Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Lech Poznań 1:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Safe
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7601 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 13/05/2006 20:48

Kali napisał:  

niekompatybilny napisał:  
To co sie dzialo na piekiełku podczas 2 polowy to byla masakra! Ja nie wiem gdzie sie podzial Sandal ale bylo widac jak to wyglada bez niego... Gosciu ktory "panowal" nie ogarnial niczego i rzucal prawie tylko hasla ktore polowa wykrzyczala od niechcenia... Przeklinal chyba co drugie slowo i nie wiem czy chcial sie upodobniec do Sandala czy chcial zostac kimś... Mi rece opadaly gdy nie mial pomyslu na śpiew... Pewnie ktos powie "idz i sam zacznij rozkrecac" Nie potrafie wplywac na ludzi i ich motywowac wiec TYLKO wyrazam swoje zdanie. Gdy koszulka wjezdzala to byl spiew? Napewno nie bo nikt nie widzial co ma śpiewac! Prowadzacego wogole nie bylo slychać i widac ze sie nie nadaje... Można odrazu bylo zobaczyć brak Sandala... Brak potencjału? Watpie bo jak na innych sektorach zaczeli spiewac to blyskawicznie sie piekielko przyłaczało bez problemu... Oni chcieli a nie wiedzieli co maja spiewac bo zdecydowanie nie bylo kogoś kto by ich pokierowal...

Dokładnie doping bez Sandała to nie Doping

Tylko 1 mnie denerwuje .. gdy Sandal powei cos nie tak odrazu 3/4 w brecht... ludzie on wklada tyle serca ze czasem poplacze mu sie jezyk - proste, a co poniektorzy stoja i sie ciesza zamiast wspomoc dopingiem ... szkoda,
nastepna sprawa to brak dopingu w 2 polowce, a co bylo ''zalosne'' ze ludzie brali serpentyny i chowali po kieszeniach, nie rzucali, zostawiali na koncowke (rozumiem 1 ale po 5?!) i co by;o najglupsze... mialo byc na znak.. widac ze wiecej takich ''akcji'' nie moze byc... szkoda po raz 2 ..
Dodam tylko ze dopingu w 2 nie bylo, nie daltego jak sie wiekszosc tlumaczy ''Bo nie bylo Sandala" tylko dlatego ze Sandal mowi kazdemu po kolei ze ma spiewac, a prowadzacy nie robil tego, podawal haslo co mamy spiewac - i to powinno starczyc - pokazuje tylko "klase" naszych kibicow :(

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Stachura
Kibic
Na forum od 7001 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 13/05/2006 20:54
Ale teraz trzeba czekać AŻ do lipca na następny mecz ;(

Michal33
Kibic
Na forum od 7024 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 13/05/2006 20:56
Podobał mi się mecz chodź w II połowie nic ciekawego niebyło..Podobały mi sie przerzuty Kazmierczaka..cos czuje ze razem z Andersonem bd wymiatac srodek pola..co do Andersona Chłopak walczy jak niewiem co..Bardzo pewny punkt druzyny..Podobała mi sie gra Mineiro bardzo dobrze gra na prawej stronie obrony..Fantastycznie zagrał LILO..ten chłopak ma talent niesamowity walczak ja niewiem zapieprzał jak niewiem co..przez cale 90minut !! tacy zawodnicy bardzo mi sie podobają..WIĘCEJ TAKICH TALENTOW W POGON chciałbym widziec..no to teraz ocenki :

Peskovic - 8 mało roboty ładna 1 interwencja
Mineiro - 9 podoba mi sie jak gra na prawej obronie
Julcimar - 8 pewny punkt Teamu
Batata - 8 Razem z Julcim radzą sobie swietnie..ładna przewrotka :)
Matheus - 7 brakuje mu szybkości,uderzenie dobre, dałbym mu szanse na nastepny sezon
LiLo - 10 Kapitalnie grał,młody talent,Kapitalne Rajdy i odbiory
Kaziu - 8 znów wolny ale zagrania ma bardzo ładne
Anderson - 9 bedzie pewnym punktem druzyny w pomocy,walczy o piłe twardy a to mi sie podoba nie odpuszcza
Matlak - 9 w I połowie bardzo ładnie zagrał ale widac ze ma braki po kontuzji
Edi - 7 moim zdaniem dziś zawiódł duzo strat ale jak na swój wiek bd pewnym punktem druzyny
Wiliam - 5 Nic niepokazał,duzo strat, i duzo strasznie sie slizgał
Zmiany:
Elton - 7 1 uderzenie pare zagran nic po zatym
Grzelak - nie dam ocenki za mało gra ale i tak nic niepokazał
Daniel - 7 Walczy chłopak przyda sie jeszcze

