Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 25/07/2009 13:11
Pewne jest jedno- bardzo efektywnie i efektownie grająca drużyna przyciągnie za sobą na stadion tysiące widzów niezależnie od cen biletów Zależność ta działa również w drugą stronę - jeśli Pogoń będzie cieniować to może chodzić na mecze 2-3 tysiące, a bo drogo i nie ma na co popatrzeć ....
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 31/07/2009 20:47
Rozumiem, że nie będzie żadnego problemu z wejściem na mecz z karnetem dla młodzieży w sytuacji gdy we wrześniu idę do liceum to do czasu dostania nowej ligitymacji będę mógł normalnie wejść z ligitymacją z gimnazjum?
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 31/07/2009 21:05
Legitymacja jest ważna do 30 września, do tego dnia problemów mieć na pewno nie będziesz. Dopiero po tym dniu jakieś problemy możesz mieć, ale to też pewnie zależy od tego na jakiego ochroniarza trafisz, bo zapewne nie każdemu będzie chciało się sprawdzić jej ważność
5. W konkursie honorowane będą zaświadczenia wydane w terminie od 27 lipca 2009 do 31 maja 2010.
Super, oddałem krew 16 lipca, teraz tym świstkiem co najwyzej dupe se moge podetrzec...
A co stoi na przeszkodzie abyś oddał krew we wrześniu i potem co 6 tygodni lub co miesiąc tylko osocze ?
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.