Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 25/04/2009 15:12
Nie jestem z Kalisza, tylko ze Stargardu, tak znam się z qbkiem73, jestesmy przyjaciółmi i mamy wspólne poglądy w niektórych sprawach...to tyle...a wracając do tematu to może wybiore się na taką samochodówkę i zobaczę jak to wygląda to moze zmienię zdanie...poza tym wyjazdy autokarowe trochę różnią się od wyjazdów samochodowych...i na koniec z taką grą naszej drużyny będzie ciężko, brakuje lidera i żądeł w ataku, bramkarz też przydałby się lepszej klasy. Na całe szczęście inne ekipy też nie grają rewelacji, ale powiedzmy sobie szczerze z takim składem będzie cięzko utrzymac się w I lidze...
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 25/04/2009 18:07
wychodzi jaki to raków jest mocny,gawin to jednak też słabizna,kotwa odpuszcza...kurwa,to byłby skandal i frajerstwo nie awansować w cuglach z tej ligi. dosadne określenie,ale wychodzi na to że nikt nie chce awansować,i jeszcze takie zagłębie czy zaisza niechcąco sie doczłapie do czołówki. tylko ten kluczbork...obyśmy ich nie zlekceważyli
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 25/04/2009 18:46
Wszystko zależy od nas i to jest najważniejsze,mamy dobrą sytuację wyjściową,puki co tylko Kluczbork nam zagraża na serio a wchodzą 2 drużyny bezpośrednio,awans będzie bo jakoś trudno mi uwierzyć w inny scenariusz
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 25/04/2009 19:39
Wygrywamy jutro i troche odskakujemy reszcie zespołów, następnie zaległe spotkanie i połykamy u siebie Kluczbork i mamy lidera w Szczecinie hehe oby się spełniło
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
niektórzy jednak niereformowalni są zapomnieliśmy już o środzie? mało pokory? zaczynamy 24 h przed meczem dodawać sobie punkty?
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
przestań mnie prostować. Jakbyś czytal uważnie to co pisałem wczesniej to byś wiedzial jaki mam stosunek do tego. A to jest taka optymistyczna wersja żeby sobie dodać mocy na jutro
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Wygrywamy jutro i troche odskakujemy reszcie zespołów, następnie zaległe spotkanie i połykamy u siebie Kluczbork i mamy lidera w Szczecinie hehe oby się spełniło
niektórzy jednak niereformowalni są zapomnieliśmy już o środzie? mało pokory? zaczynamy 24 h przed meczem dodawać sobie punkty?
przestań mnie prostować. Jakbyś czytal uważnie to co pisałem wczesniej to byś wiedzial jaki mam stosunek do tego. A to jest taka optymistyczna wersja żeby sobie dodać mocy na jutro
optymizm,optymizmem,ale żebyś nie rozpędził sie i przeszarżował jak ktoś wyżej zauważył z meczem z Kluczborkiem jutro po meczu oby były powody do radowania się
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
optymizm,optymizmem,ale żebyś nie rozpędził sie i przeszarżował jak ktoś wyżej zauważył z meczem z Kluczborkiem jutro po meczu oby były powody do radowania się
no i tego wszystkim życze z całego serca DO TORUNIA!
wychodzi jaki to raków jest mocny,gawin to jednak też słabizna,kotwa odpuszcza...kurwa,to byłby skandal i frajerstwo nie awansować w cuglach z tej ligi. dosadne określenie,ale wychodzi na to że nikt nie chce awansować,i jeszcze takie zagłębie czy zaisza niechcąco sie doczłapie do czołówki. tylko ten kluczbork...obyśmy ich nie zlekceważyli
Jak juz sie odzywasz to nazwy klubow/miast moglbys pisac wielka litera...
Właśnie, co z biletami na Chemika? Będą dostępne gdzieś w Szczecinie, czy tylko i wyłącznie w Policach?
Podobno w Szczecinie w klubie mają sprzedawać,ale przysyłają tylko 130 biletów czyli 5 % pojemności stadionu,czyli jeśli chcesz kupić u nas to radze z samego rana,chyba od poniedziałku tego ale nie jestem pewien na 100%
i na co ta percepcja? ulżyło Ci? nic bardziej mnie nie wkurza,jak nic nie dające posty,czepiające sie ortografi czy interpunkcji i innych pierdół. co ma to do tego co napisałem?
i na co ta percepcja? ulżyło Ci? nic bardziej mnie nie wkurza,jak nic nie dające posty,czepiające sie ortografi czy interpunkcji i innych pierdół. co ma to do tego co napisałem?
ten tu pisze o wielkich literach a sam ma swoje imie z malej
Właśnie, co z biletami na Chemika? Będą dostępne gdzieś w Szczecinie, czy tylko i wyłącznie w Policach?
Wyłącznie w Policach, co za problem podjechac te 25min autobusem 107?
oczywiście radze wcześniej zadzwonić czy jeszcze są bilety w sprzedaży, ja kupowałem w piątek, ale wczesniej się dowiadywałem
W poniedziałek 4 maja bilety trafią także do kasy Pogoni Szczecin SA przy ulicy Karłowicza 28 w Szczecinie. Będzie to jednak tylko 5% dopuszczonej ilości, czyli jedynie 130 sztuk.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.