Kibol-Bezrzecze
Kibic
Na forum od 7001 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 13/05/2006 20:56

KloceK napisał:  

Kali napisał:  

niekompatybilny napisał:  
To co sie dzialo na piekiełku podczas 2 polowy to byla masakra! Ja nie wiem gdzie sie podzial Sandal ale bylo widac jak to wyglada bez niego... Gosciu ktory "panowal" nie ogarnial niczego i rzucal prawie tylko hasla ktore polowa wykrzyczala od niechcenia... Przeklinal chyba co drugie slowo i nie wiem czy chcial sie upodobniec do Sandala czy chcial zostac kimś... Mi rece opadaly gdy nie mial pomyslu na śpiew... Pewnie ktos powie "idz i sam zacznij rozkrecac" Nie potrafie wplywac na ludzi i ich motywowac wiec TYLKO wyrazam swoje zdanie. Gdy koszulka wjezdzala to byl spiew? Napewno nie bo nikt nie widzial co ma śpiewac! Prowadzacego wogole nie bylo slychać i widac ze sie nie nadaje... Można odrazu bylo zobaczyć brak Sandala... Brak potencjału? Watpie bo jak na innych sektorach zaczeli spiewac to blyskawicznie sie piekielko przyłaczało bez problemu... Oni chcieli a nie wiedzieli co maja spiewac bo zdecydowanie nie bylo kogoś kto by ich pokierowal...

Dokładnie doping bez Sandała to nie Doping

Tylko 1 mnie denerwuje .. gdy Sandal powei cos nie tak odrazu 3/4 w brecht... ludzie on wklada tyle serca ze czasem poplacze mu sie jezyk - proste, a co poniektorzy stoja i sie ciesza zamiast wspomoc dopingiem ... szkoda,
nastepna sprawa to brak dopingu w 2 polowce, a co bylo ''zalosne'' ze ludzie brali serpentyny i chowali po kieszeniach, nie rzucali, zostawiali na koncowke (rozumiem 1 ale po 5?!) i co by;o najglupsze... mialo byc na znak.. widac ze wiecej takich ''akcji'' nie moze byc... szkoda po raz 2 ..
Dodam tylko ze dopingu w 2 nie bylo, nie daltego jak sie wiekszosc tlumaczy ''Bo nie bylo Sandala" tylko dlatego ze Sandal mowi kazdemu po kolei ze ma spiewac, a prowadzacy nie robil tego, podawal haslo co mamy spiewac - i to powinno starczyc - pokazuje tylko "klase" naszych kibicow :(

To fakt I polowa-doping swietny ale II- troche slabo.
A co do tych serpentyn to fajny efekt byl jak wszytskie naraz lecialy.Ale jestem pewien ,ze leprzy bylby efekt gdyby wszyscy naraz je zucli a nie brali po kieszeniach.

SZCZECIN MOIM MIASTEM ,POGON MOIM ZYCIEM
Michał51
*zablokowany
Na forum od 7109 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 13/05/2006 20:57

Kali napisał:  
Ale teraz trzeba czekać AŻ do lipca na następny mecz ;(

zgadza sie 29 lipca rozpoczęcie nowego sezonu szkoda że sezon tak szybko się skończył

kto nie skacze ten z policji hop hop hop
Bieniu
Kibic
Na forum od 7568 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 13/05/2006 21:03
W 2 połowie niekiedy słychać było na piekle pyry:) a to zły znak :D Szkoda ze Matlak nie trafił :)

niekompatybilny
Kibic
Na forum od 7094 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 13/05/2006 21:07
Mnie jeszcze jedno denerwuje... Jak cos pyry spiewaly to reszta stadionu gwizdze... Nie lepiej jakos im to wytlumaczyc zeby zamiast gwizdac to sie przyłaczyli do spiewania? Nie dosyc ze bedzie glosniej to i sie uciszy kartofle... Poprostu ich przekrzyczeć!!! Ale co tam kombatanci z zadaszonej trybuny wola siedziec i sie lampic na to boisko... Owszem po to sie przychodzi na mecze ale do cholery czym szkodzi spiew w ogladaniu? Moze czasem cos tam mozna niezauwazyc ale chyba swiat sie nie zawali... ZAMIAST GWIZDAC I SIE PLUĆ TO SIE SPIEWA 3 RAZY GLOSNIEJ A EFEKT NAPEWNO BEDZIE LEPSZY NIZ MARUDZENIE POD NOSEM! Tyle

Mateusz
Kibic
Na forum od 7203 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 13/05/2006 21:15
Co do meczu :
Mecz ogólnie stał na średnim poziomie szkoda nie wykorzystanych sytuacji ... truno ...
Co do kibicowania:
Doping na początku meczu dosc dobry tylko w drugiej polowie cisza była ... kibice Lecha prowadzili doping dosc dobry i pokazali ładną oprawę ...

