Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Występy Pogoni w II lidze. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
qbek73
*zablokowany
IP: zapisany
Na forum od 5879 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 26/04/2009 19:34
ooo na drugą połowę wjechała grupa samochodowa "my dojedziemy wszędzie bo jesteśmy jak miedź, kotwa i raków", ja pierdolę my stare dziady może i jeździliśmy pociągiem przez tarnów i lublin ale potrafiliśmy być na czas
ale czego spodziewać się po pokoleniu, które pozwala, żeby poznańskie słowiki wybierały sobie sektor na którym będą siedzieć

Boss
*zablokowany
Na forum od 6050 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 26/04/2009 19:35

spagetti napisał:  
Tylko zwyciestwo!MKS!

Patrzac na ten sklad to nie napawa optymizmem.Znow Petasz,znow Binkowski,i chyba rownie slaby Sobczynski.No ale coz,bedzie dobrze:)

Szk....0;1:/

mnie zastanawia na co tym razem beda narzekac osoby bedace na meczu ??? dlaczego przegralismy
sedzia, murawa a moze cos innego jeszcze wymysla
trzeba sie obudzic i zaczac grac a nie szukac powodow wszedzie tylko nie w naszej druzynie

Pogoń i tylko Pogoń!!
szpadel*
Kibic
Na forum od 6476 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 26/04/2009 19:38
A mi się jakoś tak cholernie smutno zrobiło:( Już wolałem ten remis bo jednak coś uciułaliby i odskoczyli minimalnie ehhh

Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7524 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 26/04/2009 19:48

qbek73 napisał:  
ooo na drugą połowę wjechała grupa samochodowa "my dojedziemy wszędzie bo jesteśmy jak miedź, kotwa i raków", ja pierdolę my stare dziady może i jeździliśmy pociągiem przez tarnów i lublin ale potrafiliśmy być na czas
ale czego spodziewać się po pokoleniu, które pozwala, żeby poznańskie słowiki wybierały sobie sektor na którym będą siedzieć

Proszę zamilcz. Taki dobry jesteś, bo jeździłeś w ciekawych latach na wyjazdy a teraz prowadzisz jakąś nagonkę na chłopaków, którzy pojechali samochodami. Dla mnie Twoje zachowanie jest dziecinne i bardzo irytujące.

nowa od nowa napisał:  
to jak drodzy kibice? czas chyba zacząć akcja kluby,czy wolimy przywajać sie z faktem że awans zagrożony?

Jak już zaczynasz wątek to podaj jakieś szczegóły.

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7790 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 26/04/2009 20:02

qbek73 napisał:  

mysle, ze takimi wpisami dlugo kariery na tym forum nie zrobisz i dziwie ci sie, ze po kilku odpowiedziach na twoje wpisy niczego nie zrozumiales
twoja prawda do wiekszosci z nas nie dociera, a argumenty sa tak slabe i dziwacznie prowokacyjne nie wiadomo do czego, ze zastanaiwam sie po co to robisz??

Safe
Kibic
Na forum od 7541 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 26/04/2009 20:04

qbek73 napisał:  

zamilcz, bo klujesz w oczy.

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
el_presidente
Kibic
Na forum od 7570 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 26/04/2009 20:17
Jedyne bramki dla Pogoni zdobyte po stałych fragmentach. I tu leży problem - ta drużyna nie ma siły ofensywnej. Rozumiem, że "wszystkie drużyny murują się w meczach z Pogonią, a nawet na dźwięk samej nazwy klubu" ale był czas do tego przywyknąć... Co więcej, dzisiaj sytuacja była taka, że Elana mogła się spokojnie murować przy stanie 2:0 i pokazała naszym grajkom o co chodzi w piłce nożnej. A w Pogoni z przodu dno i sześć metrów mułu - bezładne miotanie się i zero zagrożenia dla przeciwnika... W takiej kondycji ta drużyna tylko fartem może awansować - potrzebne są odważne ZMIANY. Mam nadzieję, że są jeszcze jacyś w rezerwie, którym będzie chciało się powalczyć.

a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
Fyfy
Kibic
Na forum od 6416 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 26/04/2009 20:32
Petasz musi irokeza ogolic bo mu chyba zawadza i malo nie chce mu sie biegac....

....
Kibic
Na forum od 5867 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 26/04/2009 21:17

qbek73 napisał:  

Wstań i wyjdź - tylko nie trzaskaj.

Rezerwista71
Kibic
Na forum od 7713 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 26/04/2009 21:27
Niestety byłem tylko zmuszony oglądać mecz w TV.
Wnioski są takie, że zespoły które z nami grają mają jednakową taktykę, a mianowicie obrona Częstochowy i kontry.Nasi piłkarze próbują coś robić z przodu, ale nie ma na to kompletnie pomysłu.Dzisiejsze dwie bramki, które strzelili chłopaki, to jak zwykle stałe fragmenty, a na dodatek wydatnie pomógł w ich uzyskaniu bramkarz gospodarzy.Tak sobie patrzyłem , że młodzi i "Szifonek" biegali(bardzo dobra zmiana Wólkiewicza), a ci co grali(o przepraszam siedzieli na ławie)i w Piaście...to...
Nie wiem jak to dalej będzie wyglądać, ale naprawdę trzeba ostro brać się do pracy, bo same wrzutki, gra górą i liczenie na stałe fragmenty gry mogą nie wystarczyć do awansu.
Musi być lepiej i pewnie będzie

Ostatnio edytowany przez: Rezerwista71, 26 kwietnia 2009, 21:47 [1 raz(y)]

Rezerwista71
Kibic
Na forum od 7713 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 26/04/2009 21:34

qbek73 napisał:  

Nie byłem na tym wyjeździe, ale pierwszy wyjazd miałem ponad dwadzieścia lat temu i porównywanie tamtych czasów do tej rzeczywistości(czytaj ochrona , psy itp.)świadczy, że zatrzymałeś się w tamtym okresie.

