Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Korona 1:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
PL
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7027 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 23:40

mat1 napisał:  

Pampers napisał:  

mat1 napisał:  
haha okolo 5 tysiecy widzow na stadionie ;] macie te wasze protesty ;>

Dobra wez zamknij kurwa ta pape i sie nie wpierdalaj..posluchaj sobie transmisji lepiej w radyjku placku..

haha i dalej takie pajace chodza na mecze :D placac za bilecik i dajac kase ptakowi do kieszeni :) wole sobie posluchac w radyjku meczyku niz placic burakom z zarzadu, zrozumcie ze wychodzicie na idiotow przychodzac na mecz i siedzac bezczynnie hhaah zal mi was...

A ty nadal siedz przed swoim komputerem i zyj w wirtualnym swiecie...a swoje zale to pozostaw sobie...

Nastepny z karierowicz forumowicz co blysnac chce...

-HL
Kibic
Na forum od 7941 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 23:40
Hehe swistak dla wiadomosci twojej i tobie podobnych musze Ci oswiadczyc ze flaga MW zostala wykonana ze prywatne pieniadze chlopakow z MW. Boli cie ze na I lidze nie ma opraw? Nic prostrzego - skrzyknij sie z ludzmi o podobnym toku myslenia (podpowiem ze w Rzgowie jest ich sporo) i mozecie pare opraw zoorganizowac. Powodzenia

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
NLx
Kibic
Na forum od 8695 dni

**

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 23:41

mat1 napisał:  

haha i dalej takie pajace chodza na mecze :D placac za bilecik i dajac kase ptakowi do kieszeni :) wole sobie posluchac w radyjku meczyku niz placic burakom z zarzadu, zrozumcie ze wychodzicie na idiotow przychodzac na mecz i siedzac bezczynnie hhaah zal mi was...

a widzisz przyglupie... jakbys troche pomyslal to bys nie placil za zadne bilety,,, ale co taka pizda jak ty moze wymyslec?

za plecami psów myśliwskich cała masa
eF^
Kibic
Na forum od 7860 dni

*

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 23:44

Paulinus napisał:  
To raczej nie protesty a poziom "widowiska" serwowanego na murawie...:)

Ja tylko wytlumaczylem o co chodzilo "mat1" - chociaz tez uwazam ze napewno znalazlyby sie osoby ktore nie poszly na mecz z powodu tegoz "protestu"

Swoja droga poziom pilkarski tez napewno mial na to znaczacy wplyw, dodac do tego nalezy warunki pogodowe

A K
Kibic
Na forum od 7801 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 28/08/2006 02:53

mat1 napisał:  

Pampers napisał:  

mat1 napisał:  
haha okolo 5 tysiecy widzow na stadionie ;] macie te wasze protesty ;>

Dobra wez zamknij kurwa ta pape i sie nie wpierdalaj..posluchaj sobie transmisji lepiej w radyjku placku..

No i skoro wolisz w radyjku sluchac meczy to sie nie pokazuj na stadionie bo nie masz po co..Z reszta chuj Cie interesuje czy ja wchodzac na stadion place czy nie? Nie Twoj interes.Wiec sie nie wpierdalaj w to co ja robie oszolomie..Tylko zebys nie zmienil decyzji i nie pokazal sie na Lechu,albo Legii..No chyba ze wybierasz sie do Krakowa buhaha Aha jak by co to 92 FM bedzie transmisja w radyjku jak cos o ile sie nie myle;D

Ostatnio edytowany przez: A K, 28 sierpnia 2006, 03:01 [1 raz(y)]

PS!
monter
Kibic
Na forum od 7627 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 28/08/2006 13:24
Jak informują poufne źródła "ogarnięci oponenci białych koszulek" organizują specjala na mecz w Krakowie.

UWAGA: Koszt wyjazdu obejmuje bilet na pociąg + bilet na mecz

CENA: 0 zł!! Kanapki i trąbki na sprężone powietrze zapewnione

Szkoda tylko, że odjazd ze Rzgowa...

MKS Pogoń Szczecin Polska
Ron
Kibic
Na forum od 7157 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 28/08/2006 13:53

monter napisał:  
Jak informują poufne źródła "ogarnięci oponenci białych koszulek" organizują specjala na mecz w Krakowie.

UWAGA: Koszt wyjazdu obejmuje bilet na pociąg + bilet na mecz

CENA: 0 zł!! Kanapki i trąbki na sprężone powietrze zapewnione

Szkoda tylko, że odjazd ze Rzgowa...

tendencyjne, nudne i bez polotu...
po prostu: do dupy

Na forum od 7171 dni

**

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 28/08/2006 14:04

Ron napisał:  
tendencyjne, nudne i bez polotu...
po prostu: do dupy

Lepiej siebie i swoich postow opisac nie mogles
Brawo!

A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7621 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 28/08/2006 14:11
juz dawno po meczu, moze by tak zamknac ten temat i pokasowac wszystkie odbiegajace od tematu wpisy (ten moj tez mozna skasowac).

Edek89
Kibic
Na forum od 6896 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 28/08/2006 18:32
Najdziwniejsze było zachowanie kibiców Pogoni, którzy mimo zapowiedzi, że nie będą dopingowali szczecińskiej drużyny dopóki ta nie wróci na stałe z Gutowa do Szczecina, po przerwie wznosili okrzyki i śpiewali klubowe przyśpiewki.

