i tak bys nie pojechal w 10... bedzie to wygladalo jak w 4 lidze... kazdy sobie. Chcesz jechac dowiwaduj sie od tych co jezdza, a nie ze moze jeszcze bus czy autokar Ci podjada pod brame... nie podoba sie nie jezdzic. Pojedzie jeden z drugim dwa , trzy raz w sezonie i z duma spiewa jestesmy zawsze tam... nie potrzeba nam takich.
Kto zajmuje się organizacją wyjazdów ? Do Koronowa niema połączenia PKP więc wyjazd innym srodkiem transportu ?
A czy tak ciężko sprawdzić koło jakiego dużego miasta leży Koronowo? Jak już sprawdzisz będziesz wiedział jak dojechać
Wiem koło jakiego dużego miasta leży Koronowo
heh.. a mapy to już nie istnieją? Podpowiem, że 10 km od Bydgoszczy...
Po co mi to mówisz jak post wczesniej napisałem że wiem gdzie to jest ? No chyba że to nie do mnie ...
heh... naprawdę musiałeś się wykazać znajomością geografi [:
Niestety z geografii byłem słaby :[ ale gdzie Bydgoszcz jest to wiem Poprostu chciałem zapytac czy będzie organizowany wyjazd i tyle , a odrazu wywiązała się zbędna dyskusja
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 18/07/2008 22:23
I tak sie bedziecie rozpisywac kto z czego byl dobry w szkole? Piszcie na temat albo w ogole. Jesli ktos ma potrzebe do pisania na kazdy temat, to ma okazje sie wykazac na onecie.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 18/07/2008 23:16
to dla wszystkich, którzy mają problemy ze znalezieniem niektórych miejscowości przydatna będzie taka mapka. już wcześniej zapodawałem linka do podobnej ale nastapiły pewne zmiany w ligowej obsadzie więc wymagała aktualizacji
to dla wszystkich, którzy mają problemy ze znalezieniem niektórych miejscowości przydatna będzie taka mapka. już wcześniej zapodawałem linka do podobnej ale nastapiły pewne zmiany w ligowej obsadzie więc wymagała aktualizacji
Kliknij na miniaturce aby powiększyć!
elegancka sprawa-fajnie zrobione. skończyły sie przebierzki i krótkie dystanse,zaczynaja sie maratony do Tych czy Sosnowca...i co za tym idzie skończy sie paranoja odnosnie meczy na obcych boiskach. no i mniej meczy u siebie powinno też wpłynąć na frekfencje u nas... ale tu sporo zależy też od piłkarzy.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/07/2008 01:57
Piłkarze nie powinni zawieść...co do frekfencji jest więcej zastrzeżeń ale zapowiadają się ciekawe mecze więc chociarz na niektórych może być nieźle na Twardowskiego
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/07/2008 14:10
Pierwsza połowa - bajka, jak tak będą grali to mało kto im może zagrozić. Bardzo dobrze Przewoźniak, Skrzypek, ChiFon, Ropiejko, Wójcik, z dobrej strony pokazał się również Sobczyński w środku pola, nieźle również Kowal, dużo walczył. Wynik po 1 połowie mógł być wyższy gdyby nie jedna setka spartolona bodajże przez Ropiejkę.
Druga połowa to już znacznie słabsza gra spowodowana wieloma zmianami. Co do poszczególnych graczy
nr. 22 - skandalicznie słabo, mam nadzieję że się z nim pożegnają albo nie będzie grać w lidze, strasznie niepewny,
nr. 2 - nie ogarniał zbytnio co się dzieje, również bardzo słabo,
nr. 14 - to ten superstrzelec o ile się nie myle? spartolił 2 sytuacje bardzo dobre, niby walczył, ale też występ średniawka
Pierwsza połowa - bajka, jak tak będą grali to mało kto im może zagrozić. Bardzo dobrze Przewoźniak, Skrzypek, ChiFon, Ropiejko, Wójcik, z dobrej strony pokazał się również Sobczyński w środku pola, nieźle również Kowal, dużo walczył. Wynik po 1 połowie mógł być wyższy gdyby nie jedna setka spartolona bodajże przez Ropiejkę.
Druga połowa to już znacznie słabsza gra spowodowana wieloma zmianami. Co do poszczególnych graczy
nr. 22 - skandalicznie słabo, mam nadzieję że się z nim pożegnają albo nie będzie grać w lidze, strasznie niepewny,
nr. 14 - to ten superstrzelec o ile się nie myle? spartolił 2 sytuacje bardzo dobre, niby walczył, ale też występ średniawka
drugi bramkarz - bardzo niepewny
czyli wniosek jest taki że transfery okazały sie chybione? oczywiście za szybko na wnioski ale...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/07/2008 14:21
Sobczyński myślę, że ma szansę się wkomponować bo dziś już jego gra wyglądała całkiem nieźle. Nr. 14 również może się rozegra widać że technikę jako taką ma, reszta albo przeciętnie albo tragicznie.
pierwsza połowa : Pogoń - Flota 3:1 , dwie Przewoźniak i jedną Kowal
Przewoźniak strzelił jedną bramkę (z karnego) drugą strzelił Maciek Ropiejko.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/07/2008 14:23
Wezcie włóżcie numery tych nowych bo wszystkich nie czaję jeszcze Pozatym bardzo fajnie gra Świniarek na prawej obronie,z Chifonem nieżle się uzupełniają.
Nieść życie swe dla ideału i swoją krew i marzeń sny...60 LAT POGOŃ W NASZYCH SERCACH TKWI !!!
drugi bramkarz - bardzo niepewny
czyli wniosek jest taki że transfery okazały sie chybione? oczywiście za szybko na wnioski ale...
.... ale tak naprawdę chyba nie sa zgrani z pozostała resztą zespołu - chociaz dobry piłkarz powinien dobrze grać choćby z "ogórkami ".
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.