'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Korona - Pogoń -:- - 07/04/2007 17:09
Cele "ruszył" głową i na dobre mu to wyszło... może się nauczy, że także poza boiskiem warto jej używać...
A co do samego meczu...
Pogoń faktycznie cudem wyrównała, bo jakieś "nasze" niemrawe akcje kończą się albo stratą piłki przez Eltona albo strzałem Ediego sprzed pola karnego, bo dalej już rzadko potrafimy siędostać... i Korona choć nie gra cudownie co chwila groźnie atakuje bramkę Majdana... no własnie Majdan, znowu ma jakiej pretensje do sędziego przy pierwszej bramce, a Julcimar za dyskusję z sędzią po bramce na 2:1 załapał zółtą kartkę...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
"Pogon pojechala do Gutowa uczyc sie gry w piłkę"
"Gajtkowski miał czerwone buty i dostał czerwoną kartkę, Kowalczyk ma żołte buty.. Ciekawe czy dostanie żółta kartkę?"
"Kamil Grosicki i jego białe buty, jacus piłkarze dzisiaj kolorowi..."
"Mielcarz przerzuca sobie pilke za plecami, z ręki do ręki i dopiero ustawia w polu bramkowym"
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Właśnie... czemu młodzi polscy piłkarze nie grają... Przecież taki Skórski i Kowal nie mogą być gorsi od tych Brayliczyków co nigdy nie uprawaili sportu wycznowo. Fakt Grosicki ostatnio ga leiej, ale dziś jak to mówiono nie wyszedł w pierszm składzie, żeby dać mu odpocząć... Jeden mecz na tydzień to za dużo? No może dla amatorów zza ocenau tak i przecież w Gutowie nie ma nocnych klubów i kasyn...
No i jeszcze wypowiedź Julcimara... znowu skrzywdził nas sędzia, wszyscy się z nas śmieją... na fakt, w kontrakcie pewnie tego nie mieli przewidziane, ale widzą sami jaki reprezetuja poziom i nage zdziwinie, że przegrywają? Chciałem napiac, że z taką grą to pewnie w Brazyli nie raz dostali w plecy, ale patrząć jak Costa cały drzał po strzeleniu bramki z saprongu z Flotą to mam wątpliwości czy oni wcześniej grali gdziekolwiek, a cała praca Panika i Pali który przecież wybrał najlepszych ograniczyła się do przeglądania odpowiedzi na ogłoszenie w kategori: Praca sezonowa za oceanem...
Gdyby Elton zaczął coś grać, Edi i Lilo grali jak wcześniej a reszta mlodych chociaż popatrzyła w TV jak się gra w piłkę to by nie płakali w szatni bo sędzia nas skrzywdził... na litość chcą brać, co mam zrobić przytulnić, pogłaskać i powiedzieć będzie dobrze, za dwa miesiące wracasz do mamy? Niech ich tam Baniak pogłaszcze na treningu... ;D
Ostatnio edytowany przez: Plum, 7 kwietnia 2007, 20:20 [2 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Korona - Pogoń 2:1 - 07/04/2007 20:45
Co do Grosickiego to w którymś z ostatnich wywiadów mówił, że sił starcza mu na 70 minut meczu, ale cały czas nad tym pracuje więc z tym przemęczeniem lekkim może być sporo prawdy.
Na razie w tych meczach, w których widziałem Skórskiego niczym mnie on nie zachwycił jedyne co mi się rzuciło w oczy to jego braki szybkościowe - ale de facto wolałbym oglądać go w składzie niż tak samo (lub gorzej) grających Brazylijczyków, niech się ogrywa to kiedyś przyjdzie i na niego czas.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.