Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Safe
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7671 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 23/08/2005 23:46
uuu czyli widze ze Edi nie zostaje pilkarzem sezonu ... niestety jest napastnikiem a u panika napastnik to nie do pomyslenia ;O

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Qcu
Kibic
Na forum od 8289 dni

**

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 23/08/2005 23:48

Plus napisał:  
Ktos napsial o chusteczkach na meczu z Górnikiem?? napewno nie byl to zdrowy czlowiek jak mozna traktowac tak kogos kto wyraznie mowi ze chce trenowac Pogoń. Ja bym raczej chcial zobaczyc to co napsial erne/fan Pogoń/ jakies przywitanie. Skad wiecie ze Panik nie zmienil decyzji nawet nie zaczol treningow a wy jush... zle, zegnaj 1 ligo, obrona czestowchowy, chce powiedziec ze Panik tesz wygral z Wisla Plock 2:0 z Korona nie mial szansy zagrac z Zaglebiem remis a z Amika wygrana 1:0 po bramce Michalskiego...a ja jestem świecie przekonany ze Panik odwali kawal dobrej roboty

Zgodze sie z tym ze Panik wykonal kawal roboty. Dobrej roboty. Ale jego podejscie do prowadzenia druzyny bylo wg mnie jakies zbyt powolne, anemiczne. Ustawial obrone, uczyl chlopakow gry w destrukcji zaominajac (albo pomijajac calkiem) o grze ofensywnej. Od dawna wiadomo ze w pilce noznej chodzi o strzelanie bramek. Nikt nie przychodzi na mecz patrzec na 0-0. Kazdy chce goli! Panik rzeczywiscie potrafil ustawic dobrze defensywe ale pod jego rzadami w ataku nie istnielismy.
Moim zdaniem dostal swoja szanse, zmarnowal ja, a jego tlumaczenia ze brakowalo nam szczescia... Nie mozna w sporcie liczyc tylko na szczescie!!
Ktos tu mowil o honorze. Jezeli mnie gdzies nie chca to nie przychodze tam, a juz na pewno na sile sie nie pcham (na sile bo skoro Panika chcieli w Lodzi to po co biegnie na pierwsze zawolanie do Szczecina?) Wiec wg mnie Panik za duzo honoru to nie ma... Jedyne co mi przychodzi do glowy to kasa. Dostal lepsza propozycje od ptaszka i wszystko jasne. Nie obchodzi go to gdzie bedzie trenowal, nie obchodzi go kogo bedzie trenowal. Obchodzi go tylko to ile pieniedzy zarobi na trenowaniu. Dlatego nie szanuje tego czlowieka i mam nadzieje ze krotko u nas zabawi.

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7431 dni

*

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 23/08/2005 23:54

Qcu napisał:  

adrian007i napisał:  
Coś tu mi nie gra (fakt wkór się na Pietrzaka za tego Tavaresa i Rose ,że na nich postawił i przez chwilę chciałem aby odszedł i się sprawdziło)

mi się wydaje że II trener na W. + Panik poradzą sobie co do Panika ufam mu bo 2 raz
by nie przeszedł po to aby się zbłaźnić każdy ma swój honor zresztą Panik pomagał przy meczu z Sigmą kobserwował gre Pogoni i pewnie tak bez powdu nie został znów trenerem Pogoni
Wzrost wydolnościowy niektórych piłkarzy bym zawdzięczał II trenerowi W.
Pietrzak owszem stawiał na młodzież, ale z Wisłą P. oraz Korona Kielce mysle ,że za Malury byśmy wygrali bo to słabe zespoły
Ptak wie co robi i radził bym go nie jechać (bluzgać)
BO TO NIE WYJDZIE NA DOBRE KLUBOWI
a co do biały chusteczek jeżeli to zrobimy to przestane uważać innych za kibiców którzy chodzą oglądać mecze a nie aby ustalać skład czy trenerów

Ciekawe co byście wy zrobili jak byście mieli prowdzić 1 ligowy zespół prędzej byście się zesrali niż zatrudnili odpowiednie osby to odpowiednich im stanowisk...

Pietrzak znajdzie sobie klub a Panika WITAM W SZCZECINIE I BEZ CHUSTECZEK BO TO SZCZYT debilizmu nie wiedzieć co może zrobić(a jak zajmnie 2 miejsce w lidze Pogonią to co wtedy bedziecie go wielbić??)