Obrazek gif wstawiony na forum
Macias
Kibic
Na forum od 7600 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 13/05/2006 21:18
Dzisiejszy mecz był na nawet wyżej niż średnim poziomie. W pierwszej połowie mogliśmy prowadzic już 2:0 i wynik byłby ustawiony, bo Lech nawet nie miał kim straszyc...
Od początku meczu widac było jakąś koncepcje gry(szeroko skrzyładmi) i wychodziło to dobrze.
W skrótach w C+ była zaledwie jedna akcja Lecha- strzał Wachowicza, a to chyba też o czymś świadczy.
Dzisiaj nawet nie ma kogo zganic za postawę, bo widac było, że im zależy i walczyli (szczególnie Matlak, Lilo i Anderson).
Nie rozumiem tych co rzucali serpentynami bez komendy, prawdopodobnie gdyby zaczelai byłby lepszy efekt, ale trudno :)
Lech pomachal flagami,odpalił race i z tego co mówili znajomi to na 2 sektorze byli dobrze slyszalni....

Safe
Kibic
Na forum od 7601 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 13/05/2006 21:19

LyoN92 napisał:  
WIĘCEJ TAKICH TALENTOW W POGON chciałbym widziec..

Czarnym Ptakom i Brazylijczykom mowimy NIE ! ..

@Randall :

Do niemiec jedziemy szwabow zajebiemy ;) choc slyszalem 3 wersje ;D

Ostatnio edytowany przez: Safe, 13 maja 2006, 21:26 [2 raz(y)]

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Stachura
Kibic
Na forum od 7001 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 13/05/2006 21:23

KloceK napisał:  

LyoN92 napisał:  

Tak jak to się śpiewa "Pogoń Szczecińska, a nie brazylijska" Popieram Kuras powinien dodać do składu jakichś Polaków a nie ciągle brazylijczyków ściąga.

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7361 dni

*

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 13/05/2006 21:24
Nawalilem sie,pospiewalem...bylo dobrze:)) Jak zwykle pierwsze 20min -swietny doping im dalej konca meczu doping siadal, w 2 polowie juz kompletnie siadl.....szkoda ze po meczu nie zdjeto flag i nie dano mozliwosc wbiec na murawe....nie to ze bym chcial koszulke czy cos:) ale mogloby byc ciekawie.....pierwsza oprawa swietna....2 tez niezla...troche zjebali z tymi serpentynami, ale wyszlo jak wyszlo. A jak szla ta piosenka...my do Niemiec pojedziemy szwabow wybiejmy???:]:] buhaha niezly brecht:) Ogolnie wypadlismy srednio,bylo o wiele lepszych meczy z Lechem w naszym wykonaniu - chodzi mi o oprawe,doping,prezentacje.

p.s a co do meczu...wale to co sie dzialo:] Obym juz wiecej nie musial ich ogladac!!

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
M.
Kibic
Na forum od 7655 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 13/05/2006 21:32

Randall McMurphy napisał:  
...szkoda ze po meczu nie zdjeto flag i nie dano mozliwosc wbiec na murawe...

Jak to nie? odrazu po gwizdku flagi zostaly zdjete i juz jakies 3-4 minut po meczu ploty byly czyste.

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7361 dni

*

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 13/05/2006 21:37

Sz. napisał:  

Jak to nie? odrazu po gwizdku flagi zostaly zdjete i juz jakies 3-4 minut po meczu ploty byly czyste.

no wlasnie 3-4min po ....a nie 10min przed.....

