Hehe dokładnie jak ktoś chce to jedzie ja w pociągu do Gdynie w II lidze uczyłem się na mature z Polskiego na poczatku nawet nieźle mi to szło Ale później ekipa sie rozśpiewała i było trudniej
Arka Gdynia – Pogoń, 6.05.06r.(sobota), godz. 18:00
Polonia Warszawa – Pogoń, 10.05.06r. (środa), godz. 18:00
Pogoń – Lech Poznań, 13.05.06r. (sobota), godz. 17:00
Bilety na wyjazdowe spotkanie z Polonią Warszawa będą do nabycia w kasie budynku klubowego w najbliższy poniedziałek i wtorek (8-9.05.2006r.) w godzinach od 10:00 do 15:30. Cena wejściówki to 15 złotych, a jej zakup będzie możliwy po zapisie na listę oraz przedstawieniu dokumentu ze zdjęciem i numerem Pesel.
Beznadzieja,juz myslalem ze osttani mecz z Lechem zagramy chociaz o tej 20.00 a tak jakby nie patrzec srodek dnia...
edit: Wiem,wiem Pszczółek, ale mialem taka mala nadzieje,ze moze uda sie go rozegrac o tej 20.00 przy blasku reflektorow
Wiadomo już ile biletów sprzedali ?!;> Kurde kupcie je jebane 100 biletów i jedziemy Liczne na was
200 biletow niech kupuja !
Tak byloby najlepiej
Żeby dzisiaj chociaz te 100 biletow zostalo sprzedanych(a moze juz mniej) jak ktos wie ile juz jest zapisanych osob to niech napisze
Odp: Arka Gdynia - Pogoń 06.05 - wyjazd - 04/05/2006 14:59
Nie chcę siać zamieszania bo było to już wałkowane. Ale dostałem smsa od wujasa który mieszka w Gdyni. Pisze że mecz jest w niedzielę o 18 ;to jak to wreszcie jest. Jak gdyńskie lokalne gazety piszą o tym terminie to coś w tym musi być!
Nie chcę siać zamieszania bo było to już wałkowane. Ale dostałem smsa od wujasa który mieszka w Gdyni. Pisze że mecz jest w niedzielę o 18 ;to jak to wreszcie jest. Jak gdyńskie lokalne gazety piszą o tym terminie to coś w tym musi być!
nie panikuj w gazetach tez popelniaja bledy
Czy wygrywasz !! Czy nie !! Ja i tak kocham Cie !! Bo najlepsza w Polsce jest !! Pogoń Szczecin MKS !!
Mario, po czyims upierdliwym telefonie (zapewne nie tylko po moim) na str PZPN zmienil sie termin.. i jest 6 maja :>
a to dowod:
Zapowiedź 28. kolejki:
5 maja
Legia- Amica 20:00 C+
6 maja
Wisła K - Górnik Z 17:30 C+
Arka - Pogoń 18:00
Odra - Polonia 18:00
Groclin - Wisła P 18:00
Górnik Ł - Korona 18:00
7 maja
GKS - Zagłębie 13:45
Cracovia - Lech 15:00
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
zastanawiam sie czy jechac. Jaki jest regulamin wyjazdow , to by byl moj pierwszy wyjazd
Masz rację.. lepiej zapytać niż potem się wychylić. Regulamin jest prosty słuchać słuchać i jeszcze raz słuchać a także znać swoje miejsce w szyku. A co do zastanowienia sie czy jechać to nie ma sie nad czym zastanawiać... po bilet!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758215457 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.