Dodam jeszcze ,że Panik budował zespół w sumie bez Ediego ,Milara,Divickiego,Elokana(MIalara dlatego bo żona rodziła i wiadomo jak się spodziewcie synka to o nim myślicie a Piłka przechodiz na 2 plan )

Jedyny błąd to decyzja z Glauberą bo Pietrzka go zwolnił a Panik nawet nie zobaczył

Co ty pieprzysz? Nie wiedziec co moze zrobic Panik to moze tylko ten co byl w spiaczce przez ostatni rok. Nie widziales co ten kolo zrobil z nasza Pogonka? Ja widzialem to tak: Pogon wychodzila na boisko, bala sie atakowac zeby nie narazic sie na kontry, czasami cos sie udalo strzelic (albo przeciwnik nam pomogl, czyt. Groclin) i dalej stawal zespol na wlasnej polowie i czekal na koniec meczu, ze moze sie uda dowiezc (najpiekniej to bylo z Polonia widac) Dlatego Twoje wypociny, choc dlugie to jednak smutki ktore mozesz swoim wnukom kiedys opowiadac!

Ja nie zmieniam zdania, Na Gorniku : PANIK!! CO?? ZEGNAMY!!

Co ty piepszysz glabie?!?! i myslisz ze facet tu przyjdzie i znowu bedzie tak postepowac jak wczesniej? tak jak napisal przedmowca kazdy ma swoj honor i Panik dobrze wie co robi przychodzac do nas...wiem ze wielu z was go nielubi ale Pietrzak jednak jakos nie umie ich poukladac biegaja bez skladu i ladu. Mysle ze Panik to dobry wybor kazdy zespol buduje sie od DEFENSYWY...trzeba dac mu czas teraz ma wieksze pole manewru....facet jest chyba na tyle doswiadczony ze wie co robi wiec wyluzujcie wszyscy co na niego wjezdzacie!!! Dajcie mu szanse i zadnych BLUZG na meczu TRZEBA DAC MU SZANSE!! zobaczymy pi pierwszych 4-5 meczach czy widac jakas zmiane, przypomnijcie sobie dobre mecze z Wisla Krakow, czy ta dzisiejsza POGON mialaby jakies szanse z WISLA???a wtedy grtalismy z nimi jakos ciagle dxcefensywnie ale bjakos to wygladalo a teraz?? Amica nas rozjechala. Powiem tylko tyle TRZEBA DAC FACETOWI szanse!!:]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
byku
Kibic
Na forum od 7689 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 23/08/2005 23:58
zadajcie sobie pytanie czy wolicie 1-0 z amika w poprzednim sezonie po nudnym meczu czy 4-2 z korona w meczu pelnym dramatugii i emocji ? he ? ja zdecydowanie wybieram 4-2 !

wsk
Kibic
Na forum od 7554 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 00:00
dzisiaj o 9:29
Ptak: A’propos trenera to NIE MAM zamiaru zwalniać pana Pietrzaka. Nawet NIE MA tego tematu.
dzisiaj o 20:44
Panik trenerem.

No cholera bierze czasami czlowieka jak sie mu tak w żywe oczy mówi

F G
Kibic
Na forum od 8054 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 00:03
konkretna decyzja zarzadu; o

Plus
Kibic
Na forum od 7432 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 00:04
R.P McMurphy racja. Qcu ja nie wiem czy ty dobrze myslisz ale Panik przed meczem z Sigma pomogl Pietrzakowi a filozof nie mogl pokonac Sigmy nawet Pogon nie strzelila gola. Bohumil mowil wlasnie kiedy gralismy z Sigma ze chcialby jescze raz poprowadzic zespol. a Qcu napisał ze on nie ma honoru. a jak bys mila do wyboru trenowac 2 ligie czy 1 to po towjim mysliu wybral bys POMORZANIN NOWOGARD bo tam tesz jush trener poleci.

Przegląd Sportowy- Codziennie nowy
Plus
Kibic
Na forum od 7432 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 00:05
Zadaj sobie pytanie czy KORONA TO AMIKA?? OTO JEST PYTANIE??

