Odp: PSonTour: Gdańsk! - 24/02/2013 21:48
Koledzyi, ja wiem, ze kazdy jest panem swego losu, ale jesli jest powiedziane ze podroz jest rejsowka to nie kombinujcie aby jechac w kilkanascie aut. Adrenalina fajna sprawa, ale niektorych z Was emocje moglyby przerosnac.
Odp: PSonTour: Gdańsk! - 24/02/2013 22:15
Jak nie wieczna debata na temat chlania,to teraz marudzenie że nie ma specjala...ogarniać sie i lecimy WSZYSCY bez gadania !!!!!!
Odp: PSonTour: Gdańsk! - 24/02/2013 22:30
Jak ktoś płacze o cene biletu pociągu i szuka lepszego i niby tańszego rozwiązania niż całą bandą rejsówka to widać ma słabe doświadczenie w wyjazdach.
Zapisywać się i uderzmy chociaż w podobnej liczbie jaka była w Lubinie!
Odp: PSonTour: Gdańsk! - 24/02/2013 22:58
kurwa miał byc specjal! specjalnie po to kupiłem bilety! a teraz chuj! nie jestem ze szcz tylko z okolic. do szcz mam 100 km! i tak musz jechać odebrać zwrot kasy to dal mnie kolejny kurwa wydatek. miałem się dosiąść w łobzie a teraz chuj to strzelił nie wiem co i jak!!! a nie jest lepiej zorganizować autobus a nawet dwa lub trzy!!! pytanie do organizatorów!!! jest szansa jeszcze aby specjal został przywrócony w przypadku wiekszej liczby kibiców!!! nie ma na co czekac jakieś konkretne info muszą paść!
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Odp: PSonTour: Gdańsk! - 24/02/2013 23:04
Zapisywać się! Na takie wyjazdy jak na Lechie czekaliśmy wiele lat,a tu teraz lament się rozpoczął czym kiedy i o której! Wiadomo specjal byłby najlepszy,ale cóż wyszło jak wyszło.. Także namawiać znajomych,którzy nie obudzili się jeszcze z zimowego snu i lecimy do Gdańska by godnie reprezentować Pogoń!
zamiast gadać o zasadach lepiej ich przestrzegać..
Konkretne info jest takie ze jedziemy pociagiem rejsowym , sami sobie jestesmy winni ze wszyscy czekaja na ostatnia chwile zeby sie zapisac, pociag specjalny został odwołany.
P.S. co niektórym to sie w głowach poprzewracało od tych specjali nieraz jechało sie na sląsk rejsówka i bylo git a tu krócej szybciej i oby wiecej osob
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
Odp: PSonTour: Gdańsk! - 24/02/2013 23:31
Mazi, no proszę Cię... Chyba pierwszy raz jedziesz na wyjazd pociągiem rejsowym. Wszystkie informacje organizacyjne, godziny itp. zostaną podane w odpowiednim czasie, przez odpowiednie osoby. A co do Twoich zażaleń odnośnie hajsu. To, że dojechałeś do Szczecina specjalnie żeby się zapisać to takie rzeczy się rozumie. Napisz do stowarzyszenia, tam są kompetentni ludzie i napewno nikt Cie nie oszuka.
Odp: PSonTour: Gdańsk! - 25/02/2013 11:00
Temat trochę poszedł w polemikę..czemu jest tak źle i jaki ja to jestem nie szczęśliwy. Część z Was (bez obrazy) zachowuje się jak banda dużych dzieci, których kierownik wycieczki pozostawił samych na szlaku górskim. Są konkretne, odpowiednie osoby, które mimo zmian związanych z transportem informują co należy zrobić żeby nie zostać "oszukanym" oraz jak dalej wygląda sprawa wyjazdu. Więc co niektórzy przystopujcie, czytajcie i edukujcie się. A poza tym czy to ważne czym jedziemy ? Czy wyjdzie to 20 zł drożej czy taniej ? Jak jesteś cwany to pokombinujesz i nie będziesz musiał narzekać. Przede wszystkim JEDZIEMY !! tam dla naszego klubu, więc pierdolenia to ja nie jadę bo to i tamto zastawcie przy nocniku. Jeśli jesteśmy prawdziwymi kibicami to nasza liczba powinna mimo wszystko być dobra. A i rywal jest konkretny pod naszym kątem, nie jest to żadna termalika i inne niezwykłe klubiki tylko gdańska lechia. Cieszy mnie to, że na forum jest dużo osób które na tę drużynę reagują inaczej niż zwykłe "nasza kosa".
Pyrzyce tylko granatowo- bordowe !
Andzia trzymaj się!!
Odp: PSonTour: Gdańsk! - 25/02/2013 12:42
z racji że powrót jest w sobote ok 6 jestem zmuszony tanio odsprzedac dwa bilety na mecz. nie dam rady pogodzic powrotu z tym że mój jebniety szef nie dał mi wolnego w sobote a i na dodatek mam do roboty na 6! chętni jak coś pisać na gg 9973535 lub tel 503785717. oddam tanio! no chyba że cos się zmieni jescze do tego czasu i powrót bedzie w nocy tak że zdąże do roboty
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.