Pisząc "my" - nie myślisz chyba o Pogoni (?) Tak niską pozycję na koniec sezonu obstawiasz dla Wisły? Bo jak to inaczej rozumieć...(?) Oczywiście chodzi o Twój avatar...
a co ma avatar do przekonań ? zresztą Twój również nie odnosi się do Pogoni. To, że nie obklejam się sygnaturami klubu, znaczy że nie jestem jego kibicem ? Ach te zasady internetowych fanatyków...
Warto odnotować, że inny beniaminek II ligi - Czarni Żagań, kilka dni wcześniej zlał naszego dzisiejszego rywala GKP...
Poza tym ani Warta ani GKP, do potentatów I ligi należeć nie będą, ale raczej stoczą heroiczną walkę o utrzymanie... Tak jak my niestety... :/
Pisząc "my" - nie myślisz chyba o Pogoni (?) Tak niską pozycję na koniec sezonu obstawiasz dla Wisły? Bo jak to inaczej rozumieć...(?) Oczywiście chodzi o Twój avatar...
a co ma avatar do przekonań ? zresztą Twój również nie odnosi się do Pogoni. To, że nie obklejam się sygnaturami klubu, znaczy że nie jestem jego kibicem ? Ach te zasady internetowych fanatyków...
Ma to, że fałszywie brzmi, że jesteś Pogoniarzem, skoro masz Wisłę w avatarze i to na forum Pogoni.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 16/07/2008 18:11
Chcąc wyrazić swoją opinię myślę że Pogoń ma spore szanse na awans . Zawodnicy dopiero się zgrywają ale i tak na tym poziomie dobrze im wychodzi. Nie zapominajmy że Pogoń gra sparingi z drużynami o jedną llasę rozgrywek wyżej.
Wkurzają mnie komentarze takich ludzi jak między innymi tego palanta co ma herb Wisły w avatorze.
Zastanów się palancie co Ty robisz -Portowiec a herb nożowników ma:/
...niby nic; to też mogłeś odrazu zajebać sobie avatar sracovii
tak gwoli ścisłości Panowie to Stilon nie gkp czy chuj wie co...
przepraszam za rozmycie
Ostatnio edytowany przez: 1973, 16 lipca 2008, 19:00 [1 raz(y)]
Kluczowe pytanie. Ilu naszych rywali ligowych widziales w trwajacym okresie przygotowawczym ?
Bo gdybysmy patrzyli tylko na wyniki to taka Wisla gralaby co roku w LM
Np. Kotwica grala przed chwila sparing z Przebojem i mecz sie zakonczyl po 40 minutach starciem obu druzyn (i nie byly to przepychanki) Urok meczow sparingowych , gdzie nie gra sie o wynik.
Ostatnio edytowany przez: goral1982, 16 lipca 2008, 19:58 [2 raz(y)]
Warto odnotować, że inny beniaminek II ligi - Czarni Żagań, kilka dni wcześniej zlał naszego dzisiejszego rywala GKP...
Poza tym ani Warta ani GKP, do potentatów I ligi należeć nie będą, ale raczej stoczą heroiczną walkę o utrzymanie... Tak jak my niestety... :/
Powiadasz: "internetowych"...? Ciekawe... Koledzy powyżej mnie wyprzedzili więc na Twój temat nic więcej nie dodam!
A co do sparingu...hmmm, no właśnie to tylko sparing - więc spokojnie podchodźmy do tego typu gierek.
co ma sygnatura do przekonan?? to ze jezeli masz avatar Wisly ktora ma zgode z Lechia i Slaskiem...to nie wiem jak mozesz uwazac ze wszystko jest ok.....
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
W środę piłkarze Victorii Koronowo rozegrali ostatni test-mecz przed udaniem się na zgrupowanie. Przeciwnikiem podopiecznych Macieja Karabasza była wymagająca ekipa Lecha Rypin.Maciej Karabasz do gry w wyjściowej jedenastce desygnował Tomaszewskiego, Poznańskiego, Raszkę, Glazika, Malczuka, Łożyńskiego, Kardasza, Rogóża,Raczyńskiego, Korodowskiego i Kujawkę. Spotkanie w Koronowie zakończyło się rezultatem 3-1, a zdobywcami bramek w koronowskiej drużynie byli: Rogóż, Poznański i Sawicki, niestety przy stracie bramki swoją interwencją nie popisał się Tomaszewski. Trudno oceniać jest grę kiedy zespół znajduje się w okresie przygotowawczym, to praca raczej dla trenera, który z tego kolektywu musi stworzyć drużynę. Przed koronowską Victorią teraz krótkie zgrupowanie w Szamotułach po którym zostaną podjęte ostatnie decyzje personalne kto będzie bronił barw Victorii w II lidze.
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Victoria Koronowo, MKS Kluczbork i Czarni Żagań – to kluby z którymi zmierzą się podopieczni Mariusza Kurasa na początku zmagań ligowych. I to niespodzianką nie jest. Nowość, to zmiana miejsca rozgrywania drugiego z tych spotkań co oznacza, że trzy pierwsze mecze sezonu Pogoń Szczecin zagra „na wyjeździe”.
Pierwszy „kujawski” wypada w sobotę 2 sierpnia o godzinie 16.00, drugi „opolski” w środę 6 sierpnia o godzinie 17.00, a trzeci „lubuski” w sobotę 9 sierpnia również o godzinie 17.00. Obecnie Pogoń Szczecin SA prowadzi rozeznanie dotyczące ceny oraz sposobu nabywania przez kibiców Dumy Pomorza biletów na te spotkania. Szczegóły dotyczące dystrybucji powinny być znane na początku przyszłego tygodnia.
to szykuja sie nam 3 wyjazdy pod rząd i wszystko w ciągu 1 tygodnia
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.