Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 03/09/2009 00:23
Ogólnie nigdy nie lubię się wypowiadać ale tym razem zrobię wyjątek .
Z racji tego ,że jest jeszcze lato i nie było organizowanego wyjazdu postanowiliśmy udać się nad morze i przy okazji skoczyć na mecz Flota – Górnik . Spotkaliśmy jeszcze kilka os. ze szczecina i w 10 obserwowaliśmy … hmmm mecz mnie mało interesował Co do samych wydarzeń to krótko i na temat bo już mi się pisać nie chce . Mecz prawie bez bluzgów może jedna góra dwie wymiany zdań . Flota zdobyła jeden szalik Górnika który wywiesiła … później ktoś się do niego dobrał i machał nim jak swoimi barwami ( lekkie zdziwienie , dlatego o tym napisałem ). Jeśli chodzi o doping to o pozdrowieniach z ich strony mowy nie było , ba kiedy ucichli a my zaczęliśmy krzyczeć Pogoń obrócili się popatrzyli i tak jakby chcieli nas zagłuszyć krzyknęli swoje . Najbardziej zdenerwowało mnie jednak to jak spiker podał wynik ,że Pogoń przegrywa wtedy słychać było jeden wielki śmiech mało brakowało i by zaczęli klaskać . Ogólnie wycieczka na plus ,woda ciepła , pozdrowienia dla chłopaków od nas co byli i część miejscowych z którymi dało się normalnie porozmawiać
To są właśnie kibice sukcesu (sezonowcy)...ale jak ma być inaczej jak na stadion idą osoby, które przed meczem mówią: cyt: "a idę na mecz, bo Górnik gra...". Takie teksty słyszę codziennie w pracy w Świnoujściu...ale taki jest "urok" pikników, którzy budzą się jak zespół gra z porządnym przeciwnikiem w dość wysokiej klasie rozgrywkowej...
Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 03/09/2009 11:16
Nie da się ukryc, że paru podpitych zgredow mialo zabawe slyszac wynik z Kluczborka. Pochwały należą się kilku młodzieżowcom, którzy dosc stanowczo wyjaśnili zgredom, że ich radosc jest "mało stosowna".
Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 04/10/2009 14:24
W 1 polowce protest. W 2 polowce na poczatku wjazd na PZPN i pozniej dobrze jak na swoja liczbe dopingowali, zrobili oprawe, bez bluzgow na Pogon. Ogolnie nastawienie pozytywne bo po meczu bylo widać kto przyjechal ze Szczecina.
" Decyzją Wydziału Dyscypliny Polskiego Związku Piłki Nożnej z dnia 5 lutego, w rundzie wiosennej sezonu 2009/2010 mecze rozgrywane przez zespół KSZO Ostrowiec Św. na stadionie przy ulicy Świętokrzyskiej odbywać się będą bez udziału kibiców gości. Podobny zakaz obowiązywał również w poprzedniej rundzie rozgrywek, który spowodowany jest pracami budowlanymi związanymi z powstaniem nowej hali widowiskowo-sportowej w Ostrowcu. "
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.