Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 09/10/2009 00:11
Od lat czytam to forum ale nigdy nie czulem potrzeby by sie tu wpisywac... Mieszkam poza granicami kraju i na bierzaco obserwuje to co sie dzieje wokol Pogonki i dla mnie ta informacja to szok... Jak wielkim idiota trzeba byc by wogole zastanawiac sie nad zatrudnieniem tak kontrowersyjnej osoby jak ten pies i to w dodatku na takim stanowisku?! Czy nasi pseudo prezesi naprawde nie zdaja sobie sprawy jakie konsekwencje moze poniesc za soba taki manewr? Jesli faktycznie ten pies bezpanski zostanie dyrektorem to potrzebne jest jedno wspolne stanowisko CALEGO stadionu albo i bojkot meczow...
PSY WARA OD NASZEJ POGONI!
PS. http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090127/SPORTINNE/104918336 -- >spojrzcie na jego ryj, na pierwszy rzut oka wieje od niego frajerstem i falszem.
Jak rzecznika można oceniać po czynach . On chyba nie wie za co dostał złotą pałę
Od dzisiaj Maciej K. to pies zwany kłamcą
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
"Nie żądam miłości od wszystkich, ale oceny mojej pracy, bo człowieka powinno się poznawać i oceniać nie po słowach ale po czynach." napisał Karczyński
Może należy go ocenić za czyny, jakie robi jako pies...
Chętnie pomogłem, aby później sam się wycofać dla dobra Pogoni Szczecin. Dzisiaj nie wszyscy o tym pamiętają. Dlaczego? To pytanie pozostawiam bez odpowiedzi.
W minionym tygodniu odbyły się rozmowy dotyczące dalszej współpracy pomiędzy klubami Pogoń Nowa i futsalowej Pogoni'04. Ustalono, że w klasie B wystąpi samodzielnie drużyna Pogoni Nowej. Decyzję taką na działaczach Pogoni'04 wymogli sponsorzy klubu, którzy chcą być wyłącznie utożsamiani z halową odmianą piłki nożnej.
Ktoś jeszcze ma wątpliwości co do szczerych intencji laureata prestiżowej nagrody "złotej pały"?
PS.Dlaczego Karczyński kłamie? To pytanie pozostawiam bez odpowiedzi.
Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 09/10/2009 14:12
Dzisiaj widać gołym okiem jak wiele osób podpisuje się pod "sukcesem" odbudowy Dumy Pomorza przypisują sobie oni dokonania niczym z filmu S-F, że niby to oni tak wspaniale pomogli Pogoni w tych najtrudniejszych chwilach. A ile to było gadania ze B klasa to zły pomysł, ze trzeba ratować w Szczecinie piłkę na najwyższym poziomie(pan D i jego dyskolonia) teraz ci sami ludzie pie$#olą jak to oni pomogli Pogoni od zera a prawda jest taka że w B klasie przy Pogoni było nas niewielu a im wyżej Pogoń awansowała tym więcej osób niczym chorągiewki z wiatrem (zwłaszcza jeżeli chodzi o osoby publiczne).
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.