BadBoy
Kibic
Na forum od 7593 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 26/04/2009 21:54

Rezerwista71 napisał:  

qbek73 napisał:  

Nie byłem na tym wyjeździe, ale pierwszy wyjazd miałem ponad dwadzieścia lat temu i porównywanie tamtych czasów do tej rzeczywistości(czytaj ochrona , psy itp.)świadczy, że zatrzymałeś się w tamtym okresie.

Proponuje wręcz rzadam ;] całkowitego zlewu na posty kolegów z pod jednego IP odpowiadając na ich posty propagujemy szerzenie sie idiotyzmu na tym jakże poukładanym forum..Pozdro ;]

No One Like Us....We don't Care...
P.
Do końca!
Na forum od 7878 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 26/04/2009 22:17

qbek73 napisał:  

Jestes kurwa jebanym gamoniem.Jesli czujesz potzrebe mozemy to wyjasnic na zywo lajzo.
Wbil sie tu i tylko pierdoli farmazon.Grupa samochodowa sie spoznila, bo tak uwazala za stosowne.
Zatrzymales sie na poziomie picia tanich win w pociagu i tylko psioczysz.Gdzie byl;es przez ostatnie 10 lat do chuja?

Sami przeciw wszystkim!!!
PS.
Kibic
Na forum od 6449 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 26/04/2009 22:20

P. napisał:  

qbek73 napisał:  

Jestes kurwa jebanym gamoniem.Jesli czujesz potzrebe mozemy to wyjasnic na zywo lajzo.
Wbil sie tu i tylko pierdoli farmazon.Grupa samochodowa sie spoznila, bo tak uwazala za stosowne.
Zatrzymales sie na poziomie picia tanich win w pociagu i tylko psioczysz.Gdzie byl;es przez ostatnie 10 lat do chuja?

Na wyjeździe. :D

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
MarcOl93
Kibic
Na forum od 5987 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 26/04/2009 22:27

P. napisał:  

qbek73 napisał:  

On był w pociągu :)
Panowie olejcie gościa ... On jeździł za innych czasów, wy jeździcie za innych. Koleś szuka napinki, olejcie go.

pinky22
Kibic
Na forum od 5862 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 26/04/2009 22:33
Panowie do roboty palemka odbija mniej solarium imprezek wozenia sie po naszym miescie to jest Pogon Szczecin do roboty przegonic te baletnice z lokali kibice walczmy o nasz klub nasza Dume

Felek-MKS
Kibic
Na forum od 5880 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 26/04/2009 22:39
Mogli by Wójcika na bramke dać bo naprawde nie wierze by on bronił gorzej od Binkowskiego

A ty już skończ te swoje opowiadanka jak było a jak nie... Jest do cholery jak jest i takie realia..:/

Byliśmy tu, Jesteśmy, i zawsze będziemy.

Stąd jesteśmy i tu umrzemy. PS!
SL
Kibic
Na forum od 6178 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 26/04/2009 22:47
Patrząc na sytuacje w tabeli, sprawa jest jasna, każda kolejna porażka to może być wyrok. Nie mogą przegrywać a na pewno nie w bezpośredniej konfrontacji z Kotwicą, Nielba, Gawinem...jakoś spokój który miałem przed tygodniem teraz...coś go zaburza. Brać się do roboty bo innej opcji nie widzę. Tylko awans.

zch
Felek-MKS
Kibic
Na forum od 5880 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 26/04/2009 22:55
Boje się, że teraz po tej porażce młyn będzie naprawde bardzo bardzo malutki... od dawna wkurza mnie to, że ludzie omijają go jak nie wiem jakiś teren skażony...:(

Byliśmy tu, Jesteśmy, i zawsze będziemy.

Stąd jesteśmy i tu umrzemy. PS!
SL
Kibic
Na forum od 6178 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 26/04/2009 23:00

Felek-MKS napisał:  
Boje się, że teraz po tej porażce młyn będzie naprawde bardzo bardzo malutki... od dawna wkurza mnie to, że ludzie omijają go jak nie wiem jakiś teren skażony...:(

omijany jest z prostego powodu, wiek osób ,,zasiadających'' tam. I ten stan będzie trwał niestety jeszcze długo. Jest nieład ale jakoś nie ma pomysłu na przywrócenie dawniejszego stanu.

zch
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 74  - 75  - 76  - 77  - 78  - 79  - 80  - 81  - 82  - 83  - 84  - 85  - 86  - 87  - 88  - 89  - 90  - 91  - 92  - 93  - 94  - 95  - 96  - 97  - 98  - 99  - 100  - 101  - 102  - 103  - 104  - 105  - 106  - 107  - 108  - 109  - 110  - 111  - 112  - 113  - 114  - 115  - 116  - 117  - 118  - 119  - 120  - 121  - 122  - 123  - 124  - 125  - 126  - 127  - 128  - 129  - 130  - 131  - 132  - 133  - 134  - 135  - 136  - 137  - 138  - 139  - 140  - 141  - 142  - 143  - 144  - 145  - 146  - 147  - 148  - 149  - 150  - 151  - 152  - 153  - 154  - 155  - 156  - 157  - 158  - 159  - 160  - 161  - 162  - 163  - 164  - 165  - 166  - 167  - 168  - 169  - 170  - 171  - 172  - 173  - 174  - 175  - 176  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005