co do jubileuszy meczowych z mojej strony:
bedzie to moj 1 wyjazd od prawie roku (niewazne), jubileuszowy 25 (niewazne), 3 na Lecha (niewazne) 1 w cywilu (to jest ku** wazne!!!)
no ja na liscie jestem mniej wiecej przed nr 200 i mam bilet nr 500... ale te liczby nie sa od siebie zalezne wydaje mi sie, zreszta dzisiaj poszlo info ze sprzedali juz (dopiero) polowe tiketow
jade pierwszy raz specjalem, mam moze i banalne, ale istotne pytanie: czy mozna ze soba miec jakies browary w pociagu?
pytanie nie tyle banalne c takie troszke jak sie wykazesz sprytem to bedziesz mial browary w pociagu proste ... z tego co pamietam z wyjazdu na Arke Gdynia (tez byl specialem) psiarnia pozwolila wnosic po 2 piwa
jade pierwszy raz specjalem, mam moze i banalne, ale istotne pytanie: czy mozna ze soba miec jakies browary w pociagu?
pytanie nie tyle banalne c takie troszke jak sie wykazesz sprytem to bedziesz mial browary w pociagu proste ... z tego co pamietam z wyjazdu na Arke Gdynia (tez byl specialem) psiarnia pozwolila wnosic po 2 piwa
wole wiedziec niz potem wylewac
apropos pociagow to mialem kiedys przygode z sokistami, doczepili sie do browarow w pociagu, ale udalo sie ich przekonac zeby nie wypisywali kary ... no nic .. dzieki takczysiak, pozdrawiam
wole wiedziec niz potem wylewac
apropos pociagow to mialem kiedys przygode z sokistami, doczepili sie do browarow w pociagu, ale udalo sie ich przekonac zeby nie wypisywali kary ... no nic .. dzieki takczysiak, pozdrawiam
2 browarki to na osobe, ale na pewno beda takie osoby co nie pija, wiec moga Ci wniesc kolejne 2 itd...o browarki sie nie martw,
pozdro
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Shivan dzieki za pomoc ale juz jest OK
co do jubileuszy meczowych z mojej strony:
bedzie to moj 1 wyjazd od prawie roku (niewazne), jubileuszowy 25 (niewazne), 3 na Lecha (niewazne) 1 w cywilu (to jest ku** wazne!!!)
nic nie stawiam
LOL
pozdrawiam i do zobaczenia w srode
moj bedzie pierwszy od 6 lat nie licze Polic i okolic Szczecina, jubileuszowy? (niepamietam), 5 w Posen, wszystkie w cywilu
Pozdro
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
[Macieq: nie pisz duzymi literami! Regulamin przeczytany?
6. Duże litery stosuje się wyłącznie to wyrażenia krzyku. Jesteśmy na forum, więc krzyczenie nie jest potrzebne - nadużywanie dużych liter będzie karane.]
Tylko,że ja mam mature właśnie 27 kwietnia o 14:30,a nie mam możliwości dojechać tam autem.
Szkoda,bo nie często trafiają się dwa wyjazdy do Poznania w jednym sezonie.
to idz do dyrekcji i popros o zmiane terminu albo zalatw sobie l-4 od lekarza i wtedy bez problemu przeniosa Ci termin matury
MiŁoŚć Do PoGoNi JeSt NaSzYm LoSeM,
A ZwYcIęStWo NaDzIeJą !!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.