Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 22/07/2011 12:00
Jeszcze gdybym mieszkał w Szczecinie, to luz, ale klub niestety nie pomyślał o kibicach z poza miasta, również tych nieletnich, szkoda, teraz rodzic musi zrobić sobie wolne w pracy? Może samo jakieś upoważnienie wystarczyłoby?
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 22/07/2011 14:39
Dobra panowie skończcie już z tym marketingiem, bo przed nami kolejny ciężki sezon i to wcale nie ze względu na karty kibica a…Euro 2012. Od dłuższego czasu trwa nagonka medialna na kibiców, ale dziś już nie jesteśmy tylko tematem zastępczym , lecz tematem do ugrywania swoich korzyści dla służb, polityków i innych. Od lat świat kibicowski jest inwigilowany przez większość służb państwowych, z roku na rok coraz bardziej. Nowe ustawy, nowe przepisy wcale nie mają poprawiać bezpieczeństwa na stadionach, lecz inwigilować liderów, ludzi aktywnych i tych dla których klub, mecze, wyjazdy to pasja a nie teatr 90 minut.
Kolejny sezon to kolejna inwigilacja, jeszcze bardziej zmasowana w imię walki z kibolami, czyli kolejne podsłuchiwania telefonów, wywiady środowiskowe, setki zdjęć robionych na stadionach, pod stadionem a także w tygodniu, kolejne wezwania na komendę, to także to co mogliśmy obserwować w poprzedni sezonie, czyli nagrywania ludzi na sektorach i wybiórcze karanie ludzi poza stadionem za przeklinanie, próby nacisku na klub aby „rozdawał” zakazy klubowe i dalsze prowokacje służb. To również zastraszanie na komendach, próby namówienia do współpracy i innych metod aby osiągnąć swoje cele aby tylko o wyłącznie kogoś „ujebać” za wszelką cenę ! aby tylko mieć wyniki, aby tylko odjebać statystykę! Niestety ale tak to wygląda- siedzi jedne w Warszawie z czapką na głowie, wydzwania do drugiego ze Szczecina, z Poznania, z Katowic ,że musicie, że musisz kogoś zatrzymać, coś pokazać w mediach i aby były wyniki, nie ważne za co ważna są wyniki i statystyka! Tak, tak w tym kraju to tak to funkcjonuje!
Pamiętajcie to wszystko i nie dajcie się! W szczególności nie dajcie się namówić na coś czego pozniej możecie żałować i co może obrócić się przeciwko tobie!
ACAB!
Dokładnie nie odbierzesz karty kibica bez rodzica jeśli nie masz ukończonych 18 lat,argumentują to tym że opiekun musi podpisać te papiery o przetwarzaniu danych osobowych.
A tak ogólnie to po huj te darmowe bilety wystarczy otworzyć bramy i kibole sami wejdą przecież mecz jest za darmo.
Mecz nie jest za darmo,darmowe bilety mają TYLKO ci co wyrobili karty kibica,a ci co wyrobili musieli zapłacić 25zł więc wychodzi na to że nikt nie wejdzie za darmo,z tym że karta i tak się przyda na następne mecze.
Jeszcze gdybym mieszkał w Szczecinie, to luz, ale klub niestety nie pomyślał o kibicach z poza miasta, również tych nieletnich, szkoda, teraz rodzic musi zrobić sobie wolne w pracy? Może samo jakieś upoważnienie wystarczyłoby?
jako,że to jest po części karta bankowa, musi być przy tym twój prawny opiekun.
przynajmniej ja to tak odbieram
Witam, chciałbym zapytać, czy jeśli przyniosę paragon za kartę do kas, dostanę darmowy bilet? Jestem z poza Szczecina i niestety nie miałem czasu odebrać kartę?
Najlepiej byłoby gdybyś dzisiaj albo jutro do 14 podjechał do FanShopu i jak pokażesz paragon i dokument tożsamości to bilet spokojnie dostaniesz a przed samym meczem to nie wiem wiadomo jaka u nas organizacja.
