to mozesz mi albo Reżyserowi przekazac szale Tarpana wrazie co a ja mu je podrzuce albo jakos sie z Nim zlapie tak samo moj tez podrzucic moj np przez Matysa
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Kurwa ludzie.Podaliśmy wyżej maila żeby pisać w przypadki jakiś niedogodności więc tam kierujcie swoje pytania.Odbiór był w środę i dziś wg. Nas wystarczająco żeby odebrać lub poprosić znajomego.
Do kolegi wyżej dla wygody to możesz sobie usiąść na vip sektorze i pić cole z szalikiem od Marty B
to kolego wyżej dlaczego od dwóch dni czekam na odpowiedź,skierowaną na maila? A odpowiedzi jak nie było tak ni ma,tak więc nie wiem kto powinien siedzieć i pić cole. Żenua
Kurwa ludzie.Podaliśmy wyżej maila żeby pisać w przypadki jakiś niedogodności więc tam kierujcie swoje pytania.Odbiór był w środę i dziś wg. Nas wystarczająco żeby odebrać lub poprosić znajomego.
Do kolegi wyżej dla wygody to możesz sobie usiąść na vip sektorze i pić cole z szalikiem od Marty B
to kolego wyżej dlaczego od dwóch dni czekam na odpowiedź,skierowaną na maila? A odpowiedzi jak nie było tak ni ma,tak więc nie wiem kto powinien siedzieć i pić cole. Żenua
Inni dostali odpowiedź tylko nie Ty,napisz jeszcze raz.
Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 21/03/2011 09:47
Wiecie jaką cene osiągną nasz szal pod sklepem osiedlowym po meczu. 100 zł ! i zanic nie mogłem wytumaczyć że nie jest na sprzedaż Szala nie sprzedałem ale koleś jeden wyskoczył z propozycją którą ciężko było odrzucić. Ma mi zalatwić bardzo watrościowy kolekcjonersko bilet Pogoni wiec jak by ktoś nie odebrał szala to ja go biore na bank za niego
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
co jest kurde z tymi szalikami??
tydzien temu pisaliscie ze zostaly wyslane
do mnie nic nie doszlo
na email tez nie odpisujecie
mozecie sprawdzic czy szalik zostal do mnie wyslany
pozdro
Ja też nie dostałem. Czekam cierpliwie na odpowiedź. Spokojnie, L znajdzie czas, to odpisze
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.