Jachu
Kibic
Na forum od 7335 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 00:06
Muszę powiedzieć że ta wiadomość niesamowicie mnie zaskoczyła.Choć pewnie nie tylko mnie lecz wszystkich kibiców Dumy Pomorza naszej ukochanej Pogoni Szczecin.Jeszcze chyba dziś czytałem że ma być trener Panik w ŁKS Łódź a tu oficjalna informacja że został trenerem Pogoni.Dla mnie jest to szok.Nie wiem czy to będzie dobrze dla naszej ukochanej Pogonki czas pokaże.Choć jak przypomne sobie te frajerskie remisy z Polonią Zagłębiem i jeszcze wiele innych po "mało''ciekawych meczach to chyba nie.Szkoda mi dziś najbardziej naszego ''najemnika''w Wiśle czyli Majdana i Engela.Bo bronił fenomenalnie i dla dobra polskiej piłki krakowianie powinni grać w LM.I mówię to choć w sercu mam tylko 2 kluby Pogoń i Legię Warszawa oczywiście.Szkoda mi trenera Engela ale odbiegam od tematu.A co do Engela to taki fachowiec przydałby się w Szczecinie.Choć wiem że Kasperczak czy Wdowczyk podobnie jak Engel wiele kosztują krótko mówiąc.A jutro trzymam kciuki i wierze że Legia powalczy z FC Zurich i odrobi straty.Chyba wierzę w to jako jeden z nielicznych ale w piłce wszystko jest możliwe co dziś już widziałem.A na koniec mam pytanie do wszystkich kibiców Pogoni ta Petrzałka czy jak jej tam awansowała do LM czy nie????To Słowacy którzy wcześniej rozjechali Celtic Artura Boruca i Żurawskiego.

www.legia-video.com
www.krwiodawstwo.szczecin.pl
Trapen
Kibic
Na forum od 7500 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 00:12

byku napisał:  
zadajcie sobie pytanie czy wolicie 1-0 z amika w poprzednim sezonie po nudnym meczu czy 4-2 z korona w meczu pelnym dramatugii i emocji ? he ? ja zdecydowanie wybieram 4-2 !

ja wybieram mecz Pogon-Lech 4:3 z 11 marca 2000 roku!

:] to dopiero dramat!

Pamietam jak Suchomski strzelil w 89minucie z karnego dla Lecha na 3:3 i ta radosc kiboli z Poznania!
A potem KARNY dla NAS i Dariusz Fornalak - EKSPLOZJA RADOSCI!
Ktos pamieta kto wowczas prowadzil Portowcow?? Moze jego na trenera??

adrian007i
Kibic
Na forum od 7404 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 00:20

Qcu napisał:  

Plus napisał:  
Ktos napsial o chusteczkach na meczu z Górnikiem?? napewno nie byl to zdrowy czlowiek jak mozna traktowac tak kogos kto wyraznie mowi ze chce trenowac Pogoń. Ja bym raczej chcial zobaczyc to co napsial erne/fan Pogoń/ jakies przywitanie. Skad wiecie ze Panik nie zmienil decyzji nawet nie zaczol treningow a wy jush... zle, zegnaj 1 ligo, obrona czestowchowy, chce powiedziec ze Panik tesz wygral z Wisla Plock 2:0 z Korona nie mial szansy zagrac z Zaglebiem remis a z Amika wygrana 1:0 po bramce Michalskiego...a ja jestem świecie przekonany ze Panik odwali kawal dobrej roboty

Zgodze sie z tym ze Panik wykonal kawal roboty. Dobrej roboty. Ale jego podejscie do prowadzenia druzyny bylo wg mnie jakies zbyt powolne, anemiczne. Ustawial obrone, uczyl chlopakow gry w destrukcji zaominajac (albo pomijajac calkiem) o grze ofensywnej. Od dawna wiadomo ze w pilce noznej chodzi o strzelanie bramek. Nikt nie przychodzi na mecz patrzec na 0-0. Kazdy chce goli! Panik rzeczywiscie potrafil ustawic dobrze defensywe ale pod jego rzadami w ataku nie istnielismy.
Moim zdaniem dostal swoja szanse, zmarnowal ja, a jego tlumaczenia ze brakowalo nam szczescia... Nie mozna w sporcie liczyc tylko na szczescie!!
Ktos tu mowil o honorze. Jezeli mnie gdzies nie chca to nie przychodze tam, a juz na pewno na sile sie nie pcham (na sile bo skoro Panika chcieli w Lodzi to po co biegnie na pierwsze zawolanie do Szczecina?) Wiec wg mnie Panik za duzo honoru to nie ma... Jedyne co mi przychodzi do glowy to kasa. Dostal lepsza propozycje od ptaszka i wszystko jasne. Nie obchodzi go to gdzie bedzie trenowal, nie obchodzi go kogo bedzie trenowal. Obchodzi go tylko to ile pieniedzy zarobi na trenowaniu. Dlatego nie szanuje tego czlowieka i mam nadzieje ze krotko u nas zabawi.