źródło: Kurier Szczeciński

Ktoś ma jeszcze jakieś wątpy? :P

Pozdro ;)

Paulinus
Kibic
Na forum od 8351 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 28/08/2006 18:32

eF^ napisał:  

Paulinus napisał:  
To raczej nie protesty a poziom "widowiska" serwowanego na murawie...:)

Ja tylko wytlumaczylem o co chodzilo "mat1" - chociaz tez uwazam ze napewno znalazlyby sie osoby ktore nie poszly na mecz z powodu tegoz "protestu"

Swoja droga poziom pilkarski tez napewno mial na to znaczacy wplyw, dodac do tego nalezy warunki pogodowe

Ja myślę, że kolega mógł sam wytłumaczyć co miał na myśli i n ie potrzebuje adwokatów;)

Poziom piłkarski, warunki pogodowe, "bagno" cuchnące ze Rzgowa....to w pierwszej kolejności!
Są ludzie, którzy po meczu powiedzą, że nie chodzą więcej a w perspektywie mają ponoć ;) pielenie ogródka. Ale ta filozofia działa tylko do kolejnego meczu ;) Prawda kolego M:> A są ludzie, którzy wygłosiwszy podobne założenia po prostu je realizują...Takich ludzi jest wielu - Ci po prostu zamykają się w domu i nie ida...bo mają to w...... W taki sposób spada frekwencja....Jeśli się protestuje to trzeba to pokazać, nie można protestować i udawać że wszystko jest OK, wszystko jest cacy....

Ostatnio edytowany przez: Paulinus, 28 sierpnia 2006, 19:43 [1 raz(y)]

"CSWD" i to się nie zmieni....
eF^
Kibic
Na forum od 7860 dni

*

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 28/08/2006 19:06

Cytat:  
Ja myślę, że kolega mógł sam wytłumaczyć co miał na myśli i n ie potrzebuje adwokatów;)

mozliwe ale do tej pory nic nie napisal, wiec chyba dobrze ze wytlumaczylem a chyba nikt na tym nic nie stracil - prawda?

Steryd
Kibic
Na forum od 8633 dni

**

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 28/08/2006 20:37

Edek89 napisał:  
Najdziwniejsze było zachowanie kibiców Pogoni, którzy mimo zapowiedzi, że nie będą dopingowali szczecińskiej drużyny dopóki ta nie wróci na stałe z Gutowa do Szczecina, po przerwie wznosili okrzyki i śpiewali klubowe przyśpiewki.

źródło: Kurier Szczeciński

Ktoś ma jeszcze jakieś wątpy? :P

Pozdro ;)

"Kurier" i wszelkie inne media w sprawach kibicowskich sa tak samo ogarniete, jak wiekszosc osob na stadionie. O sprawach kibicowskich maja taka wiedze, jak przecietny czlowiek o innych cywilizacjach, wiec na Twoim miejscu nie podniecal bym sie, bo naprawde nie ma czym. Niech sobie pisza co chca, i tak maja gowno do gadania.

1948
scyzor102
Kibic
Na forum od 6894 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 28/08/2006 20:49
nas 102 osoby na sektorze(przyjaciele z Mielca I Sacza-4)17 nie weszlo . SZACUNEK dla tych co byli.
NAJWIERNIEJSI Z WIERNYCH FANATYCY!!!30 GODZIN DLA 90MINUT.

MOJE SERCE JEST ŻÓŁTO-CZERWONE, W MOIM SERCU MÓJ UKOCHANY KLUB
BEDE KOCHAL KIELECKA KORONE ,AZ PO GRÓB
...WAZNYCH JEST KILKA TYCH CHWIL TYCH NA ,KTORE CZEKAMY...

Paulinus
Kibic
Na forum od 8351 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 28/08/2006 21:08

scyzor102 napisał:  
nas 102 osoby na sektorze(przyjaciele z Mielca I Sacza-4)17 nie weszlo . SZACUNEK dla tych co byli.

32 godziny dla informacji "mecz odwolany" ;)

"CSWD" i to się nie zmieni....
Cinek
Kibic
Na forum od 7964 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 28/08/2006 21:20
102 na sektorze? za chuja...

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Safe
Kibic
Na forum od 7601 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 28/08/2006 21:54

Paulinus napisał:  

scyzor102 napisał:  

32 godziny dla informacji "mecz odwolany" ;)

+ postoj ; p

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
db1948
Kibic
Na forum od 7364 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 28/08/2006 22:18
Raczej z jakieś...70 głów na sektorze.

chase
Kibic
Na forum od 7630 dni

**

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 28/08/2006 22:28

oczko82 napisał:  
Raczej z jakieś...70 głów na sektorze.

Na sektorze dokładnie 81 osób (plus ewentualnie ci co w danym momencie byli w toalecie). Tak, liczone.

monter
Kibic
Na forum od 7627 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 28/08/2006 23:19

Cinek napisał:  
102 na sektorze? za chuja...

Bez ciśnień.
CHlopak doliczył maszynistów, kanara i sokistów którzy zostali w pociągu, a myślał, że też z nimi pójdą na mecz.

ihaaaa

MKS Pogoń Szczecin Polska
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005