Witam, chciałbym zapytać, czy jeśli przyniosę paragon za kartę do kas, dostanę darmowy bilet? Jestem z poza Szczecina i niestety nie miałem czasu odebrać kartę?
Najlepiej byłoby gdybyś dzisiaj albo jutro do 14 podjechał do FanShopu i jak pokażesz paragon i dokument tożsamości to bilet spokojnie dostaniesz a przed samym meczem to nie wiem wiadomo jaka u nas organizacja.
Byłem 30 minut temu... fanshop zamknięty, powiedzieli mi żebym przyszedł po 12 a na moje stwierdzenie, że miał być otwarty od 10 i że przyjechałem specjalnie z Polic to dostałem odpowiedź, żebym sobie w kasie przed meczem odebrał... organizacja jak ch..
Pytanie - może ktoś potwierdzić czy przed meczem dostanę darmowy bilet za KK czy po prostu mam dać sobie spokój z tym cyrkiem?
Byłem 30 minut temu... fanshop zamknięty, powiedzieli mi żebym przyszedł po 12 a na moje stwierdzenie, że miał być otwarty od 10 i że przyjechałem specjalnie z Polic to dostałem odpowiedź, żebym sobie w kasie przed meczem odebrał... organizacja jak ch..
Pytanie - może ktoś potwierdzić czy przed meczem dostanę darmowy bilet za KK czy po prostu mam dać sobie spokój z tym cyrkiem?
pisali,że Ci co wyrobią sobie KK do piątku do godz. 20:00 otrzymają darmowy bilet.
chyba, że coś zmienili... różnie to z nimi bywa ostatnio
A więc na początek argumentacja przecież za rok i tak będą obowiązkowe
karty bo awansujemy to lepiej zróbmy teraz, bo później będzie zamieszanie.
Gówno nie argument, a jak nie awansuejmy a spadniemy?
Dalej świat idzie do przodu, wszędzie będą czipy...
Kolejna lewacka śpiewka o postępie.
Chuj nie postęp jebane zacofanie do czasów gdzie pan miał pełny wgląd we wszystkie sprawy swojego pazia
Wszystko wprowadzają podstępem a " Rozwinięte" społeczeństwo do wszystkiego się
przybija bo nie ma wogóle swojego zdania, nie mówiąc o głosie.
Chcą nam zabrać coś co kochaMY, a My jak te Baranki prowadzone na rzeź idziemy i tylko od czasu do czasu
coś zabeczymy, zamiast dogadać się i powiedzieć SPIERDALAMY zaraz nas zajebią !
Nie lepiej zacząć uciekać? Jak wszyscy zaczną uciekac to może ktoś przeżyje.
Zaraz będzie gadka czemu ja mam zginąć za kogoś?
Jak nie będziesz uciekał to też Cię zajebią!
Chyba że się z nimi dogadasz, ale wtedy nawet nie chciałbym z Tobą uciekać
A tak zginiesz ale oddany sprawie!
Znacie takie coś jak poświęcenie się dla dobra sprawy ?
Poświęcenie się dla idei?
Kojarzycie taki wyraz? Czy kojarzy Wam się tylko z siecią komórkową,
którą też sprzedaliśmy żeby nie tylko w kraju można Nas było słuchać ale i w
całym związku radzieckim, wróć UE.
Czy jeżeli weszła by ustawa tak samo durna jak ta,
o tym że trzeba zabić rodzinę każdego Kibola klubu ekstraklasy,
żeby jeszcze bardziej mu uprzykrzyc życie,
a Nasz wspaniały zarząd by stwierdził a wsumie mamy aspiracje to odjebcie tez Naszych
bo po co przedłużać. To co też byście poklaskiwali?