Panik nie wytrzymał presji i dlatego odszedł (Ptak przecież go lubi to widać)jak by chciał to by pewnie go Pietrzak nie zmienił.Taki trener nie zarabia fortuny a po drugie w ŁKS mi się zdaje by był pewneijzy stanowiska bo tutaj cos czuje ,że kibice się go pozbędą bo tak na niego najeżdzają

Plus
Kibic
Na forum od 7432 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 00:21
Wtedy trenerem był Albin Mikulski a jakos pozniej Mariusz Kuras

Qcu
Kibic
Na forum od 8289 dni

**

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 00:30
R.P McMurphy - glaba to sobie szukaj w rodzinie! Dac facetowi szanse? Przeciez on mial swoja szanse i ja zmarnowal... Mowisz dac mu 4-5 meczy? A w ilu meczach juz prowadzil Pogon? W 16!! Malo? Mi starczy, ja nie widzialem zadnych pozytywow za jego rzadow. Dobre mecze z Wisla? A ile Pogon grala razy z Wisla jak on byl trenerem? Bo ja pamietam tylko jeden raz (bo juz w pierwszym meczu pucharowym trenerem byl Pietrzak). I to wlasnie grali kompletna obrone tym bardziej ze sie udalo w pierwszej polowie strzelic bramke. Zgadza sie ze druzyne buduje sie od defensywy ale nie od obrony czestochowy w kazdym meczu, nawet ze slabiakami (Polonia, Zaglebie...) Poza tym podaj mi jakis powod dla ktorego mialbym przypuszczac ze ten facio teraz bedzie postepowal inaczej niz poprzednim razem u nas. Bo w to ze kibice go raz nie chcieli to zacznie grac widowiskowo to od razu ci mowie ze nie wierze bo w Lechu bylo to samo. Tez go kibice Pogońili!

Plus - musze Ci przyznac racje ze zapomnialem, przeoczylem (jak zwal tak zwal) o tym ze Panik mowil ze chcialby jeszcze raz poprowadzic Pogon. Jednak po takim pozegnaniu jakie mial u nas to raczej nie powinien sie tu pojawiac...

Plus
Kibic
Na forum od 7432 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 00:34
Jednym z powodów jest to ze ma u boku Woźniaka a z jeo wywiadow wynikalo ze dogaduje sie z trenrem Pietrzakiem wiec moze bedzie duszo lepiej w ofensywie. Drugi powód jest tu ze moze Panik czyms nas zaskoczy o czym wogole nie mamy pojecia.

Trapen
Kibic
Na forum od 7500 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 00:41

Plus napisał:  
Drugi powód jest tu ze moze Panik czyms nas zaskoczy o czym wogole nie mamy pojecia.

ten trener moglby zaskoczyc nas tylko swoim zachowaniem, bo na pewno nie stylem prowadzenia zespolu. Proponuje aby Panik zachowal sie jak byly trener (Alberto Torres chyba...) Azerow po przegranym meczu z Polska w Baku (el MS06)-mysle,ze wtedy nas zaskoczy i to bardzo! :P

Szołn
Kibic
Na forum od 7779 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 01:32
Po pierwsze - Jay-J, przystopuj proszę, obrażasz człowieka, dzięki któremu za jakiś czas zobaczysz w akcji Górnika Zabrze zamiast Leśnika Międzyzdroje. Swoją opinię wyraziłeś raz i starczy, na chuj robisz 4 czy 5 wpisów, w każdym to samo i można to "coś" (albo "nic") sprowadzić do trzech słów - Ptak jest jebnięty. Jeżeli dążysz do popularyzacji swoich poglądów to przyklej sobie na czoło kartkę z odpowiednim napisem, przejdź się po mieście, a Twoje starania przyniosą lepszy efekt.

