Oficjalnie tylko 140 biletów, bo takie są przepisy. Co za problem zabrać się w 107/103/106 i kupić blet w polickim epiki czy w siedzibie Chemika.
Przepisy wyznaczaja min ilosc. Robia jakies dziwne zabiegi jakby nie mozna bylo nornalnie przekazac odpowiednia ilosc biletow.
Intencje w Chemiku mieli dobre. Początkowo miało być 4000 wejściówek i spora liczba z teh puli miała być przekazana do Pogoni. Jednak miejscowe władze i służby porządkowe narobiły dymu i pulę obniżono, a do Szczecina trafi tylko minimalna ilość. Ot stanadrowe myślenie małomiasteczkowych służ porządkowych - kibice ze Szczecina przyjeżdzają gwałcić i robować a na końcu palić.
Szkoda, bo chętnych do obejrzenia tego meczu jest dużo dużo więcej, a zobaczyć 4 tyś. ludzi na obiekcie w Policach to byłoby coś wyjątkowego.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Wydział Dyscypliny Polskiego Związku Piłki Nożnej w Warszawie ukarał finansowo TKP Elanę Toruń za ostatni mecz z Zawiszą Bydgoszcz nie wymierzając klubowi z Torunia tzw. kary porządkowej. Tym samym niedzielne spotkanie z Pogonią Szczecin może odbyć się przy udziale kibiców Dumy Pomorza.
Kibice udający się na ten mecz niestety nie będą mogli zaopatrzyć się w bilety w Szczecinie (do tej pory nie dotarły do klubu). Będą mogli natomiast nabyć wejściówki w Toruniu w kasie od ul. Grunwaldzkiej (w niedzielę od godz. 14.00). Tam również zostanie przygotowany przez organizatorów spotkania specjalny parking dla kibiców Pogoni Szczecin, którzy wybiorą się na ten mecz własnym autem. UWAGA! Ważne, aby każdy z sympatyków Dumy Pomorza zabrał ze sobą dokument tożsamości wraz z numerem PESEL.
Mecz Elana Toruń - Pogoń Szczecin rozpocznie się o godzinie 16.00.
Wydział Dyscypliny Polskiego Związku Piłki Nożnej w Warszawie ukarał finansowo TKP Elanę Toruń za ostatni mecz z Zawiszą Bydgoszcz nie wymierzając klubowi z Torunia tzw. kary porządkowej. Tym samym niedzielne spotkanie z Pogonią Szczecin może odbyć się przy udziale kibiców Dumy Pomorza.
Kibice udający się na ten mecz niestety nie będą mogli zaopatrzyć się w bilety w Szczecinie (do tej pory nie dotarły do klubu). Będą mogli natomiast nabyć wejściówki w Toruniu w kasie od ul. Grunwaldzkiej (w niedzielę od godz. 14.00). Tam również zostanie przygotowany przez organizatorów spotkania specjalny parking dla kibiców Pogoni Szczecin, którzy wybiorą się na ten mecz własnym autem. UWAGA! Ważne, aby każdy z sympatyków Dumy Pomorza zabrał ze sobą dokument tożsamości wraz z numerem PESEL.
zrodlo: Pogońszczecin.info
Na wyjazd samochodem? Co to za żenada Wiem jestem starej daty i na pierwszy wyjazd jechałem jak niektórzy jeszcze się nie urodzili ale wku..wia mnie to. Na wyjazd jedzie się pociągiem, oczywiście nie specjalem. Niedługo samoloty będziecie czarterować.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 24/04/2009 20:40
A co w tym strasznego jechać autem na wyjazd?
Chcesz to jedz pociągiem , z kilkoma przesiadkami ,stercząc na dworcu a potem scisniety w wagonie bo tak sobie zazycza policjantki.
Nie ma dogodnego połączenia kolejowego do Torunia , wiec najlepsza opcją jest wybrac sie tam samochodem.Proste.
Ostatnio edytowany przez: eM, 24 kwietnia 2009, 20:57 [2 raz(y)]
Chcesz to jedz pociągiem , z kilkoma przesiadkami ,stercząc na dworcu a potem scisniety w wagonie bo tak sobie zazycza policjantki.
Nie ma dogodnego połączenia kolejowego do Torunia , wiec najlepsza opcją jest wybrac sie tam samochodem.
Proste.
Proste ...to właśnie,że tak się kiedyś jezdziło,kilka przesiadek całe weekendy w trasie itp. itd.
Nie ma dogodnego połączenia kolejowego do Torunia , wiec najlepsza opcją jest wybrac sie tam samochodem.
Proste.
Proste ...to właśnie,że tak się kiedyś jezdziło,kilka przesiadek całe weekendy w trasie itp. itd.
Na wyjazd samochodem? Co to za żenada Wiem jestem starej daty i na pierwszy wyjazd jechałem jak niektórzy jeszcze się nie urodzili ale wku..wia mnie to. Na wyjazd jedzie się pociągiem, oczywiście nie specjalem. Niedługo samoloty będziecie czarterować.
wedlug daty twojego urodzenia zastanawiam się gdzies ty byl przez tyle lat, ze akurat jestes od 15 dni na tym forum i nie pasuje ci wyjazd samochodami
potrafie uszanowac to, ze byc moze kiedys jezdziles na wyjazdy pociagiem, ale czasy sie zmienily i w przeciagu ostatnich lat ekipy samochodowe roznych klubow w calej Polsce jezdza sobie gdzie i kiedy chca niezaleznie od rozkladu jazdy pkp
jak wygladaja nasze stosunki z Toruniem
mozna swobodnie jechac??
Jezeli, to Twoj pierwszy wyjazd, to poprostu sluchaj sie reszty. Jezli nie, powinienes wiedziec co robic - czyli sluchac reszty. Nie boj sie, wyjazdy fajna sprawa, a wiec wsiadaj w auto i jedz
wedlug daty twojego urodzenia zastanawiam się gdzies ty byl przez tyle lat, ze akurat jestes od 15 dni na tym forum i nie pasuje ci wyjazd samochodami
potrafie uszanowac to, ze byc moze kiedys jezdziles na wyjazdy pociagiem, ale czasy sie zmienily i w przeciagu ostatnich lat ekipy samochodowe roznych klubow w calej Polsce jezdza sobie gdzie i kiedy chca niezaleznie od rozkladu jazdy pkp
sorry stary ale jeśli dla Ciebie wyznacznikiem jest to ile dany avatar jest na forum... to powodzenia, w net kibicowaniu musisz być killer patrząc na te 2000 dni
chodziło mi tylko o dawną atmosferę, nie chcę dalej drążyć tematu bo się tylko bluzgi posypią...
Nie ma dogodnego połączenia kolejowego do Torunia , wiec najlepsza opcją jest wybrac sie tam samochodem.Proste.
Z jakimi policjantkami? Pisałem o jeździe bokiem. Ale widzę, że Tobie chyba ciężko taki temat ogarnąć.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 24/04/2009 22:27
Wszystko spoko, wszystko si, ale nie wiem po kiego przytaczasz jakies dni na forum.Jazda pociagiem ma swoje uroki, ale i autami nie jest gorzej.Co do jazdy bokiem to obecnie pociagiem jest to praktycznie malo prawdopodobne.I wcale nie tzreba bluzgac.To co bylo 10 lat temu chociazby do dziesiejszych realiow ma sie nijak i spinanie sie, ze "tylko pociagiem jest sztywno" jest raczej srednie.
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.