Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - temat ogólny << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Aemils
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5397 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 24/02/2013 21:31
Czy rejsowym czy rowerem musimy się pokazać w dobrej liczbie! ZAPISYWAĆ SIĘ ! Pokażmy naszą sile !

Są sprawy, których nie rozstrzygnie żaden człowiek. Są sprawy których nie rozstrzygnie żaden sąd - Takie sprawy ludzie rozwiązują miedzy sobą.
mlostaaa0
Kibic
Na forum od 4627 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 24/02/2013 21:38
Szukam 1 miejsca w aucie, 36202492 moje gg.

P.
Do końca!
Na forum od 7877 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 24/02/2013 21:48
Koledzyi, ja wiem, ze kazdy jest panem swego losu, ale jesli jest powiedziane ze podroz jest rejsowka to nie kombinujcie aby jechac w kilkanascie aut. Adrenalina fajna sprawa, ale niektorych z Was emocje moglyby przerosnac.

Sami przeciw wszystkim!!!
Keb.
Kibic
Na forum od 5404 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 24/02/2013 22:14

nieugięty napisał:  
Dokładnie. Jak wszyscy to wszyscy.

Zapisywać się, rezerwować miejscówki na rejsówkę w obie strony i jazda :D

miejscówki masz tylko w nocnych pociągach ;)

Pogoń Szczecin.
Spidi.G
Kibic
Na forum od 5854 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 24/02/2013 22:15
Jak nie wieczna debata na temat chlania,to teraz marudzenie że nie ma specjala...ogarniać sie i lecimy WSZYSCY bez gadania !!!!!!

Albo grubo,albo wcale....
Keb.
Kibic
Na forum od 5404 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 24/02/2013 22:21
bez gadania, JEDZIEMY WSZYSCY!! POGOŃ TO MY!!

Pogoń Szczecin.
Master P
Kibic
Na forum od 5731 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 24/02/2013 22:30
Jak ktoś płacze o cene biletu pociągu i szuka lepszego i niby tańszego rozwiązania niż całą bandą rejsówka to widać ma słabe doświadczenie w wyjazdach.
Zapisywać się i uderzmy chociaż w podobnej liczbie jaka była w Lubinie! megafon

zs1945
Kibic
Na forum od 4477 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 24/02/2013 22:36

Brygadzista napisał:  
Jak ktoś płacze o cene biletu pociągu i szuka lepszego i niby tańszego rozwiązania niż całą bandą rejsówka to widać ma słabe doświadczenie w wyjazdach.
Zapisywać się i uderzmy chociaż w podobnej liczbie jaka była w Lubinie! megafon

Nie płaczę, nie szukam, i oczywiście jadę rejsówką :) Mam nadzieję że inni też się zdecydują na to rozwiązanie zamiast lamentować...

Fanatycznie
Plum
Kibic
Na forum od 7618 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 24/02/2013 22:46
Poszukiwane jest minimum jedno, a najlepiej dwa miejsca w aucie na trasie Police - Gdańsk.
(Kontakt: gg3243841. mail: [email protected])

---
Ps. Tak wiem, że jest pociąg rejsowy, ale w tej sytuacji odpada.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Mazii
Kibic
Na forum od 4479 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 24/02/2013 22:58
kurwa miał byc specjal! specjalnie po to kupiłem bilety! a teraz chuj! nie jestem ze szcz tylko z okolic. do szcz mam 100 km! i tak musz jechać odebrać zwrot kasy to dal mnie kolejny kurwa wydatek. miałem się dosiąść w łobzie a teraz chuj to strzelił nie wiem co i jak!!! a nie jest lepiej zorganizować autobus a nawet dwa lub trzy!!!??? pytanie do organizatorów!!! jest szansa jeszcze aby specjal został przywrócony w przypadku wiekszej liczby kibiców!!! nie ma na co czekac jakieś konkretne info muszą paść!

Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!

"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
WWP K_
Kibic
Na forum od 6973 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 24/02/2013 23:04
Zapisywać się! Na takie wyjazdy jak na Lechie czekaliśmy wiele lat,a tu teraz lament się rozpoczął czym kiedy i o której! Wiadomo specjal byłby najlepszy,ale cóż wyszło jak wyszło.. Także namawiać znajomych,którzy nie obudzili się jeszcze z zimowego snu i lecimy do Gdańska by godnie reprezentować Pogoń!

zamiast gadać o zasadach lepiej ich przestrzegać..
PS_onTour
Kibic
Na forum od 5877 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 24/02/2013 23:05

Mazi Portowiec napisał:  
kurwa miał byc specjal! specjalnie po to kupiłem bilety! a teraz chuj! nie jestem ze szcz tylko z okolic. do szcz mam 100 km! i tak musz jechać odebrać zwrot kasy to dal mnie kolejny kurwa wydatek. miałem się dosiąść w łobzie a teraz chuj to strzelił nie wiem co i jak!!! a nie jest lepiej zorganizować autobus a nawet dwa lub trzy!!!??? pytanie do organizatorów!!! jest szansa jeszcze aby specjal został przywrócony w przypadku wiekszej liczby kibiców!!! nie ma na co czekac jakieś konkretne info muszą paść!