Po drugie - nie rozumiem decyzji zarządu i na gorąco uważałem, że jest to błąd. Podwójny błąd Ptaka (zwolnienie Pietrzaka po jednym ledwie nieudanym meczu, oraz ponowne zatrudnienie trenera który już kiedyś się tu nie sprawdził). I przede wszystkim błąd Panika, który już na starcie ma przerąbane - zostanie obrzucony mięsem przez zgraję małolatów.
Po krótkim przemyśleniu sprawy dochodzę jednak do wniosku, że Panikowi należy dać szansę - bo można o nim powiedzieć wiele złego, ale nikt nie poukładał naszej defensywy tak dobrze jak on, a cholernie nam tego teraz brakuje. W porównaniu z poprzednim sezonem dysponujemy znacznie lepszym zespołem, szczególnie w ofensywie (Andradina to klasa sama w sobie, Milar gra zdecydowanie lepiej niż wiosną, forma Grzelaka systematycznie idzie w górę, pojawił się Elokan, a ponadto nieoczekiwanie do dobrej formy powrócił Kaźmierczak) - w okresie pierwszej kadencji Panik praktycznie nie miał żadnego pola manewru w ataku i być może to po części wymusiło tak defensywny, nudny i brzydki styl gry. Mam więc nadzieję, że przy naszym obecnym potencjale Panik będzie potrafił dokonać tego, czego nie dokonał Pietrzak - połączyć skuteczność w ataku ze skutecznością w obronie. Całe szczęście, że z uwagi na mecze reprezentacji w najbliższym okresie czeka nas niewiele spotkań i można spokojnie poukładać wszystkie klocki - w tym sensie termin zmiany trenera jest najlepszy z możliwych.
Reasumując - nie rozumiem zmiany trenera, niespecjalnie wierzę w jej powodzenie, ale pewne okoliczności skłaniają mnie do dania Panikowi szansy. Efekt tego posunięcia ocenimy po 2-3 spotkaniach, a na razie please... weźcie sobie na wstrzymanie i nie róbcie żadnej szopki na meczu z Górnikiem. Jeżeli okaże się, że nadal będziemy grać antyfutbol, to w odpowiednim czasie przyjdę na Twardowskiego uzbrojony w chusteczkę.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
FLN
Kibic
Na forum od 7977 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 01:36
No Antonio nie jest w stanie mnie niczym juz zaskoczyc.Jakos nie bylem zwolennikiem Pietrzaka, ale trzeba przyznac ze zaczal wkoncu stawiac na mlodych, no i gra w niektorych meczach byla nienajgorsza.Ciekaw jestem czy Panik wytrzyma presje jaka bedzie na nim ciazyc, bo jak sie nie myle to sam zrezygnowal wczesniej , gdyz nie potrafil udzwignac presji jaka na nim ciazyla i nie potrafil sprostac oczekiwaniom kibicow:P Zapewne po dwoch nieudanych meczach Ptak sciagnie Malure albo kogos jeszcze:PCiekaw jestem kiedy wkoncu doczekamy sie trenera z prawdziwego zdarzenia, ktoremu Ptak nie bedzie dyktowac kto ma grac:D
Szczecin sie broni nie chcemy Panika w Pogoni!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowany przez: FLN, 24 sierpnia 2005, 01:42 [1 raz(y)]

Daiman
Kibic
Na forum od 7635 dni

*

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 01:49

Plus napisał:  
Wtedy trenerem był Albin Mikulski a jakos pozniej Mariusz Kuras

Jeszcze w międzyczasie był Lorens i mi sie wydaje ze to on był trenerem wtedy

No Pain, No Glory
Mancano_Dati
Kibic
Na forum od 7788 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 03:34
teraz spokojnie po mistrza kraju :/

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7920 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/08/2005 06:01

byku napisał:  

byku takim tokoiem rozumowanie daleko nie zajdziem ;)
to ja wole 0:0 z Wisłą w Krakowie niż porażke 4:1 z Amiką!!
takich przykladów można byłoby podać pewno więcej

ktoś tu szydził z Kaspraka, ze jeszcze wroci, hmm - od momentu kiedy zagrał dobrze na prawej obronie zrobił konkurencje dla Michalskiego, zaliczył kilka meczy na dobrym poziomie to go odesłano do domu, bo nie dogadali się z Banikiem Ostrawa (jeśli się nie myle) co do kontaktu
Michalski był spokojniejszy o grę, to teraz ma Tavaresa za konkurenta, jak gra na ta chwile Brazylijczyk chyba widac
zabawa z poczatku tekstu - to ja na ta chwile wole Kaspraka niz Tavaresa

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758462323 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005