Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 07/04/2010 18:46
taką sprawę mam...
studiuję w Warszawie, jasna sprawa, że chcę być w sobotę na meczu w Pruszkowie. jest jakaś możliwość, żeby wkręcić się na nasz sektor bez kupowania biletu w Szczecinie? jak się załatwia takie sprawy?
Podejrzewam, że Znicz nie będzie robił problemów z wejściem na ich trybunę główną, ostatnio frekwencja oscyluje koło 1000, a ta trybuna mieści koło 2000-2500. Poza tym, jak będziesz chciała wejść do "klatki" to wchodzisz normalnie na stadion, podchodzisz do klatki i mówisz, że jesteś ze Sz-na i zapewne wpuszczą jako, że jesteś kobietą to możesz nabyć na miejscu bilet ulgowy(15 złoty) a nie normalny za 30zł(http://www.zniczpruszkow.com.pl/news.php )
Wiadomo ile Znicz wysłał biletów do Sz-na i w jakiej cenie bo 30 złotych na miejscu to ładnie sobie liczą...
Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 07/04/2010 19:21
świetnie, dzięki. spróbuję wbić do klatki z biletem. tyle, że oni chcą dowody przy zakupie biletu. no ale gdzie jest napisane, że osoby zameldowane w Szczecinie nie mogą wejść? no nic, będzie się kombinować. przecież nie odpuszczę!
Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 08/04/2010 10:57
a i dupa, powiedzieli, że biletu mi nie sprzedadzą, i żebym załatwiała sprawę przez Pogoń. jakiś pomysł jak i z kim się kontaktować w sprawie biletów? żadnych informacji ani na Pogoń on-line, ani na v.pl nie widziałam, oficjalna mi się nie ładuje.
Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 08/04/2010 11:54
z tym wejściem na zakupiony bilet może nie być tak prosto, bo dowiedziałam się, że na Widzew czy Wisłę nie chcieli wpuszczać z 'niepruszkowskimi' dowodami. czyli dowiedzieć się o której, gdzie i czym będzie przyjazd do Pruszkowa i się podczepić?
właśnie, ktoś wie?
Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 08/04/2010 12:51
hehe, mi babeczka przez telefon powiedziała, że owszem wysłali i między innymi dlatego mi nie sprzedadzą na miejscu. ktoś tu leci w... no nieładnie się zachowuje w każdym bądź razie.
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.