Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 25/03/2006 16:59
A może to byli jacyś krakusi którzy przyjechali po "cywilu"? Bo to raczej ci z Dortmundu nie byli, skoro piszecie ze było ich 2...Tych co uciekali było co najmniej 7...Ale OK...Bez sensacji..
"Gdyby kózka nie skakała, to by smutne zycie miala"
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 25/03/2006 19:41
Co do oprawy to była super!GRatuluje organizatorom , czapki z głów.Co do meczu to szkoda tego karnego ehhh , ale jest jedna pozytywna rzecz , że (tak mi sie wydaje) , brazylijczycy powoli powli sie rozkręają , moze jak bedzei troszke cieplej to bedzie lepiej heh.Oby.
ps: Podobał mi sie też transparent ,,Stop cracovskim nożownikom''.Mam cichą nadzieje , że wreszcie sie uspokoja i nie będą debilami , choc to za slabe slowo na to co zrobili.Może ich Unia Tarnów czegos nauczy hehe.
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 25/03/2006 20:22
Bylem na meczu Pogoń wisla no i piekne widowisko !!!!!!!!!! Cleisson piekna bramka ale baszczu nam wladowal no szkoda naprawde!!!! Ale pare butelek polecialo w strone ochrony tak nie moze byc !!!!!
Warszawa !!!!!! Warszawa , Warszawa CWKS Legia !!!!!!!!!!!! Warszawa , Warszawa !!!!!
Bylem na meczu Pogoń wisla no i piekne widowisko !!!!!!!!!! Cleisson piekna bramka ale baszczu nam wladowal no szkoda naprawde!!!! Ale pare butelek polecialo w strone ochrony tak nie moze byc !!!!!
Nie no naprawde doskonale skontruowana wypowiedz IMHO Cleisonowi zeszla piła przy bramce
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 25/03/2006 22:16
ogolnie wyszlo to od tego ze 2 dworcowch zurkow chcialo "zrobic" 2 mlodych chlopakow gadajacych po niemiecku. Po slownej interwencji dali sobie na luz i odeszli a ja zamienilem pare slowek z Niemcami i okazalo sie ze sa z Dortmundu i bardzo chcieli zobaczyc jakis mecz w Polsce. Na Pogoni strasznie im sie podobalo tylko byli troche zawiedzeni brakiem rac O 5.20 wsiedli do pociagu i pojechali na Hamburg na mecz HSV-BVB. dostalem nawet vlepke Borussi i pocztowke ze stadionem hehe
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 26/03/2006 07:33
Muszę przyznać, że średnio rozumiem osoby piszące o Przemku Kaźmierczaku jako dobrym zawodniku (dla niektórych nawet najlepszym) na boisku. Na Boga, jeśli tak grają reprezentanci Polski to ja wolę nie oglądać mundialu! Powolny, unikający walki - wg mnie nie pokazał NIC! Brakowało Grzelaka... Nie widziałem jego gry z Amiką więc nie jestem w stanie ocenić w jakiej jest formie ale jeśli jest tak, jak niektórzy piszą, że powodem jest konflikt z trenerem to zafunduję im bilet do programu "Wybacz mi" bo jakoś na lewej flance pusto było... Peskovic na bramkę - końcówkę jesieni nadal mam w pamięci. Zresztą właśnie przez pryzmat jesieni patrząc wydaje mi się, że ówczesny skład pokonałby wczorajszą Wisłę, która raczej nie zachwycała. Ktoś już to napisał - jeśli tak wygląda Mistrz Polski to nasze owo 27 miejsce w rankingu jest ciut nieaktualne. Mimo to nie udało sie chocby zremisować...
Muszę też przyznać, że trochę dziwnie czułem się na tym meczu... Niby grają chłopaki w koszulkach klubowych ale jakoś brakuje mi przeżyć z poprzednich spotkań. Chodzę na Pogoń już wiele lat i dawno (może trochę, gdy część Piotrcovii przybyła do Szczecina) nie miałem tak, że np w momencie zmiany nie udzielają mi się żadne emocje, bo nie mam zielonego pojęcia czy wchodzi ktoś, kto może coś wnieść czy nie i ch.. wie czy się cieszyć czy nie(chodzi mi o nazwiska a nie zmiany na pozycjach)...jeszcze za wcześnie by poznać się na nowych piłkarzach(nawet nie mozna zobaczyc jak trenuja bo na codzien mieszkaja w jakims pieprzonym Gutowie) a prasowe donosy do mnie nie docierają bo o Silverze, Adriano, Rosie też wiele pisano... Dlatego bardzo oczekiwałem Grzelaka ale cóż...chyba nawet na ławie go nie było...
