Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
AidenMks
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7793 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 17/03/2011 19:53
Mnie w tej chwili nie ma w kraju, wracam dopiero za około 2 tygodnie.
Jest możliwość wysłania szala?

Pogoń Szczecin
Pilar
Kibic
Na forum od 7884 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 17/03/2011 21:36
Moj szal odbierze GNK na meczu z Flotą

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7221 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 18/03/2011 17:29

L. napisał:  

tarpan napisał:  

L. napisał:  
Właśnie. 20 szali było na jasnych niciach, nie wiedzielismy, że je dostalismy. Czyli Ty Rosiak i Twoj kolega który odbieral dostaliscie chyab te ogorki.

Ostatnia okazja do odebrania na mecz z Flotą - od 16:00 - 16:30 pod gniazdem.

Jaka ostatnia!Na meczu będe nie zgubić moich szali bo to już zapłacone i musi trafić do właściciela!

Zapłacone tym bardziej liczę ze zostaną odebrane. Ja za nikim biegać nie będę.

to mozesz mi albo Reżyserowi przekazac szale Tarpana wrazie co a ja mu je podrzuce albo jakos sie z Nim zlapie tak samo moj tez podrzucic moj np przez Matysa

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
OskarDąbie
Kibic
Na forum od 5259 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 19/03/2011 10:53
Będzie jakaś możliwość odebrania szalu nieco później? ew. dopłacę za wysyłkę

Herbatnik
Kibic
Na forum od 5192 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 19/03/2011 11:10
Czy byłaby szansa na odbiór po meczu albo w innym czasie i miejscu? na w sklepie z pamiątkami ( dla wygody)

MW_03
Młode Wilki
Na forum od 5884 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 19/03/2011 12:10
Kurwa ludzie.Podaliśmy wyżej maila żeby pisać w przypadki jakiś niedogodności więc tam kierujcie swoje pytania.Odbiór był w środę i dziś wg. Nas wystarczająco żeby odebrać lub poprosić znajomego.

Do kolegi wyżej dla wygody to możesz sobie usiąść na vip sektorze i pić cole z szalikiem od Marty B

Obrazek png wstawiony na forum
Herbatnik
Kibic
Na forum od 5192 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 19/03/2011 12:20

MW_03 napisał:  
Kurwa ludzie.Podaliśmy wyżej maila żeby pisać w przypadki jakiś niedogodności więc tam kierujcie swoje pytania.Odbiór był w środę i dziś wg. Nas wystarczająco żeby odebrać lub poprosić znajomego.

Do kolegi wyżej dla wygody to możesz sobie usiąść na vip sektorze i pić cole z szalikiem od Marty B

to kolego wyżej dlaczego od dwóch dni czekam na odpowiedź,skierowaną na maila? A odpowiedzi jak nie było tak ni ma,tak więc nie wiem kto powinien siedzieć i pić cole. Żenua

MW_03
Młode Wilki
Na forum od 5884 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 19/03/2011 12:38

Herbatnik napisał:  

MW_03 napisał:  

to kolego wyżej dlaczego od dwóch dni czekam na odpowiedź,skierowaną na maila? A odpowiedzi jak nie było tak ni ma,tak więc nie wiem kto powinien siedzieć i pić cole. Żenua

Inni dostali odpowiedź tylko nie Ty,napisz jeszcze raz.

Obrazek png wstawiony na forum
PS.
Kibic
Na forum od 6448 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 19/03/2011 13:44
Mój szal odbierze dziś Rosiak. :)

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
tarpan
Kibic
Na forum od 7725 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 21/03/2011 09:47
Wiecie jaką cene osiągną nasz szal pod sklepem osiedlowym po meczu. 100 zł ! i zanic nie mogłem wytumaczyć że nie jest na sprzedaż :D Szala nie sprzedałem ale koleś jeden wyskoczył z propozycją którą ciężko było odrzucić. Ma mi zalatwić bardzo watrościowy kolekcjonersko bilet Pogoni wiec jak by ktoś nie odebrał szala to ja go biore na bank za niego ;)

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Bengoro
Kibic
Na forum od 6437 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 21/03/2011 10:24
Mam pytanie. Czy szale zostały już wysłane?

Ojczyzna – to wielki zbiorowy obowiązek.

FC Kamień Pomorski
Ligowiec.net Team
!!!!
Kibic
Na forum od 5266 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 21/03/2011 16:41
można jeszcze zapłacić i odebrać szal?

Cz
Kibic
Na forum od 7550 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 21/03/2011 23:37
L. jak możesz zostaw szal Heatona w SKPS, w tym tygodniu odbiorę.

www.sectorshop.net
L.
Kibic
Na forum od 7784 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 22/03/2011 15:48
Osoby, które wpłaciły kasę z wysyłką mogą już oczekiwać na listonosza bo paczki poszły. Do każdej mały prezent ;)
Co do osób co pisały na maila paczki zostana wysłane jutro.

Czarny możesz podbić i odebrać.

MW'03
Bengoro
Kibic
Na forum od 6437 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 23/03/2011 13:04

L. napisał:  
Osoby, które wpłaciły kasę z wysyłką mogą już oczekiwać na listonosza bo paczki poszły. Do każdej mały prezent ;) Czarny możesz podbić i odebrać.

Czyli jak wpłaciłem od razu za szal z wysyłką to już mam wysłane tak? Pisałem na maila podanego i nie dostałem odpowiedzi.

FC Kamień Pomorski
Ligowiec.net Team
L.
Kibic
Na forum od 7784 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 23/03/2011 14:50

Bengoro napisał:  

L. napisał:  
Osoby, które wpłaciły kasę z wysyłką mogą już oczekiwać na listonosza bo paczki poszły. Do każdej mały prezent ;) Czarny możesz podbić i odebrać.

Czyli jak wpłaciłem od razu za szal z wysyłką to już mam wysłane tak? Pisałem na maila podanego i nie dostałem odpowiedzi.

Tak.
Dziś także poszły przesyłki dla tych, którzy pisali na maila. osoby, które zapłaciły a nie odebrały mogą to zrobić codziennie w siedzibie SKPS.

MW'03
OskarDąbie
Kibic
Na forum od 5259 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 25/03/2011 16:55
Można odebrać jutro na meczu?

Bengoro
Kibic
Na forum od 6437 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 28/03/2011 13:20
L. jak możesz sprawdź maila MW i prosiłbym o odpowiedź.

FC Kamień Pomorski
Ligowiec.net Team
Melu
Kibic
Na forum od 7942 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 29/03/2011 17:06
co jest kurde z tymi szalikami??
tydzien temu pisaliscie ze zostaly wyslane
do mnie nic nie doszlo
na email tez nie odpisujecie
mozecie sprawdzic czy szalik zostal do mnie wyslany
pozdro

Na Zawsze Z Pogonią
S T A R G A R D
Bengoro
Kibic
Na forum od 6437 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 29/03/2011 17:09

Melu napisał:  
co jest kurde z tymi szalikami??
tydzien temu pisaliscie ze zostaly wyslane
do mnie nic nie doszlo
na email tez nie odpisujecie
mozecie sprawdzic czy szalik zostal do mnie wyslany
pozdro

Ja też nie dostałem. Czekam cierpliwie na odpowiedź. Spokojnie, L znajdzie czas, to odpisze

FC Kamień Pomorski
Ligowiec.net Team
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.16 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005