Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 29/04/2009 21:20
remis :/ dobrze ze chociaz te wolne im niezle wychodzą zeby czasem jeszcze tak z gry cos weszlo... Brakuje dobrego napastnika!! teraz ligowi rywale juz nas przeskocza! Nie jest dobrze! ile druzyn wchodzi bezposrednio a ile walczy w barazach ?
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 29/04/2009 21:21
Dobrze że chociaż remis... Ale jakby nie patrzeć to jest już czwarty mecz bez zwycięstwa... :/
Ślęza daje dupy i raczej już się nie ogarnie... Ale Kotwa ma zaległy mecz, pewnie nas minie i spadamy na 3 miejsce...
KOtwa osttanio tez forma nie grzeszy.poza kotwą mecze z bezposrednimi rywalami gramy u siebie (slęża,janikowo,nielba) w tym chyba nadzieja,choc jak przegrywa sie u siebie z rakowem,to niczego nie mozna byc pewnym
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 29/04/2009 21:28
Sytuacja jest prosta. Trzeba rozgromić dwa najsłabsze zespoły w stawce Polonię Słubice i Chemika Police, złapać drugi oddech i walczyć z zębem do końca. Status Petasza dla mnie kontrowersyjny. Jako obrońca i pomocnik-skrzydłowy jest żałosny, słania się odpuszcza, biega jak panienka. Ale trzy gole wiosną strzelił i każdy punkt się jednak będzie liczył w ostatecznym rozrachunku. Musimy sobie życzyć jak najwięcej remisów u góry tabeli, boję się że Kluczbork i Nielba mogą być poza zasięgiem, natomiast w odrodzenie Kotwicy nie wierzę;] Baraż to loteria i wygląda na to, że najważniejszy mecz na przestrzeni ostatnich dwóch lat odbędzie się kiedy przyjedzie Wągrowiec. I albo to wygramy albo czeka nas kolejny rok kwarantanny.
Jaki awans Kotwicy? Jako , ze jestem z Kolobrzegu , to wyrownanie dla Pogoni ucieszylo mnie podwojnie. Po pierwsze uratowalismy punkt. ktory moze sie okazac cenny w walce o awans , po drugie Zawisza nic nie odrobila do Kotwicy . Kotwica w obecnej formie musi grac o unikniecie barazy , a nie o awans.
Kotwicę raczej nie stać na I ligę. pamietajmy, że nie wszytskie kluby nie jest staćna aans więc jeszce kilka kolejek i czaczną się KOLEJKI CUDÓW
dokładnie dla mnie Kotwica jest bez szans. są grubo pod formą i mają najgorszy terminarz z czołówki:
Home: Zawisza, Pogoń, Raków
Away: Czarni, GKS Tychy, Jarota, Elana
Teraz mamy dwa teoretycznie łatwiejsze mecze i trzeba je KONIECZNIE wygrać!
Nielby też nie stać na pierwszą ligę. Jesteśmy skazani na awans-) Dla Nielby szczytem marzeń jest obecna klasa rozgrrywkowa.
Ten awans wg mnie już powinie być pewny... tym czasem sytuacja nie ciekawa... W NIEDZIELE WSZYSCY NA 12.. Oni muszą to wygrać jako piłkarze a my musimy dopingiem z młyna pomóc jako kibice...
Dobrze że chociaż remis... Ale jakby nie patrzeć to jest już czwarty mecz bez zwycięstwa... :/
Ślęza daje dupy i raczej już się nie ogarnie... Ale Kotwa ma zaległy mecz, pewnie nas minie i spadamy na 3 miejsce...
KOtwa osttanio tez forma nie grzeszy.poza kotwą mecze z bezposrednimi rywalami gramy u siebie (slęża,janikowo,nielba) w tym chyba nadzieja,choc jak przegrywa sie u siebie z rakowem,to niczego nie mozna byc pewnym
Jaki awans Kotwicy? Jako , ze jestem z Kolobrzegu , to wyrownanie dla Pogoni ucieszylo mnie podwojnie. Po pierwsze uratowalismy punkt. ktory moze sie okazac cenny w walce o awans , po drugie Zawisza nic nie odrobila do Kotwicy . Kotwica w obecnej formie musi grac o unikniecie barazy , a nie o awans.
Goral 1982 ja jestem z podobnych jak Ty okolic, jak możesz to podbij do mnie na gg na moment. mój nr 7846220
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 29/04/2009 23:19
Całe szczęście, że nie przegrali, remis na wyjezdzie nie jest najgorszy. Ja bym nie lekceważył nawet tych drużyn co niby nie chcą, nie powinny awansować, bo to się może zle skończyć. Tym bardziej, że Pogoń ostatnio nie grzeszy ilością zdobywanych punktów. Na razie trzeba się skoncentrować na awansie do I ligi, ale widać że z niej szybko awansować do ekstraklasy to chyba będzie niemożliwe. Przynajmniej na razie tak to wygląda.
Całe szczęście, że nie przegrali, remis na wyjezdzie nie jest najgorszy. Ja bym nie lekceważył nawet tych drużyn co niby nie chcą, nie powinny awansować, bo to się może zle skończyć. Tym bardziej, że Pogoń ostatnio nie grzeszy ilością zdobywanych punktów. Na razie trzeba się skoncentrować na awansie do I ligi, ale widać że z niej szybko awansować do ekstraklasy to chyba będzie niemożliwe. Przynajmniej na razie tak to wygląda.
Miał być awans rok po roku do ekstraklasy... Oczywiście bardzo chciał bym aby tak było ale wydaje mi sie to mało realne... Noo ale taki los kibica trzeba wierzyć
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.