Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Korona 1:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
swistak
*zablokowany
IP: zapisany
Na forum od 7039 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 17:15
I nasz plum od siebie cos dodał hehe a dzisiaj na mecz nie poszedłem bo bym nie kibicował tak jak, a wariaci w bialych koszulkach wezcie ze mnie przykład i jezdzicie na Pogoń B a na Pogoń 1 ligową nie musicie.

P.S I gratulacje dla Sandała który nie dał się przkabacic na strone tych w białych. Sandał na Lechu trzeba zrobić to samo<brawo>

Plum
Kibic
Na forum od 7679 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 17:21

Mały123 napisał:  

Plum napisał:  
I gdzie byli Ci wszysycy co się przed monitorem napinali i krzyczeli o tym, że będą dopingować? Te parę razy i bluzgi na Koronę to wszytko co was był stać? No to gratulację. Dziwi trochę, ze młyn czasmi podłapywał przyśpiewki, no ale
A kto chciał sobie po krzyczeć to mógł przyjść dziś ma Pogoń Szczecin Nową i tam dopingować chłopaków ze Szczecina, którzy się starają i grają dla Pogoni i kibiców, a nie dla kasy.
No ale na B klasie to już nie taki lansik jak na 12 w I lidze...

Chorągiewka flaga1 ........

O co Ci chodzi? Jeśli sobie przypominam to w ostatnim czasie (a nawet pokuszę się o stwierdzenie,że od początku) nie zmieniałem zdania nt protestu itd.

Ostatnio edytowany przez: Plum, 27 sierpnia 2006, 17:50 [2 raz(y)]

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Borginho
Kibic
Na forum od 6933 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 18:10
Panowie Moderatorzy,

Balagam was, zrobcie cos z tymi dzieciakami!!!

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 7950 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 18:18

swistak napisał:  
I nasz plum od siebie cos dodał hehe a dzisiaj na mecz nie poszedłem bo bym nie kibicował tak jak, a wariaci w bialych koszulkach wezcie ze mnie przykład i jezdzicie na Pogoń B a na Pogoń 1 ligową nie musicie.

P.S I gratulacje dla Sandała który nie dał się przkabacic na strone tych w białych. Sandał na Lechu trzeba zrobić to samo<brawo>

no tak odjebał numer
który drogo go bedzie kosztował ;)

Better dead than red!
BTR
Kibic
Na forum od 7483 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 18:46

swistak napisał:  

Zapomniałeś że najpierw jest mecz w Krakowie gdzie 80% to będą właśnie Ci w białych koszulkach. Piszesz że nie muszą jezdzić na 1ligową? To kto pojedzie do Krakowa? ty? buhaha

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
pogoniarz13
Kibic
Na forum od 6948 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 19:41
powiedz mi ktos co zrobił sandał ?
a co do protestu POGOŃ W SZCZECINIE ALBO NIEGDZIE

Na Zawsze w Moim Sercu POGOŃ SZCZECIN
A K
Kibic
Na forum od 7801 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 20:33

swistak napisał:  

Ja pierdole czlowieku co Ty wogole piszesz?:> dopiero teraz okazuje sie jak niektorzy moga miec zajebiscie w glowie pomieszane..nie rozumiem takich ludzi..Ale luzik powodzenia zycze:D Z Twojej wypowiedzi drogi kolego wnioskuje ze chyba przestane protestowac i tez juz nie bede nosil koszulki,ktora odzwierciedla to co mysle o danej sytuacji w klubie..Pozdrawiambuhaha

PS!
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8088 dni

**

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 21:35

swistak napisał:  
Dlaczego MW Pogońią 1 ligową zarabiają sobie na gadzetach (z tego co wiem to jakiś procent biorą) i wydaja potem na jakies flagi Z napisem Młode Wilki albo oprawy w b-klasie??

Skad Ty wiesz z jakich funduszy zostala zrobiona ta flaga? I jaka I ligowa Pogonia zarabiaja? SSA nie doklada sie do opraw od ponad 2 lat, wiec oco Ci biega. Zbiorek na stadionie na oprawy nie bylo juz sporo czasu. Wlepki sa robione przez kibicow dla kibicow Pogoni a nie przez SSA. Na flagi byla zbiorka w necie na ktora sie nie dolozyles ani grosza i jeszcze sie bulwersujesz? Dobra ile bierzesz za komementarz pro Rzegowski?

