Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 16/11/2004 19:02
możecie zazucić mi jakieś bramy Pogoni na maila [email protected]
Mam propozycje zał;ozenia huba na dc++ co by nam pomogło w wymianie plików związanych z Pogońią takie huby mają np. Polonia , cracowia oto adres huba : pasy.straszne.pl:4111
Ja moge komus przesłać bramki:
Pogoń-Lech (Iliga)
Jaga-Pogoń (II)
Pogoń-Cracovia (II)
Pogoń-Arka (II)
Pogoń-Ruch (II)
Oczywiście mam wszystkie bramki Pogoni jak i gości
Pozdro dla kumatych
Pogoń-Lech (Iliga)
Jaga-Pogoń (II)
Pogoń-Cracovia (II)
Pogoń-Arka (II)
Pogoń-Ruch (II)
Pozdro dla kumatych
też bym proslił wszytkie pisz na gg 6709980
z góry dzieki
Pogoń-Lech (Iliga)
Jaga-Pogoń (II)
Pogoń-Cracovia (II)
Pogoń-Arka (II)
Pogoń-Ruch (II)
Pozdro dla kumatych
też bym proslił wszytkie pisz na gg 6709980
z góry dzieki
hmm napisałem ze mogę udostępnic na huba
Nie będe tego wysyłał do Was.
Za leniwy jestem hehe
Napisz ktoś o co kaman z tym hubem a ja wrzuce brameczki
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 19/11/2004 21:14
Jeśli mowa o hubach to ja ostatnio siedze na wiślackim ( jego adres wisla.no-ip.org:4111 ). Mam wszystkie bramki Pogoni z tego sezonu, a także troche archiwalnych sprzed kilku sezonów. Oczywiście wszystkie udostępniam na DC.
Tak apropo to na walli wrzuciłem kilka bramek m.in. tą na 2-0 Bugaja z GKSem.
Jeśli mowa o hubach to ja ostatnio siedze na wiślackim ( jego adres wisla.no-ip.org:4111 ). Mam wszystkie bramki Pogoni z tego sezonu, a także troche archiwalnych sprzed kilku sezonów. Oczywiście wszystkie udostępniam na DC.
Tak apropo to na walli wrzuciłem kilka bramek m.in. tą na 2-0 Bugaja z GKSem.
Fajnie tez bym sobie posiedzial na hubie tylko niewiem co to jest i co sie tam robi i jak tam wejsc A bramki bugaja niema na walli - chyba ze na jakies inny login i haslo wrzuciles! Napisz mi na meila [email protected] jak sie to wszystko robi i gdzie ta bramka jest(jakie hasło i login)!!! Z góry dzieki!!
Pogoń-Lech (Iliga)
Jaga-Pogoń (II)
Pogoń-Cracovia (II)
Pogoń-Arka (II)
Pogoń-Ruch (II)
Pozdro dla kumatych
Jak mozesz to wyslij mi na maila bramki z meczu Jaga-Pogoń, Pogoń-Craxa, Pogoń-Arka. Moj mail to Pogoń[email protected] Dzieki pozdro.
Czy wygrywasz, czy nie Ja i tak kocham Cie Bo najlepsza w Polsce jest
Pogoń Szczecin Mks !!
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 20/11/2004 13:01
Poprostu, żeby wejść na jakiegoś huba trzeba miec zainstalowanego Direct Connecta, którego można sciągnać np. stąd.
Wiecej możecie się dowiedzieć na polskiej stronie DC. Jak będą jakieś problemy z konfiguracją to poczytać sobie można FAQ lub ForumDC. Nic więc trudnego, instalujecie DC, wchodzicie na huba i sciągacie co tylko chcecie.
Ostatnio edytowany przez: Faster, 20 listopada 2004, 13:09 [1 raz(y)]
pytanie i prosba - 20/11/2004 13:21
siemano .mam prosbe czy ,moglby ktos byc taki mily i przeslac mi bramki Pogoni (jakie ma )z meczow drugiej ligi, ale tylko u siebie? jesli tak to prosilbym na e-meila [email protected] bardzo prosze i z gory dziekuje, jesli ktos bedzie tak dobry to niech mi jescze tu napisze czy wyslal.pozdro
Mam dla was mial wiadomosc ! Bramki z Amici ukazały sie na moim serverze Aby je ściagnąć wystarczy kliknąć TU! Dodałem tez bramki Legii z meczu z Górnikiem Z. i z Wisła K. ! Dodałem tez najladniejsze bramki Rivaldo (polecam) ! Już niedługo więcej bramek, z ligi polskiej i nietylko !
szukam bramek: matlak z Legia bugaj z gks parzy milar z wisla plock pomorzecie
Pogoń-Lech (Iliga)
Jaga-Pogoń (II)
Pogoń-Cracovia (II)
Pogoń-Arka (II)
Pogoń-Ruch (II)
Pozdro dla kumatych
bardzo prosilbym o bramki z drugiej ligi u siebie na [email protected]
Poprostu, żeby wejść na jakiegoś huba trzeba miec zainstalowanego Direct Connecta, którego można sciągnać np. stąd.
Wiecej możecie się dowiedzieć na polskiej stronie DC. Jak będą jakieś problemy z konfiguracją to poczytać sobie można FAQ lub ForumDC. Nic więc trudnego, instalujecie DC, wchodzicie na huba i sciągacie co tylko chcecie.
Dzieki za meila!!! Ale niestety te huby nie sa dla mnie zaduzo czasu musialbym poswiecic temu wszystkiemu zeby z tego korzystac a ja czasu niemam Ale WIELKIE DZIEKI za fatyge i pomoc!! jak bedziesz mial cos ciekawego to wez to gdzies wrzuc i daj znac Narka !!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.