Jeżeli z czymś się nie zgadzam to daję głośno znać a nie siedzę cicho i mówię a chuj i tak do mnie dojdzie prędzej czy później!
Jeżeli zajmuję jakieś stanowisko, mam jakieś zasługi dla klubu
uważam, że coś jest złe i zależy mi na dobrym rozwiązaniu to mówie głośno
NIE ROBIMY KART i nie było by problemu.
A nie...Ja nie robie, ale Wy róbcie bo jesteście nie kumaci
to sobie nie poradzicie bez nich
Trzeba spojrzeć na to szerzej, jeżeli ludzie zaczną je wyrabiać, to nikt ich
nie wycofa bo po co, jak ludzie dają sobie wszepić kolejny czip.
Tym razem jeszcze w plastku, ale to tylko kwestia czasu...
telefony i komputery nie dają pełni kontroli a to jedno z głównych założeń komunizmu...
Nie oglądam sf, po prostu widze co się dzieje...
Wielu się smieje, kolejny walczy z systemem, tak walczę z systemem który jest gówniany
który na każdym kroku pierdoli o postępie, o rozwoju, o tolerancji.
Gdzie ta tolerancja? Chyba tylko dla wynalazków typu małżeństwa gejowskie,
zabijanie dzieci, czy zabijanie za ropę. Świat schodzi na psy...zejdziesz i TY?
A gdy jakieś pańswtwo odchodzi od tego i chcę normalnej rodziny i ją propaguje
to jest zastraszane i to jest tolerancja?
Gdzie tolerowanie Nas? Gdzie tolerancja dla sprzeciwu wobec całkowitej tolerancji?
Dajemy się mamić sloganami, zjednoczonej europy, wspaniałego zachodu,
jaki kurwa zachód?!, Jebany wschód ! Wszędzie sierp i młot.
Gdzie tu rozwój? Człowiek ma byc człowiekiem a nie chuj wie czym!
Obudźmy się, dopóki jeszcze można się obudzić.
Dopóki My żyjemy Polska nie zginie !
Nie pamiętacie z kim walczylismy w pierwszej wojnie światowej?
Cud Nad Wisła . Mówi Wam to coś? Druga wojna światowa, Rozpad ZSRR...
Zawsze znajdą się jakieś sprzedawczyki co będą chcieli się dogadać z zarazą
ale My, prawdziwi Patrioci powinniśmy walczyć o normalność, o Wolność, O Polskę !
Nie patrząc na cały otaczający nas chłam.
Tak było na trybunach, mecze do dupy, to chociaż oprawy i inne sprawy nadawaly
ton temu widowisku. Robiliśmy swoje, nie patrzyliśmy się na innych! Róbmy dalej swoje
nie na stadionie to pod nim ! Też można zrobić oprawę, śpiewać i tak dalej!
Uwierzcie jak będzie transmisja to i tak Nas usłyszą!
Jak zrobi się oprawę na mieście to ludzie tez ja zobaczą !
A zarząd wkońcu poszedł by po rozum do głowy widząc więcej ludzi pod kasami
niż na stadionie i cofnał by jebane karty.
Walka o stadiony nie koniecznie musi odbywać się na nich !
Wiadomo też bym chciał być na meczu Mojej ukochanej drużyny
i dopingować ją z trybun. Wiem jesteśmy tylko malutkim trybikiem w tej maszynce
ale podzieleni nie mamy wogóle nic do gadania...
Nie jednokrotnie Polska stawała w obronie Europy, niektórzy to pamiętają
i mają do Nas wielki szacunek ale Większość jest karmiona gadkami że Polak
to podczłowiek, złodziej,że to Polak rozpetał wojnę,robił obozy i chuj wie co jeszcze.
A do tego teraz chuligani chcą zniszczyć Euro...
Nikt nie usłyszy, że chodzi tu o ograniczanie Naszej i tak opłakanej WOLNOŚCI
a wogóle to najlepiej jak by nie było Polski...
