Odp: Transfery do Pogoni - 26/09/2010 23:02
pewnie dla tego ze stolar ma wizje bez niego. Dla mnie Gwaze to walczak typowy i pare razy to udowodnil. Mam nadzieje ze dostanie szanse od stolara bo papiery na granie ma
a ty z głowa także zbastuj bo szybko zakonczysz tutaj kariere
do mnie bijesz??co mi zrobisz??grozisz mi?? Polska z tego co się oriętuje jest wolnym krajem i jako obywatel tego pięknego kraju mam prawo wypowiadać się na każdy temat...Nikt i nic nie jest w stanie mi tego zabronić... Gdzie są Ci co byli na Legii na 12stce I śpiewali ''Inni Cię zdradzili w biedzie opuścili, ale ja NIE!!!''
do mnie bijesz??co mi zrobisz??grozisz mi?? Polska z tego co się oriętuje jest wolnym krajem i jako obywatel tego pięknego kraju mam prawo wypowiadać się na każdy temat...Nikt i nic nie jest w stanie mi tego zabronić... Gdzie są Ci co byli na Legii na 12stce I śpiewali ''Inni Cię zdradzili w biedzie opuścili, ale ja NIE!!!''
ale bana na forum ktoś jest Ci w stanie zrobić więc się ogarnij, buńczuczny się po dzisiejszym meczu zrobiłeś jakbyś sam dzisiaj pierwszy raz na młynie był
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
ale bana na forum ktoś jest Ci w stanie zrobić więc się ogarnij, buńczuczny się po dzisiejszym meczu zrobiłeś jakbyś sam dzisiaj pierwszy raz na młynie był
na chu+ sie wpierdalasz między wódke a zakąske?? Chyba pomyliłeś temat kolego z tym młynem dzieciaczku... S.S.I.J
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Transfery do Pogoni - 27/09/2010 00:35
Ludzie kurwa ogarnijcie sie...na 6 i 5 malo co to by sie pobili zaraz,tutaj tez do gardel sobie skaczecie. Wiem ze sa na maxa zajebiscie negatywne emocje i w chuj nerwow jest po tej dzisiejszej manianie ale wrzućcie na luz.
" Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
Niektórym proponuje ochłonąć, a najlepiej pójść spokojnie spać i wstać rano ze świeżym/trzeźwym umysłem. Mamy za dużo problemów na głowie, nie potrzeba nam dodatkowo aby między sobą się kłócili czy napierdalali.
Odp: Transfery do Pogoni - 27/09/2010 01:08
Pytasz o Gwaze (swoją drogą wychodzi na to że jest słabszy od takiego Prędoty na flance-a to sztuka), a post później sam sobie odpowiadasz. Prowokujesz i napinasz sie, a wiesz jakim mianem jest określane takie zachowanie w internecie i czym to grozi?
Mnie martwi niestabilna forma niektórych graczy, nie wnikam z czego wynikająca i brak myśli taktycznej i personalnej . W tym przypadku nie ma żadnej zmiany jakościowej, okres przygotowawczy został zaprzepaszczony i chyba musimy ciułać punkty i jakoś przetrwać tą rundę. Może coś sie odwróci i wiosenną będziemy mieć genialną? Paru graczy jest na wyrost i de facto nie nadają sie na ławke a są imputowani do pierwszego składu, z uporem maniaka. Najgorsze jest to że optycznie dało sied zauważyć jakby grajkom średnio zależało na wyniku.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Pytasz o Gwaze (swoją drogą wychodzi na to że jest słabszy od takiego Prędoty na flance-a to sztuka), a post później sam sobie odpowiadasz. Prowokujesz i napinasz sie, a wiesz jakim mianem jest określane takie zachowanie w internecie i czym to grozi?
Mnie martwi niestabilna forma niektórych graczy, nie wnikam z czego wynikająca i brak myśli taktycznej i personalnej . W tym przypadku nie ma żadnej zmiany jakościowej, okres przygotowawczy został zaprzepaszczony i chyba musimy ciułać punkty i jakoś przetrwać tą rundę. Może coś sie odwróci i wiosenną będziemy mieć genialną? Paru graczy jest na wyrost i de facto nie nadają sie na ławke a są imputowani do pierwszego składu, z uporem maniaka. Najgorsze jest to że optycznie dało sied zauważyć jakby grajkom średnio zależało na wyniku.
jak to do mnie to naucz sie czytac wujek bo jak do mnie to widac ze do szkoly nie chodziles soryy
jak to do mnie to naucz sie czytac wujek bo jak do mnie to widac ze do szkoly nie chodziles soryy
Oczywiście od jutra się zapisze, polecisz mi jakąś? No przecież od zawsze sie wystawia zawodników do składu, szczególnie z urazami. Najlepiej kręgosłupa.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Transfery do Pogoni - 27/09/2010 10:59
A ja bym dal szanse Gwazemu. Stolarczyk juz pokazal ze lubi wystawic gracza, pokazac mu ze jest slaby i spowrotem dac go do rezerw [Ropiejko] takze mysle ze Gwazemu tez nazelzy sie szansa. Szczegolnie ze Prędota nie błyszczy, chyba ze wbiegane w 2/3 graczy przeciwnika i strata pilki jest fajne ;p Mysle, ze mogloby to dodac troche swiezosci i dynamiki bo te ataki to wczoraj wygladaly naprawde mizernie i bez pomyslu.
Odp: Transfery do Pogoni - 27/09/2010 13:10
właśnie przeczytałem na ofi, że zagrał w meczu rezerw z Płotami więc kontuzja kręgosłupa jeśli była - to już jej nie ma, podobnie jak przedmówca uważam, że należy dać mu szansę na skrzydle
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.