Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 03/09/2006 23:20
Fajnie, że w takich małych miejscowościach istnieją drużyny, które mają swoich kibiców, flagi itp. Magia futbolu.
Takie spotkania z Pogonią ze znanymi zawodnikami (Matlak, Adamczuk) to jest nie tylko przeżycie dla piłkarzy i kibiców (grał u nas Matlak, okiwałem Adamczuka itp) ale i niezła propaganda naszego klubu. Może warto czasami żebyśmy my jako kibice Pogoni wykonali jakiś przyjazny gest w stosunku do kibiców czy drużyny miejscowej? Przecież na pewno sporo ludzi kibicuje Pogoni a po takich meczach może jeszcze ich być więcej.
Podoba mi się zachowanie Matlaka i Adamczuka w stosunku do piłkarzy drużyn przeciwnych. Nie "gwiazdorzą", a zachowują się całkiem sympatycznie. Brawo.
Sam meczyk prowadzony w dość szybkim tempie i tak jak poprzedni z dużą ilością sytuacji i bramek. Czasami to nawet ciekawsze niż w I-szej lidze .
I tylko znowu ta pogoda psuje widowisko.
A dwa rowery zepsuły płot o ile mozna to bylo nazwac płotem
co chcesz "płot" był idealnych rozmiarów pod fane "Polska Kliniska"
A co do meczu to rzeczywiscie cos w tym jest ze mogl sie nawet bardziej podobac niz I liga przede wszystkim wiecej sie dzialo... i bylo smieszniej
"staaaary gdzie tam leziesz na vipy... dawaj walimy pod zegar.. do młyna"
pozdro dla wszystkich ktorzy byli.. zobaczymy jak na nastepnym bedzie
Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 04/09/2006 12:10
w b - klasie niestety generalnie nie ma liniowych poza wyjątkami (np: pierwszy mecz Pogoni z Podlesiem) , wiekszości klubów nie stać na opłacenie przyjazdu trojki sędziowskiej , takze musumy sie przyzwyczaić ,że w tym roku na pewno na wyjazdach będzie tylko główny- najbardziej podoba mi sie jak odgwizdują spalone będąc na polowie boiska ;-))
Fajny wyjezdzik. Mecz i cala otoczka bardzo fajnie zorganizowana. Szkoda ze wszystko mnie boli. Powrot straszny. Pojechalem i wiecej nie pojade...rowerem
do Komarowa nie bylo tak zle oprucz tych postojow z powrotem byl hardkor
Fajny wyjezdzik. Mecz i cala otoczka bardzo fajnie zorganizowana. Szkoda ze wszystko mnie boli. Powrot straszny. Pojechalem i wiecej nie pojade...rowerem
do Komarowa nie bylo tak zle oprucz tych postojow z powrotem byl hardkor
z powrotem był statek i tu chcialbym podziekowac panu , ktory zorganizowal ten statek za pomoc w dostaniu sie na niego.
Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 04/09/2006 13:27
Wyjazd rowerem harcorowy Sprawdzil ktos dokladnie ile to bylo km? Bo czuje ze pobilem zyciowke tym bardziej ze wyruszylem z Pomorzan a koneic trasy byl na Pogodnie. Co prawda trzeba trzeba odjac pare km gdyz w pewnym momencie dalismy sobie z koelsiami spokoj i w dabiu wsieldismy w pociag do Glownego Ale i tak dystans calkiem calkiem
a co do sedziego liniowego to mozliwe ze spotkalem go w okolicach Lubczyny jadacego autem i pytajacego o trase do Komarowa. jako ze wyruszylismy w droge powrotna przed koncem meczu to na mecz pewnie dotarl okolo 85 minuty chyba ze to jakis delegat PZPN-u byl
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 04/09/2006 19:09
Ogolnie dobrze bylo; z Lubieszyna wyruszylem za dwadziescia czwarta a bylem kolo wpoldo piatej takze biorac jeszcze pod uwage aure oraz stan ogumienia auta(poltorej roku na tych samych zimowkach ) mozna powiedziec ze ogarnalem sie w miare przyzwoicie
...juz po meczu widzialem placzacego Kazia,ciekaw jestem czy cos go wzruszylo,czy moze jednak procenty daly o sobie znac
Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 14:52 [1 raz(y)]
Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 04/09/2006 19:13
Wyjazd-super zakończenie wakacji.Dziewanna z obstawą (i z monitoringiem ), potem piknik i mecz. Szkoda, że trochę padało ale, najlepsze jak często bywa było to co dzieje się przed i po meczu...
Podziwiam tych co dojechali ze Szczecina rowerami. Te 40 km to jednak coś... myślę, ze rowerkiem wodnym było by szybciej
Ostatnio edytowany przez: Plum, 4 września 2006, 19:30 [2 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758171800 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.