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
stahu
Kibic
Na forum od 7977 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 13/05/2006 21:51
Peskovič 6 - zrobił to co do niego należało
Mineiro 6 - stać go na więcej
Julcimar 7 - dobry mecz, z Batatą stworzą bdb duet obrońców
Batata 7 - jw
Matheus - jednie jako uzupełnienie a takich nam nie potrzeba
Lilo 8 - najwalczeniejszy , najlepszy
Anderson 6 - podoba mi się ten piłkarz - Panik go nie zauważał nie wiem dlaczego
Kaźmierczak 5- coraz słabiej
Matlak 6 - walczył ,szkoda że zabrakoło skuteczności
Daniel 5 - stać go na więcej
Edi 6 - dobry mecz, szkoda że nie strzelił bramki z tego woleja na początku meczu
William 5 - potrzeba nam napastnika skutecznego - Milar był już lepszy
Elton 5 - jak dla mnie możne wrócić do domu bo co to za napastnik co bramek nie strzela

M.
Kibic
Na forum od 7655 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 13/05/2006 21:53

Sz. napisał:  

A jaki byl by tego sens??jak chciales to mogles swobodnie skakac przez plot bo chyba flagi w tym nie przeszkadzaly.A tak wogole jak by to wygladalo gdubysmy zdjeli flagi 10minut przed koncem co najmniej smiesznie zwlaszcza z perspektywy Lecha.

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Seth
Kibic
Na forum od 7629 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 13/05/2006 22:18

KloceK napisał:  

LyoN92 napisał:  

@Randall :

Do niemiec jedziemy szwabow zajebiemy ;) choc slyszalem 3 wersje ;D

A gdzie on napisał, że chodzi o Brazylijczyków? Bo ja widze "talent", a nie "Brazylijczyk". I w pełni się z tym zgadzam, takich talentów nam właśnie potrzeba.

ManU
Kibic
Na forum od 7630 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 13/05/2006 22:26
meczyk w sumie dosc fajny. Obok meczu z Wisal jedyny mecz z normalna szczecinska atmosfera na trybunach i co prawda brazylia na murawie ale taka jeszcze znosna jesli chodzi o poziom.

nasz doping w pierwszej polowie bardzo dobry, a pierwsze 25 minut to wrecz rewelacja. Dawno nie widzialem takiego potencjalu - naprawde czesto spiewal caly stadion, swietnie zatanczylismy labada. Widac ze Lech mobilizuje i ludzie naprawde chcieli pokrzyczec - mlyn wiadomo -ale rowniez w kazdym innym sektorze byly grupy ludzi spiewjacych - na 9 i 10 dolaczala sie prawie polowa momentami. Problem w tym ze ten potenclal wychodzi ltylko przy najprostzych piosenkach i bluzgach. Czas cos z tym zrobic.
Tak bylo w 1 polwoei bo w drugiej to juz wogule tylko bluzgi nam wychodzily. Slabiutko.
A juz osmieszylismy sie zle spiewajac "mistrz mistrz Legia mistrz" czy mylac sie w klaskaniu. Dlatego ogolnie trzeba pwoiedziec tak - rewelacyjne 25 minut, potem slabo. I to wina glownie mlyna - bo naprawde na dzien dzisiejszy wiecej od "reszty" wymagac nie mozna - naprawde duzo osob chcialo -tyle ze oni spiewaja (znaja?) tylko najpopularniejsze piesnii. ale im mozna wybaczyc -ale zeby na mlynie "dzis zgodnym rytmem" spiewalo moze 100 osob tylko?

wie ktos ile bylo Lecha? wg mnie raczej nie bylo wiecej niz 650-700 bo wiecej na 23 sie nie zmiesci. Dobry doping i oprawa choc spodziewalem sie czegos wiecej. Za to ich "my wierzymy tylko w kks" na poczatku 2 polowy wbilo w ziemie... Naprawde zajebiscie im to wychodzi. My co prawda w Gdyni "Pogon Szczecinskaaa" ciagnelismy o wieeele ;) dluzej, prawie rownie glosno -ale my krzyczelismy -oni to spiewaja.

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7464 dni

**

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 13/05/2006 22:33

Sz. napisał:  

To tylko forum...poczyaj i WBIEGAJ :P buahahahahahahahahhahahaha

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
jns
Kibic
Na forum od 7539 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 0:0 - 13/05/2006 22:36
kilka pomeczowych refleksji:

I połowa w naszym wykonaniu bardzo dobra, aż sam byłem zdziwiony. Dobre, szybkie akcje z szalejącymi na skrzydłach Lilo i Matlakiem. eLch praktycznie nie pokazał nic, co przykuło by uwagę. Mieliśmy ze 3,4 doskonałe sytuacje, ale znowu zawodziła skuteczność. Druga odsłona-nieciekawa, tempo siadło, ale trzeba przyznać, iż to był jeden z najlepszych meczów w naszym wykonaniu, w tej rundzie.

W kwestii kibicowskiej: gratulacje za dwie ładne dla oka i efektowne oprawy. Doping naprawdę dobry, lecz (znowu) tylko w pierwszej połowie.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005