak, Parzy, Bilinski/Sobczynski/Kołc, Chi-Fon - Ropiejko, Kosakowski

Zadne Petasze, Szczyrby i inne Lebedynskie. Niech szanse dostana inni, moze wykaza sie zaangazowaniem wiekszym niz koledzy.

Akurat Lebedyńskiego wkładać do jednego wora to jest totalna beszczelność,ale jacy kibice taka drużyna

Radziu
Kibic
Na forum od 6831 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 30/04/2009 14:19
Przykro trochę mówić, ale Pogoń tak na dobrą sprawę nie ma dobrych zmienników. Co do Bińkowskiego to nie przesadzajmy i nie krzyczmy tylko o jego błędach. Tak naprawdę przyczyną porażek Pogoni jest bezradność w środku pola, oraz brak DOBREGO i SKUTECZNEGO napastnika. Przykładowo w meczu z Rakowem przez cały mecz nie było ani jednej prostopadłej piłki. Jedyne co tak naprawdę nam wychodzi to akcje oskrzydlające Chifona i raz na jakiś czas wrzutka Petasza (ma dobre dośrodkowania i uderzenie, szkoda że tylko to). Mimo tego, że nienawidze jego stylu gry to pewnie on nadal powinien grać na lewej stronie, a nie Rydzak.

Na tą chwilę niestety posiadamy tylko jednego wartościowego napastnika i jest nim Ropiejko. Lebedyński jest za młody i potrzebuje ogrania, a Kosakowski do tej pory podawał jedynie bidony. Osobiście w napadzie widziałbym obecnie Chifona, tylko co pozostanie z prawa stroną (Wólkiewicz?).

PS. Z tymi tekstami o wyrzucaniu Mandrysza to mi się kojarzy pewna niepisana zasada internetu- "Nie karmić trola"

eF^
Kibic
Na forum od 7800 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 30/04/2009 15:31

Cytat:  
Co do Bińkowskiego to nie przesadzajmy i nie krzyczmy tylko o jego błędach.

Ale dlaczego nie przesadzajmy, co jak co ale Binkowski według mnie jest aktualnie jednym z najsłabszych ogniw naszej drużyny, i dalej nie mogę dojść do tego dlaczego nie broni Wójcik, czego jak czego ale braku ambicji zarzucić mu na pewno nie można. Wiadomo, że warunki jak na bramkarza Wójcik ma nie najlepsze, ale osobiście nie pamiętam, żeby z tego powodu puszczał jakieś babole czy popełniał rażące błędy - pewnie, że mu się zdarzały, ale błędy te były sporadyczne. Co do Binkowskiego to w czasie meczu kiedy patrzę jak w jego kierunku leci jakaś mocniejsze dośrodkowanie czy strzał to jestem blisko palpitacji serca, gorszym bramkarzem w ostatnich latach był chyba tylko Łapczyński.
Niemniej jednak nie chce zwalać całej winy na bramkarza bo bramki nie wynikają tylko i wyłącznie z jego błędów.

Przema
Kibic
Na forum od 6292 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 30/04/2009 15:31

szpadel85 napisał:  

Przema napisał:  

qbek73 napisał:  

Akurat Lebedyńskiego wkładać do jednego wora to jest totalna beszczelność,ale jacy kibice taka drużyna

Lebedynskiemu wyszedl 1 mecz, z Jarota. W pozostalych meczach to nawet nie wiedzialem, ze gral. Takie sa niestety fakty.

szpadel*
Kibic
Na forum od 6476 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 30/04/2009 15:49

Przema napisał:  

szpadel85 napisał:  

Przema napisał:  

qbek73 napisał:  

Lebedynskiemu wyszedl 1 mecz, z Jarota. W pozostalych meczach to nawet nie wiedzialem, ze gral. Takie sa niestety fakty.

Wiadomo,że forma może nie najlepsza ale w jednym rzędzie stawiać go koło Petasza i Szczyrby to duże przegięcie.Gości którzy przyjechali chyba na wakacje do Szczecina,Miki potrzebuje ogrania,ale ambicją bije na głowe te śląskie odpady,pozatym on jest Pogoniarzem z krwi i kości i nawet jak forma słabsza nie pluje się do swego koryta.

Przema
Kibic
Na forum od 6292 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 30/04/2009 16:49

szpadel85 napisał:  

Przema napisał:  

szpadel85 napisał:  

Przema napisał:  

qbek73 napisał:  

Wiadomo,że forma może nie najlepsza ale w jednym rzędzie stawiać go koło Petasza i Szczyrby to duże przegięcie.Gości którzy przyjechali chyba na wakacje do Szczecina,Miki potrzebuje ogrania,ale ambicją bije na głowe te śląskie odpady,pozatym on jest Pogoniarzem z krwi i kości i nawet jak forma słabsza nie pluje się do swego koryta.

Chodzilo mi o caloksztalt. Zadnych rezultatow z ich obecnosci na boisku nie ma. My potrzebujemy punktow, a oni takiej gwarancji nie daja, dlatego trzeba dac szanse innym. Lebedynski to melodia przyszlosci, moze wchodzic na koncowki, ale nie mozemy od jego postawy uzalezniac ataku Pogoni, nie udzwignie tej presji, bo nawet nie ma takich umijetnosci. Szczyrba moze i umiejetnosci ma, ale nic nie pokazuje jak na razie, tez powinien sobie odpoczac. O Petaszu to nawet nie pisze.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 74  - 75  - 76  - 77  - 78  - 79  - 80  - 81  - 82  - 83  - 84  - 85  - 86  - 87  - 88  - 89  - 90  - 91  - 92  - 93  - 94  - 95  - 96  - 97  - 98  - 99  - 100  - 101  - 102  - 103  - 104  - 105  - 106  - 107  - 108  - 109  - 110  - 111  - 112  - 113  - 114  - 115  - 116  - 117  - 118  - 119  - 120  - 121  - 122  - 123  - 124  - 125  - 126  - 127  - 128  - 129  - 130  - 131  - 132  - 133  - 134  - 135  - 136  - 137  - 138  - 139  - 140  - 141  - 142  - 143  - 144  - 145  - 146  - 147  - 148  - 149  - 150  - 151  - 152  - 153  - 154  - 155  - 156  - 157  - 158  - 159  - 160  - 161  - 162  - 163  - 164  - 165  - 166  - 167  - 168  - 169  - 170  - 171  - 172  - 173  - 174  - 175  - 176  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.19 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005