Zamknijmy wszystko żeby wcisnąc ludziom że nic się nie opłaca i sprzedajmy za grosze...
O proszę... Kolejny rozbiór? Po co Nam Śląsk i kopalnie?
Można sćiągnąc wegiel z Azji,nie pamiętam z kąd dokładnie, ale sam go przeładowywałem.
Po co rozwijać własne technologie jak można się uzależnić od wszystkich dookoła...
Stetin 2050, Bo po co Szczecin jako aglomeracja z Wielkim Portem...
Znikały statki nikt nic nie mówił to jak Szczecin nie będzie Polski
to też nikt nic nie powie, a nawet będzie poklask bo tramwaje mają ładny kolor...
Skoro kibice siedzą cicho to kto coś zmieni?
Kółko różańcowe? Czy może Stoczniowcy i Górnicy którzy juz się nie widują na codzien
i nie mają takiej siły przebicia jak kiedyś. Ostatnia Grupa która im została to MY
Dlatego nie możemy odpuścić, musimy się jednoczyć
i jednocześnie uważać na kibicowskich Bolków którzy będą chcieli się wkręcić żeby NAS kontrolować.
Ja jestem tylko stadionowym szaraczkiem, sam nic nie zmienie...
JEBAĆ KARTY TO NIE ŻARTY !
Brawo BzM, Giza i Małolat i wszyscy Ci którzy stoją bo dobrej stronie barykady !
Jak napisął mój dobry koleszka.
"Chcieliby zagłuszyć Nas lecz nie mogą, bezczelny populizm jest dzisiaj ich metodą
Chcieliby zrobić z Nas marionetki, bądź czujny i nie wciągnij się w te gierki
Chcieliby wyssać z Nas tą resztkę życia, którą oddamy za to byś ją usłyszał
którą oddamy za to, za co walczymy, ZA WOLNOŚĆ SŁOWA I MIŁOŚĆ DO OJCZYZNY ! "
SŁAWA WIELKIEJ POLSCE ! SŁAWA WIELKIEJ WALCZĄCEJ POGONI !
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 23/07/2011 14:17
"Takie działanie na huj te gadanie czy wogle ma sens nasze egzystowanie dla tej rasy która siedzi u góry, dla nich garnitury drogie fury, życie w dostatku nam pozostają chwile jak pasażerom na tonącym statku więc trzymaj się bratku, przesiąknięty polityką światku...
Jedni robią dobrze a drudzy robią źle, na którą ścieżkę wkroczyć sam już nie wiem czego chce...
...w główkach się pierdoli a serce boli od tych widoków od tego co się dzieje, jesteśmy pionkami w grze a ten z góry się śmieje...liryczni mordercy tylko pięknie gadają gdy dochodzą do koryta o tym już zapominają... "
Mam pytanie jak to w końcu jest, czy to prawda ze nie obowiązują na dzisiejszy mecz karnety czy karty kibica i mimo tego że mam karnet to musze zasiąsc na miejscu zgodnie z biletem?
a jak usiadziesz krzesełko obok to problem bedzie ?
Mam pytanie jak to w końcu jest, czy to prawda ze nie obowiązują na dzisiejszy mecz karnety czy karty kibica i mimo tego że mam karnet to musze zasiąsc na miejscu zgodnie z biletem?
lepiej usiądz na swoim bo dzisiaj ma być komplet i możesz mieć problem
lepiej usiądz na swoim bo dzisiaj ma być komplet i możesz mieć problem
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 23/07/2011 15:37
Panowie jak traficie na fajna babke (mowie w szczegolnosci do niepelnoletnich)to wam wyda karte kibica bez problemu tylko powie zeby doniesc potwierdzenie odbioru podpisane przez rodzica(ktore sami mozecie podpisac)ja odebralem w czwartek bez opiekuna a nei jestem pelnoletni takze tu akurat zalezy chyba na kogo sie trafi.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.