Ostatnio edytowany przez: Pszczółek, 27 sierpnia 2006, 21:41 [1 raz(y)]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
NLx
Kibic
Na forum od 8695 dni

**

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 21:55
swistak ja to mysle ze powinienes stad spierdalac czym predzej

za plecami psów myśliwskich cała masa
AS.
Kibic
Na forum od 7563 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 21:58
Swistak podaj adres- przyśle lekarstwa.

POGOŃ SZCZECIN
BNY
Kibic
Na forum od 7629 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 21:58

swistak napisał:  
Dlaczego MW Pogońią 1 ligową zarabiają sobie na gadzetach (z tego co wiem to jakiś procent biorą) i wydaja potem na jakies flagi Z napisem Młode Wilki albo oprawy w b-klasie??

A coż to?! Rzgów zjada zazdrosc ze na B klasie byla oprawa, flagi i doping a na pierwszej lidze nie?

P.
Do końca!
Na forum od 7938 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 22:03
Swistak ban!! (Macieq, Cobras, Junior)

Sami przeciw wszystkim!!!
U-96
Kibic
Na forum od 8393 dni

**

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 23:05
i koniecznie zbadac IP - chociaz pewnie niespodzianki nie bedzie

Szlugi, wóda, gołe baby !
mat1
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 23:22
s

Obrazek jpg wstawiony na forum
mat1
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 23:23

Pampers napisał:  

mat1 napisał:  
haha okolo 5 tysiecy widzow na stadionie ;] macie te wasze protesty ;>

Dobra wez zamknij kurwa ta pape i sie nie wpierdalaj..posluchaj sobie transmisji lepiej w radyjku placku..

haha i dalej takie pajace chodza na mecze :D placac za bilecik i dajac kase ptakowi do kieszeni :) wole sobie posluchac w radyjku meczyku niz placic burakom z zarzadu, zrozumcie ze wychodzicie na idiotow przychodzac na mecz i siedzac bezczynnie hhaah zal mi was...

Obrazek jpg wstawiony na forum
goral1982
Kibic
Na forum od 7522 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 23:27

mat1 napisał:  

Pampers napisał:  

mat1 napisał:  

Dobra wez zamknij kurwa ta pape i sie nie wpierdalaj..posluchaj sobie transmisji lepiej w radyjku placku..

haha i dalej takie pajace chodza na mecze :D placac za bilecik i dajac kase ptakowi do kieszeni :) wole sobie posluchac w radyjku meczyku niz placic burakom z zarzadu, zrozumcie ze wychodzicie na idiotow przychodzac na mecz i siedzac bezczynnie hhaah zal mi was...

Rownie dobrze mozesz powiedziec ze osoby ktore jezdza na wyjazdy to tez pajace bo sponsoruja Lecha , Cracovie czy Gornika Zabrze.Ja jadac z Kolobrzegu na mecz Pogoni mam okazje pogadac ze znajomymi z uczelni na takim meczu jak tez z Korona , i nie uwazam zebym byl pajacem placac 15 zl za bilet.

Paulinus
Kibic
Na forum od 8351 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 23:32

mat1 napisał:  

Uważasz, że 5 tysięcy to dużo???Według mnie jest to śmieszna liczba, która z meczu na mecz będzie malała z małymi zrywami na Lecha i Legię....Dla porównania na III ligowym GKS Katowice tydzień temu....11 tysięcy...Myślę że nie ma się czym chwalić...

"CSWD" i to się nie zmieni....
-HL
Kibic
Na forum od 7941 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 23:34

cEzY napisał:  

WIdać panowie w białych koszulkach inteligencją nie grzeszą, bo protesty przeciwko zarządowi robi się w ten sposób, aby temu zarządowi nie płacić za możliwośc protestu. Czy to nie chore?

Oj bardzo bys sie mogl zdziwic inteligencja "panow w bialych koszulkach". Co wiecej moglbys sie przy okazji niezle zawstydzic...

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
eF^
Kibic
Na forum od 7860 dni

*

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 23:36
"Paulinus - mat1 raczej nie jaral sie liczba widzow na stadionie tylko tym do czego doprowadzily te "protesty" (czyt. do znaczacego spadku frekwencji)

btw. a GKS Katowice to jest swojego rodzaju fenomen

Paulinus
Kibic
Na forum od 8351 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 23:38

eF^ napisał:  
"Paulinus - mat1 raczej nie jaral sie liczba widzow na stadionie tylko tym do czego doprowadzily te "protesty" (czyt. do znaczacego spadku frekwencji)

To raczej nie protesty a poziom "widowiska" serwowanego na murawie...:)

"CSWD" i to się nie zmieni....
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005