To nie jest tak, że nie wierzę w obecną Pogoń...kibicowałem, darłem mordę jak mogłem, po meczu podziekowałem jak wielu kibiców piłkarzom oklaskami, jednak chyba troche inaczej wyobrażałem sobie tę Pogoń, co to o puchary walczyć będzie... Po cichu liczę na miłe zaskoczenie w następnych spotkaniach, zresztą chyba jak każdy. Dziwię się tym,którzy z entuzjazmem piszą, że był to dobry mecz w wykonaniu Pogoni, były już naprawdę wiele lepsze, oceniać pozostaje jedynie ewentualny postęp...Wiele trzeba naprawić, podania w większości nie docierały do adresatów, momentami absolutny brak pomysłu na grę i te zmiany... Ja nie mam antypatii do Panika, może to i fachowiec ale faktycznie strojenie obrony, gdy trzeba atakować jest przegięciem. Mówią, że starego drzewa się już nie nagnie ale liczę, że Panik wyciągnie wnioski...
Ogólnie raczej jestem rozczarowany ale chodziłem na mecze wiele lat i chodzić będę z małą nadzieją na poprawę.
Wychodząc ze stadionu wraz z kolesiem mielismy niemiłą sytuację, starszy człowiek poczuł się źle - z mojej opinii wyglądało to jak zawał serca lub jakiś stan przed zawałem, tracił przytomność a ja za ch..a nie wiedziałem jak mu pomóc. I tu wielkie dzięki za reakcję kilku kibiców, którzy pobiegli po pogotowie, będące na stadionie, które momentalnie się pojawiło na miejscu i być może (mam nadzieję) uratowało życie temu człowiekowi.
Co do oprawy to była super!GRatuluje organizatorom , czapki z głów.Co do meczu to szkoda tego karnego ehhh , ale jest jedna pozytywna rzecz , że (tak mi sie wydaje) , brazylijczycy powoli powli sie rozkręają , moze jak bedzei troszke cieplej to bedzie lepiej heh.Oby.
ps: Podobał mi sie też transparent ,,Stop cracovskim nożownikom''.Mam cichą nadzieje , że wreszcie sie uspokoja i nie będą debilami , choc to za slabe slowo na to co zrobili.Może ich Unia Tarnów czegos nauczy hehe.
Podpisy masz jak zawsze udane..Dalej bledu w pierwszym podpisie nie widzisz? Z Unia to wogole hit, co Pogoń ma z Unia? To ze podoba Ci sie teledysk nie oznacza ze masz pisac takie glupoty.
Ostatnio edytowany przez: Cz, 26 marca 2006, 14:41 [1 raz(y)]
Podpisy masz jak zawsze udane..Dalej bledu w pierwszym podpisie nie widzisz? Z Unia to wogole hit, co Pogoń ma z Unia? To ze podoba Ci sie teledysk nie oznacza ze masz pisac takie glupoty.
TEraz cos ci powiem , wez sie ode mnie i od moich podpisow za przeproszeniem odpier....Presadzasz już ,zamiast pisac o meczu to piszesz o moim podpisie, owszem byl tam bląd i co z tego?Tak cie to podnieca, wielki mistrz ortografii sie znalazl.Nie masz nic ciekawego do powiedzenia to piszesz o podpisach , żenujace.
ps:A co do Unii Tarnów , zawsze ich lubilem i moim zdaniem maja najlepszych hooliganow w Polsce tak jak i kibicow,(na rowni z Pogonia oczywsice hehe)Co cie to obchodzi co ja mam w opisie co?Unia Tarnów!
Więc się odwal dobrze?I napewno nie polubilem Unii przez teledysk, owszem fajny ale liczy sie klub , atmosfera.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758281802 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.