Konkretne info jest takie ze jedziemy pociagiem rejsowym , sami sobie jestesmy winni ze wszyscy czekaja na ostatnia chwile zeby sie zapisac, pociag specjalny został odwołany.

Woro
Kibic
Na forum od 6106 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 24/02/2013 23:06

Brygadzista napisał:  

Zapisywać się i uderzmy chociaż w podobnej liczbie jaka była w Lubinie!

i oto właśnie chodzi razem wszyscy do Gdańska;)

P.S. co niektórym to sie w głowach poprzewracało od tych specjali nieraz jechało sie na sląsk rejsówka i bylo git a tu krócej szybciej i oby wiecej osob

Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
PS_onTour
Kibic
Na forum od 5877 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 24/02/2013 23:23

Mazi Portowiec napisał:  
dobra ok! tylko o której jedziemy ewentualnie wszyscy jedziemy! takie rzeczy trzeba ustalić! rozumiecie moje rozgoryczenie pojechałem specjalnie kupić bilety do jokera teraz musze jechać znowu odebrać zwrot, kurwa to są spore wydatki jak dla mnie.

[email protected]

GNLS
Kibic
Na forum od 4835 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 24/02/2013 23:31
Mazi, no proszę Cię... Chyba pierwszy raz jedziesz na wyjazd pociągiem rejsowym. Wszystkie informacje organizacyjne, godziny itp. zostaną podane w odpowiednim czasie, przez odpowiednie osoby. A co do Twoich zażaleń odnośnie hajsu. To, że dojechałeś do Szczecina specjalnie żeby się zapisać to takie rzeczy się rozumie. Napisz do stowarzyszenia, tam są kompetentni ludzie i napewno nikt Cie nie oszuka.

wild
Kibic
Na forum od 8544 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 25/02/2013 00:24
Słyszałem, że Gocław organizuje pięć autokarów. Na hasło "Nigdy mało floty" 12% zniżki.

kto z nas przegrał to pokaże czas...
1948
Kibic
Na forum od 6505 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 25/02/2013 07:32

wild napisał:  
Słyszałem, że Gocław organizuje pięć autokarów. Na hasło "Nigdy mało floty" 12% zniżki.

jakieś bliższe info ?

Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 6804 dni

**

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 25/02/2013 10:09

1948 napisał:  

wild napisał:  

jakieś bliższe info ?

"Cyrk jak chuj, wiesz jak jest"

Won mnie na ląd leszcze!!!

Jak dopowiesz: przy zapisach "Zawsze PKU" to gratis jest wyprawka.

W.ZPY
Kibic
Na forum od 6229 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 25/02/2013 11:00
Temat trochę poszedł w polemikę..czemu jest tak źle i jaki ja to jestem nie szczęśliwy. Część z Was (bez obrazy) zachowuje się jak banda dużych dzieci, których kierownik wycieczki pozostawił samych na szlaku górskim. Są konkretne, odpowiednie osoby, które mimo zmian związanych z transportem informują co należy zrobić żeby nie zostać "oszukanym" oraz jak dalej wygląda sprawa wyjazdu. Więc co niektórzy przystopujcie, czytajcie i edukujcie się. A poza tym czy to ważne czym jedziemy ? Czy wyjdzie to 20 zł drożej czy taniej ? Jak jesteś cwany to pokombinujesz i nie będziesz musiał narzekać. Przede wszystkim JEDZIEMY !! tam dla naszego klubu, więc pierdolenia to ja nie jadę bo to i tamto zastawcie przy nocniku. Jeśli jesteśmy prawdziwymi kibicami to nasza liczba powinna mimo wszystko być dobra. A i rywal jest konkretny pod naszym kątem, nie jest to żadna termalika i inne niezwykłe klubiki tylko gdańska lechia. Cieszy mnie to, że na forum jest dużo osób które na tę drużynę reagują inaczej niż zwykłe "nasza kosa".

Pyrzyce tylko granatowo- bordowe !
Andzia trzymaj się!!
Mazii
Kibic
Na forum od 4479 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 25/02/2013 12:42
z racji że powrót jest w sobote ok 6 jestem zmuszony tanio odsprzedac dwa bilety na mecz. nie dam rady pogodzic powrotu z tym że mój jebniety szef nie dał mi wolnego w sobote a i na dodatek mam do roboty na 6! chętni jak coś pisać na gg 9973535 lub tel 503785717. oddam tanio! no chyba że cos się zmieni jescze do tego czasu i powrót bedzie w nocy tak że zdąże do roboty

Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!

"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.18 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005